19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- Pegasus1589
Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης
πάρα πολύ καλός στο σημείο που μπήκε και τη στιγμή που είχαν βγει μπροστά οι βαλερεγκιανοί, γι αυτό και τους βρήκαμε ανοιχτούς πίσω και τον εκμεταλλευτήκαμε σωστά.... θέλει λίγο ακόμα να δυναμώσει και έχει πολλά να δώσει
Ισως διαφωνησετε..Μεχρι να μπει αναρωτιομουν γιατι δε το ξεκινα..Οταν μπηκε μου εδειξε οτι θελει πολυ χρονο...Πνιγεται σε μια κουταλια νερο και καταλαβαινω απολυτα γιατι δεν παιζει..Θεωρω οτι ο Βιερινια θα παιζει βασικος και οχι ο Κουτσια ο οποιος βεβαια οταν βελτιωθει τακτικα θα παρει την φανελα σπιτι του
daat συμφωνώ απόλυτα.. θέλει χρόνο ακόμα για να παίξει 90 λεπτο βασικός
καλά κάνει για μένα και τον βάζει στο 70.. εκεί που ανοίγονται οι άλλοι να τους πιάσει στην κόντρα
αλλιώς σε κοντρολ και κλειστή άμυνα δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταπεξέλθει
απλά αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού του
καλά κάνει για μένα και τον βάζει στο 70.. εκεί που ανοίγονται οι άλλοι να τους πιάσει στην κόντρα
αλλιώς σε κοντρολ και κλειστή άμυνα δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταπεξέλθει
απλά αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού του
Θελει δουλεια στο κρατημα της μπαλας, θελει να δυναμωσει, και για μενα να παιζει με αντοθετο ποδι δεξια και να συγκλινει...
Το αν θελει δουλεια ή οχι ο Κουτσιανικουλης ειναι ενα ζητημα.
Το αν δικαιουται να εχει θεση βασικου στον ΤΩΡΙΝΟ, επαναλαμβανω στον ΤΩΡΙΝΟ, ΠΑΟΚ, θεωρω πως απαντηθηκε καταφατικα χθες. Η ομαδα, αλλα και η κερκιδα, κυριολεκτικα ξανανιωσε με την εισοδο του.
Προκειται για εναν τυπο παικτη που προκαλει στον αντιπαλο την δυσοιωνη σκεψη πως ο κωλος του απειλειται, και ως γνωστον ειναι καλο για την ομαδα να νιωθει ο αντιπαλος πως ο κωλος του ειναι σε κατασταση πολιορκιας.
"ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ ΕΞΤΡΕΜ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΦΗΝΩΣΕΙΣ". Αυτο αναφωνησε ο Κυριος στους πιστους στην "Περι της μπαλας ομιλια". Οποιος θελει το λαμβανει υποψην.
Το αν δικαιουται να εχει θεση βασικου στον ΤΩΡΙΝΟ, επαναλαμβανω στον ΤΩΡΙΝΟ, ΠΑΟΚ, θεωρω πως απαντηθηκε καταφατικα χθες. Η ομαδα, αλλα και η κερκιδα, κυριολεκτικα ξανανιωσε με την εισοδο του.
Προκειται για εναν τυπο παικτη που προκαλει στον αντιπαλο την δυσοιωνη σκεψη πως ο κωλος του απειλειται, και ως γνωστον ειναι καλο για την ομαδα να νιωθει ο αντιπαλος πως ο κωλος του ειναι σε κατασταση πολιορκιας.
"ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ ΕΞΤΡΕΜ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΦΗΝΩΣΕΙΣ". Αυτο αναφωνησε ο Κυριος στους πιστους στην "Περι της μπαλας ομιλια". Οποιος θελει το λαμβανει υποψην.
"Οστις θελει οπισω μου πορευθει, εις οδον καταξιωσεως, οδον αναγνωρισεως, οδον Ευρωπαϊκης κατηγοριας (γιουροπα λιγκ). Οπερ δυναμεθα αποταμιευσει αργυρια δια μεταγραφας, προς ανοικοδομησην νεου γηπεδου και διεκπεραιωσην προπονητικου κεντρου".
Αποσπασμα απο την "επι της Σουρωτης ομιλια" του Φερνανδινου Εστοριλιου...
Για σενα Nador....
Για σενα Nador....

- alexpaok4
Είναι θέμα δύναμης. Με το παραμικρό του παίρνουν τη μπάλα οι άλλοι.
Τον Πύρρο Δήμα τι τον έχουμε; Αντε ρε Πύρρο βάλε τον Κουτσια να κανει ακσήσεις να φουσκώσει λιγάκι!
Τον Πύρρο Δήμα τι τον έχουμε; Αντε ρε Πύρρο βάλε τον Κουτσια να κανει ακσήσεις να φουσκώσει λιγάκι!
- peinasmenos
Ρε παιδιά μεταξύ μας τώρα αυτά περί τακτικής είναι να χάμε να λέγαμε οταν μιλάμε για ένα παίκτη με τη στόφα του μεγάλου ποδοσφαιριστή. Το ταλέντο είναι πάνω απο τακτικές και συστήματα.Μπορώ να φέρω στο μυαλό μου παραδείγματα σαν 18αχρονου Πάτο στην μίλαν που χωρίς να έχει ιδέα απο τακτικές έπαιζε βασικός ! Τωρα θα μου πείτε ο Πάτο είναι απο τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου. Ε και για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ και τΙης Ελλάδας μπορώ να αντιστοιχίσω το ταλέντο του κουτσιανικούλη με του Πάτο !
Παιχταρας ο μαλλιας τετοιους παιχτε θελω να βλεπω στον ΠΑΟΚ
και οχι καδρονια σαν τον Αναστασακο και τον Ιβιτς !!
Αυτα τα δεν ειναι ετοιμος και τετοια τα ακουω βερεσε !!
Ο Κουτσι ειναι Special Forze !!
Platon έγραψε:"Οστις θελει οπισω μου πορευθει, εις οδον καταξιωσεως, οδον αναγνωρισεως, οδον Ευρωπαϊκης κατηγοριας (γιουροπα λιγκ). Οπερ δυναμεθα αποταμιευσει αργυρια δια μεταγραφας, προς ανοικοδομησην νεου γηπεδου και διεκπεραιωσην προπονητικου κεντρου".
Για σενα Nador....
megaliodes
Steenage έγραψε:Παιχταρας ο μαλλιας τετοιους παιχτε θελω να βλεπω στον ΠΑΟΚ
είναι specila forze γι αυτό τρώει πάγκο φερ φορζέ

αναμφισβιτητα εχει πολυ ταλεντο και απο οτι φαινετε και θεληση να το αποδειξει και να το εξελιξει...ομως το γεγονος οτι πολλες φορες ψαχνεται μεσα στο γηπεδο σαν να μην ξερει που του "επιβαλει" η θεση του να βρισκεται ειναι επισης πολυ εμφανες...
θα βελτειωθει με τον καιρο και θα βγαζει ματια!!!
θα βελτειωθει με τον καιρο και θα βγαζει ματια!!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν ειχαμε ενα δεκαρι καλο να καλυπτε λιγο τα κενα του μεχρι να προσαρμοστει ωστε να μην φενονται τα λαθη του.....θα σου ελεγα εγω τοτε ποσο παιχταρας ειναι!!!!!!!!!!ετσι φτιαχνονται οι μεγαλοι παιχτες!!!!!!!!!!!!