Για τί να ξεκολλήσω; Αφού μ' αρέσει το σεκέρ - παρέ.papwolf έγραψε:Ξεκολήστε με τη Μαρούπα, υπάλληλος ήταν και είναι, αυτό της είπαν αυτό έκανε. Αν της είχαν πει να κατέβει στη Συγγρού να κάνει πιάτσα τώρα θα ήταν δίπλα στα τραβέλια να ψωνίζεται. Τα αφεντικά της μας φταίνε, αυτοί μας έκαναν τη δουλειά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σεκέρ - παρέМир έγραψε: Αν δεν έχει σουτζούκ λουκούμ και άλλα σιροπιαστά δεν πάει να κάνει πραγματογνωμοσύνη η Μαρουπα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- ΑποστόληςΑ
Αν ισχυουν αυτα που διαβαζω οτι εκτος απο τα 5 μυρια βαλαν και 30% ποσοστο και τον πουλησει τελικα ο γαυρος, θα μιλαμε για το μεγαλυτερο πλυντηριο στην ιστορια της χωρας. Μια ομαδα θα βγαλει δεν ξερω και εγω ποσα, ενω ουσιαστικα τον πηρε με 500 χιλιαρικα αφου τα αλλα ηταν δοσεις Κωτσοβολου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Με τα κονέ που έχει ο γαύρος , θα τον σπρώξει καμία Αραβία με 10μυρια , και θα βγάλουν τα ληκια κέρδος 7,5μυρια
Μην την πιάσουμε πάλι αυτή την κουβέντα, γιατί πονάει πραγματικά
Μην την πιάσουμε πάλι αυτή την κουβέντα, γιατί πονάει πραγματικά
Μεγαλη προταση για τον Μαντσινι απο Αραβια.
Εγω λεω οτι θα πωληθει. Θα στερηθουν ισως τον καλυτερο παικτη τους για 8 ματς αλλα τον Γεναρη εχουν να διαλεξουν απο μεγαλη δεξαμενη.
10 παικτες θα κοπουν απο τα κεντρικα. Για ολα τα γουστα
Εγω λεω οτι θα πωληθει. Θα στερηθουν ισως τον καλυτερο παικτη τους για 8 ματς αλλα τον Γεναρη εχουν να διαλεξουν απο μεγαλη δεξαμενη.
10 παικτες θα κοπουν απο τα κεντρικα. Για ολα τα γουστα
-
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Εφόσον ο Πασχαλακης πάει στον γαύρο και ενεργοποιούν τον Τσολάκη για πρώτο,θα μας χαλαγε ένα δίδυμο Κοταρσκι Βατσλικ;Λέω εγώ τώρα έτσι να κάνουμε λιγο σασιρμα.
Τελικα λεει δεν ηταν 5 χαρτια για τον Καμαρα;
Και σκαει και προταση απο Κοπεγχαγη (απο εκει που πηρε τον Μπιελ ο γαυρος) για τον Μαντσινι. Σατανικες συμπτωσεις.

o Βατσλικ είναι ενας πολύ καλός τερματοφύλακας, θα έλεγα ένας παίκτης του 8-9, αλλά εχει ένα κουσούρι. Υπάρχουν μέρες που κάνει πολλά λάθη, μεταμορφώνεται ξαφνικά σε παίκτη του 5. Είναι λίγες αυτές οι μέρες αλλά είναι αισθητές. Γι' αυτό και υπάρχει γκρίνια για αυτόν στον γαύρο.PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Εφόσον ο Πασχαλακης πάει στον γαύρο και ενεργοποιούν τον Τσολάκη για πρώτο,θα μας χαλαγε ένα δίδυμο Κοταρσκι Βατσλικ;Λέω εγώ τώρα έτσι να κάνουμε λιγο σασιρμα.
Στον ΠΑΟΚ (χωρια οτι δεν τον αφήνουν να έρθει) δεν θα αντέξει. Σαν να το ακούω ήδη: " Παλι Κώτσο τον πιάσανε τον Ιβαν, Του φορτώσανε τα σαπάκια του ολυμπιακού. Αυτούς που δεν θέλει ο ολυμπιακος του φέρνουν" και για τους πιο ραδιοφωνο-ψεκασμενους: "Α ρε είχαμε τερματοφυλακαρα, τον Πασχαλακη και τον αφήσαν να φύγει έτσι. Α ρε Ιβαν σου τα τρώνε εκεί στην ΠΑΕ"
- john4serres
Ο Κοταρσκι δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Μόνο σε περίπτωση τιμωρίας ή τραυματισμού.PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Εφόσον ο Πασχαλακης πάει στον γαύρο και ενεργοποιούν τον Τσολάκη για πρώτο,θα μας χαλαγε ένα δίδυμο Κοταρσκι Βατσλικ;Λέω εγώ τώρα έτσι να κάνουμε λιγο σασιρμα.
Ο Βατσλικ έχει κατεστραμμένα γόνατα. Το ξέρουν και οι πέτρες. Όπως επίσης ότι αποσιωπήθηκε οτι πέρυσι κόπηκε στα ιατρικά.
Για αυτό είναι βιδωμενος στην γραμμή, για αυτό δεν κάνει εξόδους, για αυτό πάει πάντα 2ος και χωρίς ορμή σε διεκδικήσεις. Τελειωμένη περίπτωση.
Αν ο Άλεξ πάει στο γαύρο μέσα σε εβδομάδες θα πάρει την φανέλα σπίτι. Ναι ο Άλεξ. Με όλα τα κουσουρια του
Για αυτό είναι βιδωμενος στην γραμμή, για αυτό δεν κάνει εξόδους, για αυτό πάει πάντα 2ος και χωρίς ορμή σε διεκδικήσεις. Τελειωμένη περίπτωση.
Αν ο Άλεξ πάει στο γαύρο μέσα σε εβδομάδες θα πάρει την φανέλα σπίτι. Ναι ο Άλεξ. Με όλα τα κουσουρια του
- john4serres
Θλάση ο βιονικός Μπράμπετς, περίπου ένα μήνα εκτός.
-
Κατά τα τέλη Οκτωβρίου θα εμφανιστεί και επιδημία προσαγωγών αν δεν σπρώξουν το πουλέν τους άμεσα.
Μακαρι θα πω εγω. Οπως επισης και οτι αν ειχαν τον Πασχαλακη το καλοκαιρι τωρα θα παιζαν Κονφερενς.nunies4 έγραψε:Ο Βατσλικ έχει κατεστραμμένα γόνατα. Το ξέρουν και οι πέτρες. Όπως επίσης ότι αποσιωπήθηκε οτι πέρυσι κόπηκε στα ιατρικά.
Εμαθα ετοιμαζουν τον Κολτσιδα για μετα τη διακοπη.john4serres έγραψε:Θλάση ο βιονικός Μπράμπετς, περίπου ένα μήνα εκτός.