Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Παρ 16 Σεπ 2022, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι αυτό το ποστ.
Το ποστ που σβήστηκε δεν είχε καμία υπόνοια, ήταν ξεκάθαρο ως προς αυτό που έλεγε. Ξεκάθαρο.
Γι' αυτό και (προφανώς) σβήστηκε από την mod team.
Ήταν ποστ συκοφαντική δυσφήμιση, για αγωγή. Να σε τρέχουν στα δικαστήρια φάση.
Καλά έκαναν και το έσβησαν, εδω είναι δημόσιο φόρουμ.
Δεν θα βρούνε τον μπελά τους τα παιδιά για τον κάθε μυστήριο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ποστ που σβήστηκε δεν είχε καμία υπόνοια, ήταν ξεκάθαρο ως προς αυτό που έλεγε. Ξεκάθαρο.
Γι' αυτό και (προφανώς) σβήστηκε από την mod team.
Ήταν ποστ συκοφαντική δυσφήμιση, για αγωγή. Να σε τρέχουν στα δικαστήρια φάση.
Καλά έκαναν και το έσβησαν, εδω είναι δημόσιο φόρουμ.
Δεν θα βρούνε τον μπελά τους τα παιδιά για τον κάθε μυστήριο.
Για να μην δημιουργήσω κι εγώ περαιτέρω θέμα, έσβησα αυτά που έγραψα στο αρχικό μου ποστ.
Την μεταφορά δηλαδή αυτών που έγραφε το συγκεκριμένο ποστ που σβηστηκε.
Θα σου ζητούσα Κόμη να κάνεις κι εσύ το ίδιο με την παράθεση σου.
Αυτά που ήταν να ειπωθούν ειπώθηκαν και αυτά που ήταν να εξηγηθούν εξηγήθηκαν.
Καλό είναι να προσέχουμε όλοι μας και να μετράμε τα λόγια μας.
Την μεταφορά δηλαδή αυτών που έγραφε το συγκεκριμένο ποστ που σβηστηκε.
Θα σου ζητούσα Κόμη να κάνεις κι εσύ το ίδιο με την παράθεση σου.
Αυτά που ήταν να ειπωθούν ειπώθηκαν και αυτά που ήταν να εξηγηθούν εξηγήθηκαν.
Καλό είναι να προσέχουμε όλοι μας και να μετράμε τα λόγια μας.
-
ΟΚ απλα δεν προλαβα να το δω!
Συνεχιζω ομως να επιμενω οτι 2
βδομαδες μπαν διχως εξηγησεις
ειναι παρα πολυ κυριως επειδη
δεν μπορεις να διαβαζεις τα πιο
ενδιαφεροντα topics αν αυτα δεν
"περασουν" στα "τελευταια posts"
και καποια αλλα "κλειδωμενα"
για ολους τους μη συνδεμενους!
Αν βρισκοταν φορμουλα που να μπορει
καποιος να διαβαζει τοτε no problem.-
Edit: Το εσβησα JohnDag. OK.
Συνεχιζω ομως να επιμενω οτι 2
βδομαδες μπαν διχως εξηγησεις
ειναι παρα πολυ κυριως επειδη
δεν μπορεις να διαβαζεις τα πιο
ενδιαφεροντα topics αν αυτα δεν
"περασουν" στα "τελευταια posts"
και καποια αλλα "κλειδωμενα"
για ολους τους μη συνδεμενους!
Αν βρισκοταν φορμουλα που να μπορει
καποιος να διαβαζει τοτε no problem.-
Edit: Το εσβησα JohnDag. OK.
Μπαν στον Ντίσελντορφ λόγω
υπονοιων.
Προχωρημένα πράγματα.
Και ο άλλος μας εξηγεί τι κρύβεται πίσω από τα γραφόμενα του Ντίσελντορφ.
Θυμίζει η φάση άλλες εποχές.
υπονοιων.
Προχωρημένα πράγματα.
-
Εχει πολύ γέλιο πάντως το πως αντιμετωπίζετε κάποιος που έχει μια χ άποψη και πως αντιμετωπίζετε κάποιος άλλος που έχει μια y άποψη. Και οι δύο με το ίδιο ύφος και ήθος αλλά μόνο ο ένας μπαναρεται συχνά, ο άλλος αραιά και που ετσι για το θεαθήναι....
Διψήφιο αριθμό ωρών περιμένουν τα ποστ μου και αν θα ανέβουν γιατί δεν αρέσουν πχ στο μαύρο Χιονι ενώ στον Σουρμενετες δεν φαίνονται αρνητικά. Έστω και με παρόμοιες εκφράσεις...
