Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giliopoulos

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από giliopoulos »

Notorious4 έγραψε:Έχει 2-3 χρόνια πλέον που ο Σαββιδης έχει επιλέξει το budget να μην ξεπερνά τα έσοδά της ομάδας.
Φετος συμφωνα με τον κολκα παντως δεν ισχυει αυτο. Ειμαστε περιπου 20 εκατομμυρια μειον
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλά αν σκάσει financial statement με τέτοια χασούρα …
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

τσιριγωτης έγραψε:Είπε πως το ρόστερ δεν έκλεισε. Τελικά έκλεισε . Πώς λέγεται αυτό;
Δεν είχε κλείσει.
Έφυγε ο Κουτσιας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πολύ το ψειριζουμε.
Για μένα ο Ιβάν είπε κάτι πολύ σοβαρό για πρώτη φορά στα δέκα χρόνια .

Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο εγώ αναφέρομαι στη λέξη αυτάρκεια. Ο ΠΑΟΚ πριν από εμένα δεν ήταν ποτέ ενωμένος, στηριζόμενος σε δικά του στελέχη, σε δικούς του πόρους, σε δικό του σχέδιο. Μετά από εμένα θέλω να είναι έτσι. Μέχρι τότε εξασφαλίζω τη χρηματοδότηση για να διεκδικούμε υψηλούς στόχους.

Πρώτη φορά ο Ιβάν μίλησε για την μετά Σαββίδη εποχή
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Παιδιά έχουν αρχίσει να διαρρέουν πράγματα σχετικά με Ιβάν και ΠΑΟΚ.

Λέγεται από χτες ότι υπήρξε πρόσφατη συνάντηση ατόμων από το οπαδικό κίνημα με τους 3 αρχηγούς του ΠΑΟΚ.
Το άτομο που μου το μετέφερε είναι μέλος της Θύρα 4 και κάνει προσπάθεια πλέον να την ξανανοίξουν

Στην συνάντηση ειπώθηκε ότι είναι τρεις μήνες απλήρωτοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και πλέον δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις από Ιβάν, δεν ξέρω τον λόγο, απλά μεταφέρθηκε αυτό από τους αρχηγούς και μιλήσαν με τον Βιερίνια τα παιδιά
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εμένα φίλος μου μου είπε ότι ι Ιβάν έχει πληρώσει ήδη μέχρι τα Χριστούγεννα...
renegade

Είναι οι ίδιοι συνδεσμητες που έλεγαν παντού ότι ο βιερίνια θέλει ένα εκατομμύριο και για αυτό δεν υπογράφει???
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ο Σαββίδης έχει κ άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Αν συμβαίνουν τα παραπανω κ εκεί απλήρωτοι θα είναι. Αν είναι έτσι θα είχε μαθευτεί για πλακα κ όχι μου είπε ένας γνωστός που έχει ένα γνωστό...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

O δικός μου γνωστός, ξέρει καλά.
Συμμετέχει και στο πείραμα του ITER, κρατάει το καλαμάκι μέσα στο οποίο θα γίνει η σύντηξη πυρήνων και θα φέρει μετά την ενέργεια στη Νέα Τούμπα, για ενεργειακή αυτάρκεια.... έχει κονέ καλά...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Αστεία αστεία γελάτε, ούτε και εγώ τα πιστευώ ότι τους έχει απλήρωτους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Δευ 19 Σεπ 2022, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Τι λετε ρε παιδια... Λιγο σοβαρότητα παρακαλω.
renegade

iasoiako έγραψε:Αστεία αστεία γελάτε, ούτε και εγώ τα πιστευώ ότι τους έχει απλήρωτους, αλλά ο Ντικμπασάνης με 25 χρόνια στο οπαδικό, πρόεδρος των παλιών ΒΕΜ και μάλλον ο νέος πρόεδρος της Θυρας 4, γιατί να μου πει ψέματα. Μιλήσαν με τον Βιερίνια οι σύνδεσμοι και το είπε, λέει.
Ποιος ο Ντικ που για μια αλλαγή θέσης στο Παλατάκι ξέσκισαν και ξεσκίζουν από τότε μαζί με το κολληταρι του τον άνθρωπο που εξαιτίας του έγιναν δεκάδες χιλιάδες νέα ΠΑΟΚτσακια?
Οκ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

gika έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Είπε πως το ρόστερ δεν έκλεισε. Τελικά έκλεισε . Πώς λέγεται αυτό;
Δεν είχε κλείσει.
Έφυγε ο Κουτσιας.
:mrgreen:
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Καλά αν ίσχυε κάτι τέτοιο, έτσι όπως τον έχουν κ μας έχουν στην μπούκα πανελλαδικά αυτό θα ήταν το πρώτο θέμα συζητήσεις ακόμα και στα πρωινάδικα….
Μήπως ο Ντικμπα ήθελε κανένα χαρτζιλίκι που δεν πήρε και τα λέει αυτά ;;;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

iasoiako έγραψε:Παιδιά έχουν αρχίσει να διαρρέουν πράγματα σχετικά με Ιβάν και ΠΑΟΚ.

Λέγεται από χτες ότι υπήρξε πρόσφατη συνάντηση ατόμων από το οπαδικό κίνημα με τους 3 αρχηγούς του ΠΑΟΚ.
Το άτομο που μου το μετέφερε είναι μέλος της Θύρα 4 και κάνει προσπάθεια πλέον να την ξανανοίξουν

Στην συνάντηση ειπώθηκε ότι είναι τρεις μήνες απλήρωτοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και πλέον δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις από Ιβάν, δεν ξέρω τον λόγο, απλά μεταφέρθηκε αυτό από τους αρχηγούς και μιλήσαν με τον Βιερίνια τα παιδιά
TI ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”