Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Parolos έγραψε:Το μόνο εύκολο ήταν να πάρουμε 5 Καγκαβες Τζος.

Πίστεψε με θα είχαμε πανηγυρικό κλίμα σήμερα.
Ε όχι δα, θυμάμαι ότι στην καλύτερη ήταν μέτρια η υποδοχή του ίδιου του Καγκάβα. Αφού είχε να παίξει 3 χρόνια μπάλα ο άνθρωπος.

Parolos έγραψε: Όλοι θα θέλαμε και μεταγραφές όλοι έχουμε απαιτήσεις. Να ξεκαθαρίσουμε αυτό κατά αρχήν.

Απλά περίμενα από "έμπειρα" μέλη στο φόρουμ να λειτουργούν και λίγο πυροσβεστικά.

Το φόρουμ δημιουργεί κλίμα το ξέρεις πολύ καλά. Δυστυχώς έτσι είναι πλέον το ίντερνετ.

Εκεί κολλάει το να τα λέτε όταν είναι ψηλά. Εκεί γίνεται η κριτική. Κι όπως σίγουρα ξέρεις 10 χρόνια έχω κάνει άπειρη κριτική στον Ιβάν. Το ταιμινκ τώρα είναι αρκετά κακό για κάτι τέτοιο για πολλούς και διάφορους λόγους. Και κατά τη γνώμη μου η αιτία ή αφορμή είναι της πλάκας.

Γιατί της πλάκας είναι ότι δεν έριξε λεφτά ενώ έριξε και φέτος, και της πλάκας είναι ότι ο κουτσιας πάει στο Βόλο, διότι καλώς ή κακώς δεν υπολογίζεται και μόνο η Ελλάδα είναι ανοιχτή για μεταγραφές.

Χίλια δυο μπορούμε να σύρουμε στον Ιβάν, αυτό που γίνεται είναι λάθος γιατί η κατάσταση έχει κλιμακωθεί.

Αυτά.
Κανένα κλίμα δεν δημιουργεί το φόρουμ κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο όταν παίζει η ομάδα. Αν το κλίμα στο φόρουμ μεταφερόταν στην κερκίδα θα είχαμε κλωτσομπουνίδια και ντου σε κάθε ματς. Ίσα ίσα, η Τούμπα φέτος θυμίζει κάτι από τα παλιά (αν έλειπε κι ο φασιστάκος ακόμα καλύτερα).
Πότε είναι ή πότε θα είναι καλό το ταϊμινκγ για κριτική; Στην τελική ποιος δημιουργεί κλίμα, ο σύλλογος με τις παλινωδίες του ή ένας τυχαίος τύπος που γράφει κάτι στον υπολογιστή του;

Παιδιά, ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στη βάση τους.
Ο ΠΑΟΚ φέτος ξόδεψε μέσα στο 2022 κοντά στα 9-10 μύρια, έχει τον ακριβότερο προπονητή με διαφορά, έχει τον ακριβότερο ΤΔ με διαφορά και έχει ένα ρόστερ που δεν έχει βασικά γρανάζια (δεν μιλάω καν για 10), συνδιαλέγεται με τραμπούκους (σόρρυ αλλά έτσι είναι, τι να κάνουμε τώρα), είναι εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο, με εμφανή απουσία εναλλακτικού σχεδίου για την διαχείριση της κατάστασης.
Αν αυτά για κάποιους είναι σημάδια προόδου και πρωταθλητισμού (που λέγαμε πριν 2 μήνες) δεν υπάρχε ιπρόβλημα, απλά είναι διαφορετική η αντίληψη της πραγματικότητας.
kos

Δημοσίευση από kos »

astral έγραψε:
Parolos έγραψε: Η λύση που θα ήθελες δεν την έχεις αναφέρει.
Θέλεις να βάζει ο Ιβάν αντί για 5 και 10 τη χρονιά πόσα 15? 20? 100?
E πάνω κάτω αυτό λένε τα παιδιά. Λες και μας τα χρωστάει.
Η μονη επένδυση που έχει νόημα είναι σε οργάνωση, στελέχη και πλάνο και τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Δεν μπορεί οποτε στραβώνει το πράγμα να λέμε Ivan στάξε και η ομάδα να μετατραπεί σε μαύρη τρυπα. Δε θα πάει πουθενά αυτό.
Κάποιοι βεβαια γουστάρουν τον πανηγυρτζίδικο σχεδιασμό του γαύρου φέτος, οποτε όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Έλα ρε παιδιά τώρα. Έχει βάλει μόνος του τον πήχη στον Θεό και περνάει από κάτω εδώ και 3 χρόνια.
Του ζήτησε κανένας μα μας πάει στο τοπ 40 της Ευρώπης?
Του είπε κανένας θα βγαίνεις μόνο πρώτος.
Ο ίδιος λέει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις πράξεις του.
Ο Δεν έχω μάθει στην ζωή μου να βγαίνω δεύτερος, ο παρεξηγησατε την αυτάρκεια γιατί το ρόστερ δεν έκλεισε.

