Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
gate4mitsos

Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Λογικα δεν θα ευνοησαν οι συνθηκες για να μαθευτει σε ολους τους οργανωμενους το συνθημα,δεν πειραζει την επομενη φορα και ας μην ξεχαστει οπως αρκετα αλλα :shock:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Νομίζω ότι το τύμπανο στο τοιχάκι της 4α βοήθησε στον καλύτερο συντονισμο της κερκίδας.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Δηλαδη μονο σε μενα φανηκε αθλιος ο συντονισμος χθες? 3 τυμπανα βαρουσαν διαφορετικα...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

σε ορισμένα σημεία ακουγόταν άσχημα αυτό Olorin αλλά στη πλειοψηφία του αγώνα ήταν πολύ καλός ο συντονισμός(ειδικά αν τον συγκρίνουμε με άλλα παιχνίδια)
Επίσης,που τον μαζέψαμε εκείνον τον dj??
Αυτό το πράγμα,να βάζει άσχετα τραγούδια ενώ προσπαθούμε να εμψυχώσουμε την ομάδα είναι τελείως ηλίθιο
ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jimpapa »

θα συμφωνησω οτι η κερκιδα ειχα πολλα προβληματα χθες ! ητανε αρκετα ανοργανωτη αλλα θα μου πειτε ητανε και πρωτο ματς...δεν ξερω για σας εγω ειδα ενα μουδιασμα χθες ...εδω βγηκανε οι παιχτες και εμεις καναμε ακομα " ΠΑΟΚ" με τα χερια ...κατι που δεν εγινε επιτηδες 100% !! διπλα ημουνα και ακουγα τι λεγανε ....Επισης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εκει που ειναι το Τυμπανο της Θ.4 να ανεβαινει ΓΚΟΜΕΝΑ ! ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...ανεβηκε το γκομενακι και εκανε και κερκιδα....ΚΑΤΣΕ ΡΕ ...και οι αλλοι πανω "ολα καλα" κανανε και γκομενοδουλιες... δηλαδη πρεπει να πανε ποσα ατομα και να τους πουνε να κατεβει ? ειναι δυνατον ? αυτο εγινε λιγο πριν το ημιχρονο , δεν φτανει που εχουμε γεμισει 12 κοριτσακια παντου λες και ερχονται εκδρομη στην 4 ! ( πωωω τωρα που το σκεφτομαι που να πηγαιναμε 12χρονων στην 4 ) δεν φτανει που ΟΛΟΙ ειναι με τα κινητα στο χερι ...ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ....αμα δω ξανα γκομενα πανω στο τυμπανο να χτυπαει παλαμακια λεσ και ειναι σε ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ...πραγματικα δεν θα το αντεξω ... καποια πραγματα ειναι ΙΕΡΑ ! ελεος δηλαδη
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ρε παιδιά, επειδή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν μπορούμε να ανάψουμε ούτε ένα πυρσό ούτε και καπνογόνα, γιατί δεν ξαναφέρνουμε τις χιλιάδες σημαίες όπως κάναμε στα play offs με την ΑΕΚ;
Είναι τόσο δύσκολο να το ξανακάνουμε;;
ήταν εκπληκτικό θέαμα:

Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

εμενα θα μου αρεσε να ειναι γεματο το γηπεδο με εκεινα τα σκατακια που αναψαν λιγοι στην 4
εκεινα τα τσιρτσιρια(δεν ξερω πως τα λενε) που βαζουν στις τουρτες
και να αναψουν ολα συγχρονως εννοειται οταν μπει η ομαδα/
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μπράβο ρε peris, είσαι πολύ σωστός... αυτά είναι και ακίνδυνα και κάνουν και ωραίο θέαμα... νομίζω το έχουν κάνει στη φενέρ...

και φαίνεται και τέλεια τη νύχτα

*καλά jim πόοοοσο δίκιο έχεις...
εγώ φυσικά είναι εναντίων των γυναικών στο γήπεδο, πόσο μάλλον στην 4, πόσο μάλλον να κάνουν και κερκίδα!!! δεν το πρόσεξα το γεγονός, γτ είμαι μόνιμα στο μπέλλο, αλλά και γω τρελαίνομαι με κάτι τέτοια...
τεσπα, όταν εγώ τα λέω αυτά με παίρνουν με τις πέτρες......

