Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Γενική Συζήτηση για τα "τουρνικέ"

Δημοσίευση από gash04 »

Θενκς Φρι.

Για να δούμε θα μπαινοβγαίνουμε ποιο εύκολα όπως λέει η διοίκηση σήμερα μετά τις αλλαγές?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε λίγο καιρό θα μας κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο, όπως στα αεροδρόμια, "για την πρόληψη τρομοκρατικών ενεργειών"!
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Μία ώρα παστωμένοι και παγιδευμένοι στον χώρο υποδοχής των νέων τουρνικιέ της Θύρας 7.
Όπου απο τα τέσερα μηχανήματα λειτουργούσαν μόνο τα δύο
Όπου ο άνθρωπος που προσπάθησε να τα επαναφέρει ήρθε αργά και δεν τα κατάφερε.
Το μόνο που λειτούργησε χθές έξω απο την Θύρα 7 ήταν μια καλοφτιαγμένη παγίδα ανθρώπων που ήθελαν να δούνε το μάτς. Και λειτούργησε τέλεια. Μπήκε ο κόσμος έγκλωβήστηκε και κινδύνεψε για ακόμα μία φορά έξω απο την Θ7.
Υπάρχει χοντρό πρόβλημα και μεγάλος επικίνδυνος ερασιτεχνισμός σε ένα θέμα ασφάλειας των ανθρώπων που προσέρχονται στο γήπεδο.

Δεν ξέρω πόσους απο εμάς ενδιαφέρει το θέμα , που εμένα κλονίζει ακόμη και την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ.
Προτείνω (πριν γίνει κάποιο δυστύχημα) , η διοίκηση του ΠΑΟΚ να ξεχωρίσει το θέμα της ασφάλειας απο τα υπόλοιπα και να δώσει λύσεις με αυτό το σκεπτικό : πως δηλαδή θα μπαίνουν θα μένουν και θα βγαίνουν οι φίλαθλοι απο το γήπεδο με ασφάλεια . Δεν λέω ακόμα κάτω απο ανθρώπινες συνθήκες γιατι αυτό είναι άλλο θέμα.

Σταύρος
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ενταξει πρωτος αγωνας ηταν με τουρνικε στην 7....σιγα σιγα τα πραγματα θα καλυτερεψουν.ρωτηστε εσεις τις 7 αυτους τις 4 να σας πουν πως ηταν στον πρωτο αγωνα,υστερα απο 1-2 μηνες,στα πλει οφ και χθες που τα τουρνικε ηταν τελεια...βεβαια στην 7 προβλημα ειναι και ο δρομος πουτ ειναι πολυ κοντα αλλα και παλι οχι γκρινια με την πρωτη φορα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλά τα τουρνικέ στην 4 με φάνηκνα ότι κάναμε ένα βήμα παραπάνω..

Χλιδή..
Που ακούστηκε να είσαι στη Θ4 και να μπαίνεις σε 2μιση λεπτά?
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Ευτυχώς για μένα (από αυτά που διαβάζω) δεν ήμουν παρών στο παιγνίδι, ως κάτοχος διαρκείας στην 7. Απορώ πραγματικά πως Thanos4 δικαιολογείς μια κατάσταση που έχει να κάνει με τη σωματική ακεραιότητα των συνανθρώπων μας και συνοπαδών μας. Δεν καταλαβαίνεις ότι όσο περισσότερο δικαιολογούμε τέτοιες καταστάσεις, τόσο πιο πλαδαροί και λιγότερο ευαίσθητοι θα είναι οι όποιοι υπεύθυνοι? Πάλι βάζουμε ταμπέλες ακόμη και σε τέτοια θέματα? Και τι θα πει "με την πρώτη φορά"? Άσε που δεν είναι η πρώτη φορά, και πέρσι τα ίδια ζήσαμε στα ντέρμπι και χωρίς τουρνικέ.
Άβαταρ μέλους
SHREK

Δημοσίευση από SHREK »

