Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Ο Πασχαλακης μας τελειωσε, δεν υπαρχει καν λογος να το συζηταμε. Και επισης δεν ξερω τι θα ηταν πιο προσβλητικο. Να μην του κανεις καν προταση ή να του κανεις προταση στα μισα απο αυτα που ζηταει. Εγω λεω μαλλον το δευτερο.
Δυστηχώς προσβλητικό για τον ίδιο αποδεικνύεται το IQ του και οι μεγάλοι συμβουλάτορες του.
Ζητούσε 2.1εκ για 3 χρόνια κλειστά (700χιλ) και κατέληξε να παρακαλώ τους γαύρους να τον πάρουν για ένα μεροκάματο.
Ζητούσε 2.1εκ για 3 χρόνια κλειστά (700χιλ) και κατέληξε να παρακαλώ τους γαύρους να τον πάρουν για ένα μεροκάματο.
- ΑποστόληςΑ
Συγνώμη αλλά μην μειώνουμε τον ΠΑΟΚ.nunies4 έγραψε:Φρενο Μιτσελ διαβαζω για αλλες προσθηκες μεχρι τις 31/12. Λογικο μου ακουγεται. Με 40 παικτες ενεργους ροστερ που να βγαλει ακρη; Ποσω μαλλον να ερθει και αλλος.
Δεν το γραφω ομως για αυτο. Το γραφω για τον Αλεξ και ας μου βγει λιγο κακια..
Πληρωνουμε τις επιλογες μας Αλεξ και αυτο μαλλον θα το καταλαβεις με τον σκληρο τροπο.
Δεν ηθελες τα σιγουρα 600 του ΠΑΟΚ και θεωρητικα εφυγες για να κυνηγησεις το τελευταιο μεγαλο συμβολαιο.
Αντι για αυτο κατεληξες τις τελευταιες μερες να συζητας για τα μισα (300.000) με τον γαυρο. Και τελικα απο οτι φαινεται τρως και απο εκει ακυρο και θα μεινεις ανενεργος τουλαχιστον για την μιση σεζον.
Η μονη σανιδα σωτηριας αν ο Βαλτσικ εχει τραυματιστει σοβαρα με την εθνικη του.
Ποτέ δεν έκανε η ομάδα πρόταση ανανέωσης στον Πασχαλακη. Ούτε τρία,ούτε τεσσάρα ούτε δεκατέσσερα κατοστάρικα.
Ειχα την εντυπωση οτι υπηρξε επαφη αλλα ζητησε σχεδον 1,5 φορα τα λεφτα που επαιρνε. Ισως κανω λαθος.
Είναι μια αντικειμενοποίηση των γυναικών, μια αναπαράσταση του ότι οι γυναίκες και καλά ενδιαφέρονται για τις πούτσες του άντρα. Πας να κατουρήσεις δηλαδή και αυτό που πραγματικά γίνεται εκεί είναι ότι διαιωνίζουν μια ιδέα που όχι μόνο δεν είναι αληθινή, αλλά ενδυναμώνει στερεοτυπικά την εικόνα της γυναίκας στο ανδρικό μυαλό. Πόσες φορές ακούσαμε σε βιασμούς ότι η γυναίκα 'το ήθελε' ή 'πήγαινε γυρεύοντας' ή κάτι άλλο? Αυτές ήταν τα λόγια των ανδρών, των θυτών. Πως ακριβώς μπαίνουν αυτές οι ιδέες σε αυτά τα μυαλά? Μα φυσικά από την γενικότερη αντικειμενοποίηση που υπόκεινται οι γυναίκες.Dimg4 έγραψε:σεξιστικο γιατι?Immemoric έγραψε:Γενικά πέρα του σεξιστικού, όλο το γήπεδο είναι η αποθέωση του καρακιτσαριου. Ο αετός…Θεέ μου…δίνουν ιδέες στον Ιβαν…
Προφανώς δεν λέω ότι άμα πας να κατουρήσεις και δεις αυτές τις εικόνες θα καυλώσεις και θα βγεις και θα βιάσεις γυναίκες, αλλά σίγουρα δεν είναι μια αθώα εικόνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Τετ 28 Σεπ 2022, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μονο σεξιστικο στην εικονα ειναι οτι δεν περιλαμβανεται και αντρας μεταξυ των γυναικων στη φωτο
Απο εκει και περα απλα κακογουστο ειναι...

Μα πως τυχαίνει και είναι μόνο γυναίκες? Ο σεξισμός δεν είναι μόνο μια λέξη αποτέλεσμα μιας εικονικής αναπαράστασης, αλλά και το αντίστροφο. Για βγάλε τις γυναίκες και βάλε τον Μελισσανίδη και τον Αλμέιδα, ή βάλε καμήλες και αγελάδες και αετούς.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω καθολου το συσχετισμο,ουτε στο προηγουμενο ποστ σου,ουτε σε αυτο...Τι σχεση εχει το αν το ανδρικο μοριο η το γυναικειο στηθος ειναι αντιστοιχα αντικειμενα σχολιασμου μεταξυ των ανθρωπων με ολα τα αλλα που γραφεις δεν το καταλαβαινω...Ξαναλεω κακογουστο ναι,να υπηρχαν και αντρες αν θες να εισαι πολιτικαλ κορεκτ ναι αλλα αντικειμενοποιηση των γυναικων και ωθηση σε αντιληψεις οπως οτι μια γυναικα ηθελε τον βιασμο,σεναριο επιστημονικης φαντασιας...
