έχουμε πιθανότητες πρόκρισης αρκεί να παίξουμε σαν

Ειμαι πολυ μπροστα λεμεεεεεgate4mitsos έγραψε:Εγω θα γουσταρα λιλ ή χερενφεν...
Μακρια απο βαλενθια,βιγιαρεαλ,σαχταρ και ζενιτ γιατι τα μυαλα μας πονανε...
χεχε.PAOK SYMI έγραψε:Σε καλη μερα κ οχι σαν την χθεσινη μπορουμε να προκριθουμε![]()
20/8 Τουμπα το πρώτο ματςJermaine έγραψε:παίδες το πρώτο mats που είναι?γυρνάω από γερμανία στις 26 k αν ο επαναληπτικός είναι στην ολλανδία δεν θα μπορώ να πάω...
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα στις 20 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα στην Ολλανδία.Jermaine έγραψε:παίδες το πρώτο mats που είναι?γυρνάω από γερμανία στις 26 k αν ο επαναληπτικός είναι στην ολλανδία δεν θα μπορώ να πάω...
ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΧΑΝΩ K ΤΑ 2 MATCH.ContrerasPablo έγραψε:Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα στις 20 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα στην Ολλανδία.Jermaine έγραψε:παίδες το πρώτο mats που είναι?γυρνάω από γερμανία στις 26 k αν ο επαναληπτικός είναι στην ολλανδία δεν θα μπορώ να πάω...
Στο δεύτερο υπόγειο των γραφείων της ουέφα υπάρχει ένα δωμάτιο σκοτεινό που μέσα έχει κάτι τεράστια δοχεία που μοιάζουν με κληρωτίδες αλλά δεν είναι, ...είναι κατσαρόλες. Εκεί λοιπόν χτες βράδυ έγινε μια "κλήρωση" ο θεός να την κάνει όπου δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται δημοσιογράφοι και τα αποτελέσματά της ανακοινώνονται την άλλη μέρα το πρωί για να υπάρχει δυνατότητα να πάρουν μια βράση ακόμα τα φασόλια σε περίπτωση που τα δοκιμάσει ο monsieur και δεν του αρέσουν. Εκεί βέβαια ήταν και ο δικός μας που όσο και να ναι κάτι ξέρει από κατσαρόλες (το μαρτυρά άλλωστε και το μέγεθός του).sidpanos έγραψε:Πως βγήκαν αντίπαλοι μας οι 5 αυτές ομάδες?
Με κλήρωση ή επιλογή με άλλα κριτήρια?