Razvan Lucescu II
-
Re: Razvan Lucescu II
Δηλαδη δεν μπορει να ηταν μια κινηση
του Μποτο για να ενισχυσει το πιθανο
επιχειρημα του προς τον Κουτσια οτι
τον πιστευει με σκοπο να ανανεωσει;
Κατι τετοιο το θεωρω πολυ πιθανον.-
ΥΓ. Τωρα για το γιατι δοθηκε δανεικος
αφου ανανεωσε ας ερωτηθει ο Λουτσε
η/και ο Μποτο να δουμε τι θα μας πουν.-
του Μποτο για να ενισχυσει το πιθανο
επιχειρημα του προς τον Κουτσια οτι
τον πιστευει με σκοπο να ανανεωσει;
Κατι τετοιο το θεωρω πολυ πιθανον.-
ΥΓ. Τωρα για το γιατι δοθηκε δανεικος
αφου ανανεωσε ας ερωτηθει ο Λουτσε
η/και ο Μποτο να δουμε τι θα μας πουν.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τρί 27 Σεπ 2022, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ αυτό το πιστεύω.
Πρέπει αυτά τα παιδιά να πάρουν τις θέσεις των βιειρινια,Καντουρι,σβαμπ,Μπισεσβαρ στο ροτεισον.μεταγραφές θα γίνουν τότε πιστεύω σε λογική ναρει. 27 ετων μαξ
Πρέπει αυτά τα παιδιά να πάρουν τις θέσεις των βιειρινια,Καντουρι,σβαμπ,Μπισεσβαρ στο ροτεισον.μεταγραφές θα γίνουν τότε πιστεύω σε λογική ναρει. 27 ετων μαξ
Η λογική πίσω από το τι θα κάνουμε με τον Αουγκούστο
Και όχι φυσικά αποκλειστικά ευθυνη του Λου
Κανει τη ομαδα μπαχαλο (επί Πάμπλο)
Τον βάζουν στον πάγο,θεωρείται τελειωμένος λόγω χαρακτήρα και διάθεσης να προσφέρει
Τον επαναφέρουν για να το βαλουν στην "βιτρίνα"
με αποκλειστικό σκοπό να τον πουλήσουν.
Ερχεται ο Λου και τον θελει στην ομάδα...δεν τον πουλάνε
Έρχεται πρόταση 4εκ από αραβία και ο Λου θέτει βέτο (και η παε ζητάει 6!!)
Κάνει οτι κανει στα παιχνίδια με τη Λεφσκι
Ο Λου αλλάζει γνώμη (ή θέτει η ΠΑΕ βέτο για πούλο- μαζί και ο κουρτιτς)
Δεν βρισκουν ομάδα με τα λεφτά που θέλουν(;)
Όπως με Κούτσια δεν συμφωνούν στην αύξηση αποδοχών,την κάνουν όμως λόγω της στρατηγικής της ΠΑΕ να πουλάει ή να ανανεώνει χωρίς καμία εξαίρεση
Με λίγα λογια
Τον θελουμε,τον διώχνουμε,τον θέλουμε τον διώχνουμε,τον θέλουμε,τον διώχνουμε φτου και βγαίνω
Μια περιγραφή αλά αντιπρόεδρος εδεσσαϊκού,θα ταίριαζε μια χαρα
Κάπου μπερδεύομαι,κάνω λάθος;
Μακάρι
Κάθε διόρθωση δεκτή
Μακάρι να έχει μόνο θετικά αυτή η ανανέωση,ειλικρινά!
Τον βάζουν στον πάγο,θεωρείται τελειωμένος λόγω χαρακτήρα και διάθεσης να προσφέρει
Όπως με Κούτσια δεν συμφωνούν στην αύξηση αποδοχών,την κάνουν όμως λόγω της στρατηγικής της ΠΑΕ να πουλάει ή να ανανεώνει χωρίς καμία εξαίρεση
Με λίγα λογια
Τον θελουμε,τον διώχνουμε,τον θέλουμε τον διώχνουμε,τον θέλουμε,τον διώχνουμε φτου και βγαίνω
Μακάρι
Κάθε διόρθωση δεκτή
Πολλες φορες μπερδευομαστε μαν οταν δεν εχουμε τα πραγματικα γεγονοτα στα χερια μας αλλα βασιζομαστε σε εικασιες,υποθεσεις,εκτιμησεις,για να βγαλουμε ενα συμπερασμα.
Οι μόνοι που μπορουν να διορθώσουν κάτι και να τα επαληθεύσουν είναι άνθρωποι που έχουν γνώση από πρώτο χερι για όλα αυτά.
Κανείς από το φορουμ δε μπορεί να ισχυριστεί ότι τα ξέρει επακριβώς.