Στην τελική δεν μπορείς να πράξεις? Προσάρμοσε τα λεγόμενα σου. Χαμήλωσε λίγο.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:Δειξτε μου εναν που να ειπε αυτο...ΕΝΑΝ..Το μονο που ζηταμε ειναι σεβασμο στις λογικες απαιτησεις των υφισταμενων του και μεταξυ αλλων ΜΙΑ προσθηκη στο ροστερ που θεωρει απαραιτητη ο προπονητης ειναι πολυ λογικη απαιτηση.
Ναι αλλα όταν έγγραφα ότι όλη η φασαρία είναι για ΈΝΑ δεκάρι, μου λέγατε ότι δεν κατάλαβα καλά και το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Kι εγώ θέλω δεκάρι, δεν θεωρώ σωστό το σχεδιασμό. αλλα δε γίνεται κάθε φορα που γίνεται λάθος να λέμε στάξε Ivan ένα μύρο γιατί τα κάναμε τάνα. Μπορεί ο Ivan να πει, "δεν έχω". Τόσο περίεργο είναι?

Edit: kos, για το επικοινωνιακό συμφωνώ. Λάθος δηλώσεις, σε λάθος στιγμή και χωρίς λόγο.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

astral έγραψε:
Parolos έγραψε: Η λύση που θα ήθελες δεν την έχεις αναφέρει.
Θέλεις να βάζει ο Ιβάν αντί για 5 και 10 τη χρονιά πόσα 15? 20? 100?
E πάνω κάτω αυτό λένε τα παιδιά. Λες και μας τα χρωστάει.
Η μονη επένδυση που έχει νόημα είναι σε οργάνωση, στελέχη και πλάνο και τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Δεν μπορεί οποτε στραβώνει το πράγμα να λέμε Ivan στάξε και η ομάδα να μετατραπεί σε μαύρη τρυπα. Δε θα πάει πουθενά αυτό.
Κάποιοι βεβαια γουστάρουν τον πανηγυρτζίδικο σχεδιασμό του γαύρου φέτος, οποτε όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Με οσα βλεπουμε εδω και 10 χρονια
αυτο που λες οτι ζητανε οι συνοπαδοι
μαλλον το κανουν τα στελεχη τα οποια
κραταει στις θεσεις του ο ιδιος ο Ιβαν!

Γι αυτο και δεν υπαρχει προοδος στον
οργανισμο συμφωνα με τα σωστα που
αναφερεις: Οργανωση στελεχη πλανο!
Καποιοι φωναζουμε χρονια οτι λειπουν.-

Αντε να δω ποιος θα πεισει τον Ιβαν
να αλλαξει τροπο-στελεχη διοικησης
οταν ολοι τρεμουν να μιλησουν ειτε
για να μη χασουν τη θεσουλα τους
ειτε απο σεβασμο για οσα εχει πετυχει!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σορυ σικ αλλά στο προηγούμενο ματς ακούστηκε ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @@.

Και τα υπόλοιπα που λες άμα έρθει η γκέλα, εκεί θα μου πεις αν μεταφέρεται στο γήπεδο ή όχι.

Τα υπόλοιπα που λες την ανοίγεις τη συζήτηση και ανοίγεις πολλά θέματα.

Αν θυμηθείς κάνε μου την πάσα άλλη στιγμή να τα αναλύσουμε.

Τα θέματα που αναφέρεις στο τέλος είναι αγωνιστικά κι όχι οικονομικά πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 16 Σεπ 2022, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

astral έγραψε:
joshua έγραψε:Δειξτε μου εναν που να ειπε αυτο...ΕΝΑΝ..Το μονο που ζηταμε ειναι σεβασμο στις λογικες απαιτησεις των υφισταμενων του και μεταξυ αλλων ΜΙΑ προσθηκη στο ροστερ που θεωρει απαραιτητη ο προπονητης ειναι πολυ λογικη απαιτηση.
Ναι αλλα όταν έγγραφα ότι όλη η φασαρία είναι για ΈΝΑ δεκάρι, μου λέγατε ότι δεν κατάλαβα καλά και το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Kι εγώ θέλω δεκάρι, δεν θεωρώ σωστό το σχεδιασμό. αλλα δε γίνεται κάθε φορα που γίνεται λάθος να λέμε στάξε Ivan ένα μύρο γιατί τα κάναμε τάνα. Μπορεί ο Ivan να πει, "δεν έχω". Τόσο περίεργο είναι?

