Πληροφορίες από τα σπλάχνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν και νομίζω οι περισσότεροι θα έχουν καμία ώρα που ξύπνησαν θα πίνουν κανένα φρεντο και θα λιάζονται….κ εμείς βγάζουμε σωθικά μας!!!ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Τι σημαίνει inside info ??MikeStr4 έγραψε:George δώσε κανένα inside info
Είδε κανένα παίκτη ο ιβαν στο YouTube που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ;;;
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- black_star_ninja
Εμενα πιο πολυ με πειραζει που θα παει ο Κουτσιας στο Βολο τελικα.. Ας παει Λαμια, Παναιτωλικο, ΟΦΗ.. Οχι Βολο. Ο Μπεος μας την εκανε, ας μεινει ετσι.. Τελευταια στιγμη Κουτσιας αλλου και ας μην ερθει κανενας.
Θέλεις να σου αναφέρω ποιοι σπουδασαν δημοσιογραφία;15_50 έγραψε:Άλλο δημοσιογράφος και άλλο ΑΡΔ.
Ας απαντήσει κάποιος που έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και ασκεί το λειτούργημα, για το αν αυτός είναι συνάδελφός του ή όχι.
Να αναφερω και αλλους πέρα από Οικονόμου, Χατζηνικολάου και Πορτοσάλτε;
Άστο γιατί δε θα τελειώνουμε με τους και καλά σπουδαγμένους.
Δλδ;tolis01 έγραψε:Επαναλαμβάνω, με τον Φερνάντες του Βόλου υπήρχε πολιτική παρέμβαση σε Μπέο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Μπορουμε να κανουμε παντος ενα μινι σηριαλ για 15 ακομα μερες με Τζιοβινκο και Μαρτινς (ως ελευθερος).
Τι θα γραφουν οι αρδ 2 βδομαδες;
Τι θα γραφουν οι αρδ 2 βδομαδες;
- pagotatzis
Δλδ αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ένδειξη ότι κάτι θα γίνει !gergeo4 έγραψε:μόλις εχω κατι θα το γράψω αμεσα.εδω μέσα θα είμαι
Λίγο περίεργο !
Δίνουμε Φορ (ναι το τρίτο στην σειρά ) και μένουμε με Ολιβέιρα (καθαρό Φορ ) και Μπάρντον
Δλδ μην τρελαθούμε ,αυτά δεν γίνονται !
Εγώ προβλέπω αν ΦΕΝ γίνουν κινήσεις ,που δεν θα γίνουν ότι κάποιοι θα παραιτηθούν !
Μιλάτε για πολιτική παρέμβαση στον Μπέο…Θα κάτσει δηλ. ο Μητσοτάκης να ασχοληθεί με τον Φερναντεζ του Βόλου;Και εμεις από πάνω του δίνουμε και τον Κουτσια;;Είμαστε σοβαροί; Αφήστε τα λόγια του αέρα…Και δώστε μας και τη πηγή..Είναι προτιμότερο να πείτε πως πήγε λόγω τεχνικού διευθυντή παρά ανυπόστατες θεωρίες…Είναι τεράστιο το φιάσκο που υπέστη η ομάδα…
Βλεπει ο Ιβαν τα βιντεο του Μαρτινς συμφωνα με το inpaok.
Ποσα βιντεο εχει και αυτος ο @@@στης; Ποση ωρα θα παρει ακομα;
Ποσα βιντεο εχει και αυτος ο @@@στης; Ποση ωρα θα παρει ακομα;
Hσυχια δεν υπαρχει...Καποιοι ειναι στα γραφεια και υπογραφουν τα χαρτια του Κουτσια...Το αν ασχολουνται με οτιδηποτε αλλο...Αβυσσος...gergeo4 έγραψε:αυτη τη στιγμή υπάρχει σιγή.....ούτε καν ένδειξη.....
Εγώ πάντως νιώθω καλα και νομίζω ότι φέτος θα είναι η χρόνια μας.
In Kotarski we trust. Ε ρε τι όμορφο πράγμα να νιώθεις σιγουριά στη θέση 1 - φάγαμε τον κλόουν στη μάπα τόσα χρόνια
Sent from my iPhone using Tapatalk
In Kotarski we trust. Ε ρε τι όμορφο πράγμα να νιώθεις σιγουριά στη θέση 1 - φάγαμε τον κλόουν στη μάπα τόσα χρόνια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βρε δε το συζηταμε....απο το βραδυ 00:01 το μοτο θα ειναι "θα παει η @@@τσα συνεφο".
Με 1-0; Με 1-0..
Με 1-0; Με 1-0..