Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
15_50

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από 15_50 »

Jairo έγραψε:δέν νομίζω να μπορεί να αναλύσει κάτι, σόρι, πλέον ...αυτό πιστεύω.
Και εγώ αυτό πιστεύω αλλά δεν ζητάω συγνώμη.
Θα ζητήσω όταν με πείσει για το αντίθετο.

Και κάτι άλλο...

Εχει τύχει σε κανέναν από εσάς, να έχετε έναν συνάδελφο, που να οικειοποιείται την δουλειά την δική σας και άλλων, παρουσιάζοντάς την ως δική του;

Ξέρετε πόσοι από τους άμεσους συνεργάτες του από την προηγούμενη θητεία του δεν είναι πλέον μαζί του;

Αναρωτήθηκε κάνεις το γιατί;
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

νομίζω ο Ντιέγκο Λόνγκο που τον παράτησε έπαιξε μεγάλο ρόλο στα δύο πρωταθλήματα .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Φανταζομαι οτι δεν επιμενουν ακομα καποιοι οτι ο Λουτσεσκου ζητουσε επιμονα Φερναντες ε?
Γιατί το λες αυτό?
Γιατι οπως ειπε και πριν λιγες μερες ο Ραζβαν,ΞΕΚΑΘΑΡΑ,αυτο που ηθελε ηταν ενας παικτης που να παιζει ειτε ως επιτελικος,ειτε ως αριστερο εξτρεμ.Ο Φερναντες μονο τετοιος δεν ηταν ,αρα μοιραια συνεπαγεται οτι ηταν αποκλειστικη επιλογη Ιβαν,με αποτελεσμα η μη ευοδωση της,να οδηγησει στη μη τελεση οποιασδηποτε προσθηκης.Αν στοχος ηταν να ικανοποιηθει η απαιτηση Λουτσεσκου θα ειχε βρει σιγουρα παικτης και θα ηταν αυτο που ζητουσε,οχι καποιος που απλα βρεθηκε στο δρομο μας και πιστεψαμε οτι ηταν ευκολο να ερθει.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Jairo έγραψε:νομίζω ο Ντιέγκο Λόνγκο που τον παράτησε έπαιξε μεγάλο ρόλο στα δύο πρωταθλήματα .
Εντωμεταξύ ο Λόνγκο αποχώρησε από το τιμ του Ράζβαν για να ενταχθεί στο τιμ του πατέρα Λουτσέσκου,
ενώ στην συνέχεια έγινε πρώτος προπονητής στην αλβανική FK Kukesi, από την οποία αποχώρησε μετά απο 40 αγώνες και πλέον είναι ελεύθερος.
Προφανώς έπαιξε και αυτός καταλυτικό ρόλο, όντας μέλος του προπονητικού τιμ του αήττητου νταμπλ, αλλά να τον θεωρούμε τον αφανή ήρωα, ενώ παράλληλα δεν εκτιμάμε τον προπονητή που ήδη έχουμε ( ο οποίος τρώει και τα ανάλογα πυρά λόγω θέσης), δεν είναι λίγο περίεργο;
Μακάρι να επέστρεφε στο τιμ και ο Λόνγκο μιας και είναι ελεύθερος πάντως.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βρε κ ο νερουλάς να είχε φύγει,κάποιοι αυτόν θα θεωρούσαν υπεύθυνο των νταμπλ
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Ο Λονγκο δεν ήταν υπεύθυνος για τις στημένες φάσεις ή κάνω λάθος ;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο νερουλάς δούλευε τα στημένα :D
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

@Ήταν πλάι στον Λουτσέσκου για 15 ολόκληρα χρόνια.
Στη θητεία του στον ΠΑΟΚ ο Λόνγκο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εφαρμογή της τακτικής, ήταν αυτός που ανέλυε τους αντιπάλους και αυτός που συμβούλευε τον Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Στις ατομικές προπονήσεις που είχε εφαρμόσει ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του, ο Λόνγκο είχε αναλάβει την αμυντική γραμμή @
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Πέμ 15 Σεπ 2022, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

15_50 έγραψε:
Jairo έγραψε:δέν νομίζω να μπορεί να αναλύσει κάτι, σόρι, πλέον ...αυτό πιστεύω.

Και κάτι άλλο...

