Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από nunies4 »

Ενταξει δεν ειναι ακριβως το 10αρι το μονο προβλημα. Ειναι η ελειψη ποιοτητας μπροστα.
Στο 10, στο αριστερο εξτρεμ, στο φορ. Κακα τα ψεμματα υπαρχει ελειψη ποιοτητας.
Για αυτο λεω. Στηριξη και ΚΑΜΙΑ κριτικη πλεον για τον τροπο που ο Ραζβαν θα μαζευει τους βαθμους. ΚΑΜΙΑ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Αδικο εχει?
Βάσει λογικής δεν έχει άδικο, αλλά από δημοσιογράφο περιμένουμε ρεπορτάζ, δηλαδή πληροφορίες και όχι άποψη για το θέμα αυτό.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Φελίπε Σοάρες, 3.000.000€
Κουαλιατα, 1.800.000€
Καντουρι
Κωνσταντελιας

Είναι απαράδεκτος ο Σαββίδης που έδωσε 5.000.000 για 10αρι για εξαφανισμένους παίχτες.Επρεπε να δώσει κι άλλα...Σε σεζόν χωρίς ευρωπαϊκά έσοδα.Ποδοσφαιρικος παραλογισμός.

Εγώ πάντως είμαι σε μια γωνιά και κλαίω που δεν πήραμε και 5ο 10αρι.Τωρα,πώς θα αντιμετωπίσουμε τις Λαμιες,τις Λιβαδειες,τα Αγρινια και το παγούρι Άμστερνταμ;Θλίψη...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε: Κάνε υπομονή 16 ημέρες ακόμα, δεν ξέρεις τι γίνεται...
Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω, ότι δηλαδή υπάρχει και η ελάχιστη πιθανότητα (σχεδόν αξιοθρήνητη) να πάρουμε παίκτη που ήταν ελεύθερος την 1/7/2022.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Αντε δεκαρι πηραμε. Αριστερο εξτρεμ ποτε πηραμε?
Γιατι αν ο Ιβαν εδωσε 5 μυρια για δεκαρι (βεβαια βαχεις μεσα και τον σοαρες που δεν ειναι δεκαρι αλλα δε μαμεις) τοτε εχουμε κενο στο αριστερο εξτρεμ.
Ή ειναι αριστερο εξτρεμ ο Κουαλιατα και δεν εχουμε δεκαρι ή ειναι δεκαρι και δεν εχουμε αριστερο εξτρεμ.
Βεβαια μπορει να ειναι ο Τομας αριστερο εξτρεμ και να μην εχουμε τελικα φορ.
Παντως ενας παιχτης τουλαχιστον λειπει. Και αριθμητικα και ποιοτικά.
Τοποθετηστε τον οπου βολευει.
Αλλα ΕΝΑΝ παιχτη και θα πρεπε και 100% ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να φέρουμε.
Το γιατι αποφασιστηκε να μην ολοκληρωθει σωστα το πλανο, είναι θεμα προς επεξηγηση.
Τελος βρισκω ακρως υποτιμητικο για μας το να στελνουμε τον Κουτσια δανεικο μετα απο οσα εχει πει ο Μπεος και οσα εχουν γινει στην υποθεση Φερναντεζ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

gika έγραψε:
icue έγραψε:Φετος το καλοκαιρι εγινε στραβη. Δεν γινεται να μην το δουμε καταματα. Ο προπονητης ζητησε παικτη, ο ιδιοκτητης ειπε οτι δεν εχει κλεισει το ροστερ και τελικα δεν θα παρουμε τιποτα. Σε οποιαδηποτε ομαδα του κοσμου αυτο δεν ειναι φυσιολογικο και ονομαζεται στραβη.

Επειδη θα βγουν καποιοι που βλεπαν στραβες με το μυαλο τους παλαιοτερα και θα μας πουν "Σας τα λεγαμε εμεις" δεν σημαινει οτι δεν θα πουμε και αυτο που βλεπουμε τωρα. Και τα καλα θα πουμε και τα ασχημα. Και φυσικα δεν θα σταυρωσουμε κανεναν για μια στραβη.
Πρώτη φορά μας ξανά συμβαίνει!
εγινε ή δεν εγινε στραβη.... θα γινει στο παρα πεντε η μεταγραφη ή δεν θα γινει.
αν μπορει καποιος ας μου απαντησει... γιατι να βγει αυτη η γαμημενη ανακοινωση οτι δεν εκλεισε το ροστερ.
τι κερδισε και τι εχασε η ομαδα, ο προεδρος, ο κοσμος απο αυτη την ανακοινωση?
kos

Δημοσίευση από kos »

gika έγραψε:
icue έγραψε:Φετος το καλοκαιρι εγινε στραβη. Δεν γινεται να μην το δουμε καταματα. Ο προπονητης ζητησε παικτη, ο ιδιοκτητης ειπε οτι δεν εχει κλεισει το ροστερ και τελικα δεν θα παρουμε τιποτα. Σε οποιαδηποτε ομαδα του κοσμου αυτο δεν ειναι φυσιολογικο και ονομαζεται στραβη.

