Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τ
Αυτό που βλέπω είναι ότι οι “έλα ρε τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ φυτοζωεί, καλύτερα κλείστε το” δεν έχουν διαβάσει συνεντεύξεις Χατζόπουλου, δεν έχουν έρθει Παλατάκι να δουν μερικά αρρωστάκια, μπας και ντραπούν...
Λοιπον παιδια εγω προσωπικα νομιζω οτι κανενα τμημα/ αθλημα στην Ελλαδα δεν μπορει να εχει ανταγωνιστικες ομαδες και να στηριζεται σε εσαοδα στον κοσμο κλπ κλπ.
Παντα ονειρευομουνα οτι αυτο γινεται αλλα η αληθεια ειναι πικρη.
Γενικα με το μπαχαλο στην Ελλαδα, με τα μικρομεγαλα συμφεροντα και με την διαφθορα που υπαρχει ολα πανε κατα διαολου.
Επισης δεν εχουμε σαν λαος την απαραιτητη παιδεια σε αυτα τουλαχιστον τα θεματα. Επι Ζαγορακη εγινα μετοχος και παρολο που ημουνα εκτος Ελλαδας στηριζα οπως μπορουσα. Αλλα και τοτε παρα την τεραστια κινητοποιηση τιποτα δεν καναμε σε σχεση με αυτα που θα μπορουσαμε να κανουμε. Ειχαμε μαζεψει 1,5 μυρια τοτε. Δηλαδη σε εποχες προ κρισης 50 ευρω απο 30.000 ατομα. (Αν θυμαμαι καλα 9500 ειμασταν)
Μετα ηρθε ο Ιβαν και εγω παροτι εκτος θεσσαλονικης συνεχιζα να παιρνω διαρκειας (γιατι ετσι).
Αλλα η ιστορια με το ΠΑΟΚ τβ με χαλασε πραγματικα. Οτι θα ηταν μια δηλωση στο κατεστημενο εγινε σχεδον ανεκδοτο. Και εκει δεν ακολούθησε ο μεγαλος (σε αριθμους) λαος.
Τελος ειχαμε και την εν λογω ΑΜΚ περσυ και φετος που ομολογω η περσυνη με εξεπληξε φοβερα με την αποδσση της αλλα τελικα παλι καμια 10.000 κοσμος μετειχε. Φετος ουτε τοσοι ειμασταν.
Επισης και ο βαζελος που εκανε προσπαθεια 20.000 ευρω μαζεψε. Τιποτα δηλαδη.
Εχω λοιπον καταληξει στο συμπερασμα οτι αυτοι που ασχολουνται ΕΝΕΡΓΑ με τον ΠΑΟΚ μας ειναι καμια 10-20000 κοσμος. Κατι λιγοτερο κατι περισσοτερο τοσοι ειναι αυτοι που ασχολουνται και με τις αλλες ομαδες. Η βαση ειναι πολυ μικρη και δεν μπορει να προσφερει και πολλα στις ομαδες. Καμια 100.000 στο συνολο «φτωχοι» Ελληνες. Θεωρω λοιπον και ουτοπικο αυτα τα περι αυταρκειας που διαβαζω και βλεπω οτι αποτελουν και στοχο. Τι αυταρκεια? Με 5-10.000 εισητηρια? Οσα κοβει μια μεση αγγλικη ομαδα στην 15η εθνικη τους? Θελουμε και μεγαλο γηπεδο. Να το κανουμε τι? Αν πηγαινουμε για πρωταθλημα να πηγαινουν να βγαζουνε σελφις? Καποτε στα πετρινα χρονια μας μας χαιρετουσαν οι φυλακες στις θυρες «καλωστα παιδια» και ετσι. Και στην 4 ειαν φυτρωσει χορτα μισο μετρο ψηλα στους αρμους των τσιμεντων (εποχη γενησης του αλε αλε αλε οοο αλε οοο αλε οοοοο).