Ποστ που εύχομαι στον κυρ κυρ και δούκα και στα δικά τους, με αφορμή την νέα δουλειά του χαρτινου δηματου στην ΟΥΕΦΑ, από το μεσημέρι δεν τα εγκρίνει κανείς.
Άσχημο θα ητσν να έχουμε και εμείς δικό μας άνθρωπο σε τέτοια πόστα ?
Οι κωλοτουμπες πάντως των τελευταίων ημερών για να υποστηριχθουν με το στανιο πρόσωπα και καταστάσεις, καθιστούν την Κομανετσι ερασιτέχνη μπροστά σε κάποιους
Διψήφιο αριθμό ωρών περιμένουν τα ποστ μου και αν θα ανέβουν γιατί δεν αρέσουν πχ στο μαύρο Χιονι ενώ στον Σουρμενετες δεν φαίνονται αρνητικά. Έστω και με παρόμοιες εκφράσεις...
Ποστ που εύχομαι στον κυρ κυρ και δούκα και στα δικά τους, με αφορμή την νέα δουλειά του χαρτινου δηματου στην ΟΥΕΦΑ, από το μεσημέρι δεν τα εγκρίνει κανείς.
Οι κωλοτουμπες πάντως των τελευταίων ημερών για να υποστηριχθουν με το στανιο πρόσωπα και καταστάσεις, καθιστούν την Κομανετσι ερασιτέχνη μπροστά σε κάποιους
Τι στεναχωριέσαι; Θα αναλάβεις εσύ τώρα να γράφεις τα ωραία. Υπομονή, δύο εβδομάδες είναι.mailo21+ έγραψε:Μπαν στον Ντίσελντορφ λόγω
υπονοιων.
Προχωρημένα πράγματα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Να ξέρεις δεν ζω από το φορουμ. Η οικογένεια μου και η εργασία μου περνάνε σε πρώτη μοίρα. Όπως και των περισσότερων μοντ εδώ μέσα. Και επειδή φαίνεσαι παλιός με νέο νικ ξέρεις πως δουλεύει το σύστημα. Ή θα πας με τα νερά του φορουμ ή θα πάρεις το πληκτρολογιο σου και σε αλλά φορουμ. Και μιας και είσαι νέος του κανόνες τους διάβασες;nikpap1926 έγραψε:Εχει πολύ γέλιο πάντως το πως αντιμετωπίζετε κάποιος που έχει μια χ άποψη και πως αντιμετωπίζετε κάποιος άλλος που έχει μια y άποψη. Και οι δύο με το ίδιο ύφος και ήθος αλλά μόνο ο ένας μπαναρεται συχνά, ο άλλος αραιά και που ετσι για το θεαθήναι....
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό . Πέραν της κατανάλωσης δεδομένων ,προκαλεί και battery drain. Ζήτω συγνώμη από τα παιδιά αλλά και αυτος είναι ο λογος που μπλόκαρα από iOS τις διαφημισεις του forum. Στην ουσία από τεχνικής πλευράς μάλλον το JASON script που τρέχει ,δεν έχει threshold ή υπάρχει αλλου data leak με αποτέλεσμα να υπάρχει το πέρα δωθε front με back από πλευράς script . Τώρα αν είναι θέμα του host (εταιρείας που supportάρει το forum για εμφάνιση παραπάνω διαφημίσεων) είναι άλλη ιστορία.sic-4 έγραψε:Θελω να επισημανω ενα τεχνικο θεματακι που παρατηρησα.
Η καθε σελιδα του φορουμ, συνεχιζει να φορτωνει για 20 εως 30 δευτερολεπτα (κλησεις στον server διαφημισεων). Το κειμενο της σελιδας εμφανιζεται κανονικα, γρηγορα αλλα οι κλησεις συνεχιζονται. Οταν αυτες σταματουν (συνηθως στα 30sec) η σελιδα εχει φορτωσει περιπου 10MB (ο πραγματικος ογκος της σελιδας ειναι κατω απο 1MB). Αυτο μπορει να καταναλωνει σπαταλα τα MBs οσων χρησιμοποιουν mobile συνδεσεις (ειδικα αν αναλογιστουμε και το ...F5 που σημαινει οτι για καθε σελιδα φορτωνονται 10MB επι οσα τα F5)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
αυτο το συμπερασμα σου οτι ειμαι παλιος, το εχεις γραψει ποτε και για αλλους λογαριασμους που βγαζουν ματια οτι ειναι κοπιες ? ή μονο σε μενα σου βγηκε αυθορμητα ?