Δυστηχώς γεια μια ακόμα φορά φταίει το ΠΑΟΚ είσαι και κάπιοι μπήκαν έτσι στην κούτρα, μακάρι να αλάξε η κατάσταση.
ΠΑΟΚ γερα Γ.... τους τζαμπαντάν
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Συμφωνώ με τον fuzztone . Αδέρφια το πρόβλημα είναι μεγάλο. Να μιλήσουμε ουσιαστικά και να δούμε πως θα ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση γιατί τα πράγματα ήταν χειρότερα απο ότι περιγράφω στο προηγούμενο post μου. Thanos4 δεν ήρθα στο paokmania για να γκρινιάξω. Ήρθα γιατι με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ και οταν λεω ΠΑΟΚ εννοώ και εμάς τους οπαδούς .Θέλω ο οποιοδήποτε άνθρωπος στον πλανήτη να μπορεί να δεί την ομάδα μας στην Τούμπα.
Να μήν απαριθμήσω τα ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην '' ανθρώπινη'' παραμονή στον χώρο. Εχω γράψει ήδη για την έλλειψη μεγαφώνων στην Θ7.
Η διοίκηση τώρα να μελετήσει σοβαρά και με γνώμονα πρώτα την ασφάλεια , όλα τα ζητήματα και να προχωρήσει σε έργα. Το οτι επέζησαν οι εγκαταστάσεις των τουρνικιέ εχθές οφείλεται στο οτι είναι γεροφτιαγμένες αλλα κυρίως γιατι έτσι παστωμένοι που είμασταν δεν είχαμε την παραμικρή δύναμη να τα ξυλώσουμε για να απελευθερωθούμε και να ανασάνουμε. Μιλάω σοβαρά και δεν κάνω πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

SHREK είναι λάθος να τα ρίξουμε στους τζαμπαντάν. Αν το πρόβλημα μεγαλώνει εξαιτείας τους ας δούμε πως θα λυθεί και αυτό.Ας το δεί η διοιήκηση με τους συνδέσμους. Ας κάνουμε ένα πάρτυ έξω απο την Τούμπα για να μαζευτούν χρήματα για τους φίλους που δεν έχουν να βγάλουν εισητήριο. Και εγώ έχω περάσει φάσεις στη ζωή μου που ήθελα να δώ ματς και δεν είχα και άμα θες σου λέω οτι φοβάμαι μην ξαναζήσω.
Άβαταρ μέλους
lostparadise

Δημοσίευση από lostparadise »

η πλακα ειναι οτι περυσι σε καποια φαση ειχε ερθει η εταιρια που τα φτιαχνει να τα επιθεωρησει και ειχε μεινει ευχαριστημενη!!!!απο τοτε που μπηκαν τα τουρνικε,παω κατα καποιο τροπο με φοβο στο γηπεδο...στην 4 εχω διαρκειας.στο ματς με τον πανσεραικο παραλιγο θα ειχαμε θυματα...ειχαν μπλοκαρει σχεδον ολα!!!δεν τα βλεπω να κρατανε για πολυ παντως...φταινε και μερικα ζωα παντως που νομιζουν οτι πανε σε σταβλο...
Άβαταρ μέλους
SHREK

Δημοσίευση από SHREK »

less, προτιμό να στερηθώ 2 βράδια στα μπουζούκια παρά να κοροδεύω αδέρφια,και μένα μου ήτανε δύσκολο να πάρω διαρκέιας και εγώ πέρασα δύσκολες φάσεις αλλά πάντα κάτι άλο στερόμουν γεια να πάω να δω την άγαπη μου
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

