Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

montekristo έγραψε:Τι ωραια ηταν ρε γαμω το τα παλια τα χρονια
μας διχως internet sites και footbal manager!

Τι ωραιοι οπαδοι που ημασταν (επι τω πλειστω)
με αγνη αγαπη για την ομαδα και τους παιχτες
της σαν μελη της οικογενειας μας οποιοι και οσο
καλοι (η και λιγοτερο καλοι) κι αν ηταν εκεινοι!

Σε τι "ωραιους πελατες" που τα εχουν καταφερει να μας
μετατρεψουν και σε ποσο γλυκαναλατους-αγαπητικους
μονο της νικης στο βωμο του να αυξανεται χρονο με το
χρονο η παγκοσμια μπιζνα αυτου που λεν ποδοσφαιρο!

Ποσο ακομα πιο αβουλοι φοβικοι και σκατολαπαδες πια
θα καταντησουμε μη δινοντας σημασια στα βασικοτερα;

Σκατα και εμετος για τις γ@μωμεταγραφες τους ρε σεις-
ΜΟΝΟ Ο ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ.-
Μπραβο ρε μοντε. ΔΕΝ ξενερώνουμε ποτέ όσο υπάρχει ο δικέφαλος αετός. Ποτέ ρεεεεε

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

mbison έγραψε:
psykoman έγραψε:Ειμαι αισιοδοξος για την πορεια της ομαδας...
Εχω υπομονη για τους νεους παικτες μας γιατι χρειαζονται χρονο(Ετσι λεγαν ολοι στην αρχη...να δωσουμε χρονο...πολλοι νεοι παικτες...θα ερθουν φαπες και θελει υπομονη...χωρις μια μεταγραφη ολα αυτα πηγαν περιπατο για τους περισσοτερους).
Γουσταρω που εχω 3/4 με ενα Χ σε ντερμπυ και 1 μολις γκολ παθητικο σε 4 ματς.

Κι ομως αισθανομαι τοσο παρεισακτος και τοσο εκτος κλιματος σε ενα οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ.
Έχουμε 2 νίκες με αδύνατες ομάδες εντός έδρας με 1 γκολ διαφορά. Και μια ισοπαλία εκτός με Αρη, που αν εμπαινε το πέναλτι λογικά θα χάναμε, γιατί δεν κάναμε πάνω από 1 ευκαιρίες.
Επίσης αποκλειστήκαμε δίκαια από τη Λέφσκι, που μετά αποκλείστηκε από τη Μαλτέζικη.
Είναι σίγουρο οτι φέτος πάμε κατά διαόλου. Και εννοώ πάμε για 1 θέση από 4η και κάτω
Εκτος της πικρας με την Λεφσκι...τι πρεπει να κανω τωρα ρε μεγαλε;;;; Να στεναχωρηθω που κερδισα μονο με 1 γκολ διαφορα και ειμαι δευτερος;;;
Οχι ρε φιλε .....αυτη ειναι η ομαδα μου...αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ μου....και γι αυτον θα ειμαι παντα εκει να καταθεσω και την ψυχη μου αν χρειαστει...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κατι παρομοιο σκεφτομουν να γραψω αλλα μ εφαγες στη στροφη ρε κομη
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

psykoman έγραψε:
mbison έγραψε:
Εχω υπομονη για τους νεους παικτες μας γιατι χρειαζονται χρονο(Ετσι λεγαν ολοι στην αρχη...να δωσουμε χρονο...πολλοι νεοι παικτες...θα ερθουν φαπες και θελει υπομονη...χωρις μια μεταγραφη ολα αυτα πηγαν περιπατο για τους περισσοτερους).

Κι ομως αισθανομαι τοσο παρεισακτος και τοσο εκτος κλιματος σε ενα οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ.
Έχουμε 2 νίκες με αδύνατες ομάδες εντός έδρας με 1 γκολ διαφορά. Και μια ισοπαλία εκτός με Αρη, που αν εμπαινε το πέναλτι λογικά θα χάναμε, γιατί δεν κάναμε πάνω από 1 ευκαιρίες.
Επίσης αποκλειστήκαμε δίκαια από τη Λέφσκι, που μετά αποκλείστηκε από τη Μαλτέζικη.
Είναι σίγουρο οτι φέτος πάμε κατά διαόλου. Και εννοώ πάμε για 1 θέση από 4η και κάτω
Εκτος της πικρας με την Λεφσκι...τι πρεπει να κανω τωρα ρε μεγαλε;;;; Να στεναχωρηθω που κερδισα μονο με 1 γκολ διαφορα και ειμαι δευτερος;;;
Οχι ρε φιλε .....αυτη ειναι η ομαδα μου...αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ μου....και γι αυτον θα ειμαι παντα εκει να καταθεσω και την ψυχη μου αν χρειαστει...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
Με ποιά λογική ο ΠΑΟΚ που ΝΙΚΗΣΕ Λαμία με 1-0 και Ατρόμητο μ 2-1 θα είναι τέταρτος και κάτω και ο γάβρος (που πολλοί θαυμάζετε εδώ μέσα) που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να νικήσει δύο υποδεέστερες ομάδες ή η κούλα που έχει ήδη 2 ήττες (μια από βόλο εντός) θα είναι πρώτοι δεύτεροι φέτος ?
prax

Δημοσίευση από prax »

Γιωργο αλανι σ ευχαριστουμε για την ενημερωση.