ουτε εγω ζω απο το φορουμ και δεν ειναι το κεντρο του κοσμου μου.
Αν δεις ομως τα ημερησια ποστ καποιων λογαριασμων τοτε εντελως αυθορμητα δεν θα σκεφτοσουν οτι ειναι η μονη τους ασχολια ? και πολλες φορες με βάρδια, σταματαει ο ενας αρχιζει ο αλλος .....
αλλα μπαααααα, ιδεα μου θα ειναι .....
ουτε εγω ζω απο το φορουμ και δεν ειναι το κεντρο του κοσμου μου.
Αν δεις ομως τα ημερησια ποστ καποιων λογαριασμων τοτε εντελως αυθορμητα δεν θα σκεφτοσουν οτι ειναι η μονη τους ασχολια ? και πολλες φορες με βάρδια, σταματαει ο ενας αρχιζει ο αλλος .....
αλλα μπαααααα, ιδεα μου θα ειναι .....
-
απο το πρωι περιμενει εγκριση ενα ποστ μου στον προπονητη.
ισως επειδη τον κρινω αρνητικα δεν περναει δεν βρισκω αλλο λογο
ισως επειδη τον κρινω αρνητικα δεν περναει δεν βρισκω αλλο λογο
iasoiako έγραψε:
Παιδιά έχουν αρχίσει να διαρρέουν πράγματα σχετικά με Ιβάν και ΠΑΟΚ.
Λέγεται από χτες ότι υπήρξε πρόσφατη συνάντηση ατόμων από το οπαδικό κίνημα με τους 3 αρχηγούς του ΠΑΟΚ.
Το άτομο που μου το μετέφερε είναι μέλος της Θύρα 4 και κάνει προσπάθεια πλέον να την ξανανοίξουν
Στην συνάντηση ειπώθηκε ότι είναι τρεις μήνες απλήρωτοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και πλέον δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις από Ιβάν, δεν ξέρω τον λόγο, απλά μεταφέρθηκε αυτό από τους αρχηγούς και μιλήσαν με τον Βιερίνια τα παιδιά"
ειναι απιστευτα τραγικο το οτι αφησατε να περασει αυτο το γελοιο και εντελως υποπτο σχολιο.
Παιδιά έχουν αρχίσει να διαρρέουν πράγματα σχετικά με Ιβάν και ΠΑΟΚ.
Λέγεται από χτες ότι υπήρξε πρόσφατη συνάντηση ατόμων από το οπαδικό κίνημα με τους 3 αρχηγούς του ΠΑΟΚ.
Το άτομο που μου το μετέφερε είναι μέλος της Θύρα 4 και κάνει προσπάθεια πλέον να την ξανανοίξουν
Στην συνάντηση ειπώθηκε ότι είναι τρεις μήνες απλήρωτοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και πλέον δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις από Ιβάν, δεν ξέρω τον λόγο, απλά μεταφέρθηκε αυτό από τους αρχηγούς και μιλήσαν με τον Βιερίνια τα παιδιά"
ειναι απιστευτα τραγικο το οτι αφησατε να περασει αυτο το γελοιο και εντελως υποπτο σχολιο.
- ΑποστόληςΑ
Καλά δεν είναι ρομπότ οι mods. Βοηθάμε κι εμείς όταν αναφέρουμε την δημοσίευση.
- kataramenos5
Ας ψαξουμε καλυτερα αν υπαρχει και φωτια εκτος απο καπνο και μετα ν στησουμε κρεμαλες. Πριν κανα χρονο και κατι μηνες εγω κι ο γκικα γραψαμε οτι ερχεται ο λουτσεσκου και φευγει ο Παυλαρας.Πριν βγει επισημα. Το ξερε η μιση θεσσαλονικη. Το τι ακουσαμε απ την επισημη φρουρά δε λεγεται.
Φορουμ ειναι καποιος μετεφερε μια ιστορια απο καποιον που εμπιστευεται. Πρεπει να τη λεει η οχι?
Φορουμ ειναι καποιος μετεφερε μια ιστορια απο καποιον που εμπιστευεται. Πρεπει να τη λεει η οχι?
Αλλο μια φημη προπονητη και αλλο λασπη περι πληρωμων, κατι που ειναι direct hit στον Ιβαν.