Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Επιστροφή του μουργκ στην πρώτη ομάδα διαβάζω.
Καλά πήγε και αυτό
Καλά πήγε και αυτό
< εάν ανανεώσει ο Αουγκούστο δέν βγαίνει απο εντεκάδα με τίποτα. Απο αυτόν θα ξεκινάει και σε αυτόν θα τελειώνει.
- HARISPAOK83
Καλοι μακακες ειμαστε. Εξεδρα μεχρι να το παρει αποφαση και τον Γεναρη να μας αδειασει την γωνια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που το διάβασες αυτό; Δεν παίζει να ισχύει. Αν ναι τότε μιλάμε ότι με τον Κουαλιατα κυρίως αλλά και τον Ρικάρντο υπάρχει χοντρό θέμαrenegade έγραψε:Επιστροφή του μουργκ στην πρώτη ομάδα διαβάζω.
Καλά πήγε και αυτό
Στο σάιτ της Φόρτσα από κάποιον Δημήτρη Βαφειάδη
-
Και εγώ το διάβασα. Μπήκα να σχολιάσω αλλά είδα ότι το έγραψε ο renegade ήδη. Γενικά θεωρώ ότι εφόσων πληρώνεται δεν είναι τίμιο να κάθεται και να πληρώνεται. Από την άλλη, μην φάει και την θέση κάπου αλλου.... Περίεργα πράγματα γενικά. Δεν βρέθηκε καμία ομάδα να τον θέλει αλλά εμάς μας κάνει? Και βασικά πως μας κάνει ενώ αρχικά ήταν ξεκάθαροι ότι δεν τον θέλουν στην ομάδα. Μιλάμε δεν ήταν καν στην προετοιμασία και δεν έκανε καν προπόνηση με την ομάδα... δηλαδή τελείως εκτός πλάνων.
Δεν ξέρω κατά ποσο είναι νόμιμο να τον αφήσεις εκτός ομάδας και προπονήσεων.
renegade έγραψε:Επιστροφή του μουργκ στην πρώτη ομάδα διαβάζω.
Καλά πήγε και αυτό
Υπάρχει στα πλάνα ή απλά για να μην καταστραφεί η καριέρα του;
Μια χαρά μπορεί να προπονείται με την β ομάδα.
Από κει και πέρα ο μουργκ είχε προτάσεις αλλά στα λεφτά που έπαιρνε στην Αυστρία και όχι στον ΠΑΟΚ.
Όταν πηγαίνεις και παίρνεις παίκτες από μικρότερες ομάδες και χωρίς κανέναν λόγο τους δίνεις Χ ( όπου Χ το συμβόλαιο τους στην προηγούμενη τους ομάδα ) + 1 ευρώ συμβόλαιο έτσι είναι.
Μήπως ο καργας για παράδειγμα παίρνει τα ίδια χρήματα που έπαιρνε στο γιαννενο?
Όσο για τον μουργκ προσωπικά τον καταλαβαίνω.
Όταν είναι να πάρει από τον ΠΑΟΚ στα επόμενα δύο χρόνια ένα εκατομμύριο ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει βρει συμβόλαιο από άλλη ομάδα πάνω από τρία κατοστάρικα... είναι λογικό να μην θέλει να χάσει 4 κατοστάρικα στα επόμενα δύο χρόνια
Από κει και πέρα ο μουργκ είχε προτάσεις αλλά στα λεφτά που έπαιρνε στην Αυστρία και όχι στον ΠΑΟΚ.
Όταν πηγαίνεις και παίρνεις παίκτες από μικρότερες ομάδες και χωρίς κανέναν λόγο τους δίνεις Χ ( όπου Χ το συμβόλαιο τους στην προηγούμενη τους ομάδα ) + 1 ευρώ συμβόλαιο έτσι είναι.
Μήπως ο καργας για παράδειγμα παίρνει τα ίδια χρήματα που έπαιρνε στο γιαννενο?
Όσο για τον μουργκ προσωπικά τον καταλαβαίνω.
