οτι ο ιβαν ποτε δεν μιλησε για μεταγραφες αλλα για αυταρκεια και οτι δεν βλεπει να γινεται μεταγραφη..papwolf έγραψε:Και ποια είναι αυτή η αλήθεια σύμφωνα με τον Τοσκιτσή, τι είπε...?pagotatzis έγραψε:Τι σας είχα γράψει ;![]()
Αρχίσαμε τα άρθρα « όλη αλήθεια για Φαμπιο Μαρτινς»
Μόλις τώρα ο Τοσκιτσης
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Μάντεψε γιατί 6 χρόνια δεν πήρα πτυχίο στην Σαλόνικαlaska4 έγραψε:Μάντεψε γιατί έκανα extra 4 χρόνια να πάρω πτυχίο...aivas19 έγραψε:same hererenegade έγραψε:Τρέχα τώρα μαλακα να βγάλεις τα πρότζεκτ δύο βδομάδων πίσω γιατί όλη μέρα ήσουν στο " Μεταγραφές Καλοκαιριού" χωρίς λόγο
Καηκαμε
Εγώ περίμενα σχέδια Νέας Τούμπας, με ξάφνιασαν.renegade έγραψε:Μα άρχισαν να βγαίνουν τα άρθρα για την θέρμηnunies4 έγραψε:Αδέρφια συναγωνιστές συνΠΑΟΚτσηδες οσο δεν βγαίνει η διαρροή "τέλος οι μεταγραφές" , μην χάνετε τις ελπίδες σας..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πρόταση δανεισμού για 2 χρόνια με 1μυριο το χρόνοpapwolf έγραψε:Και ποια είναι αυτή η αλήθεια σύμφωνα με τον Τοσκιτσή, τι είπε...?pagotatzis έγραψε:Τι σας είχα γράψει ;![]()
Μόλις τώρα ο Τοσκιτσης
Αλλά δύσκολα θα πει το ναι ο Ιβάν
Όλοι ακούσαμε και διαβάσαμε τις δηλώσεις του Ιβάν, δε θα μας βγάλει τρελούς κανένας Τοσκιτσής.Demir έγραψε:οτι ο ιβαν ποτε δεν μιλησε για μεταγραφες αλλα για αυταρκεια και οτι δεν βλεπει να γινεται μεταγραφη..papwolf έγραψε:Και ποια είναι αυτή η αλήθεια σύμφωνα με τον Τοσκιτσή, τι είπε...?pagotatzis έγραψε:Τι σας είχα γράψει ;![]()
Μόλις τώρα ο Τοσκιτσης
Από ότι καταλαβαίνω βγήκε γραμμή από την ΠΑΕ για κωλοτούμπα και κάλυψης Ιβάν.
Μεταγραφές next year...
Πραγματικα ρε φιλε θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω,στα ορια μου ειμαι...Ο Σαββιδης και καλα ειχε πει μεταγραφες τελος...Προεκυψε στη συνεχεια η περιπτωση Φερναντες που ειχε μεταπωλωτικη αξια και για αυτο προχωρησε...Σκαλωσε αυτη και μετα θυμηθηκαμε τον Μαρτινς που ξεραμε απο τον Ιουνιο αλλα αυτος και τοτε ηταν ακριβος και φυσικα και τωρα ειναι και για αυτο δεν παιρνει το οκ του Ιβαν... Αναρωτιεμαι τωρα εγω ο χαζος...Αφου απο τον Ιουνιο ξεραμε λιγο πολυ το κοστος του Μαρτινς,γιατι στο διαολο 2 μερες πριν το τελος ΜΟΝΟΣ του ο Μποτο ασχοληθηκε ξανα? Ξανα αναρωτιεμαι...Μεταξυ του Φερναντες του βολου και του γνωστου Μαρτινς ο Μποτο δεν βρηκε ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ παικτη που να ταιριαζει στα θελω του προπονητη και τα μπορω του Ιβαν? Αι στο διαολο ρε...
Και μόλις ειπώθηκε αυτό που είπα λίγες σελίδες πριν. Δεν έχει ένα καθορισμένο μπάτζετ ο αθλητικός διευθυντής που μπορεί να πάρει όποιον θέλει. Ο σκάουτ του Ιβαν με λίγα λόγια.
