8. Douglas Augusto
-
papwolf
Re: 8. Douglas Augusto
Εάν πρόκειται η ανανέωση του Αουγκούστο για χατίρι προς τον προπονητή τότε γιατί δεν του έφεραν εδώ και δύο χρόνια 10αρι που ζητάει...?
Όχι δε πρόκειται για χατίρι προς τον προπονητή.
Όχι δε πρόκειται για χατίρι προς τον προπονητή.
- abc_o_ karpouzas
ρε τζοσ...joshua έγραψε:Mα αυτο ειναι το προβλημα.Οτι ο Ιβαν αποφασιζει για τα παντα...
γιατι το βλεπεις τοσο...απλο...το πραγμα...
και στην τελικη ποιος πρεπει να αποφασισει...εγω και εσυ...???
προφανως και πηρε την γνωμη ...των ..ειδικων...
δηλ...ειπε ο λουτσ..οχι ο μποτος οχι ο...φροντηστης ...οχι και αυτος αποφασισε ναι??
- HARISPAOK83
Εσύ βάζεις την απομαγνητοφωνημενη απαντηση,ενω εγω ακουσα την δηλωση live στα αγγλικα απο τον ιδιο. Αυτος π εκανε την απομαγνητοφωνηση και την μεταφραση μαλλον δεν εχει ουτε lowerK_geo έγραψε:HARISPAOK83 έγραψε:Μολις ακουσα τον μάνατζερ του να λεει πως ενω οι ανθρωποι του ΠΑΟΚ ειχαν αλλη προσέγγιση στο θεμα της διαπραγματευσης, που δεν αρεσε στους εκπροσωπους του,μετα ανελαβε η Μαρια και ο Γιώργος και τα βρηκαμε.
Τα συμπεράσματα δικά σας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο παραπάνω είναι η απομαγνητοφωνημένη απάντηση, επ'ακριβώς και όπως αναρτήθηκε στον ιστότοπο του εν λόγω μέσου.ήταν μία πολύ καλή συμφωνία για όλες τις πλευρές, στην αρχή υπήρχαν κάποια θέματα, ωστόσο στη συνέχεια συζητήσαμε με τον Γιώργο και φτάσαμε σε συμφωνία για την ανανέωση».
κατα τα άλλα, ότι και να είναι, άσπρο κράζουμε, μαύρο κράζουμε.
μια ισορροπία δεν παίζει ε;![]()
![]()
υγ: όντως, τα συμπεράσματα δικά μας..
υγ2: από οτι κατανοεί κανείς, ο μπότο είχε προτείνει κανα φράγκο λιγότερο, ο λουτσέσκου έχει ιδιαίτερα θερμή και θετική γνώμη, ο μικρός σαββίδης το ίδιο και λογικά έδωσε τα 100-200 παραπάνω το χρόνο για να κλείσει η συμφωνία και ένα θέμα που όσο περνούσε ο καιρός θα γινόταν όλο και πιο "βαρύ".
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- HARISPAOK83
Και γιατι δεν πήγε? Μας αγάπησε και δεν θελει να μας αποχωρηστει? Μηπως οι προτασεις που λεει οτι ειχε (αν ειχε) δεν ξεπερνουσαν τα 500.000?K_geo έγραψε:ε και ιταλια και γερμανία αν πήγαινε σε καμια ιμκρομεσαιου βεληνεκούς (για εκεί είναι) τόσα θα έπαιρνε..
άλλωστε, ο μανατζερ του τον οποί μάλιστα χρησιμοποιήσαμε σαν μέγιστο παράδειγμα, είπε ότι είχε προτάσεις απο εκεί..
- Montrealiotis
Ενώ αντίθετα μαρίνακης, μελισαννιδης, καρυπιδης και Αλαφούζος δεν αποφασίζουν σχεδόν για τίποτα..joshua έγραψε:Mα αυτο ειναι το προβλημα.Οτι ο Ιβαν αποφασιζει για τα παντα...
Μία χαρά τα γράφει ο Μήλιος, αν έφευγε ως ελεύθερος οι ίδιοι που τώρα κράζουν θα ξεσκιζαν την παε, τους μυστηρίους άγνωστους που ελέγχουν τα πάντα μέσα στην παε και κάποιοι και τον Σαββίδη.