Επειδη θα βγουν καποιοι που βλεπαν στραβες με το μυαλο τους παλαιοτερα και θα μας πουν "Σας τα λεγαμε εμεις" δεν σημαινει οτι δεν θα πουμε και αυτο που βλεπουμε τωρα. Και τα καλα θα πουμε και τα ασχημα. Και φυσικα δεν θα σταυρωσουμε κανεναν για μια στραβη.
εγινε ή δεν εγινε στραβη.... θα γινει στο παρα πεντε η μεταγραφη ή δεν θα γινει.
αν μπορει καποιος ας μου απαντησει... γιατι να βγει αυτη η γαμημενη ανακοινωση οτι δεν εκλεισε το ροστερ.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

beyes4 έγραψε:Φελίπε Σοάρες, 3.000.000€
Κουαλιατα, 1.800.000€
Καντουρι
Κωνσταντελιας

Είναι απαράδεκτος ο Σαββίδης που έδωσε 5.000.000 για 10αρι για εξαφανισμένους παίχτες.Επρεπε να δώσει κι άλλα...Σε σεζόν χωρίς ευρωπαϊκά έσοδα.Ποδοσφαιρικος παραλογισμός.

Εγώ πάντως είμαι σε μια γωνιά και κλαίω που δεν πήραμε και 5ο 10αρι.Τωρα,πώς θα αντιμετωπίσουμε τις Λαμιες,τις Λιβαδειες,τα Αγρινια και το παγούρι Άμστερνταμ;Θλίψη...
Το πως θα αντιμετωπίσουμε τις παραπάνω ομάδες το είδες πάνω κάτω στα παιχνίδια που έγιναν.. η μπάλα φτάνει μπροστά και μετά δε ξέρουν τι να την κάνουν..
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

beyes4 έγραψε:Φελίπε Σοάρες, 3.000.000€
Κουαλιατα, 1.800.000€
Καντουρι
Κωνσταντελιας

Το πως θα αντιμετωπίσουμε τις παραπάνω ομάδες το είδες πάνω κάτω στα παιχνίδια που έγιναν.. η μπάλα φτάνει μπροστά και μετά δε ξέρουν τι να την κάνουν..
kos

Δημοσίευση από kos »

gika έγραψε:

icue

Δημοσίευση από icue »

Φετος ειναι παντως μυστηρια χρονια. Εχουμε ενα μηνα Μουντιαλ και σε 3 μηνες παλι μεταγραφες. Οχι οτι αναιρει κατι απο οσα λεμε, απλα η οποια ελλειψη ποιοτητας εχουμε δεν θα ειναι για μεγαλο διαστημα ΑΝ τους φωτισει ο Θεος και τις καλυψουν τον Ιανουαριο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 15 Σεπ 2022, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Να πω κάτι άλλο αν ο λουτσεσκου έβγαινε και έλεγε παίζουμε 4-3-3 δεν χρειαζόμαστε 10αρι.
Εξτρεμ έχουμε ναρει Ζιβκοβιτς βασικούς και αλλαγές Καντουρι μπισε για αρχή και στην συνέχεια Κουαλιατα κωνσταντελια και ρικαρντο που είναι πολύ ποιοτικοί παίχτες απλά θέλουν χρονο θα υπήρχε ανάλογη γκρινια;έχουμε ένα ματς την βδομάδα πάμε να το πάρουμε και ξεκινούσες με 10 βαθμούς έχοντας πάει Χαριλάου .
Ο ιβαν παραέχει υπομονή μου φαίνεται. Και τρελη αχαριστία ρε μάγκες …
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Η εκπληξη για το 10 λεγεται υγιης Καντουρι. Θα σεβεστε!!!
Ρε Ομαρ αγορινα μου τι σου ζηταμε; Να αντεξεις 9 παιχνιδια μεχρι τον Νοεμβρη και την διακοπη. 9 ματσακια βρε πασακα μου. Ελα να σε χαρω.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 15 Σεπ 2022, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Πάντως την περισσότερη γκρίνια την βγάζουν αυτοί που πανηγύρισαν με ανανέωση Μπισε και μιλούσαν για ποιοτικά εικοσαλεπτα....
Αυτοί που θεωρούσαν φοβερή την προσθήκη του σούπερ αμυντικού Κάργα και έλεγαν στο τέλος των μεταγραφών θα δοθεί το συμβόλαιο του Βαρελα σε αμυντικό από το πάνω ράφι, στον παρτενέρ του Ινγκασον...
Αυτοί που έλεγαν ότι μια χαρά είμαστε στα φορ,και θα γράψει 20 στο κοντέρ ο Ολιβέιρα ενώ έχουμε και Κουτσια και Μπράντον απο πίσω
Ευτυχώς πήραμε τον σκάουτερ από τη Ρωσία για να μας βρει τον Κάργα και τον Φερνάντες (άσχετα αν δε μπόρεσαν να τον κλείσουν)
Για να δούμε τελευταία μέρα τελικά αν το ρόστερ είχε κλείσει η όχι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”