Για αυτό θα πάρουν Πασχαλάκη, ο προεδρας αντιδράειBlackgr4 έγραψε:Aureliano Buendia έγραψε:Το τι ισχύει γενικά, το ξέρουμε.
Ο χοντρός χρηματοδοτεί-στελεχώνει τα σκουλήκια, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στις περιπτώσεις Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Ντουρμισάι, Καμαρά. Καραμπινάτες περιπτώσεις ουσιαστικής πολυϊδιοκτησίας, την οποία θα μπορούσε -για ευνόητους λόγους- να θίξει μόνο μια ομάδα στην Ελλάδα: εμείς. Φυσικά, δεν είπαμε τίποτα γιατί "οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν". Αντιθέτως, πλέον δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός, όλα περνούν στο ντούκου, ο μεγιστάνας Κάρυ φέρνει παίκτες με μισθούς γύρω στο εκατομμύριο κι όλοι θεωρούν όλα αυτά τελείως φυσιολογικά. Φυσικά, εμάς μας ξεφτιλίσαν πατόκορφα για το τίποτα, μας ρίξαν κατηγορία σε ημίχρονο αγώνα, μας διαλύσαν την αξιοπρέπεια κάνοντας όλη την Ελλάδα να επαναλαμβάνει "σας έφτιαξε νόμο ο Μητσοτάκης για να σας κρατήσει κατηγορία" κτλ. Ξέρω ότι όλα αυτά φαίνονται περσινά ξινά σταφύλια σχεδόν σε όλους, αλλά εκείνη την εποχή εγώ κόντεψα να πάθω κλονισμό, είχα νεύρα όλη μέρα, νεύρα στο σπίτι, με φίλους, στη δουλειά, με περαστικούς ή εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ (δεν κάνω πλάκα). Και περίμενα πώς και πώς μια αντεπίθεση, κάτι ρε παιδί μου. Και μείναμε με τα "ξέρει ο Πόντιος", "δεν ξέρουν με ποιον μπλέξανε", "είναι σκακιέρα, θέλει υπομονή" και άλλα τέτοια, που όσο τα θυμάμαι μου έρχεται να με κοπανήσω με το πληκτρολόγιο.
Από την άλλη, στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και να μηρυκάζουμε περί στημένων, όσο και να αλλάζουμε διαρκώς το τι εννοούμε με τον όρο "στημένο" (δεν μας βγήκε το διπλό του γαύρου, το γυρίσαμε στο ότι το στήσιμο είναι το ημίχρονο-τελικό), η πικρή αλήθεια είναι ότι δύο σερί χρονιές στην κανονική σεζόν, ο Άρης κερδίζει τον Ολυμπιακό. Τη μια χρονιά τον υποχρεώνει στην πρώτη ήττα, βάζοντας φρένο στα όποια όνειρα για αήττητο, τη δεύτερη χρονιά τον αφήνει με 8 βαθμούς σε 5 ματς, σε ψυχολογικά τάρταρα και 7 βαθμούς από την κορυφή. Παιδιά, στο χορτάρι δεν είναι τόσο εύκολο να πεις σε παίκτες "μην παίζετε, καθίστε να χάσετε". Φυσικά, αν τυχόν κρινόταν από το ματς κάποια έξοδος στο Champions' League, δεν αποκλείω να μπαίναν μπροστά τα έκτακτα μεγάλα μέσα. Αλλά σήμερα δεν έγινε τίποτα το περίεργο ή αξιοσημείωτο: ο γαύρος είναι προς το παρόν χώμα, ο Άρης είναι φανερά ποιοτική ομάδα (θεέ μου ποιος θα το πίστευε ότι θα έγραφα τέτοιο πράγμα) και είχε την ικανότητα και το σθένος να το γυρίσει.
