Μετά τον Δεκέμβρη θα στρώσει.proedros έγραψε:Προφανώς είναι κάτω του μετρίου…Athens έγραψε:ο ραφα περσι εκανε κανονικο πρωταθλημα
ο ραφα εκανε φετος προετοιμασια και επαιξε φιλικα
ο ραφα δεν ειναι ετοιμος ...ποσο θελουν να μας τρελλανουν?
τα ιδια και ο Νασμπεργκ
ο Καργας μεσα...
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 18/9-19:00, cosmotesportsHd
- john4serres
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 18/9-19:00, cosmotesportsHd
Για τον Ραφα δεν λέει και πολλά.
30 Ιουλίου έπαθε θλάση Α' βαθμού με πρόβλεψη για 2 εβδομάδες εκτός.
Επέστρεψε δε στις προπονήσεις στις 15 Αυγούστου, προπονείται ήδη κανονικά με την ομάδα εδώ και ένα μήνα κοινώς.
Σήμερα έχουμε 17 Σεπτεμβρίου και είναι ακόμα εκτός αποστολων.
Δεν έχει καμία σχέση η θλάση όπως καταλαβαίνεις, ο παίκτης έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και είναι ενεργός από τα μέσα Αυγούστου.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
30 Ιουλίου έπαθε θλάση Α' βαθμού με πρόβλεψη για 2 εβδομάδες εκτός.
Επέστρεψε δε στις προπονήσεις στις 15 Αυγούστου, προπονείται ήδη κανονικά με την ομάδα εδώ και ένα μήνα κοινώς.
Σήμερα έχουμε 17 Σεπτεμβρίου και είναι ακόμα εκτός αποστολων.
Δεν έχει καμία σχέση η θλάση όπως καταλαβαίνεις, ο παίκτης έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και είναι ενεργός από τα μέσα Αυγούστου.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Όπως λένε αυτοί που είναι στις προπονήσεις, δεν τραβάει αρκετά προς το παρόν.iliadeskou έγραψε:Ρε παιδιά εσείς που ξέρετε πολλά! Με τον Ράφα σοαρεσ τι παίζει?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Σύμφωνα με τον Lucescu δηλαδή είναι ακόμα ανέτοιμος ο Rafa ενώ ο απροσπέλαστος Vieirinha που τον κάνει πλάκα πλέον μέχρι και ο Τσιλούλης έχει φουλ ετοιμότητα! Δες που θ'αργήσω τα ναρκωτικά στα γεράματα........Εγω πιο πολύ σαν άτυπη κόντρα Lucescu-Boto μόνο μπορώ να το εκλάβω όταν παίκτες όπως ο Rafa Soares,ο Quagliata ακόμα και ο Ricardo έχουν χάσει την θέση τους από τους μόνιμα εκ των διακριθέντων για τους αντιπάλους Vieirinha & Biseswar.Τέσπα....νίκη έστω μισό μηδέν αύριο και βλέπουμε τι πουλιά πιάνουμε έπειτα με τους επίδοξους πρωταθλητέςdragon έγραψε:Ο Λουτσέσκου είπε πριν λίγες μέρεςiliadeskou έγραψε:Ρε παιδιά εσείς που ξέρετε πολλά! Με τον Ράφα σοαρεσ τι παίζει?
"ο Ράφα Σοάρες δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο ιδανικό σημείο ετοιμότητας"
Με Τσαούση στη θεση Βιερίνια. Ζιβκο στη θεση Μπισε. Μπραντον στη θέση Ολιβειρα και Καντουρι στο δεκα και οχι Αουγκούστο εχεις ομαδάρα. Μπισε και Βιερινια ουτε για αλλαγή. Σουαρεζ Αουγκουστο Ολιβειρα για αλλαγές και επρεπε να δινει χρονο και να επενδυει σε Ραφα Κουαλιατα και Ρικαρντο. Οταν τους χρειάστουμε θα ειναι ανετοιμοι και θα τρέχουμε παλι.
- Shivaspace
- ΑποστόληςΑ
Η έξοδος;PAOK_Antarctica έγραψε:Η είσοδος επιτρέπεται σε όλους.
- PAOK_Antarctica
Επειδή είμαι Ηράκλειο και εχω πάρει εισητήριο για την θύρα 8. Ξερει κανείς αν μεμονομένα μπορώ να μπω στην 6 πίσω από τον πάγκο μας; ευχαριστώ
-
Νομίζω την έχουνε κλειστή. Δεν πουλάνε εισιτήρια και ήταν και πέρσι άδειαmelios έγραψε:Επειδή είμαι Ηράκλειο και εχω πάρει εισητήριο για την θύρα 8. Ξερει κανείς αν μεμονομένα μπορώ να μπω στην 6 πίσω από τον πάγκο μας; ευχαριστώ
Δύσκολο παιχνίδι, νίκη όπως και να έρθει. Όχι άλλο Μπισεσβαρ και Ολιβειρα
η νικη με οφη θα δωσει ηρεμια στην ομαδα και χρονο..στην χειροτερη θελω ισοπαλια
το ματσακι ειναι δυσκολο, μην ακουτε παπαριες για τον οφη
το ματσακι ειναι δυσκολο, μην ακουτε παπαριες για τον οφη
...βάλε Μπράντον αριστερό εξτρέμ, Ζίφκο 10άρι και Ολιβειρα κορυφή σήμερα, να κλάψουν μανούλες στην Κρήτη.
.....--Ντάντας...--- Σοάρες
Ναρει --- --- Ζίφκο --- --- Μπράντον
.........--- Ολιβείρα ---
.....--Ντάντας...--- Σοάρες
Ναρει --- --- Ζίφκο --- --- Μπράντον
.........--- Ολιβείρα ---