Κανείς από το φορουμ δε μπορεί να ισχυριστεί ότι τα ξέρει επακριβώς.
ειναι σωστη πιστευω προσεγγιση αυτη.....αρκει να παιδια να ειναι ποιοτικα και να αρπαξουν την ευκαρια....και αρκετα ειναι.....DamoN έγραψε:Εγώ αυτό το πιστεύω.
- WestBlock4
Διάβασα προσεχτικά τι έχεις γράψει κ θα σου κάνω μια ερωτηση: Από που ακριβώς έμαθες εσυ ολα αυτά ?Doomlord4 έγραψε:Η λογική πίσω από το τι θα κάνουμε με τον Αουγκούστο
Με λίγα λογια
Μακάρι
Κάθε διόρθωση δεκτή
Αν μου πεις ότι από δημοσιογράφους που έχουν κονε με ΠΑΕ κλπ κλπ... να σου θυμίσω απλα ότι εδώ κ 3 χρόνια πιο πολλές μεταγραφες βγάζουν πρώτα οι αρδ των gay παρα οι δικοί μας.
-
Ε τοτε δηλαδη ο Δουκας τζαμπα τους "μαρτυρησε"
οτι καποιες φορες οι ΑΡΔ γράφουν πραγματα που
θελει να βγαλει η ΠΑΕ προς τα εξω τις προαλλες!
- WestBlock4
Καλα το πες κάποιες φορές. Έλα μου όμως που το 99% από αυτά πιυ έχουμε ακούσει είναι αρλουμπεςmontekristo έγραψε:Ε τοτε δηλαδη ο Δουκας τζαμπα τους "μαρτυρησε"
-
Όπως έχω ξαναπει,φυσικά και μπορεί να γράψουμε πράγματα που μπορεί να τα έχουμε αντιληφθεί ή πληροφορηθεί λάθος.
Όλα είναι προς διάθεση κουβέντας και ανταλλαγής επιχειρημάτων σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας
Σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας (προκλητική συμπεριφορά και εμφάνιση παικτη σε παιχνίδι,αλλαγή σε ημίχρονο)
το λογικό συμπέρασμα απ αυτό που δεν βλέπουν τα μάτια μας (απουσία παίκτη από την ομάδα ακριβώς μετά,χωρίς να υπάρχει ανακοινωση τραυματισμού)
Και έπειτα από ρεπορτάζ φυσικά του ΠΑΟΚ,σε περιπτώσεις που επιβεβαιώνεται από όλες τις μεριές και δεν διαψευδεται από την ΠΑΕ
Δεν υπάρχει γνώση,υπάρχουν πληροφορίες
Που με τον καιρό ο καθένας μαθαίνει και προσπαθεί να ξεδιαλέγει
Εκτός αν όλα τα ρεπορτάζ για τα πάντα ειναι 100% μύθοι και ψέματα
Αν πρέπει να σχολιάζουμε μόνο αν είμαστε μέσα στην ΠΑΕ και ξέρουμε τα πράγματα εκ των έσω,τότε το 99,99% των ποστ του φορουμ είναι για τον κάλαθο των αχρήστων
Οπότε ξανά:
Όλα είναι προς διάθεση κουβέντας και ανταλλαγής επιχειρημάτων σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας
Οπότε μπορεί να κάνω και λάθος και να μην είναι προβληματικός χαρακτήρας ο Αουγκούστο,να είναι απλά η λανθασμένη ιδέα μου.Οκ
Για το μόνο θέμα που δεν σηκώνω κουβέντα απόλυτα,είναι για το θέμα της Ευρώπης
Όλα τα άλλα είναι debatable για μένα,ως ένα βαθμό
Πείσε με πως είμαι λάθος,no problem,είμαι όλος αυτιά
Ελπίζω και θέλω να είμαι λάθος και να πάρουμε πρωτάθλημα με μαγική χρονιά Αουγκούστο
Χέστηκα για την δικαίωση της γνώμης μου,μπροστά στο καλό του ΠΑΟΚ
Σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας (προκλητική συμπεριφορά και εμφάνιση παικτη σε παιχνίδι,αλλαγή σε ημίχρονο)
το λογικό συμπέρασμα απ αυτό που δεν βλέπουν τα μάτια μας (απουσία παίκτη από την ομάδα ακριβώς μετά,χωρίς να υπάρχει ανακοινωση τραυματισμού)
Και έπειτα από ρεπορτάζ φυσικά του ΠΑΟΚ,σε περιπτώσεις που επιβεβαιώνεται από όλες τις μεριές και δεν διαψευδεται από την ΠΑΕ
Δεν υπάρχει γνώση,υπάρχουν πληροφορίες
Που με τον καιρό ο καθένας μαθαίνει και προσπαθεί να ξεδιαλέγει