Εχει τύχει σε κανέναν από εσάς, να έχετε έναν συνάδελφο, που να οικειοποιείται την δουλειά την δική σας και άλλων, παρουσιάζοντάς την ως δική του;

Ξέρετε πόσοι από τους άμεσους συνεργάτες του από την προηγούμενη θητεία του δεν είναι πλέον μαζί του;

Θα ξεπεράσεις και τον Ντύσελντορφ σε λίγο μ' αυτά που λες...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

astral έγραψε:Ο νερουλάς δούλευε τα στημένα :D
Όχι ο Μπάτση
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Jairo έγραψε:@Ήταν πλάι στον Λουτσέσκου για 15 ολόκληρα χρόνια.
Στη θητεία του στον ΠΑΟΚ ο Λόνγκο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εφαρμογή της τακτικής, ήταν αυτός που ανέλυε τους αντιπάλους και αυτός που συμβούλευε τον Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Στις ατομικές προπονήσεις που είχε εφαρμόσει ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του, ο Λόνγκο είχε αναλάβει την αμυντική γραμμή @
Αν τον εχει τοσο μεγαλη αναγκη
ας παει να τον ξαναπροσλαβει
ακολουθωντας το παραδειγμα
του Ιβαν που ξαναφερε τον ιδιο!

Ελευθερος ειναι οποτε δεν θα
ζηταει και πολλα απο το 1.8m€!
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

15_50 έγραψε:

Και κάτι άλλο...

Πέρα από τον Λόνγκο και τον προπονητή τερματοφυλάκων τον Σκιαθίτη (τον οποίο βρήκε στην ομάδα και δεν πήρε όταν έφυγε), ποιος άλλος άμεσος συνεργάτης λείπει από την πρώτη θητεία;

Δημοσίευμα από την πρώτη θητεία στην ομάδα με ημερομηνία 12/08/2017:
Το προπονητικό τιμ που έφερε μαζί του ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για τους Ντιέγκο Λόνγκο, πρώτο βοηθό του Ρουμάνου τεχνικού, τον Κριστιάνο Μπάκι, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του δεύτερου βοηθού, τον Ματέο Σπαταφόρα, ο οποίος θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας και τον Γιώργο Τσονάκα, υπεύθυνο αποκατάστασης και μεταφραστή του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/paok-to-pr ... loutseskou

Δημοσίευμα από την περσινή έναρξη της δεύτερης θητείας του:
Αναλυτικά τα όσα σημειώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν επιστρέφει μόνος του στον Δικέφαλο, αλλά φέρνει και το επταμέλες επιτελείο του, με την τελική σύνθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος να οριστικοποιείται τις επόμενες μέρες.

Ο Κριστιάνο Μπάτσι θα είναι ο πρώτος βοηθός του Ρουμάνου τεχνικού και θα είναι υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας. Δίπλα στον Λουτσέσκου θα βρίσκεται κι ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου θα είναι υπεύθυνος για τη μελέτη των αντιπάλων.

Ο Ματέο Σπαταφόρα επιστρέφει κι αυτός στη Θεσσαλονίκη, στο ίδιο πόστο που είχε και στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ, ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Μαζί μας θα είναι και πάλι οι Γιώργος Τσονάκας και Κυριάκος Τσιτιρίδης. Ο πρώτος θα είναι γυμναστής αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ ο δεύτερος θα επιφορτιστεί με το κομμάτι της βίντεο ανάλυσης.

Στο τεχνικό τιμ του Ρουμάνου έχουμε και δύο νέα πρόσωπα. Ο Πάολο Καστορίνα θα αναλάβει χρέη υπευθύνου για την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών, ενώ ο Χοσέ Μορέιρα θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.

Η μοναδική αποχώρηση φέτος ήταν ο Καστορίνα, ο οποίος συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον τιμ του Ράζβαν και ήρθε ως Player Development Coach, για να αναλάβει την ατομική βελτίωση νεαρών παικτών. Συνεχίζει ως πρώτος προπονητής της Parma U18.
Και επειδή αναφερθήκαμε στις στημένες φάσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της FORZA, από την περσινή παρουσίαση του προπονητικού τιμ:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Το δεξί του χέρι θα είναι ο Κριστιάνο Μπάτσι. Για όσους θυμούνται την πρώτη του θητεία, ήταν ο άνθρωπος που σκαρφιζόταν όλες τις κομπίνες στις στατικές φάσεις, που αποτέλεσαν ένα από τα μεγάλα όπλα του ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός αναβαθμίζεται σε πρώτο βοηθό και θα είναι υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα, θέση που είχε μέχρι πρότινος ο Ντιέγκο Λόνγκο.
Αν υπάρχουν στοιχεία για κάτι διαφορετικό, ως προς τις αποχωρήσεις ή για οποιαδήποτε οικειοποίηση δουλειάς κάποιου άλλου, θα είχε ενδιαφέρον να τα δούμε.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Που χαθηκε ο abc karpouzas;

Ειναι οκ;
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ να πιστεύει κάτι τέτοιο, sorry, πλέον αυτό πιστεύω.

Υ.Γ. Στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου το παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Φίλε,δέν είμαι απλά ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου. Ο συγκεκριμένος με έχει απογοητεύσει τόσο μα τόσο πολύ που δέν τον πιστεύω πιά. Τελευταία βολή το τσίρκο που κατέβασε με λέφσκι και μας ξεφτύλισε.
Αυτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”