Edit: kos, για το επικοινωνιακό συμφωνώ. Λάθος δηλώσεις, σε λάθος στιγμή και χωρίς λόγο.
Μα δεν ειπε δεν εχω...Ειπε εγω δεν θελω τον Μαρτινς που θελετε ΤΔ και προπονητης,θελω τον Φερναντες και εκει ειναι το προβλημα.ΠΑΟΚ με ΤΔ τον Ιβαν και σπαταλη χρηματων μπορει να δουλεψει.ΠΑΟΚ με ΤΔ τον Ιβαν και αυστηρη αυταρκεια δεν μπορει να δουλεψει.Καποιοι αυτο το μεταφραζουν ως Ιβαν τον μπουλο,εγω απλα λεω Ιβαν σε εκλιπαρω ασε τα ακριβοπληρωμενα στελεχη να δουλεψουν για ικανο χρονικο διαστημα οπως αυτοι κρινουν και αν αποτυχουν διωξτους.Δεν ειναι δυνατον μεσα σε 8 μηνες να εχεις στραβωσει με τον Μποτο γιατι δεν παιζει ο Κουαλιατα.Αστον ρε ανθρωπε να βγαλει μια ολοκληρη χρονια χωρις επεμβασεις στη δουλεια του...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Να παρακαλας να ειναι υγιης ο Καντουρι γιατι σαν παικτης ολους αυτους που φεραμε απλα δεν τους βλεπει...
+1
george188

Δημοσίευση από george188 »

Καλά αυτό το ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @@ ακούγεται συνήθως από συγκεκριμένη γωνια του γηπέδου κ συγκριμενο σύνδεσμο. Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι στη γκέλα θα φανεί η στήριξη
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Παιδιά, η ομάδα είναι εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο και δεν άνοιξε μύτη, για κάτι γραφικούς τώρα μου μιλάτε.
Γκέλα και μάλιστα ολκής έγινε και δεν τρέχει κάστανο, τη φάγαμε αμάσητη.

@Parolos το αγωνιστικό είναι ο καθρέφτης όλων. Και δεν μιλάω πουθενά για το οικονομικό, για το λειτουργικό μιλάω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η φετινή Ευρωπαϊκή αποτυχία της ομάδας στοίχισε πολύ. Πέρυσι βγάλαμε πάνω από 10Μ εξ αιτίας της πορείας που κάναμε. Ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός είχε επίπτωση και στις μεταγραφές ΚΑΙ στα διαρκείας, αλλά ΚΑΙ στην ψυχολογία της ομάδας.
Τις πταίει;
Για μένα κατά 85% ο προπονητής. Η ομάδα κατέβηκε 100% ανέτοιμη για επίσημους αγώνες. Ήταν να την βλέπεις και να κλαις. Ούτε τρεξίματα, ούτε πίεση, ούτε πάθος, κανένα επιθετικό σχέδιο, παίκτες που ήταν σαν να βρέθηκαν την προηγούμενη μέρα και έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί.
Αυτό συνέβη στα πρώτα τρία Ευρωπαϊκά ημίχρονα. Στο β΄ ημίχρονο της ρεβάνς εμφανιστήκαμε κάπως καλύτεροι, αλλά η αποβολή του συνήθως υπόπτου μας φρέναρε απότομα, ενώ στη συνέχει η αποβολή του αρχηγού ήταν το κερασάκι στην τούρτα της πίκρας. ΕΚΕΙ έπρεπε να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Θεωρήθηκε όμως ότι έπρεπε να προχωρήσουμε ως είμασταν. Παραδοχή της αποτυχίας και το κεφάλι κάτω.

Παρ' όλα αυτά, φέτος η 2η θέση οδηγεί στο Ch.L. Κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι ομάδες ενισχύθηκαν μεταγραφικά. Παραδόξως εμείς δεν πήραμε κάποιους παίκτες που χρειαζόμασταν εδώ και έτη.
Η κάνουλα έκλεισε, προφανώς ο μεγαλομέτοχος τα έχει πάρει στο κρανίο με κάποια στελέχη της ΠΑΕ, αν όμως συμβαίνει αυτό οφείλει να προβεί σε διορθωτικές ενέργειες.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να το κάνει.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει και λογική στο: παίρνω παίκτη, δεν παίρνω, όχι παίρνω αλλά περιμένω το ΟΚ του Ιβάν (!!!), ο Ιβάν βλέπει βίντεο και δεν εγκρίνει τους παίκτες και κάτι άλλα παρόμοια, που δεν ξέρω αν αληθεύουν, εύχομαι πως όχι.