Αυτοι ειμαστε γενικα. Ολοι κανουνε τις μπιζνες τους ριχνουν ομαδες στα βραχια και μετα αλλαζουν νομους και χαριζουν χρεη για να τις γλυτωσουν. (Γιαυτο και ξενισε τρελα η πραξη του Ιβαν να πληρωσει στο ντουκου τα χρεη με νομο ομως που βγηκε για ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τις επιχειρησεις). Χαλουσε και χαλαει την πιατσα.
Οι Ευρωπαιοι γεμιζουν γηπεδα εχουν κυκλο εργασιων. Εμεις τι εχουμε?
Ειμαστε απλα κατι συναισθηματικοι τυποι που πιστευουμε σε ιδεες κλπ κλπ κλπ και μας αρεσει το οποιο αθλημα.
Υ.Γ. Μου θυμισατε χρονια τρελα τοτε με το μπασκετ και το παλε. Επισης ομως μου θυμισατε οτι δεν επετρεπαν να φερουμε ξενους για να αναγκαζομαστε να αγοραζουμε κατι σαπακια που παιζαν Ελλαδα με καρφωμενα δελτια και επισης (στεργακος) επισης μου θυμισατε ποσο κοντρα πηγε το συστημα σε εκεινες τις δυο ομαδες που θα ειχαν Ευρωπαικα τροπαια περισσοτερα και ποιο λαμπερα απο αυταμπου εχουν τωρα, και τελος μου θυμισατε πως αλλαξανε ΟΛΟΙ οι νομοι σε ενα βραδυ και ενεργοποιηθηκε ενα ολοκληρο συστημα για να κατεβει το μπασκετ στην βρωμοαθηνα τους. Μου θυμισατε ολους τους λογους για τους οποιους εγω απλα δεν ασχολουμε με το εν λογω αθλημα (παροτι βοηθαω οποτε μου το ζητανε και οσο μπορω.)
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ εξακολουθω να πιστευω οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Δεν μετεχω στα αγωνιστικά δρωμενα του μπασκετ μας αλλα ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΡΕΛΑ αμα εξαφανιστει οποιοδηποτε τμημα του ΠΑΟΚ μας επειδη εμεις ο οπαδοι και φίλαθλοι ειμασταν κατωτεροι των περιστασεων.
Ζοραν έγραψε:Με αφορμή με όσα διάβασα τώρα τελευταία στο φόρουμ και βλέπω-ακούω γύρω μου συνειδητοποίησα ότι είμαι τελείως λάθος.
Νόμιζα ότι το να είναι κανείς ΠΑΟΚ σημαίνει ότι αποτελεί μέλος μιας κοινότητας τα μέλη της οποίας μοιράζονται κοινά βιώματα, ιδέες και οράματα. Νόμιζα ότι το να είσαι ΠΑΟΚ σε κάνει αμέσως αδερφό με όλους τους άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ παντού στον κόσμο. Νόμιζα ότι σαν αδέλφια θα είμασταν πάντα εκεί, ο ένα δίπλα στον άλλο και όλοι μαζί “απέναντι” στο διεφθαρμένο, το ανέντιμο. Νόμιζα ότι οι ρίζες του ΠΑΟΚ, τα ιδανικά των πρώτων που έφτιαξαν μεγάλωσαν και αγκάλιασαν τον ΠΑΟΚ, ήταν ακόμα ισχυρά, ενέπνεαν όλο το σώμα του λαού μας, διαπότιζαν το είναι μας.
Νόμιζα ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα αλλά κοινωνικό κίνημα. Νόμιζα ότι ο ΠΑΟΚ εκφράζει τους αντιδρώντες, τους αντισυστημικούς, τους διαφορετικούς, τους πραγματικούς κοινωνικούς επαναστάτες που βιώνουν την σήψη γύρω μας και προσπαθούν να συνενωθούν σε ένα ανώτερο αγώνα για ένα καλύτερο αύριο κόντρα στους ισχυρούς και το κατεστημένο. Νόμιζα ότι όλοι ακόμα και αν δεν μπορούσαν να μιλήσουν για όλα αυτά κατά βάθος τα διαισθάνονταν αλλά απλά δεν μπορούσαν να βρουν τις κατάλληλες λέξεις για να το εκφράσουν. Νόμιζα ότι ήταν χρέος μου και χρέος μας να κρατήσω αυτό το κίνημα ψηλά παντού και πάντα. Ακόμα και αν έτρωγα τα μούτρα μου, ακόμα και αν με χλεύαζαν ή με δυσφημούσαν ,ακόμα και αν αποτύγχανα, αν έπιανα πάτο, θα συνέχιζα να προσπαθώ.
