4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
-
Re: 59. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια από το σημερινό, επειδή τον είδα σε όλα, ίσως σήμερα ήταν η χειρότερη του εμφάνιση.
Ρε τι Παλλήκάρος είναι αυτός !!!
18 χρονών μάγκες μου.
Βασικός με το σπαθί του και με το λιλί του.
18 χρονών μάγκες μου.
Βασικός με το σπαθί του και με το λιλί του.
Παιχτάρα είσαι, βάλε και την κεφαλιά αφύλαχτος να το τελειώσουμε ρε γαμώτο.
- rade paprica
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός ΚΑΙ σήμερα. Αν έβαζε το γκολ θα ήταν τέλειος. Όμως ο Κουλιεράκης θέλει 2,5 μήνες για να γίνει 19 ετών και παίζει πρώτη χρονιά σε Α΄ εθνική.
Ο άλλος δεν έπρεπε να χάσει τη κεφαλιά.
Ο άλλος δεν έπρεπε να χάσει τη κεφαλιά.
Από την στιγμη που εχει καλυτερη απόδοση απο τον Ιγκασον, τι αλλο να πουμε.
Μπράβο !Επιβράβευση για Κουλιεράκη: Κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών!
Ο 18χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να τον επιβραβεύει με κλήση στην Εθνική Ανδρών!
Τι κι αν δεν έχει κλείσει ακόμη τα 19, ο Κρητικός στόπερ φαντάζει η μεγάλη αποκάλυψη του ΠΑΟΚ και της φετινής σεζόν, απολαμβάνοντας φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στο πλευρό του Ίνγκι Ίνγκασον! Από το στάδιο της προετοιμασίας, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Κουλιεράκη, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία του από τα μαλλιά και πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Μια ακόμη πρόσθεσε και εχθές στο Γεντί Κουλέ, σε μια μεστή εμφάνιση στα μετόπισθεν, προσφέροντας χαμόγελα ικανοποίησης στις τάξεις του ΠΑΟΚ δεδομένου πως πρόκειται για ένα δικό τους πρότζεκτ του εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς φέτος…
Μια περίπτωση που δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά και στα κλιμάκια της Εθνικής Ανδρών, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να τον συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις του για τους αγώνες του Nations League!
Ο τραυματισμός του Γιώργου Τζαβέλλα διαφοροποίησε τα δεδομένα εντός του συγκροτήματος, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να στρέφεται στον 18χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ που απολαμβάνει τους πρώτους… καρπούς μιας πολλά υποσχόμενης σεζόν με τους Θεσσαλονικείς!
sdna
Μπραβο μικρε! Φοβερη ποιοτητα. Με την αξια σου τα καταφερες.
Και μπραβο και στον...."κολημενο" προπονητη σου που δοκιμασε τον εμπειροτερο Καργα (οπως ηταν λογικο), δεν του βγηκε και εκτοτε πορευεται με ενα 18χρονο στοπερ.
Και μπραβο και στον...."κολημενο" προπονητη σου που δοκιμασε τον εμπειροτερο Καργα (οπως ηταν λογικο), δεν του βγηκε και εκτοτε πορευεται με ενα 18χρονο στοπερ.
Όταν τον είχα δει το καλοκαίρι στο φιλικό που πήρε 90' δήλωσα μετά παρρησίας "να τος ο επόμενος στόπερ της Εθνικής".
Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να με δικαιώσει τόσο σύντομα.
Χαμηλά το κεφάλι, δουλειά και θα αφήσεις εποχή παλικάρι μου!
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να με δικαιώσει τόσο σύντομα.
Χαμηλά το κεφάλι, δουλειά και θα αφήσεις εποχή παλικάρι μου!
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να γυρισει γερός και χωρις κουτσολιακους ο Μιχαηλίδης για να δουμε τι κανουμε στα στοπερ.
Edit: Τον καλεσε στην ανδρών ο Πογιετ.
Edit: Τον καλεσε στην ανδρών ο Πογιετ.
Το παληκάρι συνδυάζει τη δύναμη του Ινγκασον και το γλυκό πόδι του Μιχαηλίδη. Πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk