Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε: Σόρρυ αλλά κάνεις λάθος εδώ.
Ο συγκεκριμένος δεν είναι ένας απ' απλός οπαδός , μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί επώνυμος οπαδός.

Την ίδια στιγμή μιλάμε για κάποιον με 5000 φίλους στο φου μπου, αποκλειστικά οπαδούς της ομάδας..
Δεν θέλει πολύ , ειδικά στην κατάσταση που είμαστε αυτή τη στιγμή διοικητικά μια μικρή φωτιτσα να γίνει μεγάλη πυρκαγιά
Κανένα λάθος δεν κάνω. Έννοια σου και μια χαρά ενήμεροι είναι (αυτοί που πρέπει).
Ας βγει να τα πει ΔΗΜΌΣΙΑ, σε ένα ραδιόφωνο πχ και όχι σε κάποιο σχόλιο κάτω από ένα ποστ να 'χαμε να λέγαμε και μετά να δω αν θα του φτάσει η περιουσία που υποτίθεται πως έχει για να ξεχρεώσει.
Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Επιστήμονας ντικ. Το εισητηριο του να πληρώνει κανονικά μόνο για να μπει στο γήπεδο

Sent from my iPhone using Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Γεμισαμε ξερολες του φμπ και πρωην δηθεν οπαδους που για την προσωπικη τους προβολη θα κανουν τα παντα.
Το ΠΑΟΚ πανω απ ολα γι αυτους ειναι ΕΓΩ πανω απ ολα
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Η έκφραση Ντικ Pic είναι δική του επινόηση μάλλον, αν κρίνω από αυτά που γράφει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Rain αδερφέ να σου πω το εξής.
Τη στιγμή που αρχικά εγκρίνεται ή έστω δεν κατεβαίνει, ποστ που αναφέρει ονομαστικά κάποιον και τις αηδίες που προσπαθεί να ταΐσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ, τότε είναι αναμενόμενη και η αντίδραση των μελών.
Το να τον αποκαλέσω εγώ Μ@ΛΆΚΑ είναι πολύ μικρότερο λάθος, από το να αποκαλεί αυτός απατεώνα τον γίγαντα Ιβάν. Ούτε για να του ξύσει τα @ρχίδια δεν θα τον έπαιρνε αυτόν ο Ιβάν. Νέτα σκέτα.

Αν τέλος πάντων το πρόβλημα είναι πως δεν είναι ο ίδιος εδώ μέσα (αμφιβάλω πως δεν είναι κάπου εδώ γύρω..) για να απαντήσει, τότε ας μην ανεβαίνουν ποστ που αναφέρουν το όνομα του.
Ας λένε πως "ο τάδε είπε αυτό", για να απαντάμε και εμείς πως "ο τάδε είναι Μ@ΛΆΚΑΣ" χωρίς να ενοχλούμε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπλακτζρ, εδώ δεν είναι σντνα και γκαζετα. Τα μόνα σχόλια που έχουμε τη δυνατότητα να εγκρίνουμε ή να απορρίψουμε είναι αυτά των ΝΕΩΝ μελών που δεν έχουν πιάσει ακόμα αριθμητικό όριο ποστ.

Όλα τα άλλα βεβαίως μπορούμε μεμονωμένα να τα διαγράψουμε ΑΛΛΑ όχι όταν είναι μαζικά και όχι όταν δεν στρέφονται κατά του ΠΑΟΚ.

Δε γίνεται να παρατηρήσουμε τις δουλειές μας για να διαγράψουμε διακόσια μηνύματα τα οποία είναι και δεν είναι παράτυπα. Άσε που άμα κάνουμε κάτι τέτοιο κάποιοι που δε συμφωνούν θα μιλάνε για φίμωση, για κρυφή στήριξη κλπ. Εκατό φορές το έχουμε δει

Σεβαστείτε λιγο
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Να πω κ εγώ τη μαλακία μου από την νότια Ελλάδα.
Ο κολλητός κ νονός του μικρού μου είναι τεχνικός στο Όπεν εδώ κ 3 χρόνια. Τα λέγαμε πριν δέκα μέρες. Είναι αεχ αν έχει σημασία. Πληρώνονται κανονικότατα. Το μόνο που σχολιάζει συχνά είναι ότι αρκετοί ψιλό άχρηστοι του τρώνε φράγκα ( πληρωνει περισσότερα από ότι αξίζουν). Όσο για το θεμα που συζητούμε χωρίς να ξέρω θεωρώ ότι δεν πεφτει παραδακι σε κάποιους κ δημιουργούν θέμα
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Πού θα πάει να φάει ο Μαρινάκης όταν έρθει ξανά Θεσσαλονίκη? Πού θα πιει καφέ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είναι και πιο γκλαμουρ η Καλαμαριά από την Πολίχνη
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

rainmaker έγραψε:Μπλακτζρ, εδώ δεν είναι σντνα και γκαζετα. Τα μόνα σχόλια που έχουμε τη δυνατότητα να εγκρίνουμε ή να απορρίψουμε είναι αυτά των ΝΕΩΝ μελών που δεν έχουν πιάσει ακόμα αριθμητικό όριο ποστ.

