θα μας κανουν να πιστεψουμε οτι θελουν να τον ξεφτυλισουν που αφησε την ομαδα στα κρυα του λουτρου στο τελος...ron-swanson έγραψε:Φέρνεις πίσω τον πιο πετυχημένο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας σου, του δίνεις τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα και την ίδια στιγμή δεν του παίρνεις έναν παίχτη που σου ζητάει εδώ και έναν χρόνο. Καλή φάση.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- HARISPAOK83
Εγω το επαναλαμβανω. Το νεο πλανο της ΠΑΕ δεν μπορει να το υπηρετησει ο Λουτσεσκου. Ή το συνειδητοποιουμε και το εγκαταλειπουμε ή εμμενουμε, διωχνουμε Λουτσεσκου, και φερνουμε προπονητη που να μπορει και να θέλει να το υπηρετησει.
Αν παραμεινουμε ως εχουμε, το επομενο καλοκαιρι θα ακουσουμε για διαθεση ανανεωσης συμβολαιων με Μπισε Βιειρινια Καντουρι Ολιβειρα κλπ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν παραμεινουμε ως εχουμε, το επομενο καλοκαιρι θα ακουσουμε για διαθεση ανανεωσης συμβολαιων με Μπισε Βιειρινια Καντουρι Ολιβειρα κλπ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραδείγματα ήταν. Βάλε όποιο όνομα θες που να νιώθει από μπάλα και Ελληνικό ποδόσφαιρο.Asimos έγραψε:
Σταμάτησα να διαβάζω στους ΘΖ και ΖΒ. Ρε παιδιά, έχετε κενά στην εξέλιξη της ιστορίας; Πριν κατέβει για Ευρωβουλευτής ο Ζαγοράκης δεν ζήτησε την άδεια του Ιβαν για να το κάνει καθώς είχε θέση (άτυπη νομίζω) με έδρα το Μακεδονία Παλάς; Ο Βρύζας δεν είχε/έχει γραφείο στο κόκκινο σπίτι και κάνει μανατζεροδουλειές για τον ΠΑΟΚ; Νομίζω για τα τσικό; Τα πρώτα χρόνια αυτοί οι δυο άνθρωποι υπήρχαν στον ΠΑΟΚ, από κοντά. Μετά τι έγινε - δεν ξέρω. Ας πει κάποιος που ξέρει.
Ontopic το γαμήσαμε στο offtopic.
Συγχαρητήρια σε όποιο εξυπνοπούλι αποφάσισε να παρακαλάει το μυγόχεσμα τον Φερνάντες, που μας είχε κλασμένους για να πάει στη χάρτινη.
Να χαίρεται ο ιβαν τον φίλο του που τον έχει κλείσει τον Φερνάντες εδώ και μέρες ..
-
paok düsseldorf
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Δεν το κλείνετε καλύτερα ?
Σε αυτό το γαμημένο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ιβάν δεν θέλει να επενδύει πλέον λεφτά σε μεταγραφές όπως ο μέσος οπαδός τις φαντασιώνεται.
Σε αυτό το στημένο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου όλα είναι προκαθορισμένα και κανονισμένα \, δεν θέλει να σκορπάει λεφτά μόνο για να τα σκορπάει.
Τέλος
Σε αυτό το γαμημένο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ιβάν δεν θέλει να επενδύει πλέον λεφτά σε μεταγραφές όπως ο μέσος οπαδός τις φαντασιώνεται.
Σε αυτό το στημένο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου όλα είναι προκαθορισμένα και κανονισμένα \, δεν θέλει να σκορπάει λεφτά μόνο για να τα σκορπάει.
Τέλος
-
Asimos
Ο Σαββίδης φταίει που ολόκληρη Βόρεια Ελλάδα δεν έχει 5 σοβαρά στελέχη; Διότι αν υπήρχαν θα τους είχε.
ron-swanson έγραψε:Φέρνεις πίσω τον πιο πετυχημένο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας σου, του δίνεις τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα και την ίδια στιγμή δεν του παίρνεις έναν παίχτη που σου ζητάει εδώ και έναν χρόνο. Καλή φάση.
