Τι να λεμε τωρα, τα ειπες ολαMagpies4 έγραψε:Κάτι μεταγραφικό που δεν πολυσυζητήθηκε είναι η περίπτωση Αμπ.Καμαρά που αγοράστηκε για 5χαρτια (!!!) από την χαριλάου και τώρα είναι υπ᾽ατμόν. Αναρρωτιέται κανείς τί παίχτηκε εδώ και ποιά ήταν η ιδιοκτησιακή κατάσταση του παίκτη τα τελευταία 2 χρόνια.
Μιλάμε είναι τόσο σημαδεμένη η τράπουλα που σαν ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ο Ιβάν πρέπει να έχει πολλές αναστολές.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Sick Bastard
Πω μιλάμε για ονόματα θρύλους!!!Bono. έγραψε: Θεωρώ ότι η ποιότητα της ομάδας έχει πέσει σε απολύτως τραγικά επίπεδα και θυμίζει εποχές Κουμαλο, Βιβιαν κ Λόρενς της Αραβίας.
- pagotatzis
Σε κάνα δίωρο έρχονται τα άρθρα
«Ρέστα ΠΑΟΚ για …….. την τελευταία ώρα αλλά »
« γιατί χαλασε την τελευταία ώρα του ….»
«Ρέστα ΠΑΟΚ για …….. την τελευταία ώρα αλλά »
« γιατί χαλασε την τελευταία ώρα του ….»
renegade έγραψε:Φίλε μου μια μόνο αρχή υπάρχει στην ( κανονική ) δημοσιογραφια η προστασία της ανωνυμίας των πηγών και όχι το αντίθετο που ζητάςsic-4 έγραψε:Επετρεψε μου να διαφωνω gergeo.
Δεν ειναι κατανοητο καθολου. Εξηγησα τους λογους παραπανω και με λυπει που δεν τους αντιλαμβανεσαι γιατι προκειται για βασικα θεματα των αρχων της δημοσιογραφιας.
Φιλε μου την αξιοπιστια ανωνυμων πηγων μπορει να την εγγυηθει μονο δημοσιογραφος με διαδρομη στην πλατη του κατα την οποια εχει αποδειξει περαν πασης αμφιβολιας τη δικη του αξιοπιστια.
Επισης ανωνυμες πηγες γινονται δεκτες δημοσιογραφικα μονο σε παρα πολυ καυτα ζητηματα οπου η πηγη μπορει να κινδυνευει και φυσικα παντα υπο την ομπρελα ενος υπεραξιοπιστου δημοσιογραφου. Εκτος των παραπανω εξαιρεσεων ο καθε ρεπορτερ οφειλει να αναφερει απο που προκυπτει η ειδηση του. Οι ...χρησμοι που κατα κανονα παρακολουθουμε (οχι μονο απο τον gergeo αλλα απο ΟΛΟΥΣ τους αρδ) δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με δημοσιογραφια. Ειναι καφενειακες αερολογιες.
Νομιζω ειναι οφθαλμοφανες πως αν βγω εγω ο κανενας και γραψω "απο αξιοπιστες πηγες μου πεθανε ο Πουτιν", αυτο δεν θα εχει καμια απολυτως αξια. Και οσο ειμαι ο κανενας, αντε πες κραταει και μια αμφιβολια καποιος. Αν αυτο που ειπα διαψευστει την επομενη ημερα τοτε δεν θα ειμαι πια ο κανενας αλλα ο ψευτης, που σημαινει πως θα ειμαι για να μου πεταν πετρες αν εχω το θρασσος να βγω να ξαναμεταφερω ...ειδηση.
Αυτο σημαινει δημοσιογραφικη αξιοπιστια. Το κυρος που χτιζει καποιος αποφευγοντας με κοπο τα λαθη και τα ψεματα. Αυτο που παρακολουθουμε εμεις στην "δημοσιογραφικη σκηνη" του χωρου που μας απασχολει, ειναι αερολογους να λενε την μια μερα ετσι, την αλλη γιουβετσι και την τριτη μερα να δεχομαστε να μας μεταφερουν "ειδησεις" απο "ανωνυμες πηγες" αντι να τους πετροβολησουμε.