Δεν υπήρχε ποτέ πραγματική διάθεση για καμιά έξτρα κίνηση.joshua έγραψε:Πραγματικα ρε φιλε θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω,στα ορια μου ειμαι...Ο Σαββιδης και καλα ειχε πει μεταγραφες τελος...Προεκυψε στη συνεχεια η περιπτωση Φερναντες που ειχε μεταπωλωτικη αξια και για αυτο προχωρησε...Σκαλωσε αυτη και μετα θυμηθηκαμε τον Μαρτινς που ξεραμε απο τον Ιουνιο αλλα αυτος και τοτε ηταν ακριβος και φυσικα και τωρα ειναι και για αυτο δεν παιρνει το οκ του Ιβαν... Αναρωτιεμαι τωρα εγω ο χαζος...Αφου απο τον Ιουνιο ξεραμε λιγο πολυ το κοστος του Μαρτινς,γιατι στο διαολο 2 μερες πριν το τελος ΜΟΝΟΣ του ο Μποτο ασχοληθηκε ξανα? Ξανα αναρωτιεμαι...Μεταξυ του Φερναντες του βολου και του γνωστου Μαρτινς ο Μποτο δεν βρηκε ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ παικτη που να ταιριαζει στα θελω του προπονητη και τα μπορω του Ιβαν? Αι στο διαολο ρε...
Οι μεταγραφές τελείωσαν και επίσημα την μέρα που ανακοινώθηκε ο Νασμπεργκ.
Όλα τα άλλα είναι αλλά λογια να αγαπιόμαστε και εδώ που φτάσαμε πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό το "από μόνος του ο Μπότο" το ρωτάω εδώ και μέρες.joshua έγραψε:Πραγματικα ρε φιλε θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω,στα ορια μου ειμαι...Ο Σαββιδης και καλα ειχε πει μεταγραφες τελος...Προεκυψε στη συνεχεια η περιπτωση Φερναντες που ειχε μεταπωλωτικη αξια και για αυτο προχωρησε...Σκαλωσε αυτη και μετα θυμηθηκαμε τον Μαρτινς που ξεραμε απο τον Ιουνιο αλλα αυτος και τοτε ηταν ακριβος και φυσικα και τωρα ειναι και για αυτο δεν παιρνει το οκ του Ιβαν... Αναρωτιεμαι τωρα εγω ο χαζος...Αφου απο τον Ιουνιο ξεραμε λιγο πολυ το κοστος του Μαρτινς,γιατι στο διαολο 2 μερες πριν το τελος ΜΟΝΟΣ του ο Μποτο ασχοληθηκε ξανα? Ξανα αναρωτιεμαι...Μεταξυ του Φερναντες του βολου και του γνωστου Μαρτινς ο Μποτο δεν βρηκε ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ παικτη που να ταιριαζει στα θελω του προπονητη και τα μπορω του Ιβαν? Αι στο διαολο ρε...
Και άντε ας πούμε πως έχει λογική τον Ιούνιο ξέρω γω, που μαζεύει περιπτώσεις.
Μια μέρα πριν τη λήξη των μεταγραφών, είναι δυνατόν να χάνει χρόνο για μια περίπτωση που αποκλείεται να είναι μέσα στα θέλω του Ιβάν;
Προφανώς και ξέρανε το συμβόλαιο που παίρνει τώρα ο Μαρτινς. Αν είναι πχ 2 χαρτιά το χρόνο, πόσο πιθανό ήταν να πει πως θα έρθει με 300κ το χρόνο σε εμάς; Καθόλου.
Ε τι σκατά επαφές πήγε να κάνει τότε ο Μπότο και κυρίως ΓΙΑΤΊ;;;;;
Αρα ο Λουτσεσκου ελεγε λαλακιες μολις ΠΡΟΧΤΕΣ? Τον κοροιδευουν και αυτον?
Ο Λουτσεσκου έλεγε τι θέλει, όχι το τι θα γίνει.
Ή αυτος μας κοροιδευει ή τον κοροιδευουν και αυτον ή ολοι μαζι κοροιδευαν εμας.joshua έγραψε:Αρα ο Λουτσεσκου ελεγε λαλακιες μολις ΠΡΟΧΤΕΣ? Τον κοροιδευουν και αυτον?

Αχαααα άρα κάτι μας έκρυβαν και τώρα βγαίνει όλη η αλήθειαpagotatzis έγραψε:Τι σας είχα γράψει ;![]()
Μόλις τώρα ο Τοσκιτσης
Μπα τι λες; Άρα έχουμε ταβάνι στα συμβόλαια; Γιατί κάποιοι υποστηρίζσν το μεσημέρι ότι φταίει ο Μποτο που με 500 ταβάνι συμβόλαιο δεν έφερε χαφαρα, φοραρα, εξτρεμαρα κλπ κλπMitsospaoki4 έγραψε:Πρόταση δανεισμού για 2 χρόνια με 1μυριο το χρόνοpapwolf έγραψε:Και ποια είναι αυτή η αλήθεια σύμφωνα με τον Τοσκιτσή, τι είπε...?pagotatzis έγραψε:Τι σας είχα γράψει ;![]()
Μόλις τώρα ο Τοσκιτσης
Αλλά δύσκολα θα πει το ναι ο Ιβάν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 14 Σεπ 2022, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή ο προπονητής της ομάδας δεν γνωρίζει ότι οι μεταγραφές τελείωσαν εδώ και 1,5 μήνα;JohnDag έγραψε:Ο Λουτσεσκου έλεγε τι θέλει, όχι το τι θα γίνει.