Τελικά τώρα κατάλαβα ότι ΠΑΟΚ είναι απλά το να πάρω πρωτάθλημα…
Πω Αδελφούλη μου Ζοραν, ειλικρινά με συγκλόνισες
Μην τυχόν και σταματήσεις ΠΟΤΕ να πιστεύεις σε όλα αυτά τα υπέροχα που έγραψες. Αυτός είναι ο Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ Αδελφέ μου, αλλά ακριβώς αυτός, δηλαδή Εσύ.
Υπάρχουν αρκετοί σαν και σένα, μπορεί οι πονηροί να χλευάζουνε, να λένε τι συναισθηματισμός είναι αυτός. Μην δίνεις σημασία σε κανέναν, τα αισθήματα σου, είναι Π.Α.Ο.Κ. κρύσταλλο καθαρό.
Τα, ξυπνάτε ο αθλητισμός άλλαξε ή που ζεις μωρέ όλα τώρα τα κυβερνά η λογική ή ποιο BASKET μωρέ πέθανε, είναι μόνον για αυτούς που ζουν για τους τίτλους.
Δεν νιώθουν ότι μαζί με το BASKET πέθανε, πεθαίνει και το ισχυρότερο ίσως τμήμα της Ιστορίας του Π.Α.Ο.Κ. Δηλαδή πεθαίνει ένα παιδί του Π.Α.Ο.Κ.
Χάρηκα πολύ που σε διάβασα Αδελφέ μου, θέλω να συγχαρώ και τον Μπαρκαρούτσο και τον Καταραμένο για την υπομονή τους και την επιμονή τους.
Δυστυχώς διαβάζω συνεχώς τις συνεντεύξεις του Θανάση Χατζόπουλου και ξέρω ότι δεν πάμε πολύ καλά.
Τι να πω δεν ξέρω. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και τους δυο να αγωνίζεστε.
ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.
Σ ενα κορμί ζωγραφισμενο το διαβασα αυτο και μου καρφωθηκε για παντα στο μυαλο. Το εκανα μπαντιερα.
Καποτε πρεπει να σηκωθούμε ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Αυτο ειναι το τελευταιο.
Βουλιαξαμε στον καναπε, τα βαλαμε ολα στον αυτοματο και περιμενουμε τους αλλους να μπουν μπροστα, να βγαλουν το καρο απ τη λασπη. Κι αμα βγει το καρο τοτε ν ακολουθησουμε.
Δε παει ετσι παλικαρια. Τιποτα δεν αλλαζει αν δε προσπαθησεις, αν δε κανεις αγωνα,αν δε συμμετεχεις. Οσο μπορει ο καθενας.
Μπορει να νικησεις, μπορει να χασεις αλλα τα βραδια θα κοιμασαι ησυχος. Εσυ τουλαχιστον προσπάθησες.
chri5ti9 έγραψε:Μετοχές ή διαρκείας; Να κάνω τον συνήγορο εγώ τώρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Διαρκείας. Το ιδανικό θα ήταν 50000 άτομα να βάλουν 10 ευρώ στην ΑΜΚ, η ΚΑΕ να πουλήσει 3000 διαρκείας και το γήπεδο να κόβει 1500 εισιτήρια τουλάχιστον σε κάθε αγώνα.
Ζω στην Αθήνα. Φοράκια από τον Παππού για να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ μας, Γενεύη, Ναντ, ΣΕΦ. Ταξίδια με το τρένο για αγώνες στο Παλέ. Το μπάσκετ μας στήριξε τον ΠΑΟΚ μας σε δύσκολους καιρούς.