Δεν ξέρω αν αυτές οι συμπεριφορές έχουν να κάνουν με την τιμή του ρεύματος της βενζίνης και του ψωμιού αλλά δεν παλεύεται αυτή γκρίνια
Kανετε πως δεν καταλαβαινετε καποιοι ενω ουσιαστικα το εχουν πει και ολοι οσοι εχουν περασει απο τη ΠΑΕ,κυριως οι ΤΔ. Ναι ειναι λογικο ο ιδιοκτητης να εχει το γενικο οικονομικο κουμαντο της ομαδας ,αλλα στη δικη μας περιπτωση δεν μενει εκει.Εχει και το ποδοσφαιρικο κουμαντο,ειναι αυτος που διαμορφωνει σε σημαντικο βαθμο το ροστερ της ομαδας,κατι που ζησαμε και προσφατα, με αποτελεσμα να υπαρχει μια ομαδα χωρις αριστερο εξτρεμ και επιτελικο και πλεον με εναν επιθετικο,ενω την ιδια στιγμη εχει δυο χαφ με κοστος πανω απο δυο μυρια.Στα 10 χρονια παρουσιας του στην ομαδα και μετα απο ενα τρομακτικο ποσο που εχει επενδυσει,ειχαμε παντα ροστερ κατωτερο των χρηματων που επενδυε,καταφεραμε και φτιαξαμε μια εξαιρετικη ομαδα μονο οταν εκτοξευσε σε βαθμο υπερβολης, ακριβως για να καλυψει τα κενα στη ποδοσφαιρικη λογικη, το μπατζετ και φτασαμε σημερα ενω και παλι τα χρηματα που εχουν δοθει δεν ειναι λιγα να εχουμε ενα υλικο και ανισορροπο και αδυναμο σε σειρα θεσεων.Στο παραδειγμα του Αγκουστο,δυομιση χρονια τωρα μαδαμε μαργαριτα,τον θελουμε,δεν τον θελουμε,τον αφηνουμε εκτος ομαδας,επιστρεφει στην ομαδα,τον πουλαμε,δεν τον πουλαμε,τον ανανεωνουμε,δεν τον ανανεωνουμε και φτασαμε να δωσουμε τελικα με το πιστολι στον κροταφο πανω απο 1 μυριο, το ιδιο καλοκαιρι που δωσαμε 11 συμβολαια με μεσο ορο καπου στις 300.000...
Προφανώς και θα είχε τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή για να πάρει την απόφαση ανανέωσης ο Ιβάν.
-Σου κάνει ο Αουγκούστο?
-Ναι.
Ε τέλος. Τον ανανεώνει και 900Κ να ζητήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Τους invisibles τους κράτησε no matter what.
Από το να έρθει κανένας Ολιβέιρα στα χαφ το καλοκαίρι με 1,2 σου λέει κρατά αυτόν με 900 που κάνει στον προπονητή και τέλος.
Δε ξέρω πως η κατάληξη από τη συζήτηση αν αξίζει ο Αουγκούστο τέτοιο συμβόλαιο, πήγε στο ότι ο Ιβάν είναι τεχνικός διευθυντής. Τα πράγματα καμιά φορά είναι πιο απλά απ' ότι φανταζόμαστε.
-Σου κάνει ο Αουγκούστο?
-Ναι.
Ε τέλος. Τον ανανεώνει και 900Κ να ζητήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Τους invisibles τους κράτησε no matter what.
Από το να έρθει κανένας Ολιβέιρα στα χαφ το καλοκαίρι με 1,2 σου λέει κρατά αυτόν με 900 που κάνει στον προπονητή και τέλος.
Δε ξέρω πως η κατάληξη από τη συζήτηση αν αξίζει ο Αουγκούστο τέτοιο συμβόλαιο, πήγε στο ότι ο Ιβάν είναι τεχνικός διευθυντής. Τα πράγματα καμιά φορά είναι πιο απλά απ' ότι φανταζόμαστε.
Ωραια συζητηση...Πριν λιγο καιρο εγινε και αλλη...
- Θελεις μεσοεπιθετικο?
- Θελω σαν τρελος...
- Δεν σου παιρνω...
- Θελεις μεσοεπιθετικο?
- Θελω σαν τρελος...
- Δεν σου παιρνω...
Ναι αλλά ανανέωσε Σβαμπ Μπισεσβαρ Καντουρι που ήθελε.
Ωραία συζήτηση όντως. Δε βγαίνει κάτι με το ναι αλλά τότε...
Για τον Αουγκούστο μιλάμε.
Πώς ακριβώς ο Ιβάν το παίζει τεχνικός διευθυντής δε μου λέτε όμως. Ανανέωσε με πρωτοβουλία δικιά του τον Αουγκούστο?
ΥΓ: Για τον μεσοεπιθετικό απάντησε ήδη ο Λουτσεσκου αλλά πάλι το παραβλέπετε.
Είπε ο άνθρωπος "Έγινε μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα να αποκτηθεί παίχτης που μας ταίριαζε αλλά τελικά δεν ήταν δυνατόν" το τόνισε συγκεκριμένα το προσπάθεια.
Εμείς κολλημένοι στο δεκάρι. Ούτε ο ίδιος δεν το σκέφτεται πλέον.
Ωραία συζήτηση όντως. Δε βγαίνει κάτι με το ναι αλλά τότε...
Για τον Αουγκούστο μιλάμε.