Όταν είναι να πάρει από τον ΠΑΟΚ στα επόμενα δύο χρόνια ένα εκατομμύριο ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει βρει συμβόλαιο από άλλη ομάδα πάνω από τρία κατοστάρικα... είναι λογικό να μην θέλει να χάσει 4 κατοστάρικα στα επόμενα δύο χρόνια
Τις περισσότερες φορές μια ομάδα για να δελεάσει έναν παίκτη, του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο...ειδικά αν είναι σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία. Το πρόβλημα δεν είναι στο Χ + 1 ευρώ, αλλά στο Χ + Χ (και καμιά φορά Χ + 2Χ) που εμείς απλόχερα δίνουμε...Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα να δίνουμε π.χ. στον Ράφα τριπλάσια απο αυτά που έπαιρνε στην Πορτογαλία...renegade έγραψε:Μια χαρά μπορεί να προπονείται με την β ομάδα.
Ρε φίλε τι να δελεασω όταν είμαι μεγαλύτερο μέγεθος?
Είναι δυνατόν να παίζει ο άλλος στην Χ λεισοες ή στα Χ Γιάννενα ή στη Χ Ριέκα και να πρέπει να του δώσω παραπάνω για να τον δελεασω?
Οκ να το κάνω αυτό σε κάποιες περιπτώσεις που υπάρχει ανταγωνισμός,αλλά σε περίπτωση όπως ο κάθε μουργκ που έψαχνε ( όπως ο ίδιος είχε δηλώσει ) μεταγραφή αλλά δεν υπήρχε τίποτα δεν το δέχομαι
Είναι δυνατόν να παίζει ο άλλος στην Χ λεισοες ή στα Χ Γιάννενα ή στη Χ Ριέκα και να πρέπει να του δώσω παραπάνω για να τον δελεασω?
Οκ να το κάνω αυτό σε κάποιες περιπτώσεις που υπάρχει ανταγωνισμός,αλλά σε περίπτωση όπως ο κάθε μουργκ που έψαχνε ( όπως ο ίδιος είχε δηλώσει ) μεταγραφή αλλά δεν υπήρχε τίποτα δεν το δέχομαι
Προφανώς και πρέπει να δώσεις μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει...
Γιατί να φύγει από την Πορτογαλία, ακόμα και από ομάδα β εθνικής για να έρθει στην Ελλάδα; Θα έφευγες εσύ για άλλη χώρα για να παίρνεις τα ίδια χρήματα;
Γιατί να φύγει από την Πορτογαλία, ακόμα και από ομάδα β εθνικής για να έρθει στην Ελλάδα; Θα έφευγες εσύ για άλλη χώρα για να παίρνεις τα ίδια χρήματα;
Το παν είναι η προοπτική.
Αν κάποιος που παίζει στην μορειρενσε το μόνο κίνητρο του για να έρθει στον ΠΑΟΚ είναι τα χρήματα...τότε δεν τον θέλω γιατί έχει έλλειψη από σωστά κίνητρα.
Δηλαδή αν η Χ Πόρτο κάνει προσφορά στον Χ λυρατζη,θα πει αυτός δεν αφήνω την Ελλάδα για τα ίδια χρήματα???
Δεν νομίζω
Αν κάποιος που παίζει στην μορειρενσε το μόνο κίνητρο του για να έρθει στον ΠΑΟΚ είναι τα χρήματα...τότε δεν τον θέλω γιατί έχει έλλειψη από σωστά κίνητρα.
Δηλαδή αν η Χ Πόρτο κάνει προσφορά στον Χ λυρατζη,θα πει αυτός δεν αφήνω την Ελλάδα για τα ίδια χρήματα???
Δεν νομίζω
Ακριβώς αυτό που λες: ξέρεις καμιά Πόρτο που θα δώσει ίδιο συμβόλαιο μ' εδώ σε Έλληνα παίχτη; Όσοι φύγανε για παραπάνω πρωταθλήματα/ομάδες φύγανε και με παραπάνω λεφτά. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να δίνει μεγάλα αναλογικά συμβόλαια, σε σχέση με τις ομάδες που ήταν, σε παίχτες επιπέδου Μουργκ και Ράφα, είναι άλλο θέμα.
- ΑποστόληςΑ
Χάνουμε 0-1 στο ημίχρονο από το Πανσερραϊκό. Σύμφωνα με το ΠΑΟΚ24 έφυγαν στην αντεπίθεση από λάθος του F. Soares.