- thanos-xanthi
Καμιά απόλυση ή αλλαγή στο τμήμα σκαουτινγκ ή στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα δούμε? ο Ιβαν είπε "Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, να αναδιοργανώσουμε την ομάδα σε όλες τις δομές της. Περιμένω από όλους τις προτάσεις τους για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που χρειάζονται τα τμήματά τους"
τουλάχιστον αυτό ελπίζω να μην ήταν σαν το παραμύθι ότι το ροστερ δεν έχει κλείσει ακόμα
υγ τουλάχιστον θα πληρωθεί όλος ο κόσμος τα φετινά under του ΠΑΟΚ..
τουλάχιστον αυτό ελπίζω να μην ήταν σαν το παραμύθι ότι το ροστερ δεν έχει κλείσει ακόμα
υγ τουλάχιστον θα πληρωθεί όλος ο κόσμος τα φετινά under του ΠΑΟΚ..
ρελανς ΠΑΟΚ με ελευθερους παικτες
κατω απο ακρα μυστικοτητα φερνει ελευθερους
αγωνια μεχρι τελους συνεχιζονται η διαπραγματευσεις
ετοιμη λιστα ο Μποτο, συμφωνησε ο Λουτσε
απομενει το ο.κ. του Ιβαν
μερκα απο τα επομενα δημοσιευματα
κατω απο ακρα μυστικοτητα φερνει ελευθερους
αγωνια μεχρι τελους συνεχιζονται η διαπραγματευσεις
ετοιμη λιστα ο Μποτο, συμφωνησε ο Λουτσε
απομενει το ο.κ. του Ιβαν
μερκα απο τα επομενα δημοσιευματα
Η ψυχολογια μου μετα το ματς με λεφσκι και την μεταγραφικη κοροδια που δεχομαστε απο ολους αρδ,στελεχη,ιβαν (με εξαιρεση σε αυτο το διαστημα τις ολιγοημερες διακοπες μου) ειναι αναλογη της πρωτης φορας που ακουσα απο γυναικα σε βλεπω σαν φιλο.
Προς γκομενα/παε: πες μωρη δεν σε θελω εισαι κοντος,χοντρος,φτωχος,τριχωτος,ασχημος,κλαψιαρης κτλπ μην με κανεις να φτιαχνω με το μυαλο μου πραγματα για το μελλον ,πες απο την το και το μην παιζεις με το μυαλο και την καρδια μου και δυστηχως παιδια παιξανε και με την καρδια και το μυαλο μας αυτο το καλοκαιρι.
Υγ 1 το σε βλεπω σαν φιλο θα το βιωσεται ολοι μια μερα και θα με θυμηθηται
Υγ 2 δυσκολος εως ακατορθωτος πρωταθλητισμος με αυτο το ροστερ ειδικα με την μη τεχνη και ταλεντο μπροστα ,ευθυνες εχουν ολοι εχουμε 1 χρομια ολοκληρη για να τα λεμε ορεξη να εχουμε.
Υγ 4 ΠΑΟΚ για παντα
Προς γκομενα/παε: πες μωρη δεν σε θελω εισαι κοντος,χοντρος,φτωχος,τριχωτος,ασχημος,κλαψιαρης κτλπ μην με κανεις να φτιαχνω με το μυαλο μου πραγματα για το μελλον ,πες απο την το και το μην παιζεις με το μυαλο και την καρδια μου και δυστηχως παιδια παιξανε και με την καρδια και το μυαλο μας αυτο το καλοκαιρι.
Υγ 1 το σε βλεπω σαν φιλο θα το βιωσεται ολοι μια μερα και θα με θυμηθηται
Υγ 2 δυσκολος εως ακατορθωτος πρωταθλητισμος με αυτο το ροστερ ειδικα με την μη τεχνη και ταλεντο μπροστα ,ευθυνες εχουν ολοι εχουμε 1 χρομια ολοκληρη για να τα λεμε ορεξη να εχουμε.
Υγ 4 ΠΑΟΚ για παντα
αχ βρε γερο μουΓέρος έγραψε:Αμάν βρε Αγόρι μου αγριεύτηκα. Μην σκέφτεσαι έτσι !!!gergeo4 έγραψε:επειδη εγω μπορει να φυγω αν πασα στιγμή λογγω της ασθενειας μου θα γραψω καποια πραγματα που νιωθω οτι πρεπει να ειπωθουν.
Όλα καλά θα πάνε.