αλλά από κάτι τέτοια έχουμε καταντήσει μέτριοι πλέον
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

jimpapa έγραψε:θα συμφωνησω οτι η κερκιδα ειχα πολλα προβληματα χθες ! ητανε αρκετα ανοργανωτη αλλα θα μου πειτε ητανε και πρωτο ματς...δεν ξερω για σας εγω ειδα ενα μουδιασμα χθες ...εδω βγηκανε οι παιχτες και εμεις καναμε ακομα " ΠΑΟΚ" με τα χερια ...κατι που δεν εγινε επιτηδες 100% !! διπλα ημουνα και ακουγα τι λεγανε ....Επισης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εκει που ειναι το Τυμπανο της Θ.4 να ανεβαινει ΓΚΟΜΕΝΑ ! ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...ανεβηκε το γκομενακι και εκανε και κερκιδα....ΚΑΤΣΕ ΡΕ ...και οι αλλοι πανω "ολα καλα" κανανε και γκομενοδουλιες... δηλαδη πρεπει να πανε ποσα ατομα και να τους πουνε να κατεβει ? ειναι δυνατον ? αυτο εγινε λιγο πριν το ημιχρονο , δεν φτανει που εχουμε γεμισει 12 κοριτσακια παντου λες και ερχονται εκδρομη στην 4 ! ( πωωω τωρα που το σκεφτομαι που να πηγαιναμε 12χρονων στην 4 ) δεν φτανει που ΟΛΟΙ ειναι με τα κινητα στο χερι ...ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ....αμα δω ξανα γκομενα πανω στο τυμπανο να χτυπαει παλαμακια λεσ και ειναι σε ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ...πραγματικα δεν θα το αντεξω ... καποια πραγματα ειναι ΙΕΡΑ ! ελεος δηλαδη
Καλά εντάξει είναι τραγικό εντελώς αυτό που συμβαίνει. Πείτε μας όπως θέλετε, φαλλοκράτες και ότι κατεβάσει το κεφάλι σας αλλά αυτό το πράμα δε νοείται. Και πριν κάνα χρόνο ξανασχοληθήκαμε και μάλωσα με κάποιον για αυτό το θέμα και άκουγα κάτι μπούρδες του στυλ "και ξες τι έκανε αυτή η τύπισσα, και είναι 2 φορές πιο ΠΑΟΚ από όλους σας" και ΠΑΟΚόμετρο στο φουλ και τα φρύδια μου κουνιούνται. Αν ισχύει αυτό που λέει ο jim ότι γκομένιζαν κιόλας αντί να της πούνε ευγενικά να φύγει από εκεί πάνω, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

να ακουσω μια ΠΑΟΚτσιδικη διασκευη αυτου του υπερτατου συνθηματως (εκτως του περασαν τοσες χιλλιαδες χρονια...) με τρομπετα κιολας, και τι στον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Qx7naOzlQvU :) :)

ΥΓ αυτος ο τρομπετιστας που εχει χαθεί?????που παει??
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ο τρομπετίστας είναι κάπου στην 1 νομίζω..
Τουλάχιστον από κατάλαβα ότι ερχόταν στο λίγο διαστημα που έπαιξε και ακούστηκε και αυτό έγινε επειδή ήμουνα στην 3
Πάντως όταν ακούγεται η τροπμέτα θεωρώ πως η κερκίδα ανεβαίνει και σε παλμό και σε ποιότητα...
Έχει αυτό το κάτι ρε γαμώτο που σου δίνει όρεξη να φωνάξεις ακόμα περισσότερο..
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

evans4 έγραψε:να ακουσω μια ΠΑΟΚτσιδικη διασκευη αυτου του υπερτατου συνθηματως (εκτως του περασαν τοσες χιλλιαδες χρονια...) με τρομπετα κιολας, και τι στον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Qx7naOzlQvU :) :)

εβγαλα και ενα στοιχακι στα γρηγορα:

αλε αλε αλε αλε ΠΑΟΚ ολεο
αλε αλε αλε αλε ΑΛΕΟ
αλε αλε αλε αλε ΑΛΕΟ

ΠΑΟΚ για σενα μονο ζω και αναπνεωωω
ΕΙΣΑΙ συ ενα χορτο μαγικοοο
ΓΙ αυτο παντα απο πισω σου θα τρεχωωω
ΜΠΑΣ και βρω τον τροπο για να γιτρευτωωω
ΕΓΩ παντα θα ειμαι στο πλευρο σουυυ
ΘΑ φωναζω ΠΑΟΚαρα σ αγαπωωω
ΚΙ οταν θα ερθει και η ωρα να πεθανωωω
ΜΟΝΟ τοτε θα χω βρει το φαρμακοοοο

αλε αλε αλε αλε ΑΛΕΟ
αλε αλε αλε αλε ΑΛΕΟ
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Πάρε εσύ τον ρυθμό από αυτό το σύνθημα. Το μαρτύριο ξεκινά μετά. Για μια αιωνιότητα θα σε κατηγορούν για κλοπή ρυθμού οι σκώληκες. Έχουν που έχουν καταντήσει κάτι παραπάνω από γραφικοί με την ??αδελφοποίηση?? τους με την Μπόκα, θα έχουν κι αυτά μετά. Αλήθεια οι της Μπόκα γνωρίζουν την ύπαρξη του Άρεως??
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ε λογικα θα ξερουν τους αρειανους
οποια πετρα κι αν σηκωσεις θα βρεις αρκετους ..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ναι αλλα τωρα ολες οι ομαδες το εχουν παρει οπως και ολα τα συνθηματα του αρεως μπορεις να τα βρεις στο youtube να τα τραγου δαν οι αργεντινοι
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”