30. Nicolás Quagliata
- NikLiverpool
Re: 30. Nicolás Quagliata
Την πέταξε την σπόντα indeed o Pablo.
Αν θα βγει σε καλό ή σε κακό για τον παίκτη θα δούμε....
Πάντως πραγματικά πόσο χειρότερος θα ήταν απο Μπίσε δεν ξέρω. Όσον αφορα για τον Αουγκούστο και την χρησιμοποίηση του στο 10 γιατί ντεμέκ δίνει και αμυντικά στοιχεία, αν όντως αυτό είναι που ζητάει ο προπονητής τότε η απόκτηση του Νικόλα ήταν λάθος εξαρχής.
Πάντως πραγματικά πόσο χειρότερος θα ήταν απο Μπίσε δεν ξέρω. Όσον αφορα για τον Αουγκούστο και την χρησιμοποίηση του στο 10 γιατί ντεμέκ δίνει και αμυντικά στοιχεία, αν όντως αυτό είναι που ζητάει ο προπονητής τότε η απόκτηση του Νικόλα ήταν λάθος εξαρχής.
Θα ήθελα να τον δω να παίζει με τον βάζελο. Νομίζω του ταιριάζει ως αντίπαλος ο βάζελος.
Είπε κ αλλα ο παμπλο όμως που χαλάνε το αφήγημα για τον κομπλεξικο ραζβαν
Μάλιστα, απάντησε και για τον Κουαλιάτα, τον οποίο -γνωρίζει- πλέον σχετικά καλά, αποκαλώντας τον «φίλο μου» δεδομένης της γλώσσας αλλά και της καταγωγής και φυσικά της χρησιμοποίησης του από τον ΠΑΟΚ Β, κάνοντας λόγο για πίστωση χρόνου:«Έχω δουλέψει μαζί του για λίγο. Όταν ένα παιδί φεύγει από την πατρίδα του σε μικρή ηλικία, υπάρχουν δυσκολίες. Το έζησα και εγώ αυτό που έφυγα από την Ουρουγουάη στα 19 μου και μέχρι τα 25 ζορίστηκα αρκετά. Έτσι και ο Κουαλιάτα έφυγε πολύ μικρός από την πατρίδα του και ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής. Από εκεί και έπειτα, από την στιγμή που τον απέκτησαν τον παίκτη, σίγουρα θα ξέρουν τους λόγους που τον απέκτησαν. Θα χρειαστεί τον χρόνο του να δείξει ποιος είναι, χρειάζεται υπομονή, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά από τον ίδιο για να δείξει αυτά που θέλει στο γήπεδο. Τον είχα σε δυο φιλικά, είμαστε φίλοι, δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει στην θέση του. Ίσως με τον καιρό παίξει στην θέση του και δείξει τις ικανότητες που έχει...»
Μάλιστα, απάντησε και για τον Κουαλιάτα, τον οποίο -γνωρίζει- πλέον σχετικά καλά, αποκαλώντας τον «φίλο μου» δεδομένης της γλώσσας αλλά και της καταγωγής και φυσικά της χρησιμοποίησης του από τον ΠΑΟΚ Β, κάνοντας λόγο για πίστωση χρόνου:«Έχω δουλέψει μαζί του για λίγο. Όταν ένα παιδί φεύγει από την πατρίδα του σε μικρή ηλικία, υπάρχουν δυσκολίες. Το έζησα και εγώ αυτό που έφυγα από την Ουρουγουάη στα 19 μου και μέχρι τα 25 ζορίστηκα αρκετά. Έτσι και ο Κουαλιάτα έφυγε πολύ μικρός από την πατρίδα του και ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής. Από εκεί και έπειτα, από την στιγμή που τον απέκτησαν τον παίκτη, σίγουρα θα ξέρουν τους λόγους που τον απέκτησαν. Θα χρειαστεί τον χρόνο του να δείξει ποιος είναι, χρειάζεται υπομονή, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά από τον ίδιο για να δείξει αυτά που θέλει στο γήπεδο. Τον είχα σε δυο φιλικά, είμαστε φίλοι, δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει στην θέση του. Ίσως με τον καιρό παίξει στην θέση του και δείξει τις ικανότητες που έχει...»
ο Μπισε παιζει;NikLiverpool έγραψε:Την πέταξε την σπόντα indeed o Pablo.
- abc_o_ karpouzas
Мир έγραψε:Ο Παμπλο πεταξε την σπόντα του παντος.
Ειπε ότι ο Κουελιατα ειναι 10αρι και τον βάζουν σε θέση στα εξτρεμ.
«Ισως με τον καιρο παιξει στην θεση του και να δειξει τις ικανοτητες που εχει»
....tον είχα σε δυο φιλικά, είμαστε φίλοι, δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει στην θέση του. Ίσως με τον καιρό παίξει στην θέση του και δείξει τις ικανότητες που έχει...
γιατι τα μεταφερεις οπως σε βολευει....
Οπως και το παραπανω ειπε. Επισης δεν πολυβολευει.Από εκεί και έπειτα, από την στιγμή που τον απέκτησαν τον παίκτη, σίγουρα θα ξέρουν τους λόγους που τον απέκτησαν
Δεν το λες και οτι ειπε "ο παικτης @@@ει και δερνει και απορω που δεν παιζει"
... δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει στην θέση του. Ίσως με τον καιρό παίξει στην θέση του και δείξει τις ικανότητες που έχει...
Η πλέον πιθανή "μετάφραση" αυτού είναι το "δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει στην θέση του που είναι το 10 και έπαιξε ως τώρα-δύο ημίχρονα-αριστερό εξτρέμ". Με τον καιρό=όταν παίξει στην θέση του θα δείξει τις ικανότητες που έχει.
Να συμπληρώσω, ποιες ικανότητες έχει και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ομάδας. Ας παίξει στο 10 αν και όταν κρίνει ο προπονητής για να δούμε το value for money και το value for team-το τελευταίο είναι που καίει.
Η πλέον πιθανή "μετάφραση" αυτού είναι το "δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει στην θέση του που είναι το 10 και έπαιξε ως τώρα-δύο ημίχρονα-αριστερό εξτρέμ". Με τον καιρό=όταν παίξει στην θέση του θα δείξει τις ικανότητες που έχει.
Να συμπληρώσω, ποιες ικανότητες έχει και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ομάδας. Ας παίξει στο 10 αν και όταν κρίνει ο προπονητής για να δούμε το value for money και το value for team-το τελευταίο είναι που καίει.
30. Nicolás Quagliata
Κώδικας: Επιλογή όλων
«Έχω δουλέψει μαζί του για λίγο. Όταν ένα παιδί φεύγει από την πατρίδα του τόσο μικρός, όπως είναι ο Κουαλιάτα, τότε υπάρχουν δυσκολίες. Το έζησα και εγώ αυτό, καθώς έφυγα από την Ουρουγουάη σε ηλικία 19 ετών και μέχρι τα 25 μου ζορίστηκα αρκετά. Έτσι και ο Κουαλιάτα έφυγε πολύ μικρός από την πατρίδα του και ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής.
Από εκεί και μετά, από την στιγμή που τον απέκτησαν τον παίκτη, σίγουρα θα ξέρουν τους λόγους που το έκαναν. Θα χρειαστεί τον χρόνο του να δείξει ποιος είναι, χρειάζεται υπομονή, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά από τον ίδιο για να δείξει αυτά που θέλει στο γήπεδο.
Τον είχα σε δυο φιλικά παιχνίδια, είμαστε φίλοι, δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει στην θέση του, γνωρίζουμε όλοι ότι είναι δεκάρι. Ίσως με τον καιρό παίξει στην θέση του και να δείξει τις ικανότητες που έχει».
Παρεθεσα τη δηλωσε για την θεση γιατι ολοι ειμαστε μπερδεμενοι αν ειναι εξτρεμ ή 10αρι.
Τα καλα νουμερα παντος ως επιτελικο χαφ τα γραφει στο γράφημα που παρεθεσες.
Δεν έχει
Ο παίκτης δεν έχει το ένας με έναν.
Δεν έχει καλή τρίπλα (Σίγουρα όχι για αριστερά γραμμή)
Δεν έχει πολύ καλή σέντρα.
Αμυντικά φαίνεται κακός.
Στα φιλικά και στα δύο επίσημα, φαίνεται ένα πρόβλημα στην τοποθέτηση στην θέση του.
Όχι δυνατός σωματικά.
Δεν έχει το πέταγμα/κίνηση που έχει ο Ναρεη.
Έχει
Ο παίκτης δίνει και κόβει μέσα.
Ο παίκτης παίρνει την μπάλα λίγο αριστερά κόβει δεξιά και σουτάρει ή δίνει πάσα.
Έχει αρκετές ασσιστ και βρίσκει τον παίκτη μπροστά με πάσα κάθετη.
Κάνει γκολ απο το ύψος της περιοχής κεντρικά στο τέρμα.
Άρα
Μόνο στο 10 μπορεί. Δεν κάνει για αριστερό εξτρεμ.
Για να παίξει εξτρέμ στον ΠΑΟΚ, πρέπει να έχει κλειστή τρίπλα, να έχει το ένας με έναν, να έχει σέντρα πάνω στην κίνηση, να έχει δύναμη, να έχει σουτ, γκολ και να είναι καλός αμυντικά με βάση αυτά που θέλει ο Ραζβαν. Τίποτα από αυτά δεν έχει.