Και φτάνω στο αληθινό μου ζητούμενο. Έφαγα στη μάπα όλη τη σιωπή και την αδράνεια για τη συνιδιοκτησία τους (και την ισχυροποίησή τους), ενώ αυτοί μας έσκισαν πατόκορφα με κάθε τρόπο. Τρώω πλέον και στη μάπα ότι ο γαμημένος Αρούλης έχει ποιοτικές μονάδες -μεσοεπιθετικά τουλάχιστον- και ποσοτικές λύσεις που ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη δεν διαθέτει. Και σόρρυ κιόλας, αλλά αυτό μου γυρνάει τα μυαλά και τα άντερα. Πραγματικά, ζεματάει το κεφάλι μου. Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν (δεν ξέρω πόσοι θα το κάνουν με πάσα ειλικρίνεια ή στο πλαίσιο του δόγματος "πρέπει να λέμε ότι αδιαφορούμε για τα σκουλήκια", αλλά θα είμαι όσο πιο ωμά ειλικρινής γίνεται. Στη Θεσσαλονίκη γεννήθηκα παιδιά, στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσα, στη Θεσσαλονίκη μένω και θα μένω στο μέλλον (ποτέ μη λες ποτέ, αλλά σχεδόν σίγουρα). Όχι στο Γκύζη, ούτε στα Πετράλωνα, ούτε στον Χολαργό. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που συμβαίνει. Απλώς δεν μπορώ.
Την ικανότητα και το σθένος να το γυρίσει ΑΛΛΆ και έναν Βατσλίκ που στο 1-1 ξεκινάει να πάει για περίπατο!!!
Βάλε να δεις τις φάσεις. Μόλις τις είδα και έχω πέσει κάτω από τα γέλια. Και στο 1-1 και στο 1-2, η άμυνα του γαύρου είναι περάστε κόσμε. Ειδικά ο Βατσλίκ ξαναλέω.
Και πέρσι που πάλι κέρδισε το λήκι, εντελώς τυχαία ήταν που στο φάουλ που σκόραραν, οι 2 από τους 4 του τείχους δεν πηδάνε καθόλου.
Εντελώς τυχαία ΌΛΑ αυτά..
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Οκ ποιο είναι ασανοτο φαβορί τότε;beyes4 έγραψε:Βρε κανατε τις υπηρετριες Μπαρτσελονα,που εφαγαν μόνο 3μπαλο από το Αγρίνιο και τον Σαρλία με τον Πούγγουρα φαβορί για πρωτάθλημα.Γελάει ο κόσμος με το σανό που μοιράζει το ποκ.
Κανενας δεν ειναι φαβορί,ολοι στο ιδιο καζανι ειμαστε.
- pagotatzis
Σαμπαολι ,Μαρσελινιο η Βίλας Μποας προβλέπω στον γαύρο
Μόνο ένας παλαβός θα αναλάβει ρόστερ 41 παικτών. Προπονητική αυτοκτονία. Για αυτό προβλέπω Σαμπαολι και συμβόλαιο με το Netflix γιατί ο φετινός γαύρος θα είναι για ριάλιτι..
-
Συμφωνώbeyes4 έγραψε:Κανενας δεν ειναι φαβορί,ολοι στο ιδιο καζανι ειμαστε.
- paokkerkir
Ο ΠΑΟ φετος θα ξεφουσκώσει οπως εμεις το 14-15 στο δευτερο μισό. Δεν ανησυχώ.
ΑΕΚ και Αρης δεν εχουν ελπιδες πρωταθλητισμου.
Το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε εμας και τον γαυρο. Αν δεν μας φαει η εσωστρεφεια μεχρι τον Γενάρη, εχουμε παρα πολυ καλες πιθανότητες, και δεν το λεω ειρωνικά.
ΑΕΚ και Αρης δεν εχουν ελπιδες πρωταθλητισμου.
Το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε εμας και τον γαυρο. Αν δεν μας φαει η εσωστρεφεια μεχρι τον Γενάρη, εχουμε παρα πολυ καλες πιθανότητες, και δεν το λεω ειρωνικά.
Ο βαζελος ειναι μια φουσκα των μμε που στην πρωτη ηττα θα ξεφουσκωσει απότομα.Για την βαρβατη πτσα που θα τους ριξουμε στην Τουμπα,οπως τότε με τον Σαντος που ηρθαν ψηλωμενοι,θα φταιει η διακοπή των 2 εβδομάδων...Τα ξαναλέμε στις 2/10.