Πήρα μετοχές πέρυσι και φέτος, συμμετείχα στο #keeppaokalive. Έχουμε πρόεδρο που είναι ΠΑΟΚ με τρόπο ζηλευτό. Έτσι όπως έχω στο μυαλό μου τον ΠΑΟΚΤΖΗ.
Ας στηρίξουμε την ομάδα. Η ομάδα είμαστε εμείς.
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό θα τον τρελάνω και αυτόν.
Υ.Γ. Θα ήθελα από την ΚΑΕ να βγάλει μια ανακοίνωση για τις πόλεις/περιοχές όλων αυτών που έχουν συμμετάσχει στις δύο αυξήσεις. π.χ. Θεσσαλονίκη 5000 άτομα, Αθήνα 300 άτομα κλπ. Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Δε γινονται αυτα Ιασονα. Δε θελουν ΑΜΚ δε θελουν διαρκειας ΟΚ
Ας πανε σ ενα ματς. Μια φορα το χρονο ας παρουν ενα εισιτηριο.
Αν σε νοιαζει λιγάκι η ομαδα υπαρχουν τροποι.
ΠΑΟΚ τμήμα μπάσκετ (της πλάκας υπενθύμιση τι είναι γιατί την γράφω εγώ και όχι κάποιος που να γράφει καλύτερα).
Καταρχήν πρέπει να δεχτούμε ως αντικειμενικό το γεγονός ότι από τη σύσταση του συλλόγου το 1926, η μόνη ομάδα που πραγματικά έφτασε στο σημείο να είναι η κορυφαία της Ευρώπης σε οποιοδήποτε τμήμα άσχετα αν δεν πήρε τίτλο, ήταν η ομάδα μπάσκετ ανδρών το 92 - 93, μία χρονιά που αν μία σειρά από τέρμα ΠΑΟΚ λεπτομέρειες (όπως πχ το τροχαίο του Τσεκου) δεν είχαν συμβεί, θα είχαμε πάρει πανάξια το Ευρωπαϊκό. Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι και η πρώτη ελληνική ομάδα που έφτασε στο μέγιστο ευρωπαϊκό επίπεδο με την έννοια ότι πραγματικά ήταν η καλύτερη ομάδα, ούτε η αεκ του Αμερικάνου ήταν, ούτε ο αρης των φάιναλ φορ. Μέχρι τότε κατά τη γνώμη μου μόνο στο βόλλευ το είχαν καταφέρει ομάδες του ΠΟΚ και αν. Αργότερα το κατάφεραν ο γαύρος μία φορά και ο βάζελος τρεις στο μπάσκετ. Ξαναλέω όχι να πάρει τίτλο αλλά να είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.
Το μόνο τμήμα του συλλόγου που έχει φέρει ευρωπαϊκούς τίτλους (κυπελλούχων το 1991 με Σαραγόσα και Κόρατς το 1994 με Στεφανέλ) το μόνο τμήμα του συλλόγου που έχει υπάρξει 2 φορές φιναλίστ (93 με Ρεαλ και 96 με Ταουγκρές). Για τους χαμένους τελικούς ένα προσωπικό σχόλιο, είναι οι δύο πιο ΠΑΟΚ χαμένοι τελικοί όλων των εποχών. Το τρίποντο του Πρελεβιτς στην Ρεαλ, μετά η μαλακία του Φασούλα, και τέλος η εικόνα του Μπάνε στα γόνατα να κλαίει έχουν μείνει στα μυαλά και στην καρδιά όσων το είδαν, κόσμος έκλαψε πόνεσε ξαναλάτρεψε την ομάδα από την αρχή. Έχει δύο πρωταθλήματα (59 και 92) και τρία κύπελλα (84 95 99). Το πρωτάθλημα 59 πρέπει να ήταν ένα ΠΑΟΚ έπος, δεν υπάρχει εικόνα προφανώς και πιθανότατα ελάχιστοι το έχουν δει και μπορούν να πουν για αυτό, αλλά θα αναφέρω ότι κρίθηκε στην ουσία σε ένα παιχνίδι τελικό σε σύστημα πλει οφ την προτελευταία αγωνιστική ΠΑΟΚ ολυμπιακός 53 -52, να αναφέρω μόνο έτσι για την ιστορία πως έφορο τότε (αντίστοιχα πρόεδρο σήμερα) είχε τον Γιώργο Παντελάκη, απλά για να ξέρουμε και πως ξεκίνησε ο μεγαλύτερος παράγοντας που έβγαλε το ποδόσφαιρο. Το κύπελλο του 84 ήταν έπος για την εποχή (τελικός ξυρισμένων κεφαλιών ο Σταυρόπουλος έγινε Μάτζικ). Δεν γράφω τίποτα για τα υπόλοιπα γιατί οι περισσότεροι 40 + τα έχουμε προλάβει και οι νεότεροι μπορούν να τα βρουν.
