paok düsseldorf έγραψε:Ιασονα,
για την ρηξη χιαστων που επαθε ο ολιβειρα σιγουρα δεν φταει ο λουτσεσκου.
Ηταν ομως ενας ποδοσφαιριστης με προβληματα τραυματισμων.
Με 2,4 εκ ευρω που παιρνουν οι βιερινια-μπισεσβαρ-καντουρι και ολιβειρα θα μπορουσες να προσφερεις 2 συμβολαια του ενος εκ ευρω για δυο πολυ καλους κανονικους ποδοσφαιριστες και 400 χιλ ευρω για εναν καλο ρολιστα.
Ενημερωτικα το συμβολαιο του ΝΑΡΕΙ ειναι 400 χιλ ευρω συν μπονους.
Ξαναρωταω τους υπστηρικτες του,
επρεπε να κανουνε περυσι το χατηρι του λουτσεσκου και να αποκτηθει ο ΤΖΙΟΒΙΓΚΟ;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Πολυ μουγκα ξαφνικα απο καποιους.
Θέλω να απαντήσω στο αν έπρεπε να πάρουμε τον Τζιοβινκο σοβαρά για να μην φαίνεται πως θεωρώ τον Λουτσεσκου αλάνθαστο. Όπως αποδείχτηκε όχι δεν έπρεπε. Αυτό όμως που έπρεπε ήταν να του δώσουν και μία λίστα δεκαριων και να του πουν έλα εδώ ρε μαλακα (σε υπερβολή) θες να πάρουμε τον Τζιοβινκο γιατί να μην πάρουμε τον χ που είναι 24 και έχει προοπτικές, παίζει κάθετα με ατομικές ενέργειες και κινείται στα μεσοδιάστημα τα? Τότε θα δεχόμουν αυτά τα επιχειρήματα. Τώρα τι να πω καλώς δεν πήραν κανέναν και ξεκίνησε η χρονιά με τον Καγκαβα βασικό? Για τον Ναρεϊ που είναι σοβαρή μεταγραφή και παίρνει 500 πρέπει να προσθέσεις και το 1,5 που πήρε η φορτουνα στο κόστος μεταγραφής.
Αυτό που θέλω γενικά να πω σε όσους θεωρούν πως ο Λουτσέσκου φταίει για όλα ή σχεδόν όλα όσα ζούμε μετά το δεύτερο νταμπλ είναι πως τώρα με το να μην του πάρει εξτρεμ ή δεκάρι που να κάνει την διαφορά εγώ πιστεύω πως όχι μόνο δεν του κάνει κακό του Λουτσεσκου αλλά είτε τον αφήνει στο απυρόβλητο (το λιγότερο) είτε τον ηρωοποιει γιατί αν πχ ο Λουτσεσκου σε βγάλει δεύτερο ή πάρει κανένα κύπελλο χωρίς να έχει εξτρεμ και δεκάρι όταν οι άλλοι φέρνουν μπιελ μαρσελο και Χαμες τότε ποιος θα είναι καβαλα στο άλογο.
Τι θα μπορεί να πει κάποιος ως κριτική? Ας πούμε εγώ θεωρώ πως ο Αουγκουστο δεν πρέπει να παίζει δεκάρι, πρέπει να είναι η αλλαγή του Κουρτιτς και σε αυτό το ροστερ δεκάρι πρέπει να παίζει ο Καντουρι με αλλαγή τον Σοαρες μέχρι να βρει τα πατήματα του και ίσως να γίνει βασικός. Άλλοι λένε γιατί χάθηκε ο Ρικάρντο που έχει παίξει 60 λεπτά επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ε σιγά την κριτική, αυτό δεν είναι κριτική που αποδομει έναν προπονητή. Ο ΠΑΟΚ κατά την γνώμη μου έχει μεσοεπιθετικα το 5ο ροστερ στην Ελλάδα και αυτό θα μπορούσε μία μεταγραφή κατά την γνώμη του προπονητή να το κρύψει. Όταν είσαι ο Σαββίδης και όχι κάποιος παλέτας του την κάνεις αλλιώς τίποτα δεν βγάζει νόημα.
Και για να σε προλάβω σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φύγει ούτε ο Σαββίδης ούτε ο Μποτο ούτε φυσικά ο Λουτσεσκου. Το λιγότερο όμως που θέλω είναι μία έντιμη στάση από την διοίκηση προς τους οπαδούς, όχι να περιμένουμε όλο το καλοκαίρι να πάρουμε εξτρεμ ή δεκάρι και την μια να παίρνει ο γαυρος τον γκαρυ Ροντρίγκεζ φέτος να παίρνει η αεκ τον και καλά κλεισμένο σου και ούτω καθεξής.
Τέλος για τον Ολιβειρα απλά να πω πως το γεγονός πως είχε πολλούς τραυματισμους στην καριέρα του δεν ισχύει. Είχε τους τραυματισμους που έχει κατά μέσο όρο ένας παίκτης της ηλικίας του. Και στο φινάλε ας τον έκοβαν όπως έκαναν με τον Τζιοβινκο και ας έφερναν άλλον. Μέτρα όμως και τις αποτυχημένες μεταγραφές των άλλων ομάδων.