Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Σήκωσε το το γαμημένο , δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω.
Στο τσακ είμαστε, πάμε γερά μη στραβώσει το ματσάκι απο καμιά μαλακία της τελευταίας στιγμής.
Στο τσακ είμαστε, πάμε γερά μη στραβώσει το ματσάκι απο καμιά μαλακία της τελευταίας στιγμής.
Χαίρομαι πολύ για την αισιοδοξία σου, αλλά πραγματικά πέρα από μια συμπαγή αμυντική λειτουργία δεν βλέπω πως θα μπορέσουμε να χωθούμε στην τριάδα…pxp920 έγραψε:Εγώ πάντως νιώθω καλα και νομίζω ότι φέτος θα είναι η χρόνια μας.
In Kotarski we trust. Ε ρε τι όμορφο πράγμα να νιώθεις σιγουριά στη θέση 1 - φάγαμε τον κλόουν στη μάπα τόσα χρόνια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν μπορώ να διαβάζω άλλες μαλακιεςnunies4 έγραψε:Βλεπει ο Ιβαν τα βιντεο του Μαρτινς συμφωνα με το inpaok.
Ποσα βιντεο εχει και αυτος ο @@@στης; Ποση ωρα θα παρει ακομα;
Τώρα βγήκε πως όλο το συμβόλαιο (300.000) το καλύπτει ο ΠΑΟΚ στο δανεισμό στον Βόλο…Πραγματικά ακατανόητα πράγματα…και φυσικά δεν πρόκειται κάνεις να βγει να μιλήσει…
Πρόεδρε, νομίζω πως στο επόμενο τέτοιου είδους μήνυμα θα μας αφήσεις χρόνους.
Στο διαταυτα ιδανικός ο Βόλος για τον Κούτσια, καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να γίνει
Στο διαταυτα ιδανικός ο Βόλος για τον Κούτσια, καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να γίνει
Στον ΠΑΟΚ βλεπεις μονο μια συμπαγη αμυντικη λειτουργια και θεωρεις πως δεν ειναι αρκετη για την τριαδα. Στους αλλους 3 που θα μας φανε τη θεση και θα ειναι απο επανω μας, μπορεις να εξηγησεις τι ειδες; Πετανε φωτιες;proedros έγραψε:Χαίρομαι πολύ για την αισιοδοξία σου, αλλά πραγματικά πέρα από μια συμπαγή αμυντική λειτουργία δεν βλέπω πως θα μπορέσουμε να χωθούμε στην τριάδα…pxp920 έγραψε:Εγώ πάντως νιώθω καλα και νομίζω ότι φέτος θα είναι η χρόνια μας.
In Kotarski we trust. Ε ρε τι όμορφο πράγμα να νιώθεις σιγουριά στη θέση 1 - φάγαμε τον κλόουν στη μάπα τόσα χρόνια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 15 Σεπ 2022, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aδερφε ας γινει κατι σημερα και εγω σου υποσχομαι να κανω οτι μου ζητησεις...Θες να μην ξαναγραψω για κανα διμηνο? Να γραψω 100 φορες με το ποδι ορθιος,εγραφα συνεχεια λαλακιες? Οτι γουσταρει η καρδια σου...Jairo έγραψε::ugeek: ...θα εκτεθούν πάρα πολλοί σήμερα.
Απο το φορουμ η απο την ΠΑΕ;Jairo έγραψε::ugeek: ...θα εκτεθούν πάρα πολλοί σήμερα.

- anekfrastos
proedros έγραψε:Τώρα βγήκε πως όλο το συμβόλαιο (300.000) το καλύπτει ο ΠΑΟΚ στο δανεισμό στον Βόλο…Πραγματικά ακατανόητα πράγματα…και φυσικά δεν πρόκειται κάνεις να βγει να μιλήσει…
Μα μίλησε ο προπονητής.
Είπε ΄ότι αυτήν την στιγμή έχει πολλά συμφέροντα γύρω του και πρέπει να πάει κάπου αλλού για να αλλάξει νοοτροπία". Τι δεν καταλαβαίνετε;
Ότι νάναι…Asimos έγραψε:Πρόεδρε, νομίζω πως στο επόμενο τέτοιου είδους μήνυμα θα μας αφήσεις χρόνους.
-
Τι δεν καταλαβαινεις;proedros έγραψε:Τώρα βγήκε πως όλο το συμβόλαιο (300.000) το καλύπτει ο ΠΑΟΚ στο δανεισμό στον Βόλο…Πραγματικά ακατανόητα πράγματα…και φυσικά δεν πρόκειται κάνεις να βγει να μιλήσει…
Ο τζενεραλ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ,δεν τον θελει δεν τον γουσταρει,δεν δεν δεν.........
Ο ΠΑΟΚ ειχε δυο επιλογες.
Να παει να παιξει στον ΠΑΟΚ β η να παιξει σε μια καλη ομαδα στην Σουπερ λιγκ.
Γιατι στον βολο του Μπεου;
Γιατι ετσι γουσταρει ο ΙΒΑΝ,ισως να ειναι και ενα μηνυμα με πολλους παραληπτες.