Δεν χρειάζεται να πω πόσους τίτλους έχουν κλέψει από το τμήμα. Ότι έγινε στο ποδόσφαιρο στη γενιά του Κούδα, έγινε εις τριπλούν την περίοδο 85-99. Πιστεύω δεν υπάρχει άνθρωπος της ηλικίας μου και πάνω, που είδε το γκολ του Βαρελα με ΑΕΚ στο κλεμμένο πρωτάθλημα της και δεν θυμήθηκε τα 5 δευτερόλεπτα του Σάβιτς.
Μετά το τέλος της μεγάλης γενιάς του ποδοσφαίρου (ακόμα και ο τίτλος του 85 προέκυψε κατα τη γνώμη μου και δεν ήταν προιον ποδοσφαιρικού σχεδιασμού), η παρακμή του τμήματος και η συρρίκνωση του σε αγωνιστικό μεγεθος με μικροεκλάμψεις μέχρι την εμφάνιση του Σαββίδη ήταν εμφανής. Στον σύλλογο συνέβη κάτι μοναδικό στα ελληνικά ιστορικά. Ενώ η ομάδα συνεχώς έχανε την λάμψη της στο ποδοσφαιρο, ο οπαδικός της πυρήνας και η δημιουργία νέων οπαδών μεγάλωνε. Οι λόγοι δύο. Η εμφάνιση κάποιων χαρισματικών ηγετικών φυσιογνωμιών στο οπαδικό κίνημα (άσχετα τι πιστεύει ο καθένας) και το τμήμα μπάσκετ.
Αυτό το κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ ζητάει σήμερα οικονομική ενίσχυση μέσω της ΑΜΚ, όχι ελεημοσύνη, με δέκα ευρώ δεν παίρνει κάποιος ένα κομμάτι χαρτί, παίρνει μία απόδειξη συμμετοχής του σε μία τρελή ιστορία που ξεκίνησε το 1928 για το μπάσκετ, και φτάνει μέχρι σήμερα, 10 ευρώ δεν είναι ούτε ένα εισιτήριο. Την οικονομική κατάσταση της ομάδας την έχει αναλύσει ο Χατζόπουλος οπότε ξέρουμε πως τα λεφτά ειδικά τώρα χαμένα δεν πάνε. Όλοι ξέρουμε πως φέτος το κράτος μας έφαγε 400 χιλιάδες από το στοίχημα, και όλοι ξέρουμε τι τα έκαναν. Θα παραθέσω το κειμενο με τα οικονομικά στοιχεία που παρέθεσε ο Βασιλης Τριλυράκης 17/08 στο άνοιγμα των διαρκείας , που πιστεύω πως όσοι παρακολουθούν το τμήμα καταλαβαίνουν πως είναι και αληθινά. Φίλοι και συνοπαδοί την Δευτέρα 22/8 ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Θα σας κάνω μια μικρή ανάλυση των μέχρι τώρα πεπραγμένων της διοίκησης του Θανάση Χατζόπουλου και εσείς αποφασίστε αν αξίζει να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια ή όχι.
Όταν αναλάβαμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ πριν 2 χρόνια είχε χρέη περίπου 7.200.000€ προς τρίτους και το δημόσιο.
Σήμερα 2 χρόνια μετά το χρέος αυτό μειώθηκε κατά 2.900.000€!