- paokkerkir
Θεωρώ οτι το πολύ δυνατο ξεκινημα που εκανε, αποπροσανατολισε απο τις αδυναμιες του ροστερ του. Ναι, πηρε Μπερναρ και Βερμπιτς κλπ, αλλα μεσοαμυντικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, με στοιχηματα μεταγραφες, και δεν πιστευω οτι εχει το μενταλιτι το ροστερ αυτο να ανταποκριθει σε πρωταθλητισμο. Εδω θα μαστε το Γεναρη να δουμε αν πεφτω μεσα 

Δηλαδή οι άλλοι θα ξεφουσκώνουν κ εμείς θα βελτιωνομαστε, νομοτέλεια; Τα μμε ποτέ δεν θα μας παίξουν, το τα ανακατεύουμε; Κάτι απτό στο χορτάρι υπάρχει που να δείχνει ότι θα κωλοκατσουν; Προφανώς δεν θα έχουν το απόλυτο εσαεί.
Όσο για τη διακοπή, πέρσι κάθε φορά γκέλα κάναμε.
Όσο για τη διακοπή, πέρσι κάθε φορά γκέλα κάναμε.
- paokkerkir
E καλα προφανως και δεν ειναι απαραιτητο οτι θα συμβει αυτο, ετσι;
Ο ΠΑΟ παραειναι καλος για αρχη σεζον, εχει πολλα τρεξίματα, και συνήθως οι ομαδες που εχουν τετοια εικονα στην αρχη, στην πορεια πεφτουν. Βεβαια φετος με διακοπες, Μουντιαλ κλπ θα ειναι ιδιομορφη σεζον, οποτε θα φανει στο χορταρι.
Εμεις βελτιωνομαστε σε καθε αγωνα, ακομη και αν ηρθε η σημερινη γκελα, δεν εχω λογο να μην πιστευω πως θα συνεχισουμε ετσι. Εκτος της εσωστρεφειας οπως ειπα και πριν, η οποια ολοι ξερουμε πως στον οργανισμο ΠΑΟΚ εχει την τάση να τα π@δαει ολα.
Ο ΠΑΟ παραειναι καλος για αρχη σεζον, εχει πολλα τρεξίματα, και συνήθως οι ομαδες που εχουν τετοια εικονα στην αρχη, στην πορεια πεφτουν. Βεβαια φετος με διακοπες, Μουντιαλ κλπ θα ειναι ιδιομορφη σεζον, οποτε θα φανει στο χορταρι.
Εμεις βελτιωνομαστε σε καθε αγωνα, ακομη και αν ηρθε η σημερινη γκελα, δεν εχω λογο να μην πιστευω πως θα συνεχισουμε ετσι. Εκτος της εσωστρεφειας οπως ειπα και πριν, η οποια ολοι ξερουμε πως στον οργανισμο ΠΑΟΚ εχει την τάση να τα π@δαει ολα.
Τώρα τι ψάχνεις κι εσύ να βρεις.
Οι άλλοι θα ξεφουσκωσουν κι εμείς θα φουσκώσουμε.
Γιατί; Γιατί έτσι.
Τα δικά τους τα κενά ΘΑ φανούν ενώ τα δικά μας που βγάζουν ήδη ΜΑΤΙΑ θα ξυπνήσουμε μια ωραία πρωία και θα εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Θα ξαναγίνει ο Αντρε 30, θα μάθει ο Τσαουσης να μαρκάρει, θα σταματήσει να τραυματίζεται ο Καντουρι, θα αρχίσει να πυροβολαει ασταμάτητα ο Ολιβειρα, κλπ.
Είπαμε, γιατί έτσι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι άλλοι θα ξεφουσκωσουν κι εμείς θα φουσκώσουμε.
Γιατί; Γιατί έτσι.
Τα δικά τους τα κενά ΘΑ φανούν ενώ τα δικά μας που βγάζουν ήδη ΜΑΤΙΑ θα ξυπνήσουμε μια ωραία πρωία και θα εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Θα ξαναγίνει ο Αντρε 30, θα μάθει ο Τσαουσης να μαρκάρει, θα σταματήσει να τραυματίζεται ο Καντουρι, θα αρχίσει να πυροβολαει ασταμάτητα ο Ολιβειρα, κλπ.
Είπαμε, γιατί έτσι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά δεν έχω δει καθόλου βαζελο κερκυραιε.
Απλά ρωτάω κ κάνω κουβέντα γιατί δεν νομίζω να δούμε εμείς κάποια ιδιαίτερη βελτίωση μέσα στην χρονιά.
Απλά ρωτάω κ κάνω κουβέντα γιατί δεν νομίζω να δούμε εμείς κάποια ιδιαίτερη βελτίωση μέσα στην χρονιά.