8. Douglas Augusto
- HARISPAOK83
Re: 8. Douglas Augusto
Καραντια αυτός ο Αουγκουστο να αποτελει ενα απο τα βασικοτερα ζαφ μας και να ειναι ενα βημα πριν την ανανεωση με τετοιο συμβόλαιο. Βεβαια η μεγαλυτερη καταντια ειναι το γεγονος πως καθε φορα φτανουμε στο παραπεντε και δεν ξερουμε αν θελουμε να πουλησουμε ή να ανανεωσουμε. Μακαρι μεχρι το καλοκαιρι να χει πουληθεί.
Ακομη κι αν δεχθω πως ειναι σε καποια ματς καλος (μετρημένα στα δαχτυλα) δεν πατει να εχει απο τους χειροτερους χαρακτήρες και στο παρελθον να εχει συμπεριφερθεί με τροπο π αν αφορουσε αλλους θα χαν δει εξεδρα και τπτ αλλο.
Ελπιζω τωρα που θα ανανεωσει να δούμε και κανεναν αλλον στο δεκα, και αυτον μονο ως αλλαγη
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακομη κι αν δεχθω πως ειναι σε καποια ματς καλος (μετρημένα στα δαχτυλα) δεν πατει να εχει απο τους χειροτερους χαρακτήρες και στο παρελθον να εχει συμπεριφερθεί με τροπο π αν αφορουσε αλλους θα χαν δει εξεδρα και τπτ αλλο.
Ελπιζω τωρα που θα ανανεωσει να δούμε και κανεναν αλλον στο δεκα, και αυτον μονο ως αλλαγη
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιάσαμε το γενικότερο νόημα.
Ο ΠΑΟΚ που τα κάνει όλα λάθος και οι άλλοι που τα κάνουν όλα σωστά..
Βέβαια δεν έχει και πολύ καλά αυτό τα τελευταία χρόνια σε τίτλους για τους άλλους αλλά δεν @@@ιεται. Θα έρθει η δικαίωση........κάποια στιγμή
Ο ΠΑΟΚ που τα κάνει όλα λάθος και οι άλλοι που τα κάνουν όλα σωστά..
Βέβαια δεν έχει και πολύ καλά αυτό τα τελευταία χρόνια σε τίτλους για τους άλλους αλλά δεν @@@ιεται. Θα έρθει η δικαίωση........κάποια στιγμή
- ΑποστόληςΑ
Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να του προτείνουμε 3ετές με μάξιμουμ 600Κ. Αν ήταν ικανός ας εύρισκε καλύτερη πρόταση.
Ουτε εγω ειμαι φαν του Αγκουστο αλλα δεν πρεπει και να χαθει τζαμπα. Να ανανεωσει και να δουλεψουν να φερουν καλυτερο το καλοκαιρι ενω αυτος να βρει ομαδα αν θελει να φυγει να φερει και λεφτα. Win-win (αν γινει)
- iremidynami 4+
Και ποιος μας λεει με βεβαιοτητα πως αμα ανανεώσει, θα παιξει και καλη μπαλα ωστε να φερει προταση και να μη βγει χαμενη η ομαδα;
Γιατι μεχρι στιγμης χαμενη ειναι με την έννοια πως δεν εξαργυρωσε ποδόσφαιρικα, με την αποδοση του εννοω, τα χρηματα που ξοδευτηκαν γιαυτον. Ας επαιζε καλη μπαλα και ας εφευγε χωρις να φερει χρηματα, δεν ειναι αναγκη ολοι να φερνουν λεφτα, ας φερουν καμια κουπα, ουτε αυτο εκανε.
Εγω πιστευω πως θα ανανεωσει και μετα θα "κατσει" πανω στο συμβολαιο του, οπως μουργκ, ζαμπα κλπ, οποτε γιοκ προταση.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΚΑΛΙ.
Και μετα ο ιβαν θα λεει, ξεπαρκαρετε πρωτα αυτους που εχετε παρκαρισμένους μεταξυ παγκου κ κερκιδας κ παιρνουν τοσα λεφτα κ μετα ζητηστε μεταγραφη.
Και θα εχει δικαιο.
Φαυλος κυκλος.
Εκτος και αν εχει φερει πολλες προτασεις στην ομαδα, τις οποιες αρνηθηκαμε για καποιους λόγους και εμεις δεν το ξερουμε. Δηλ αν η ομαδα ειναι τοσο σιγουρη οτι θα φερει προτασεις-παιξει δεν παιξει καλα- τοτε παω πάσο.