υγεια ομως πανω απ ολα αδερφε, δεν αξιζει να χαλιεσαι και σου ευχομαι απο καρδιας να ξεπερασεις το προβλημα σου το συντομοτερο δυνατο.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

gergeo4 έγραψε:επειδη εγω μπορει να φυγω αν πασα στιγμή λογγω της ασθενειας μου θα γραψω καποια πραγματα που νιωθω οτι πρεπει να ειπωθουν.
Αμάν βρε Αγόρι μου αγριεύτηκα. Μην σκέφτεσαι έτσι !!!

Όλα καλά θα πάνε.

Υ.Γ. Να είσαι ευγενής με τους γέρους, μην τους παίρνεις τη σειρά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το ρόστερ μας είναι μιά χαρά. Απλά υπάρχουν 2, 3 τρύπες που έπρεπε να κλείσουμε.

ΟΚ κάποιοι το πήγαν στα άκρα οτι έχουμε σαπάκια κλπ. Αλλά αυτές είναι αντιδράσεις αναμενόμενες καθαρά λόγω θυμού για τον χειρισμό στα μεταγραφικά (ειδικά μετά την Λέφσκι).

Μιά χαρά είναι το ρόστερ και υπάρχει ακόμα χρόνος να κλείσουν οι τρύπες.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

mbison έγραψε:

Αν είχε μπει η ανεπανάληπτη ευκαιρία του Μπράντον πριν το πέναλτι λογικά θα κερδίζαμε.
Τι λογική είναι αυτή;
Και με αδύνατες ομάδες (σαν αυτές που κερδίσαμε μόνο με 1 γκολ) οι γκαλάκτικος του λιμανιού έχουν κάνει ήδη 2 γκέλες και οι χάρλεμ της παπαναστασίου έφαγαν τρίμπαλο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε: Πως σας πετσόκοψα έτσι ρε γατάκια που μου θέλατε 6αρια , 8αρια , 9αρια ,10οαρια και ξεροσταλιάζατε :lol: :lol:
Βασικά 11ρια θέλαμε, αλλά τεσπα
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Κάποιοι έχετε φάει τεράστιο πρόλογο από την προπαγάνδα των χάμω και της ατιτλης υπηρετριας και τους βλέπετε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.Σε 2 αγωνιστικές όλοι αυτοί οι πουθεναδες θα βλέπουν τα παπάρια του
παρατημενου ΠΑΟΚ που τα κάνει όλα λαθος.Παρτε το πρέφα και αφήστε την κλαψα,επιτέλους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Πέμ 15 Σεπ 2022, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Όλα καλά αυτά που λέτε...αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά...γιατί υπάρχει το ποδόσφαιρο;

Γιατί πάμε.στο.γηπεδο;

Και ερωτω εγώ ο αγράμματος....αυτό που βλέπετε σήμερα στο γήπεδο,το γαμημένο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας σας αρέσει;διασκεδάζετε;περνάτε.καλα;είστεχαρουμενοι;φεύγετε από το γήπεδο γεμάτοι;παρακολουθήτε από την τηλεόραση τον αγώνα και λέτε μπράβο;νιώθετε ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστήσει έτσι πως παίζει;

Εγώ αδέλφια φέτος.ετσι πως ξεκίνησε η χρονιά και αυτά που είδα να σας πω τι νιώθω...;;
Απογοήτευση..δεν νιώθω καλά ρε αδέλφια....σε κάθε αγώνα λέω θα δω Μπαλάρα.θα τους ρίξουμε 3 γκολ και όλο είμαι με χάπια...δηλαδή δεν το βλέπετε;παίξαμε 5.-6 παιχνίδια..πόσες ευκαιρίες κάναμε.συνολικα;πόσο κατηφόρησε το γήπεδο;ποιος.αισθανθηκε.οτι.ειμαστε ο παλιός καλός ΠΑΟΚ;για μένα εάν δεν γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις,δεν υπάρχει ελπίδα...η τουλάχιστον βάλτε αυτούς που πήραμε να παίξουν στην θέση που τους πήραμε να δούμε εν τέλει τι ρόλο βαρανε....μπράβο είμαστε δεύτεροι,μπορεί να.παμε πρώτοι...αλλά μπάλα να το ευχαριστηθω ποτέ.θα δω;εγώ θέλω να διασκεδάσω,να είμαι χαρούμενος...όχι με.το αποτέλεσμα,αλλά από την συνολική προσπάθεια...ευτυχώς που οι περισσότερες ομάδες σέρνοντε..ευτυχώς,αλλά βλέπετε ο σκωληξ ο γαυρος ο βαζελος μέχρι τελευταία στιγμή ψαχνονται...για καμία ευκαιρία,για.κανα καινούργιο,για να καλύψουν κανά κενό...εμεις τι κάνουμε;ξέχασα....είμαστε δεύτεροι και μπορεί να πάμε.πρωτοι...μια.χαρα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κάτι μεταγραφικό που δεν πολυσυζητήθηκε είναι η περίπτωση Αμπ.Καμαρά που αγοράστηκε για 5χαρτια (!!!) από την χαριλάου και τώρα είναι υπ᾽ατμόν. Αναρρωτιέται κανείς τί παίχτηκε εδώ και ποιά ήταν η ιδιοκτησιακή κατάσταση του παίκτη τα τελευταία 2 χρόνια.