Δηλαδή δεν μπορείς να καταλαβεις πως η αντικειμενοποιηση κοινωνικών ομάδων διευκολύνει την βία (καθώς κι εκμετάλλευση, χλεύη, περιθωριοποίηση) ενάντια τους;
Και στην τελική γιατί καποιος πρέπει να κοιτάει τις πουτσες των ανδρών; Αλήθεια. Υπάρχει περίπτωση να υπήρχε κάτι αντίστοιχο σε γυναικείες τουαλέτες; Ή μήπως η υπέρτατη πουτσα είναι μόνο αξία σχολιασμού σε μια φαλλοκρατική κοινωνία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Τετ 28 Σεπ 2022, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν χρειαζεται αναλυση γενικα το θεμα. Ειναι εντελως κακογουστο κι γω θα ελεγα σεξιστικο απο ολες πλευρες.
Και για τους αντρες δηλαδη και για τις γυναικες.
Σε αλλα νεα, σε δυο μερες θα εγκαινιαστει ενα γηπεδο, που ειδικα οι εξωτερικοι του χωροι, θυμιζουν κανονικο γιαπι και ειναι επικινδυνοι απο την στιγμη που θα βρεθουν χιλιαδες κοσμου και απ εξω απο αυτο. Μπορειτε να δειτε σημερινα βιντεο στο youtube για αυτο που σας λεω. Ειναι εγκληματιες οσοι εδωσαν αδεια να συμβει αυτο.
Μακαρι να πανε ολα καλα και να μην υπαρχει κανενα δυσαρεστο γεγονος.
Και προφανως το εννοω και το απευχομαι.
Και για τους αντρες δηλαδη και για τις γυναικες.
Σε αλλα νεα, σε δυο μερες θα εγκαινιαστει ενα γηπεδο, που ειδικα οι εξωτερικοι του χωροι, θυμιζουν κανονικο γιαπι και ειναι επικινδυνοι απο την στιγμη που θα βρεθουν χιλιαδες κοσμου και απ εξω απο αυτο. Μπορειτε να δειτε σημερινα βιντεο στο youtube για αυτο που σας λεω. Ειναι εγκληματιες οσοι εδωσαν αδεια να συμβει αυτο.
Μακαρι να πανε ολα καλα και να μην υπαρχει κανενα δυσαρεστο γεγονος.
Και προφανως το εννοω και το απευχομαι.
Μια ιστορια που μου διηγηθηκε χθες ενας φιλος και εχει πλακα:
Ο φιλος ειναι μουσικος. Εχει λοιπον εναν συναδελφο, ο οποιος στις αρχες των 90s αγορασε το domain aris.gr (λεγεται Αρης στο ονομα). Εκανε εκει ενα ερασιτεχνικο site με φωτογραφιες του, βιογραφικο κλπ. Καποια στιγμη η ΠΑΕ σκουληκια εφτιαχνε το site της και τον προσεγγισαν για το domain. Του εκαναν μια προσφορα ιδιαιτερα υψηλη (γυρω στις 700.000 δραχμες μου ειπε ο φιλος αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα τα νουμερα) κι εκεινος αρνηθηκε λεγοντας τους: "ξαναπαρτε με οταν θα εχετε καποια σοβαρη προταση να μου κανετε". Το αφησαν λοιπον οι σκουληκηδες. Καποια στιγμη μετα απο χρονια ξαναθελησαν να αγορασουν το domain και επανηλθαν με νεα προταση πολυ υψηλοτερη. Ο τυπος αρνηθηκε και παλι λεγοντας τους παλι κατι σε παρομοιο στυλ. Να μην τα πολυλογω του εγιναν 2-3 προτασεις ακομα τις οποιες απερριψε ολες ωσπου στο τελος τους λεει: "δεν σας το δινω ρε. Οχι για τα λεφτα. Γιατι ειμαι ΠΑΟΚ"
Θεουλης...
Ο φιλος που μου ειπε την ιστορια ειναι σκουληκι. Το aris.gr ειναι οντως το site του τυπου
Ο φιλος ειναι μουσικος. Εχει λοιπον εναν συναδελφο, ο οποιος στις αρχες των 90s αγορασε το domain aris.gr (λεγεται Αρης στο ονομα). Εκανε εκει ενα ερασιτεχνικο site με φωτογραφιες του, βιογραφικο κλπ. Καποια στιγμη η ΠΑΕ σκουληκια εφτιαχνε το site της και τον προσεγγισαν για το domain. Του εκαναν μια προσφορα ιδιαιτερα υψηλη (γυρω στις 700.000 δραχμες μου ειπε ο φιλος αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα τα νουμερα) κι εκεινος αρνηθηκε λεγοντας τους: "ξαναπαρτε με οταν θα εχετε καποια σοβαρη προταση να μου κανετε". Το αφησαν λοιπον οι σκουληκηδες. Καποια στιγμη μετα απο χρονια ξαναθελησαν να αγορασουν το domain και επανηλθαν με νεα προταση πολυ υψηλοτερη. Ο τυπος αρνηθηκε και παλι λεγοντας τους παλι κατι σε παρομοιο στυλ. Να μην τα πολυλογω του εγιναν 2-3 προτασεις ακομα τις οποιες απερριψε ολες ωσπου στο τελος τους λεει: "δεν σας το δινω ρε. Οχι για τα λεφτα. Γιατι ειμαι ΠΑΟΚ"
Θεουλης...
Ο φιλος που μου ειπε την ιστορια ειναι σκουληκι. Το aris.gr ειναι οντως το site του τυπου

Χαχα Θεός. Ο αληθινός θεός του πολέμου. Του αξίζει ένα άγαλμα ή ένα δωρεάν διαρκείας.
Το "Ο Άρης" ή αλλιώς oaris.gr φαίνεται να μην αντιστοιχεί κάπου