Η ομάδα φαίνεται (δεν ξέρω αν είναι) χαμένη στο πέλαγος, γιατί ο καπετάνιος δεν μπορεί να οδηγήσει το πλοίο ούτε προς το πλησιέστερο λιμάνι αν δεν έχει το ΟΚ του μεγαλομέτοχου, ή υπάρχουν διαφωνίες στο ποιο λιμάνι πρέπει να προσεγγίσουν.

Και το πλοίο πάει με τον αυτόματο καπετάνιο.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

joshua έγραψε:Να παρακαλας να ειναι υγιης ο Καντουρι γιατι σαν παικτης ολους αυτους που φεραμε απλα δεν τους βλεπει...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

joshua έγραψε:Σορυ Parolos αλλα δεν ισχυει σχεδον τιποτα απο οσα λες...Μεταξυ αλλων ελα να βαλουμε κατω ποσα κοστιζε το περσινο ροστερ και ποσα το φετινο...Να εξετασουμε ποιος εχει το δευτερο μπατζετ...Ποιος αυτη τη στιγμη εχει μεγαλυτερη δυναμικη...

Το κουραζεις.

Δημοτικο εβγαλες;

Αριθμητικη ξερεις;Αν δεν,δεν πειραζει.Χρησιμοποιησε κομπιουτερακι.

Ο ΠΑΟΚ ,ο παρατημενος απο τον ΙΒΑΝ, εχει το δευτερο μπατζετ στην ελλαδα.

Αντε μας ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Περι μισθολογικου μπατζετ ο λογος, αν κατσει καποιος και δει τη λιστα αφιξεων,αναχωρησεων και το συνολικο ροστερ που ανεβασε και ο geo και κανει ενα προχειρο υπολογισμο θα δει οτι αυτο επεσε περιπου 4 μυρια αν συνυπολογισεις τη μειωση στα συμβολαια Βιερινια,Μπισεσβαρ,Ζιφκοβιτς,χωρις την εφορια και συνολικα χοντρα χοντρα και παλι χωρις την εφορια ειμαστε καπου στα 12 μυρια απο 16 περσι. Δεν ειναι μικρο προφανως και δικαιωμα του να το οριζει σε οποιο υψος θελει αλλα σιγουρα δεν το λες και απαγορευτικο οσον αφορα μια περεταιρω προσθηκη.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sick Bastard έγραψε:Παιδιά, η ομάδα είναι εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο και δεν άνοιξε μύτη, για κάτι γραφικούς τώρα μου μιλάτε.
Γκέλα και μάλιστα ολκής έγινε και δεν τρέχει κάστανο, τη φάγαμε αμάσητη.
Εντάξει ρε μαν, τα σκατώσαμε παταγωδώς, και τι να κάνουμε, να πάμε με τσουγκράνες να τους βάλουμε φωτιά?
Ούτε η πρώτη φορά που αποκλειόμαστε ως φαβορί είναι ούτε η τελευταία. Σε λα βι να πούμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε φτανει ρε με τον ιβαν.

αυτος μια δεκαετια τωρα εκανε οτι εκανε. και χρεη πληρωσε και τη καυλα εφερε και τροπαια και παιχτες και προπονητες.

επελεξε πλεον το δρομο...της "αρετης" με σφιχτά πλαίσια και χωρίς σπατάλες.

οκ. δικά του τα λεφτά δικές του οι επιλογές.

η ομάδα δείχνει ότι έχει πλάνο και στόχους αλλά και μια α δυσχέρεια στο να εκφραστεί οικονομικά άνετα.

οκ. δεν θα κατηγορήσουμε κάποιον που έχει χώσει τόσα φράγκα τόσα χρόνια για το ότι αποφάσισε σταδιακά να μπει η ομάδα σε πιο υγιή βάση.

ίσα ίσα θα έπρεπε να το στηρίζουμε αυτό.

ο βασικός μας στόχος άλλωστε στην επόμενη πενταετία πρέπει να είναι η σταδιακή δημιουργία μιας υγιους, ανταγωνιστικής σε σταθερή βάση στο ευρωπαϊκό στερέωμα, ομάδας και η ανάπτυξη των υποδομών μέσω γηπέδου και προπονητικού κέντρου.

αυτά, χρειάζονται χρόνο, υπομονή, πίστη και στήριξη. αλλιώς δε θα δούμε χαϊρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”