SHREK εχει δύο τρόπους χοντρικά να φτιάξει κάποιος τους δεσμούς του με τον ΠΑΟΚ.
Ο ένας είναι ας τον πούμε θρησκευτικός : πληρώνει το κεράκι που θα ανάψει , δεν κλέβει το εκκλησάκι κιας ξέρει οτι είναι πιθανόν να τα μαζέψει για πάρτη του κάποιος επίσκοπος. Το κάνει για την ψυχή του.
Ο άλλος είναι συγκρουσιακός ανατρεπτικός , ένα Γούντστοκ της μπάλλας όπου θέλει να ζήσει ένα εναλλακτικό όνειρο.
Και επειδή έχουν τις τρύπες τους αυτοί οι δύο τρόποι η αμφισβήτηση γεννάει μιά πάνκ ψιλοχαοτική αντίδραση. Κάπου εδώ μπορεί να συναντάμε τους κούτρα. Δεν βολεύονται και με έναν τρόπο έξω απο τους κανόνες δένονται με την ομάδα τους. Κάπως πρωτόγονος τρόπος. Αν θέλεις την γνώμη μου η κοινότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ πρέπει να προσπαθεί να τους ενώνει όλους.
Οι τζαμπατζήδες όμως σαν φαινόμενο δεν πρέπει επουδενί να είναι δικαιολογία για να δεινοπαθούμε εμείς παγιδευμένοι σε κάποια τουρνικέ που υποτίθεται οτι εγκαταστάθηκαν για να μας βοηθάνε να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο. Εκτός και άν τα τουρνικε είναι βωμός για θυσίες.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Less εχεις απολυτο δικαιο, σε θεματα ασφαλειας θα πρεπει η παε αμεσα να ενεργει και να λυνει τα προβληματα.

Αν λοιπον ορισμενοι απο την παε επισκεπτονται το σαιτ τοτε καλο θα ειναι να ενημερωθουν και να πραξουν αναλογα.

Εκτος απο το προβλημα με το τουρνικε που ανεφερες ο δρομος μπροστα απο την 7 πρεπει να κληνει κατα την διαρκεια αγωνων γιατι κυκλοφορουν και μικρα παιδακια και ο κοσμος παστονετε στον δρομο.
Και αν η αστυνομια δεν εχει μυαλο να πραξει εχει υποχρεωση η παε να διασφαλισει την σωματικη ακερεοτητα των πελατων της.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

2o σερί ματς που ανεβαίνω στο ναό, σε διαφορετικές θύρες (5 με βάζελο, 7 προχθες) και τα τουρνικέ ήταν χαλασμένα...

ευτυχώς μετά το 20λεπτο σαρδελοποιήσης, θυμήθηκα ότι πριν λίγους μήνες είχα πάθει το ίδιο και έκανα αυτό που μου υπέδειξε η προηγούμενη, κακή, εμπειρία μου...

βγήκα από το πάστωμα, έκανα το τσιγαράκι μου, πήγα ωραίος - ωραίος και στήθηκα στην άλλη είσοδο της θύρας και περίμενα 5 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας να μου ανοίξουν και να με βάλουν τσάμπα...!!!

μετά από 2 σεζόν με διαρκείας, όπου ανέβηκα 3-4 φορές κάθε χρόνο,
μετά από 2-3 εισιτήρια που αγόραζα σε άλλες θύρες (παρ'όλο που είχα εισιτήριο διαρκείας στην 4)
μετά και από τον πρώτο φετινό αγώνα,

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!!

γιατί το πληρώνω κάθε φορά;;;;

(θα συνεχίσω να το πληρώνω βέβαια)

γιατί να κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα;;;

και γιατί τελικά να μπαίνω τσάμπα;;;
Άβαταρ μέλους
SHREK

Δημοσίευση από SHREK »

less,εδώ και πολλά χρόνια εσθάνομε μ@λ@κ@ς και ηλήθιος γεια τους τζαμπατζήδες τουλάχιστον να ξέρουμε κανείς να μην πληρώνη και να μπαίνει ο κάθε ανεγκέφαλος, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα πολύ θα φύγουμε και να κάτσουν αυτοί που θεώρουν ότι είναι πιο ΠΑΟΚ απο όλους

ΠΑΟΚ γερά Γ... τους τζαμπαντάν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”