κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο στην ουεφα, είναι ένα καλό παλικάρι εκεί, πόντιος, τεμέτερονShao4 έγραψε:Θα κάνω μια ερώτηση προς όλους και μην γελάσετε παρακαλώ.
Ισχύει το ffp για τον γαύρο ή οχι?
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- anekfrastos
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- theodorsalonika
Βάση απόδοσης ο σκωληξ πρέπει να πετάξει 2 μπαλάκια στον γαύρο...θέλω πολύ να δω αυτό το ματς...θα ναι κωμωδία;

Ρε την σπορτντει ο μαρινακης ο ιδιος την γραφει; Ουτε ο πρωταθλητης-γαυρος-γατα δεν εχει πλεον τετοια εξωφυλλα σαν το σημερινο μετα απο τριμπαλο.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι σίγουρο το ποιος θα κερδίσει. Το πιο λογικό βέβαια είναι να αποφύγουν την ισοπαλία που δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο, επομένως θα έχουμε νικητή. Μπορεί όμως να μοιράσουν τις νίκες.adman έγραψε:Με την εικόνα του γάβρου, αν ο οαρης έπαιζε κανονικά μπορεί και να κέρδιζε. Τώρα όμως πρέπει να θυσιαστεί. Τελοσπάντων, δεν είναι σωστό να μπλέκουμε στα οικογενειακά τους.
Υπάρχει κλαι το σενάριο ότι το πρωτάθλημα θα το δώσουν φέτος στον βάζελο.
Φυσικά δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν όχι ποιος θα βγει δεύτερος; Προφανώς ο γαύρος και όχι ο.α.ρ.η.σ. Αλλά θέλουμε και τον ρούλη ισχυρό. Μπλέξιμο...
-
Το FFP δεν το πετάξαν στα σκυλιά εν μέσω covid; Κάτι τέτοιο θυμάμαι. Νομίζω δουλεύουν σε καινούρια μαλακία.anekfrastos έγραψε:κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο στην ουεφα, είναι ένα καλό παλικάρι εκεί, πόντιος, τεμέτερονShao4 έγραψε:Θα κάνω μια ερώτηση προς όλους και μην γελάσετε παρακαλώ.
Ισχύει το ffp για τον γαύρο ή οχι?
Αληθεια τι εχουνε κανει ακριβως εκει στον Πειραια;
Βρσαλικο, Λαλα, Ανδρουτσος, Πιπα και φερνει και ο Ομαρ.
5 δεξια μπακ.
Βρσαλικο, Λαλα, Ανδρουτσος, Πιπα και φερνει και ο Ομαρ.
5 δεξια μπακ.
Βρε αντε και πηρανε 40 παικτες.Δεν ειναι εκει το προβλημα τους.Το προβλημα τους ειναι οτι εχουν ενα παιδαρελι προπονητη που καλειται να διαχειριστει μια πρωτοφανη για αυτον κατασταση.Εμεις να ευχομαστε να παραμεινει για καιρο στη θεση...
-
- Επικοινωνία:
Δεν θα μου κάνει καμμία εντύπωση αν έχουμε κύμα αλλεπάλληλων "διαρήξεων" Πειραιά μεριά τις επόμενες μέρες!
Το πήραν το μήνυμα όσοι γραφουν για τους τραμπουκισμούς που δέχονται. Η δικαιοσύνη τους γραφει και θα τους γραφει στα παπάκια της.Απαλλακτική ήταν η απόφαση του αθλητικού δικαστή της Σούπερ Λιγκ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για το περιστατικό με τον Βασίλη Φωτιά.
-
boogeyman77 έγραψε:Δεν θα μου κάνει καμμία εντύπωση αν έχουμε κύμα αλλεπάλληλων "διαρήξεων" Πειραιά μεριά τις επόμενες μέρες!
Οχι ωρε παιδια έχει. Τόσες ομάδες να ταΐσει...
- HARISPAOK83
Η καλυτερη δουλεια αυτη του αθλητικου δικαστη. Οτι αποφαση του πει το μπος βγαζει!
Μπορεί κ να γίνει πρόβλημα αν πρέπει να αφήνει κάθε εβδομάδα καμια εικοσαρια εκτός αποστολής. Πάντως δενjoshua έγραψε:Βρε αντε και πηρανε 40 παικτες.Δεν ειναι εκει το προβλημα τους.Το προβλημα τους ειναι οτι εχουν ενα παιδαρελι προπονητη που καλειται να διαχειριστει μια πρωτοφανη για αυτον κατασταση.Εμεις να ευχομαστε να παραμεινει για καιρο στη θεση...
νομίζω να τρελάθηκαν ξαφνικά και να φέρνουν καραβιές παικτών. Κάτι πρέπει να ετοιμαζουν… (τι,πως, ποτε, γιατι δεν ξέρω, προβληματισμό εκφράζω). Και φυσικά… Κορμπεράν μεχρι το κόκκαλο!

shopf**x διαφημιση φιλε,σαν αυτη που ειχε το metrosport.icue έγραψε:Ρε την σπορτντει ο μαρινακης ο ιδιος την γραφει; Ουτε ο πρωταθλητης-γαυρος-γατα δεν εχει πλεον τετοια εξωφυλλα σαν το σημερινο μετα απο τριμπαλο.
Νομιζω οτι ειναι πλεον ξεκαθαρο πως για αυτο τον λογο ηρθε ο συγκεκριμενος. Να μην βγαλει κιχ την περιοδο των μεταγραφων και σε κανα μηνα, αφου εγινε η δουλεια, να τον στειλουν σαν τον μοναδικο υπευθυνο για το χαλι τους.joshua έγραψε:Βρε αντε και πηρανε 40 παικτες.Δεν ειναι εκει το προβλημα τους.Το προβλημα τους ειναι οτι εχουν ενα παιδαρελι προπονητη που καλειται να διαχειριστει μια πρωτοφανη για αυτον κατασταση.Εμεις να ευχομαστε να παραμεινει για καιρο στη θεση...