Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logistis έγραψε:Παράνοια.
Ο βασιλοπουλος λεει τωρα οτι για 2 λογους δεν εγινε μεταγραφη.
1. Μετα το φιασκο Φερναντες ο Μποτο εδωσε μονο το ονομα του Μαρτινς στον Ιβαν. Δεν εδωσε κανενα αλλο ονομα ως εναλλακτικη επιλογη.
2. Ο Ιβαν εκανε λεει την ερευνα του, και απο τις πληροφοριες που συνέλεξε κατεληξε στην απορριψη του παικτη γιατι δεν τον επεισε.
nunies4 έγραψε:Προσπαθω μεσα μου τοση ωρα να καταληξω τι ειναι πιο παρανοϊκό.
Αυτο που εκανε ο ΠΑΟΚ στο τελος των μεταγραφων η αυτο που κανει ο γαυρος;
Μαλλον προς το 2ο κλινω
Ο γαυρος πονταρει στη διακοπη,εμεις δεν ξερω σε τι...
Και Ντιαντιέ Σαμασέκου αμυντικο χαφ απο Χοφενχαιμ...μολις τωρα ο γαυρος. Ποια διακοπη βρε Τζος; Εδω μιλαμε για 10 μεταγραφες σε 3 μερες. Πως θα δεσουν ολοι αυτοι;
Nα σου πω κατι χεστηκα για το τι κανει ο γαυρος παρολο που και εγω επεσα στη λουπα...Πλεον δεν ειναι αυτος ο ανταγωνιστης μου...
Του χρόνου προσφέρομαι αφιλοκερδώς να κάνω τις μεταγραφές της ομάδας. Τι διάολο έναν στους δέκα θα τον πετύχω και εγώ. Υπόσχομαι η ομάδα να μην έχει κενά και να φύγουν όλα τα βαρίδια συμβόλαια που είτε δεν παίζουν η δεν το αξίζουν. Τρίτο τέταρτο τον βγάζω και εγώ τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και με μπάτζετ αστέρα Τρίπολης. Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους για την φετινή μεταγραφική περίοδο χρειάζεται πολύ προσπάθεια να πετύχεις κάτι τέτοιο.... Οπλιστείτε με ψυχραιμία και υπομονή δεν είναι μεταβατική η χρονιά από ότι φαίνεται. Το κοντέρ γράφει τέταρτη χρονιά και έπεται συνέχεια....
nunies4 έγραψε:Προσπαθω μεσα μου τοση ωρα να καταληξω τι ειναι πιο παρανοϊκό.
Αυτο που εκανε ο ΠΑΟΚ στο τελος των μεταγραφων η αυτο που κανει ο γαυρος;
Μαλλον προς το 2ο κλινω
Ο γαυρος πονταρει στη διακοπη,εμεις δεν ξερω σε τι...
Και Ντιαντιέ Σαμασέκου αμυντικο χαφ απο Χοφενχαιμ...μολις τωρα ο γαυρος. Ποια διακοπη βρε Τζος; Εδω μιλαμε για 10 μεταγραφες σε 3 μερες. Πως θα δεσουν ολοι αυτοι;[/quote]
Ε τώρα χωρίς διάθεση να μειώσω καμία μεταγραφή ο χοντρός δεν τις κάνει μόνο γιατί θέλει όντως να κάνει ομάδα..σου λέει η θα κάνω ομάδα και όλα καλά η σε περίπτωση στραβής αν μου κουνηθεί κανένας θα τους πω σαν έφερα Μαρσέλο Χάμες κτλ τι άλλο να κάνω ;έτσι και αλλιώς ελεύθερους η δανεικούς πέρνει ..
Ναι ρε τους μ@λ@κες.. Πάνε και παίρνουν παίκτες..
Δηλαδή έχουν 3 φορ και πάνε και παίρνουν 4ο; Πόσο βλάκες μπορεί να είναι.
Πάρτε ρε άμπαλοι μαθήματα σχεδιασμού, πλάνου και.. αεροπλάνου από εμάς. Δεν θες πάνω από 1.5 φορ..
μη συγκρινετε πλεον με το ποκ, αλλαξαμε στοχευση προφανως
οπου κοιτανε Ατρομητος, Αστερας και κανας Βολος, εκει κι εμεις
συμβολαια μεχρι 400 και μικρες ηλικιες
γιατι τα ψηλα ραφια θελουν συμβολαιο βαρυ, και ταισμα και τον μανατζερ
τον Δεκεμβρη ξεφορτωμα και κανα Ζιβκοβιτς που εχει ψηλο συμβολαιο, και του χρονου τον Ινγκασον
ομαλη μεταβαση και ΠΑΟΚ είναι λεξεις ασυμβατες
όσο για την καραμέλα με τη δευτερη θεση και το αηττητο εδω θα ειμαστε, δεν βγαλαμε τιποτα ιδιαιτερο σαν προγραμμα με 3 αγωνες Τουμπα που καρδιοχτυπησαμε
Ιστορικό Βατερλώ η σημερινή μέρα.
Η Αεκ τον ανακοίνωσε κιόλας τον Φερνάντες.
Εμείς τον σερναμε έναν μήνα χωρίς να έχουμε συμφωνήσει μαζί του. Πραγματικά δεν έχω λόγια.
Είμαι ο άνθρωπος που σαν ανάποδος μια ζωή πήγα και ανανέωσα το διαρκείας μου μια μέρα πριν αποκλειστούμε από την Λέφσκι στην Τούμπα, γιατί ενώ ήξερα ότι θα μείνουμε εκτός, είπα έλα ΠΑΟΚ είσαι, θα στηρίξω την ομάδα. Ε σήμερα νιώθω μια ξενερα. Δηλαδή τι να πω. Θα πηγαίνω στο γήπεδο, θα στηρίζω, αλλά εντάξει. Είναι σαν να προσπαθεί να με απομακρύνει η ομάδα με αυτά που κάνουν.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Το "μην ασχολείσαι ρε μλκ θα πάθεις και τίποτα" γυρνάει πολύ έντονα μέσα στο κεφάλι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Πέμ 15 Σεπ 2022, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Blackgr4 έγραψε:Ναι ρε τους μ@λ@κες.. Πάνε και παίρνουν παίκτες..
Δηλαδή έχουν 3 φορ και πάνε και παίρνουν 4ο; Πόσο βλάκες μπορεί να είναι.
Πάρτε ρε άμπαλοι μαθήματα σχεδιασμού, πλάνου και.. αεροπλάνου από εμάς. Δεν θες πάνω από 1.5 φορ..
Είπε κανείς για σωστό πλάνο δικό μας;από κει και πέρα δηλαδή απαγορεύεται να πούνε οτι και ο άλλος δεν κινείτε βάσει Πλάνου;