πολυ σωστη αποψη, να σου στελνουμε πρωτα τα απαραιτητα αποδεικτικα για το τι τζιρους διαχειριζεται ο καθενας μας, και μετα να παιρνουμε την αδεια σου για να γραφουμε την αποψη μας.abc_o_ karpouzas έγραψε:εντυπωση προκαλει το ποσο ευκολα γινεται μια κουβεντα ....με επιχειρηματα και καλα...και εχει μεσα 6ψηφια νουμερα...
η γενια των 600-1000 ευρω εχει αποψη για την αξια των 6 ψηφιων ...αριθμων...
8. Douglas Augusto
-
nikpap1926
Re: 8. Douglas Augusto
Ξεχνάς τον Αντρίγια που από πέρυσι είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση. Πρόκειται για παίκτη που δίνει στο σύνολο λιγότερα από τον Λημνιό και έχει πάρει ένα από τα 3 μεγαλύτερα συμβόλαια της ιστορίας μας.icue έγραψε:Να συζητησουμε ομως και τι σημαινει κανω την διαφορα καποια στιγμη. Γιατι αν θεωρουμε οτι με 300 και 400 χιλιαρικα ειναι οι νορμαλ παικτες και αυτοι που παιρνουν ενα χαρτι και πανω πρεπει να τους περνανε 2-2 τους αντιπαλους, μαλλον καπου εχουμε χασει το νοημα.
Αυτη την στιγμη οι μονοι που δεν δικαιολογουν σε καμια περιπτωση τα λεφτα που παιρνουν ειναι ο Ολιβειρα και ο Καντουρι. Και οι δυο για διαφορετικους λογους, που παντως δεν εχουν να κανουν αποκλειστικα με την αξια τους αλλα κυριως με το γεγονος οτι δεν προσφεραν λογω τραυματισμων.
Τελευταια φορα που παικτης δεν αξιζε ουτε για πλακα τα λεφτα που επαιρνε λογω αγωνιστικης αξιας, ηταν ο Βαρελα.
ΥΓ: Ο Εσίτι κοντά στα 800 δεν έπαιρνε;
- HARISPAOK83
Μολις ακουσα τον μάνατζερ του να λεει πως ενω οι ανθρωποι του ΠΑΟΚ ειχαν αλλη προσέγγιση στο θεμα της διαπραγματευσης, που δεν αρεσε στους εκπροσωπους του,μετα ανελαβε η Μαρια και ο Γιώργος και τα βρηκαμε.
Τα συμπεράσματα δικά σας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα συμπεράσματα δικά σας
- HARISPAOK83
Μαλλον ο Μποτο δεν αξιολογει τον Νταγκλας για 900.000. Ευτυχως εφυγε πορτογαλια ο Μποτο και εκανε κουμαντα η κοντσαρεβα με τον Γιωργο...
Οπου θελουμε δινουμε οπου θελουμε δεν δινουμε. Αυταρκεια my ass
Οπου θελουμε δινουμε οπου θελουμε δεν δινουμε. Αυταρκεια my ass
- ΑποστόληςΑ
Δεν γράφηκε ωε ρεπορτάζ. Γράφηκε εκ των υστέρων, σαν φήμη.nunies4 έγραψε:Δεν το υποστηριζω εγω ανωνυμα. Γραφτηκε παντου και δεν διαψευστηκε οτι ηρθε προταση απο την Αλ Αιν αρχες καλοκαιριου με 4 χαρτια και η ομαδα αρνηθηκε. Ο Νταγκλας ηταν θετικος.
Δεν μπορει να το διαβασες απο εμενα πρωτη φορα.
Εγώ προσωπικά δεν την πιστεύω. Αν την πιστέψω θα πρέπει να πιστέψω ότι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις στον ΠΑΟΚ είναι ΓΤΠ.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Για τον Γιώργο πολύ πιθανό να ισχύει, για την Μαρία με τίποτα. Σίγουρα θα ήταν στα πρόθυρα εγκεφαλικού όταν άκουσε για 900χιλιαρικα, σχεδόν 80% αύξηση αποδοχών.HARISPAOK83 έγραψε:Μολις ακουσα τον μάνατζερ του να λεει πως ενω οι ανθρωποι του ΠΑΟΚ ειχαν αλλη προσέγγιση στο θεμα της διαπραγματευσης, που δεν αρεσε στους εκπροσωπους του,μετα ανελαβε η Μαρια και ο Γιώργος και τα βρηκαμε.
Τα συμπεράσματα δικά σας
- abc_o_ karpouzas
Όχι ρε φίλε...προς θεού..nikpap1926 έγραψε:πολυ σωστη αποψη, να σου στελνουμε πρωτα τα απαραιτητα αποδεικτικα για το τι τζιρους διαχειριζεται ο καθενας μας, και μετα να παιρνουμε την αδεια σου για να γραφουμε την αποψη μας.abc_o_ karpouzas έγραψε:εντυπωση προκαλει το ποσο ευκολα γινεται μια κουβεντα ....με επιχειρηματα και καλα...και εχει μεσα 6ψηφια νουμερα...
η γενια των 600-1000 ευρω εχει αποψη για την αξια των 6 ψηφιων ...αριθμων...
Ποιος μπορεί να πει κάτι για την άποψή σου....
Να ρωτισω κάτι...
Επειδη από ότι καταλαβαίνω διαχειρίζεσαι...τζίρους..
Είσαι σε θέση να κρίνεις εάν είναι λίγα ή πολλά τα λεφτά που θα δώσει μία παε σε έναν υπάλληλο της;
Και κάτι ακόμη...για ποιον λόγο πιστεύεις ότι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια...π.χ..ναικ κοστίζει μια τσάντα λεφτά
- buffalobill4
Πολύ παράξενα αυτά που δήλωσε αυτός που κάνει τον μάνατζερ του. Σημειωτέον ότι δεν είναι αυτός ο κανονικός του μάνατζερ σύμφωνα με το τρανσφερμαρκτ πάντα.
- HARISPAOK83
Αυτος ειναι ο τυπος που τον πρωτοεφερε και εμφανιζοταν σαν φιλαρακι του Γιωργη. Δεν θυμαμαι αν ο ιδιος μας φορτωσε και τον Ζαμπα. Αφησαμε την ομαδα γυμνη επειδη δεν παιζουν φραγκα αλλα για τον Αουγκουστο ο Γιωργος εκανε μια εξαιρεση.
Μετα μας φταιει ο Μποτο και ο Λουτσεσκου. Οσους τεχνοκρατες ποδοσφαιρανθρωπους κι αν φερεις, αποτελεσμα δεν θα δεις αν δεν σταματησεις να τους καπελωνεις!
Μετα μας φταιει ο Μποτο και ο Λουτσεσκου. Οσους τεχνοκρατες ποδοσφαιρανθρωπους κι αν φερεις, αποτελεσμα δεν θα δεις αν δεν σταματησεις να τους καπελωνεις!
Και όχι μόνο.nunies4 έγραψε:Καμία φήμη. Ακόμα και σήμερα γράφτηκε πάλι στην Μέτρο σαν δεδομένο
Το είχαν πει με κάθε επισημότητα και σιγουριά οι του 24 στην εκπομπή τους
- Sick Bastard
Αυτός είναιbuffalobill4 έγραψε:Πολύ παράξενα αυτά που δήλωσε αυτός που κάνει τον μάνατζερ του. Σημειωτέον ότι δεν είναι αυτός ο κανονικός του μάνατζερ σύμφωνα με το τρανσφερμαρκτ πάντα.