Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
-
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
. Με τον κόρακα που έστειλαν οργια θα δουμε... Υπουλος ο σιδηρ ιδανικός για αποστολές αυτοκτονίας...ramboutla έγραψε:Είμαι περίεργος τι θα δούμε με το παράρτημα την Κυριακη
-
Εγινε μεγαλε αλλη φορα θα σε ρωταμε τι θα πουμε..joshua έγραψε:Ρε φιλε εμεις πουλησαμε λιγες μερες πριν απο ευρωπαικο παιχνιδι επιθετικο μας με 3 μυρια και πηραμε αντικαταστατη με 300.000 και παιξαμε με επιθετικο τον Ναρει...Ασε με τωρα που θα μου πεις για την Μπρετφορντ...
Θα κάνω μια ερώτηση προς όλους και μην γελάσετε παρακαλώ.
Ισχύει το ffp για τον γαύρο ή οχι?
Ισχύει το ffp για τον γαύρο ή οχι?
Έπεσε στο 2 . ( για το ματς με τα σκουλήκια φαντάζομαι)sourmenetes έγραψε:Το. Ότι το διπλό ειναι ακόμα στο 2,2 μόνο εμένα παραξενεύει;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Σιδηρόπουλος είναι στο δικό μαςGrigorios_PAOK έγραψε:. Με τον κόρακα που έστειλαν οργια θα δουμε... Υπουλος ο σιδηρ ιδανικός για αποστολές αυτοκτονίας...ramboutla έγραψε:Είμαι περίεργος τι θα δούμε με το παράρτημα την Κυριακη
Με την εικόνα του γάβρου, αν ο οαρης έπαιζε κανονικά μπορεί και να κέρδιζε. Τώρα όμως πρέπει να θυσιαστεί. Τελοσπάντων, δεν είναι σωστό να μπλέκουμε στα οικογενειακά τους.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο πλεον να πουν στον Παρντιου, ξερεις τι; σημερα και να μην κερδισουμε δεν τρεχει τιποτα. Μπορει να ειναι ο Αγγλος Σακης Τσιωλης, αλλα δεν ειναι κανας απελπισμενος λατινος που τον φυτεψαν εκει.
Εκτος και αν πλεον αρχισαν να φυτευουν απο Αγγλια μερια, σαν τα δεντρα στο δασος του Σεργουντ.
Εκτος και αν πλεον αρχισαν να φυτευουν απο Αγγλια μερια, σαν τα δεντρα στο δασος του Σεργουντ.

Ο Πασχάλακης πότε θα ανακοινωθεί από το σχίσμα;
- sourmenetes
- Moderator
Και ποιος σου είπε ότι θα του πούνε αυτουνου;;icue έγραψε:Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο πλεον να πουν στον Παρντιου, ξερεις τι; σημερα και να μην κερδισουμε δεν τρεχει τιποτα. Μπορει να ειναι ο Αγγλος Σακης Τσιωλης, αλλα δεν ειναι κανας απελπισμενος λατινος που τον φυτεψαν εκει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
Σιγά μην δώσει βαθμούς στις υπηρέτριες και να μείνει 6-7 βαθμούς πίσω από την 1η θέση τη στιγμή που είναι ένα συνονθύλευμα.Ενα πέναλτι στυλ Βαλεριανου μαζί με μια κόκκινη και σχολασε ο γάμος.
ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ
ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ
- Shivaspace
Gregoritsch..Γρηγόρης, θάβει ξεθάβει
μέχρι και με πίκ εν ρόλ το ρουφήξανε
μέχρι και με πίκ εν ρόλ το ρουφήξανε
Σιγά μην μείνει πίσω τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα ο ολυμπιακός.
Όχι μόνο διπλό αλλά προβλέπω και 2-3 γκολάκια διαφορά.
Όχι μόνο διπλό αλλά προβλέπω και 2-3 γκολάκια διαφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Σάβ 17 Σεπ 2022, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.