Μειώθηκε κατά κύριο λόγο από τα χρήματα που έβαλε ο Θανάσης, από την ΑΜΚ που συμμετείχαν 10.000 ! συνοπαδοί μας, από την οικογένεια Σαββίδη που έβαλε όσα και οι συνοπαδοί μας και από την σωστή λειτουργία της εταιρείας με ισοσκελισμένα έσοδα έξοδα.
Το χρέος είναι πλέον περίπου 4.300.000€, εκ των οποίων τα 2.165.000€ είναι υποχρεώσεις προς την οικογένεια Σαββίδη και εταιρείες συμφερόντων της.
Τα υπόλοιπα χρέη 2.135.000€ είναι κυρίως προς το δημόσιο ρυθμισμένα.
Το χρέος δηλαδή πλέον είναι διαχειρίσιμο αν έχεις την δυνατότητα να πληρώνεις περίπου 1.000.000€ τον χρόνο προς το δημόσιο. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί πλέον να είναι ελκυστική για έναν νέο επενδυτή, αυτός είναι άλλωστε και ο δικός μας σκοπός να καθαρίσει από τα χρέη και να έρθει ένας μεγάλος επενδυτής να την πάρει.
Να υπενθυμίσω ότι τα έσοδα που μας είχε υποσχεθεί από την φορολογία των τυχερών παιγνίων το κράτος περίπου 400.000€, δεν τα έχουμε λάβει ακόμη!
Η φετινή χρονιά λοιπόν έχει έναν ακόμη οικονομικό Γολγοθά να ανέβει, αυτή την φορά η στήριξη των συνοπαδών μας μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και της συμμετοχής στην νέα ΑΜΚ που τρέχει είναι παραπάνω από απαραίτητη.
Μόνο τώρα τον Αύγουστο πληρώθηκαν σχεδόν 200.000€ σε υποχρεώσεις στο δημόσιο και εξόφληση όλων των υποχρεώσεων της μέχρι τώρα θητείας μας. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα χωρίς καμία υποχρέωση σε κανέναν!
Ο Θανάσης Χατζόπουλος έφτασε και ξεπέρασε με το παραπάνω τα όρια του, άλλωστε το δήλωσε από την αρχή ότι δεν είναι Σαββίδης.
Ο Ιβάν Σαββίδης μας βοήθησε και μακάρι να συνεχίσει να το κάνει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος.
Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από μέρους μας για συμμετοχή και άλλων "δυνατών" παικτών για την στήριξη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προς το παρόν δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αληθινών ΠΑΟΚτσήδων σαν τον Αντώνη Τσαλόπουλο τον οποίο ευχαριστούμε για όλα και είναι δίπλα μας ψυχή και σώματι.
Η πόρτα της ΚΑΕ είναι για όλους ανοικτή...
Πλέον η συνέχεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξαρτάται από την βοήθεια του κόσμου, όσοι ψάχνουν δικαιολογίες για το αγωνιστικό, κοιτάνε το δέντρο και όχι το δάσος! Όλοι μας θέλουμε ο ΠΑΟΚ να γίνει ξανά πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Σκεφτείτε μόνο αυτά τα 2.900.000€ που δόθηκαν σε χρέη να δινόταν στο αγωνιστικό. Αν συνεχιστεί λίγο ακόμη αυτή την προσπάθεια από όλους μας ενωμένους, θα έρθει και η ώρα που θα μπουν στο αγωνιστικό.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σας έχει ανάγκη όλους, οργανωμένους και μη, με λίγα και με πολλά, με ότι δύναμη έχει ο καθένας μας.
Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα που κάναμε φέτος θα παλέψει και θα τα δώσει όλα στο παρκέ, σας θέλει όμως δίπλα της, σας έχει ανάγκη!
Λάθη κάναμε και πιθανόν να κάνουμε και άλλα, τα σωστά όμως είναι πολύ περισσότερα.
Εμείς μαζί για μια ζωή...
1926
ΠΑΟΚ 100%»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Σάβ 17 Σεπ 2022, 09:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και κάτι τελευταίο από εμένα σε αυτό το τόπικ από γιατί με τα σεντόνια το ξεχείλωσα τις τελευταίες μέρες και ζητώ συγνώμη.