Μιλάμε είναι τόσο σημαδεμένη η τράπουλα που σαν ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ο Ιβάν πρέπει να έχει πολλές αναστολές.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Όσο η ομάδα παίρνει αποτέλεσμα όλα θα είμαι ήρεμα..

Αν αρχίσουν οι γκελες θα υπάρχει πολύ φαγωμαρα και γκρίνια και αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ιβαν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο ντουρμισαι και ο ροουζ πλεον ειναι φιλοι με τον καμαρα
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

gergeo4 έγραψε:επειδη εγω μπορει να φυγω αν πασα στιγμή λογγω της ασθενειας μου θα γραψω καποια πραγματα που νιωθω οτι πρεπει να ειπωθουν.

Αρχικά ο Ιβαν εχει προσφερει πολλα στον συλλογο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ πήρε και πολλα εμμεσα.Σιγουρα παντως δεν ειναι χαμενος στο ισοζυγιο.Δυστηχως η πανδημία επαιξε σημαντικό ρόλο σ'αυτο που ζουμε τωρα γιατι η αποσστασιοποιηση εφερε και την παγωμααρα.
Παμε λιγο στα στελέχη..Ο Κυριακος και ο Γκαγκατσης τι εχουν προσφερει τοσα χρονια στην ομαδα και εχουν κλειδωσει τις θεσεις του ακομα και οταν αποφασιζζουν να φυγουν για να πολιτευτουυν...Πραγματικά δε ξερω τι να πω.
Αρωνιαδης πολυ καλή δουλειά ως new media manager αλλα ως γραφειο τυπου της ομαδας τον ακουσε ποτεε κανεις;;μονο να ενημερωνει τους δημοσιογραφους κτλ και ομως εμενε στη θεση του
Δουκας που ειναιι αυτη η ψυχη;;ο κοσμος φωναζει,μας στηνουν απο παντου,η σουπερλιγκα εγινε μαγαζι του Ολυμπιακου αλλα αυτος που εγραφε στο 10! και προσεληφθει ως υπευθυνος επικοινωνίας δεν βγαζει αχνα...
Ο Ιβαν στη στελεχωση διοπικητικά εχει αποτυχει παταγωδως,γι'αυτο φτασαμε εδω.

Παμε και στο αγωνισττικο.Εγω τον λουτσε τον ευχαριστω για οτι πετυχε αλλα ειναι ενας προπονητης με μια μονο φιλοσοφια,με συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιου και με μηδαμινες ποδοσφαιρικες διασυνδεσεις.Δε μπορω να δεχτω οτι εντος ομαδας ειναι γιες σερ και εξω βγαζει κατι αλλο..Δε θεωρω οτι ο λουτσε μπορει να οδηγησει την ομαδα στο επομενο λεβελ.
και παμε στον μποτο.Δυστηχως θεωρει το πρωταθλημα μπανανία και οτι αν εφερνε αυτους που εφερε θα γινομασταν φαβορι.Πραγματικα οι περισσοτερες αποφασεις που πηρε ηταν εκτος λογικης με αποκορύφωμα την μη εγκυρη προσθηκη ναραι και νασμεργκ και τις αποφασεις για τσολακ και ντουγκλας....Ο ανθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τεχνικος διευθυντής και απορω ποιος τον προτεινε στον ιβαν..
Ειναι τοσα πολλα που μπορω να γραψω αλλα ηδη το χερι κουραστηκε......
Η ομαδα θελει στελέχη με γνωσεις και ΠΟΛΥ ΠΑΟΚ..Αυτη τη στιγμη ο Ιβαν με τα πολλα του λαθη ειναι πιο πολυ ΠΑΟΚ απο ολους μαζι εκει μεσα...
Αδελφέ περαστικά να είναι εύχομαι, ότι κι αν είναι.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω, παρά να σημειώσω ότι δεν θυμάμαι να έχουμε τεχνικό διευθυντή και σκάουτερ στην ομάδα την ίδια στιγμή και ο καθένας να είναι υπεύθυνος για τις αρμοδιότητες της εκάστοτε θέσης μόνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”