Εκτός αν όλα τα ρεπορτάζ για τα πάντα ειναι 100% μύθοι και ψέματα
Αν πρέπει να σχολιάζουμε μόνο αν είμαστε μέσα στην ΠΑΕ και ξέρουμε τα πράγματα εκ των έσω,τότε το 99,99% των ποστ του φορουμ είναι για τον κάλαθο των αχρήστων
Οπότε ξανά:
Οπότε μπορεί να κάνω και λάθος και να μην είναι προβληματικός χαρακτήρας ο Αουγκούστο,να είναι απλά η λανθασμένη ιδέα μου.Οκ
Για το μόνο θέμα που δεν σηκώνω κουβέντα απόλυτα,είναι για το θέμα της Ευρώπης
Όλα τα άλλα είναι debatable για μένα,ως ένα βαθμό
Πείσε με πως είμαι λάθος,no problem,είμαι όλος αυτιά
Ελπίζω και θέλω να είμαι λάθος και να πάρουμε πρωτάθλημα με μαγική χρονιά Αουγκούστο
Χέστηκα για την δικαίωση της γνώμης μου,μπροστά στο καλό του ΠΑΟΚ
Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο επαναφέρανε τον παίχτη επί Γκαρσία, μπορεί να τα βρήκανε και να ζήτησε συγγνώμη, το σίγουρο είναι ότι στα πλέι-οφ ήταν μαζί με τον Τσιγγάρα το κέντρο της ομάδας και από τους καλύτερους. Επίσης το καλοκαίρι της επιστροφής Λουτσέσκου δεν ακούστηκε για πρόταση, τουλάχιστον στην αρχή, καθώς αργότερα, έτσι κι αλλιώς, νομίζω τέλη Ιουλίου, τραυματίστηκε και έχασε όλη την προετοιμασία.
Ομάδα θα φτιάξεις.Το πιστεύω.
Οικογένεια πρώτα απο όλα ίσον δυνατή ομάδα,όλοι για έναν, ένας για όλους.Το πιό δύσκολο κομμάτι για την επιτυχία.
Το έχεις αυτό, και το δουλεύεις.
Είχες ένα θέμα με τους προβληματικούς χαρακτήρες, αλλά έκανες πλέον τις επιλογές σου, και απο εδώ και πέρα ο δρόμος είναι ανοιχτός να δουλέψουν όλοι και να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Μέσα απο τα παιχνίδια την καθημερινή δουλειά και επαφή αυτών των ψυχών δημιουργείται το μέταλλο και η αύρα του μελλοντικού ΠΑΟΚ που θα κυριαρχήσει.
Μόλις δέσουν αυτοί οι χαρακτήρες και γίνουν ομάδα-οικογένεια-πολεμιστές, τότε θα δικαιωθείς.
Μέχρι τότε υπομονή και στήριξη απο εμάς, επιμονή και δουλειά απο εσένα, και γερό στομάχι.
Ελπίζω να συνεχίσουμε το πλάνο, οποιαδήποτε απόφαση για ακύρωση του, θα είναι καταστροφή για τον σύλλογο.
Οικογένεια πρώτα απο όλα ίσον δυνατή ομάδα,όλοι για έναν, ένας για όλους.Το πιό δύσκολο κομμάτι για την επιτυχία.
Το έχεις αυτό, και το δουλεύεις.
Είχες ένα θέμα με τους προβληματικούς χαρακτήρες, αλλά έκανες πλέον τις επιλογές σου, και απο εδώ και πέρα ο δρόμος είναι ανοιχτός να δουλέψουν όλοι και να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Μέσα απο τα παιχνίδια την καθημερινή δουλειά και επαφή αυτών των ψυχών δημιουργείται το μέταλλο και η αύρα του μελλοντικού ΠΑΟΚ που θα κυριαρχήσει.
Μόλις δέσουν αυτοί οι χαρακτήρες και γίνουν ομάδα-οικογένεια-πολεμιστές, τότε θα δικαιωθείς.
Μέχρι τότε υπομονή και στήριξη απο εμάς, επιμονή και δουλειά απο εσένα, και γερό στομάχι.
Ελπίζω να συνεχίσουμε το πλάνο, οποιαδήποτε απόφαση για ακύρωση του, θα είναι καταστροφή για τον σύλλογο.
Σημερινή δήλωση λουτσεσκου.
(Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργούμε πολλές φάσεις).
Πεστα Χρυσόστομε.
(Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργούμε πολλές φάσεις).
Πεστα Χρυσόστομε.