Δεν απευθύνομαι σε όσους συμμετείχαν στις ΑΜΚ ή συμμετείχαν στην πρώτη και αποφασίσανε να μην συμμετάσχουν στη δεύτερη. Είμαι σίγουρος πως έχουν τους λόγους τους.
Απευθύνομαι σε όσους δεν συμμετείχαν σε καμία.
Παιδιά δεν ξέρετε τι χάνετε. Με δέκα ευρώ που θα δώσετε θα νιώσετε πως ανήκετε σε κάτι πολύ μεγάλο, Τα συναισθήματα που θα πάρετε από μία τόσο συμβολική κίνηση αξίζουν πολλά περισσότερα από δέκα ευρώ. Θα ξανααγαπήσετε το τμήμα. Αν είστε 30 χρονών, κάντε δύο μετοχές δώρο στον πατέρα σας αν δεν θέλετε για εσάς. Δεν φαντάζεστε πως θα νιώσει. Γενικά δεν ξέρετε τι χάνετε. Μερικές φορές σκέφτομαι να γράψω σε συγκεκριμένους που εκτιμώ εδώ μέσα βάλε ρε μαλάκα δέκα ευρώ για μετοχές και αν σε δύο μέρες το έχεις μετανιώσει θα σου δώσω εγώ τα λεφτά για να τις πάρω και να είσαι στα ίδια. Είμαι βέβαιος πως ούτε ένας δεν θα το μετάνιωνε, είμαι βέβαιος πως δεν θα έδινα ευρώ. Εδώ και χρόνια μια μαυρίλα είναι πάνω από τα κεφάλια μας στη ζωή μας γενικά, έχουμε γίνει καχύποπτοι με τα πάντα, δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε πότε κάτι αξίζει τον κόπο και πότε όχι. Δείτε το αντικειμενικά, κρίνετε ως ουδέτεροι τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα και αποφασίστε.
Υ.Γ. Φυσικά άπειρα συγχαρητήρια στον Μπαρκαρούτσο, στον kat και σε όσους άλλους κρατάτε το τόπικ ανοικτό με τις αναρτήσεις σας.
Ιάσονας έγραψε:
Αυτό το κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ ζητάει σήμερα οικονομική ενίσχυση μέσω της ΑΜΚ, όχι ελεημοσύνη, με δέκα ευρώ δεν παίρνει κάποιος ένα κομμάτι χαρτί, παίρνει μία απόδειξη συμμετοχής του σε μία τρελή ιστορία που ξεκίνησε το 1928 για το μπάσκετ, και φτάνει μέχρι σήμερα°
Την ιστορια την γραφουν οι ανθρωποι που κινητοποιουνται, που συμμετεχουν, που προσπαθουν. Εχουμε βιβλια ακομα να γραψουμε
Πιστεψτε το.
Διάβασα σήμερα τα προηγούμενα ποστ.
Υπάρχει βαθύς προβληματισμός..
Και ωραίες αναλύσεις.
Και η ένδοξη ιστορία μας.
Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορες κατηγορίες φιλάθλων, για το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ .
Αυτοί που αγαπάνε το μπάσκετ.
Αυτοί που είναι ΠΑΟΚ (κυρίως για το ποδόσφαιρο)
Αυτοί που θέλουν μια πιο κόσμια κερκίδα.
Αυτοί που είναι κολλημένοι με την ομάδα των ευρωπαϊκών κυπέλλων.
Αυτοί που τα παρακολουθούν μόνο από την τηλεόραση.
...
Βεβαια, μπορεί να είναι και συνδυασμός των παραπάνω.
Όπως όμως κι αν το βλέπει κάποιος, δεν μπορώ να δεχθώ ότι μπορεί να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να εξαφανιστεί το τμήμα!
Δηλαδη.. να βλέπουμε στο πρωτάθλημα, Λαύριο, Ρόδο, Προμηθέα... κι όχι τον ΠΑΟΚ!
Σαν εφιάλτης μου μοιάζει!