Γιατι μεχρι στιγμης χαμενη ειναι με την έννοια πως δεν εξαργυρωσε ποδόσφαιρικα, με την αποδοση του εννοω, τα χρηματα που ξοδευτηκαν γιαυτον. Ας επαιζε καλη μπαλα και ας εφευγε χωρις να φερει χρηματα, δεν ειναι αναγκη ολοι να φερνουν λεφτα, ας φερουν καμια κουπα, ουτε αυτο εκανε.
Εγω πιστευω πως θα ανανεωσει και μετα θα "κατσει" πανω στο συμβολαιο του, οπως μουργκ, ζαμπα κλπ, οποτε γιοκ προταση.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΚΑΛΙ.
Και μετα ο ιβαν θα λεει, ξεπαρκαρετε πρωτα αυτους που εχετε παρκαρισμένους μεταξυ παγκου κ κερκιδας κ παιρνουν τοσα λεφτα κ μετα ζητηστε μεταγραφη.
Και θα εχει δικαιο.
Φαυλος κυκλος.
Εκτος και αν εχει φερει πολλες προτασεις στην ομαδα, τις οποιες αρνηθηκαμε για καποιους λόγους και εμεις δεν το ξερουμε. Δηλ αν η ομαδα ειναι τοσο σιγουρη οτι θα φερει προτασεις-παιξει δεν παιξει καλα- τοτε παω πάσο.
-
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να του προτείνουμε 3ετές με μάξιμουμ 600Κ. Αν ήταν ικανός ας εύρισκε καλύτερη πρόταση.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ποσα ακομα να γραφτουνε για εναν παικτη που παιζει βασικος στον ΠΑΟΚ 2 χρονια; Γιατι τοση απαξιωση;
- theodorsalonika
Μια χαρά είναι ο παίκτης..βγάζει πολλά 90λεπτα,τρέχει και μου είναι πολύ συμπαθής..και εξάλλου πρέπει να χούμε και κάποιον που να ρίχνει και καμιά κλωτσιά ,να κάνει και καμιά Μανουρα,να τρώει και καμιά κίτρινη...όχι θα παίζουμε λες και είμαστε σε φιλικό τένις.. εγώ με την εξέλιξη αυτήν είμαι χαρουμενος
Έχει ποσταρει ένας συνοπαδος στο sdna ένα λινκ που παραπέμπει στα περυσινα αποτελέσματα της ομάδας όταν έλειπε ο Ντάγκλας.
Απελπιστικά αποτελέσματα όταν απουσίαζε.
Πολύ ανθρωποφαγία πραγματικά.
Το κακό νομίζω ότι ξεκινάει ότι κρίνεται για την θέση που παίζει αυτή την στιγμή (10).
Απελπιστικά αποτελέσματα όταν απουσίαζε.
Πολύ ανθρωποφαγία πραγματικά.
Το κακό νομίζω ότι ξεκινάει ότι κρίνεται για την θέση που παίζει αυτή την στιγμή (10).
Το αντιτουριστικο στυλ του μάλλον δημιουργεί τις (αγαπημένες σε κάθε παοκτση) αντιπάθειες.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε κόκκινες έχει φάει πολλές, όπως έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε, το αντίθετο μόλις δύο., ούτε τα χαζά του συνομήλικο του ζαμπα έκανε και στην τελική είναι 25 χρόνια βραζιλιάνος, που κλήθηκε στην ολυμπιακή τους ομάδα.
Αν έχει κάτι να του χρεώσεις είναι η περσινή εμφάνιση στο Χαρίλαου που ήταν περίεργη.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε κόκκινες έχει φάει πολλές, όπως έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε, το αντίθετο μόλις δύο., ούτε τα χαζά του συνομήλικο του ζαμπα έκανε και στην τελική είναι 25 χρόνια βραζιλιάνος, που κλήθηκε στην ολυμπιακή τους ομάδα.
Αν έχει κάτι να του χρεώσεις είναι η περσινή εμφάνιση στο Χαρίλαου που ήταν περίεργη.
Κι εγώ δεν τον πάω, κυρίως λόγω χαρακτήρα, εκείνου του σήριαλ όταν περίμενε τη μεταγραφή στη Βραζιλία, και συμπεριφοράς σε μερικά ντέρμπι.
Αλλά αγωνιστικά με ένα λογικό συμβόλαιο (κάτω από μυριο) πρέπει να μείνει.
Αλλά αγωνιστικά με ένα λογικό συμβόλαιο (κάτω από μυριο) πρέπει να μείνει.