Ο Παίκτης έχει μυαλό, βλέπει την πάσα στον μπροστά, έχει να παίξει το 1με1 και να τρέξει, και ένα καλό σουτάκι από τον κεντρικό άξονα.
Ο παίκτης δεν έχει το ένας με έναν.
Δεν έχει καλή τρίπλα (Σίγουρα όχι για αριστερά γραμμή)
Δεν έχει πολύ καλή σέντρα.
Αμυντικά φαίνεται κακός.
Στα φιλικά και στα δύο επίσημα, φαίνεται ένα πρόβλημα στην τοποθέτηση στην θέση του.
Όχι δυνατός σωματικά.
Δεν έχει το πέταγμα/κίνηση που έχει ο Ναρεη.
Έχει
Ο παίκτης δίνει και κόβει μέσα.
Ο παίκτης παίρνει την μπάλα λίγο αριστερά κόβει δεξιά και σουτάρει ή δίνει πάσα.
Έχει αρκετές ασσιστ και βρίσκει τον παίκτη μπροστά με πάσα κάθετη.
Κάνει γκολ απο το ύψος της περιοχής κεντρικά στο τέρμα.
Άρα
Μόνο στο 10 μπορεί. Δεν κάνει για αριστερό εξτρεμ.
Για να παίξει εξτρέμ στον ΠΑΟΚ, πρέπει να έχει κλειστή τρίπλα, να έχει το ένας με έναν, να έχει σέντρα πάνω στην κίνηση, να έχει δύναμη, να έχει σουτ, γκολ και να είναι καλός αμυντικά με βάση αυτά που θέλει ο Ραζβαν. Τίποτα από αυτά δεν έχει.
Ο Παίκτης έχει μυαλό, βλέπει την πάσα στον μπροστά, έχει να παίξει το 1με1 και να τρέξει, και ένα καλό σουτάκι από τον κεντρικό άξονα.
Πες μου τι από αυτά έχει ο Μπίσεσβαρ (που στα 3+ χρόνια του Λουτσέσκου είναι το βασικό αριστερό μας εξτρέμ) και θα δεχτώ ότι ο Κουαλιάτα πρέπει να παίξει στο 10.iasoiako έγραψε: Για να παίξει εξτρέμ στον ΠΑΟΚ, πρέπει να έχει κλειστή τρίπλα, να έχει το ένας με έναν, να έχει σέντρα πάνω στην κίνηση, να έχει δύναμη, να έχει σουτ, γκολ και να είναι καλός αμυντικά με βάση αυτά που θέλει ο Ραζβαν. Τίποτα από αυτά δεν έχει.
Ντρίπλα που δεν χάνει την μπαλά, σέντρα στην κίνηση, περνάει πάντα σχεδόν στο 1 με 1 και καλή πάσα.gika έγραψε:Πες μου τι από αυτά έχει ο Μπίσεσβαρ (που στα 3+ χρόνια του Λουτσέσκου είναι το βασικό αριστερό μας εξτρέμ) και θα δεχτώ ότι ο Κουαλιάτα πρέπει να παίξει στο 10.iasoiako έγραψε: Για να παίξει εξτρέμ στον ΠΑΟΚ, πρέπει να έχει κλειστή τρίπλα, να έχει το ένας με έναν, να έχει σέντρα πάνω στην κίνηση, να έχει δύναμη, να έχει σουτ, γκολ και να είναι καλός αμυντικά με βάση αυτά που θέλει ο Ραζβαν. Τίποτα από αυτά δεν έχει.
Γκολ δεν έχει και μέτριο σουτ και δεν μαρκάρει σχεδόν ποτέ.
Θεωρώ ότι ο Μπίσεβαρ παίζει γιατί κρατάει μπάλα χωρίς να την χάνει και ανεβάζει όλη την ομάδα.
Και επειδή είχαμε το Πέλκα στο 10 βασικούρα, που είχε τα πάντα εκτός από τέλειωμα φάσεων.
- kataramenos5
iasoiako έγραψε:
.

Ποτε ειχαμε τετοιο εξτρεμ στον ΠΑΟΚ?
Ποσοι να ναι σ ολοκληρο τον κοσμο?
Σίγα ρε εσύ. Πρόχειραkataramenos5 έγραψε:iasoiako έγραψε:
.
![]()
Μπα σε καλο σου μεσημεριατικα.
Ποτε ειχαμε τετοιο εξτρεμ στον ΠΑΟΚ?
Ποσοι να ναι σ ολοκληρο τον κοσμο?
ΓΧ, Σαμπρι, Βιερίνια, Sergio Concecao, Djalma Campos, Ναρεη, Ζιβκοβιτς (πρώτη χρονιά)
O Kougliata δεν έχει σχέση με αυτους