Όλα τα άλλα βεβαίως μπορούμε μεμονωμένα να τα διαγράψουμε ΑΛΛΑ όχι όταν είναι μαζικά και όχι όταν δεν στρέφονται κατά του ΠΑΟΚ.

Δε γίνεται να παρατηρήσουμε τις δουλειές μας για να διαγράψουμε διακόσια μηνύματα τα οποία είναι και δεν είναι παράτυπα. Άσε που άμα κάνουμε κάτι τέτοιο κάποιοι που δε συμφωνούν θα μιλάνε για φίμωση, για κρυφή στήριξη κλπ. Εκατό φορές το έχουμε δει

Σεβαστείτε λιγο
Εγώ καταλαβαίνω τη θέση σου αδερφέ. Απλά προσπαθώ να καταλάβω, πως δεν είναι κατά του ΠΑΟΚ, μια φήμη πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι απατεώνας, η οποία μάλιστα ξεκινάει εκτός forum από έναν χ τύπο και αναπαράγεται από ένα μέλος εδώ μέσα, χωρίς μισή απόδειξη..
Δηλαδή πόσο πιο κατά του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ένα σχόλιο; Να γράψει δηλαδή κάποιος Θρήνος ολέ ξέρω γω;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σήμερα πολλές οικονομικές σελίδες γράφουν ότι ο Ιβάν έχει προσεγγιστεί για να πουλήσει τον ΟΛΘ κ πως υπάρχουν συζητήσεις. Αναφέρουν δε φόρα παρτίδα ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούν την υπόθεση από κοντά.

Σε άλλα νέα, ο ΟΛΘ έχει αιτηθεί τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης ώστε να επεκταθεί πιο πολύ μια προβλήτα για να δέχεται μεγαλύτερα containerships. Μιλάμε για upgrade του αρχικού business plan, συζητιέται αυτές τισ μέρες στη βουλή κ η ΝΔ το υποστηρίζει.

Ως γνωστό Αραβες έσκασαν μύτη στη ΔΕΘ κ αγοράζουν φανέλες της ομαδάρας μας. Επίσης η Abu Dhabi Port Authority και η Dubai Port World ενδιαφέρονται να συνάψουν στρατηγική συνεργασία με τον ΟΛΘ.

Ως κουτσομπολιό γράφτηκε ότι κάποιος Παπαμιμικός (δεν τον ξέρω αλλά υποθέτω κάποια σχέση έχει με Ιβάν) έκανε κάτι λαλακίες στο Παλιούρι κ τσάντισε τον Τέλη.

Ας ηρεμήσουμε λίγο, ο Ιβάν πούλησε την καπνοβιομηχανία πριν λίγα χρόνια, his baby αν το σκεφτείτε. Ολα φεύγουν με το κατάλληλο τίμημα. Για να προλάβω ο ΠΑΟΚ δεν έιναι όλα φυσικά, άλλου παπά ευαγγέλιο.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμα πως δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα και θέλει όταν πεθάνει να τον θάψουν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την οποία και φοράει σχεδόν σε κάθε ματς του Δικεφάλου. Τι είπε για τη νέα Τούμπα.
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να έχει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στους ομογενείς οπαδούς του Δικεφάλου.

Σε ομιλία του προς τον κόσμο (όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο του paok24) που βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου στη Νέα Υόρκη, ο Ιβάν Σαββίδης έγινε ξεκάθαρος για το μέλλον προχωρώντας και σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη: «Τα προβλήματα μπορούν να προκληθούν μόνο δημιουργώντας κάποιες φασαρίες που μπορούν να νευριάσουν τον Σαββίδη και να φύγει ή να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Εγώ θα πω εδώ μπροστά σας, κάτι που δεν έχω πει σε κανέναν. Κάποτε όλοι θα φύγουμε. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι επιτυχίες μου, εγώ πάντως θέλω να με θάψουν με την στολή».
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Από όλα τα σχόλια μου άρεσε περισσότερο αυτό τού Γέρου και συμφωνώ πανω-κάτω και με τους περισσότερους. Με στενοχωρεί αφάνταστα να δημιουργούνται τέτοια θέματα εκ των έσω όταν και οι οπαδικότεροι δημοσιογράφοι των αντιπάλων μας δεν έχουν αναφέρει τίποτε.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

το συνεχίζει ο ντικ με και αλλα υπονοουμενα......
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ποιος είναι αυτός;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”