ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 18/9-19:00, cosmotesportsHd
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 18/9-19:00, cosmotesportsHd
Άνευ λόγου και αιτίας τόση γκρίνια.
Κάποιοι γκρινιάζουν από συνήθεια πλέον.
Η ομάδα αυτή είναι και το παλεύει.
Λίγο θετική ενέργεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιοι γκρινιάζουν από συνήθεια πλέον.
Η ομάδα αυτή είναι και το παλεύει.
Λίγο θετική ενέργεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- abc_o_ karpouzas
μετα απο 1 μηνα ....διακοπων.... γυρναω και τι να δω....
βελτιωση μηδεν ...εντελως στασιμοι ...και σε οτι βλεπουμε και σε οτι λεμε..
τελικα η αλεπου το 10ρι δεν το θελει για την ομαδα αλλα για τα μυαλα...ολων μας...
βαλτε τα δυνατα σας μπορει και να ισοφαρισει ο οφης...
μπορει και να ...δουμε ..και αλλους αχρηστους και λιγους ...για την ομαδα μας...
βελτιωση μηδεν ...εντελως στασιμοι ...και σε οτι βλεπουμε και σε οτι λεμε..
τελικα η αλεπου το 10ρι δεν το θελει για την ομαδα αλλα για τα μυαλα...ολων μας...
βαλτε τα δυνατα σας μπορει και να ισοφαρισει ο οφης...
μπορει και να ...δουμε ..και αλλους αχρηστους και λιγους ...για την ομαδα μας...
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχουμε 10ρι, πράγμα που μας στερεί ευκαιρίες επιθετικά, βάζει όμως τον Augusto γιατί βοηθάει ανασταλτικά.
Και γιατί να μην είναι ρε δικέ μου 0-2 με την άχαστη κεφαλιά του Νέλσον;Psuxo_logos έγραψε:Άνετα θα μπορούσε να είναι 1-1 δικε μου.paokkerkir έγραψε:Πολυ γκρινια χωρις ιδιαίτερο λογο σημερα. Επαγγελματικη εμφάνιση μεχρι τωρα, παμε να το κλειδώσουμε.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Και γιατί να μην είναι ρε δικέ μου 0-2 με την άχαστη κεφαλιά του Νέλσον;Psuxo_logos έγραψε:Άνετα θα μπορούσε να είναι 1-1 δικε μου.paokkerkir έγραψε:Πολυ γκρινια χωρις ιδιαίτερο λογο σημερα. Επαγγελματικη εμφάνιση μεχρι τωρα, παμε να το κλειδώσουμε.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Rene, 45 λεπτά, πέρα από ένα συρτό πλασεδακι θυμάσαι άλλη ενέργεια του Ζιφκοβιτς; Ο Ολιβέιρα πέρα από το να δίνει τη μπάλα στους αντιπάλους, να τσαμπουκαλεύονται με τον Μπουρο και να χάνει τα αχαστα έκανε τίποτα άλλο; Ο Κουρτιτς, δίνει τίποτα σε ροη παιχνιδιού ή περιμένουμε καμία στημένη μπαλιά να φανει χρήσιμος; Ο Βιεϊρίνια βγήκε και ο Τσαούσης φαίνεται καλύτερος γιατί απλά παίζει στη σωστή ταχύτητα (κι ας έβγαλε φοβερή ασίστ ο Αντρε).
Η ομάδα έχει πολλές χτυπητές αδυναμίες.
Η ομάδα έχει πολλές χτυπητές αδυναμίες.
Δεν ήθελα να το πω στο ημίχρονο μην τον γκαντεμιάσω αλλά έχω πάθει πλάκα με Κουλιερακη
Πρέπει να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο να το τελειώνουμε. Για εμένα πρέπει να βάλει στον Ολιβέιρα τον Μπράντον και στον Ζίφκο στο 60 τον Μπίσε. Παμε γερά για το τρίποντο Π.Α.Ο.Κ. !!!
:ugeek: :ugeek:

- Montrealiotis
Πραγματικά, παλικάρια, η γκρίνια πλέον δεν οδηγεί πουθενά, αυτή είναι η ομάδα και αυτή θα είναι μέχρι τουλάχιστον τα Χριστούγεννα. Όποτε υπομονή και ότι βρέξει ας κατεβάσει.
Στήριξη στην ομάδα, θετική ενέργεια και όπου μας βγάλει. Μέχρι τώρα έχουμε 3 νίκες και μια ισοπαλία και πάνε για την 4η νίκη.
Στήριξη στην ομάδα, θετική ενέργεια και όπου μας βγάλει. Μέχρι τώρα έχουμε 3 νίκες και μια ισοπαλία και πάνε για την 4η νίκη.
- WestBlock4
Μερικοί εδω μεσα είναι για μόνιμο μπαν οχι μονο από το φόρουμ αλλά κ γενικά από το να βλέπουν ΠΑΟΚ.
Κερδίζουμε γαμω τη τρελα μου κ κάποιοι γκρινιάζετε λες κ χανουμε 2-0. Δε σας φτάνουν αν πάρουμε 3 βαθμούς θέλετε κ να δείχνουμε μπαρτσελονα μιας κ συνηθισατε. Ας πάρουμε το ματσάκι κ ας λήξει 1-0
Κερδίζουμε γαμω τη τρελα μου κ κάποιοι γκρινιάζετε λες κ χανουμε 2-0. Δε σας φτάνουν αν πάρουμε 3 βαθμούς θέλετε κ να δείχνουμε μπαρτσελονα μιας κ συνηθισατε. Ας πάρουμε το ματσάκι κ ας λήξει 1-0