Πώς ακριβώς ο Ιβάν το παίζει τεχνικός διευθυντής δε μου λέτε όμως. Ανανέωσε με πρωτοβουλία δικιά του τον Αουγκούστο?
ΥΓ: Για τον μεσοεπιθετικό απάντησε ήδη ο Λουτσεσκου αλλά πάλι το παραβλέπετε.
Είπε ο άνθρωπος "Έγινε μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα να αποκτηθεί παίχτης που μας ταίριαζε αλλά τελικά δεν ήταν δυνατόν" το τόνισε συγκεκριμένα το προσπάθεια.
Εμείς κολλημένοι στο δεκάρι. Ούτε ο ίδιος δεν το σκέφτεται πλέον.
- HARISPAOK83
Η ομαδα εχει ενα απο τα πιο ανισορροπα ροστερ της ιστοριας της χαρη στην παρεμβατικοτητα του ιδιοκτήτη και μερικοι το θεωρουν φυσικο και επομενο. Να παρεμβαινει οσο θελει παιδες, αλλα αφου δομηθει ενα στοιχειωδως νορμαλ και ισορροπημενο ροστερ. Δεν γινεται να παλευει ο Μποτο να φερει επιθετικο και εξτρεμ με ταβανι τα 400.000 και να ρχεται ο ιδιοκτητης να πεταξει ενα μυριο για να ανανεωσει ενα μετριο χαφ του ροστερ επειδη τον παει...
Δηλαδη το καλοκαιρι θα ρίξει ο ιδιοκτητης ακυρο στην μεταγραφη Νταντας και θα ανανεωσει τον Κουρτιτς και τον Καντουρι επειδη θα το παρει πανω του? Δεν γινονται αυτα τα πράγματα σε σοβαρες ομαδες.
Φτασαμε να παιζουμε με μισο επιθετικο και ταυτοχρονα να δινουμε συμβολαιαρες στον Αουγκουστο. Το μεταγραφικο χαλι και μπαχαλο των τελευταιων ετων εχει ονοματεπωνυμο. Γ αυτο και δεν μενει ποδοσφαιρανθρωπος για ποδοσφαιρανθρωπος στην ομαδα, περα απο τους γνωστους διοικητικους που δεν ξεκουνιουνται γιατι δεν θα τους προσλαβει κανενας αλλος.
Δηλαδη το καλοκαιρι θα ρίξει ο ιδιοκτητης ακυρο στην μεταγραφη Νταντας και θα ανανεωσει τον Κουρτιτς και τον Καντουρι επειδη θα το παρει πανω του? Δεν γινονται αυτα τα πράγματα σε σοβαρες ομαδες.
Φτασαμε να παιζουμε με μισο επιθετικο και ταυτοχρονα να δινουμε συμβολαιαρες στον Αουγκουστο. Το μεταγραφικο χαλι και μπαχαλο των τελευταιων ετων εχει ονοματεπωνυμο. Γ αυτο και δεν μενει ποδοσφαιρανθρωπος για ποδοσφαιρανθρωπος στην ομαδα, περα απο τους γνωστους διοικητικους που δεν ξεκουνιουνται γιατι δεν θα τους προσλαβει κανενας αλλος.
-
τσιριγωτης
Δυσεύρετο αριστερό πόδι γράφει ο Μήλιος.. εντάξει θα τρελαθούμε εντελώς...
Κ ύστερα μας φταίνε οι άλλοι
Κ ύστερα μας φταίνε οι άλλοι
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Προς τι η έκπληξη.
Εσείς βγάλατε άχρηστους Μποτο και Λουτσεσκου.
Φυσικό επακόλουθο να αναλάβουν ως Τ.Δ. οι Ιωάννης και Γιώργης Σαββίδης.
Εσείς βγάλατε άχρηστους Μποτο και Λουτσεσκου.
Φυσικό επακόλουθο να αναλάβουν ως Τ.Δ. οι Ιωάννης και Γιώργης Σαββίδης.
Φίλε που κάνω αιτηση; σε ζηλεύω.HARISPAOK83 έγραψε:Η ομαδα εχει ενα απο τα πιο ανισορροπα ροστερ της ιστοριας της χαρη στην παρεμβατικοτητα του ιδιοκτήτη και μερικοι το θεωρουν φυσικο και επομενο. Να παρεμβαινει οσο θελει παιδες, αλλα αφου δομηθει ενα στοιχειωδως νορμαλ και ισορροπημενο ροστερ. Δεν γινεται να παλευει ο Μποτο να φερει επιθετικο και εξτρεμ με ταβανι τα 400.000 και να ρχεται ο ιδιοκτητης να πεταξει ενα μυριο για να ανανεωσει ενα μετριο χαφ του ροστερ επειδη τον παει...
- HARISPAOK83
Ασε μας ρε Τασεε πρωινιατικα, που χεις και ορεξη για ειρωνια
Αντε να χαρεις
Αντε να χαρεις