Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
ημιβασικοι σου,νεξτ μπιγκ θινγκς κατα μποτο ευαγγελιο ,δεν μπορουν να καθαρισουν ομαδα β εθνικης μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ ακομα και σε φιλικο.
Μάλλον θλάση ο Μπράντον .. καλή μας τύχη
χωρίς φορ ρε.
παμε στυλ ρομα με ναρει φορ.ομαδαρα ειμαστε δε θελουμε φορ. 

Μέχρι 30/9....
Εγώ το έχω ξαναπεί. Ποτέ δεν είναι αργά.
Το πρόβλημα είναι ότι εγκλοβιζομαστε σε ένα μόνο στυλ παιχνιδιού χάνοντας τα χαρακτηριστικά που βάζει ο Τόμας στο παιχνίδι μας
Εγώ το έχω ξαναπεί. Ποτέ δεν είναι αργά.
Το πρόβλημα είναι ότι εγκλοβιζομαστε σε ένα μόνο στυλ παιχνιδιού χάνοντας τα χαρακτηριστικά που βάζει ο Τόμας στο παιχνίδι μας
-
Και πάνω που διαβάσαμε ότι θα κάνει προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα ο Μουργκ ξαφνικά παίζει και το φιλικό από το πουθενά....
Πάει και ο Μπράντον....
Τι τα θέλουμε τα φιλικά?
Πάει και ο Μπράντον....
Τι τα θέλουμε τα φιλικά?
Όταν έπαιζαν ο Pep και ο Jurgen 4-6-0 ήσασταν όλοι "wow, μάστερς της τακτικής" και τέτοια.
Τώρα που θα το κάνουμε κι εμείς γκρινιάζετε.
Αλλα αυτοι είστε
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα που θα το κάνουμε κι εμείς γκρινιάζετε.
Αλλα αυτοι είστε

και πότε??? Όταν παίζεις το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο.......
Δεν ήταν και το πιο απίθανο, όταν είσαι με 1 φορ στοίχημα, βασικό φορ ντεφορμέ και από κει και πέρα το χάος.
Δεν ήταν και το πιο απίθανο, όταν είσαι με 1 φορ στοίχημα, βασικό φορ ντεφορμέ και από κει και πέρα το χάος.
-
Θα παίξει με Γκορντεζιανι που είπε ότι τον πιστεύει αν κάτι γίνει και μείνει με ένα φορ
Oυτε με τον Πανσεραικο δεν καταφεραν να βρουν διχτυα τα παλικαρια μας μεσοεπιθετικα? Τουλαχιστον συνεχιζει ο Ναρει...Φτασαμε να τρεμουμε στην ειδηση οτι εφυγε υποβασταζομενος ο Μπραντον...Αχ ρε Ιβαν...
Είμαι περίεργος να δω αν είναι καμία θλάση του Μπράντον αν ο Ραζβαν θα επιμείνει ότι δεν υπάρχει λόγος να αποκτηθεί ελεύθερος.
- WestBlock4
Ακριβως αυτό. Ακόμη κ για το 10 αρι να ξερεις ο λουτσεσκου δεν το ηθελε. Γενικά οι μεταγραφες τελείωσαν επειδή ο λουτσεσκου το ζήτησε. Ευγεnunies4 έγραψε:Είμαι περίεργος να δω αν είναι καμία θλάση του Μπράντον αν ο Ραζβαν θα επιμείνει ότι δεν υπάρχει λόγος να αποκτηθεί ελεύθερος.
Ποιος είπε ότι ο Ραζβαν δεν το ήθελε; Προφανώς και το ήθελε.
Η τελευταία του δήλωση για ελεύθερο παίχτη όμως ήταν ξεκάθαρη. Δεν θεωρεί σωστή την κίνηση για παίκτη που αν αποκτηθεί θα αργήσει να παίξει.
Τώρα που ίσως μείνουμε με ένα φορ το υποστηρίζει ακόμα;
Η τελευταία του δήλωση για ελεύθερο παίχτη όμως ήταν ξεκάθαρη. Δεν θεωρεί σωστή την κίνηση για παίκτη που αν αποκτηθεί θα αργήσει να παίξει.
Ακόμα νομίζεις ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αν ζητάει ή δεν ζητάει παίχτη ο Ραζβαν.nunies4 έγραψε:Είμαι περίεργος να δω αν είναι καμία θλάση του Μπράντον αν ο Ραζβαν θα επιμείνει ότι δεν υπάρχει λόγος να αποκτηθεί ελεύθερος.
Δηλαδή αυτά που είδες 2 χρόνια σερί δεν σου "έδειξαν" τίποτα;
Ρε εσύ Τζον εδώ μιλάμε για ειδική συνθήκη πλέον αν έχει τραυματιστεί ο Τόμας. Θα πάμε με ένα φορ;
Δεν βάζω καν στην εξίσωση ότι είναι ντεφορμε.
Αριθμητικά και μόνο.
Δεν βάζω καν στην εξίσωση ότι είναι ντεφορμε.
Αριθμητικά και μόνο.
- WestBlock4
Αυτές τις ερωτήσεις μπορείς να τις κάνεις στον τεχνικό διευθυντη κ σ τη διοίκηση που αποφασίζει για το αν γίνει η μεταγραφη... απλα βρήκαμε τωρα ποιον θα κράζουμε όλο το χρόνο.nunies4 έγραψε:Ποιος είπε ότι ο Ραζβαν δεν το ήθελε; Προφανώς και το ήθελε.