Υ.Γ. Να είσαι ευγενής με τους γέρους, μην τους παίρνεις τη σειρά.

Ρε sic, άστο βρε αγόρι μου να πέσει κάτω.
Για τον Γιώργο εννοώ, για την γενικότερη συζήτηση περί δημοσιογραφιας δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι.
Δεν θέλω να πω πολλά περι του θέματος, σε κάποια πράγματα πρέπει να την σακουλευομαστε από μόνοι μας. Μεγάλα παιδιά και έξυπνα θεωρώ ότι είμαστε.
Στο ζητάω σαν χάρη, άσε τον Γιώργο εξω από αυτή την συζήτηση.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Γιώργο εννοώ, για την γενικότερη συζήτηση περί δημοσιογραφιας δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι.
Δεν θέλω να πω πολλά περι του θέματος, σε κάποια πράγματα πρέπει να την σακουλευομαστε από μόνοι μας. Μεγάλα παιδιά και έξυπνα θεωρώ ότι είμαστε.
- PAOKevolution
Αν ολοκληρωθεί αυτό το φιάσκο των μεταγραφών και δε βγουν να μιλήσουν ξεκάθαρα, κατά τη γνώμη μου οι λόγοι που δεν έγιναν μεταγραφές, ξεπερνάνε το ποδόσφαιρο. Φεύγω, γιατί είμαι να σκάσω.
Εγώ που πιστεύω ότι χωρίς 10αρι τη βγάζουμε αλλά χωρίς φορ οχι, είμαι εκτός θέματος;
οχι
ο μπραντον θα αποδειχτει χρησιμος, παίχτης του ρόστερ, φιλότιμος, τίμιος και vfm, αλλα ο ολιβειρα με προβληματιζει πααρα πολυ.
ο μπραντον θα αποδειχτει χρησιμος, παίχτης του ρόστερ, φιλότιμος, τίμιος και vfm, αλλα ο ολιβειρα με προβληματιζει πααρα πολυ.
Όσοι βλέπετε 1η ή 2η θέση με αυτό το ρόστερ οκ. Μάλλον το ίδιο βλέπουν και στη διοίκηση και δεν ενισχύουν κι άλλο την ομάδα.
Στα μέχρι τώρα αποτελέσματα με τις ίδιες ομάδες αντιπάλους, μόνο η χαρτινη έπαιξε με τη Λαμία κ νίκησε 0-3.
Ο βάζελος πέρασε 0-2 από τον ΟΦΗ. Ας δούμε κ εμείς. Μακάρι να νικήσουμε.
Στο φορ ειναι το μεγαλυτερο κενό. Ο Τόμας ειναι πολύ φιλότιμος αλλα έδειξε ότι δεν ειναι στράικερ, δεν εχει το γκολ, όπως ο Σβι ή ο Κρεμντσικ. Θα χρειαστούμε φορ, δεν μπορει να παιζει συνεχεια ο Ολιβειρα.
Στα μέχρι τώρα αποτελέσματα με τις ίδιες ομάδες αντιπάλους, μόνο η χαρτινη έπαιξε με τη Λαμία κ νίκησε 0-3.
Ο βάζελος πέρασε 0-2 από τον ΟΦΗ. Ας δούμε κ εμείς. Μακάρι να νικήσουμε.
Στο φορ ειναι το μεγαλυτερο κενό. Ο Τόμας ειναι πολύ φιλότιμος αλλα έδειξε ότι δεν ειναι στράικερ, δεν εχει το γκολ, όπως ο Σβι ή ο Κρεμντσικ. Θα χρειαστούμε φορ, δεν μπορει να παιζει συνεχεια ο Ολιβειρα.
- ΑποστόληςΑ
Είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία ο Αρωνιάδης από τον Boto;Patron έγραψε:O Αρωνιαδης έκοβε εισηγήσεις Μποτο γιατί δεν είχαν φωτογένεια λέει. Ευτυχώς πήρε πόδι
JohnDag έγραψε:Ρε sic, άστο βρε αγόρι μου να πέσει κάτω.
Ειπα αρχικα δυο πραγματα στον Γιωργο σε ηπιο και φιλικο τονο νομιζω. Απο εκει και περα η κουβεντα συνεχιστηκε γενικοτερα περι δημοσιογραφιας και διευκρινισα πως δεν αφορα τον Γιωργο.