Όταν φίλε ron-swanson παιρνεις για 10αρι που ηθελε ο Lucesku που συμφωνω εχει το τεραστιο συμβολαιο για τα Ελληνικα δεδομενα και 10αρι εφερες τον Nicolás Quagliata που λεγαμε ολοι θα επαιρνε φανελα βασικου και δεν ειναι 19 23-24 πάει ηλικιακα με 70συμμετοχες ως 10αρι στην Montevideo Wanderers και σκαει 1,8χαρτια ο Botos τοσα θελαν να τον δωσουν και ο Lucesku λεει ενω επαιζε πριν ερθει πριν 1 εβδομαδα δεν ειναι ετοιμος και λεει παρακαλαει
"υπεγραφε ρε μλκ'' τον αφάνα και ειδε μετα οτι ο αφανας δεν ειναι οπως περυσι 4αγωνιστικες τι να σε κανει ο Ιβαν;
Λογικο σε λεει 10αρι ηθελες σε πηρα μετα αγανακτησε ειπε οταν ηρθε προ ημερων φραγκο δεν εχει πουληστε-αγοραστε διωξτε τα παλτα Jaba/Taylor/Λαμπρου/Murg/Ninua και αν βρεθει για αγορα απο το ροστερ πχ Augusto και Kurtic(Ιταλικες ομαδες). Αυτο ειπε τωρα τι πως γιατι μακαρι να ερθει 1 εστω ειτε ειναι ο Fabio Martins ειτε αλλος. Αυτα ειναι τα δεδομενα φιλε με αποδειξεις κιολας τι εννω και πως!
Τα βρήκε ο Πάουλο Φερνάντες με την ΑΕΚ - Μένει η συμφωνία της Ένωσης με τον Βόλο.
Mόλις το ανέβασε το sdna
Mόλις το ανέβασε το sdna
-
Asimos
Μιλάς τι θα ήθελες ιδεατά να γίνει και όχι ρεαλιστικά. Όπως δεν μπορούν να σου αποτρέψουν αποτυχίες στις μεταγραφές οι προπονητές και οι τδ έτσι δεν θα μπορούσαν οι ιδεατοί, όπως φαντάζεσαι, πρόεδροι/σύμβουλοι που θα ξέρανε από μπάλα. Τα δύο συγκεκριμένα ονόματα που ανέφερες είχαν τις ίδιες αποτυχίες.Blackgr4 έγραψε:
Μια κίνηση έπρεπε να κάνει από τη πρώτη μέρα που ήρθε. Έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία και ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι το κομμάτι που λείπει.
Αν αντί για τον χ-ψ Γκαγκάτση, έβαζε υποδιευθυντή, διευθυντή, πρόεδρο, δεν ξέρω ποιον τίτλο να βάλω, βάλε ότι θες, τον Ζαγοράκη ή τον Βρύζα (τυχαία παραδείγματα), να έχει τον ΓΑΜΗΜΈΝΟ ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην ομάδα και την ιδιοκτησία, αλλά να ΝΙΏΘΕΙ και από ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ θα είχε σήμερα τουλάχιστον 2 παραπάνω πρωταθλήματα και κατά πάσα πιθανότητα θα είχε παίξει ήδη στους ομίλους του Ch.L.
Είναι τόσα τα παραδείγματα, που η κατάσταση έδειξε πως χάθηκε στη μετάφραση, που η φάση πλέον είναι, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Δεν υπάρχει περίπτωση με Ζαγοράκη στη θέση του Προέδρου πχ, να έφευγε ο Άκπομ πριν το ματς με τη Κράσνονταρ. ΠΟΤΈ ρε πούστη. ΠΟΤΈ όμως.
Παίκτες όπως οι Μουργκ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ζαμπάδες και σία, δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το γήπεδο της Τούμπας.
Γιατί; Γιατί θα υπήρχε ένας άνθρωπος που θα προλάβαινε και θα ενημέρωνε και θα έλεγε στον Ιβάναρο, "που σαι αφεντικό, αυτός που σου λένε πως είναι αντι-Πέλκας, περισσότερο σε ηθοποιό μου κάνει, μη δώσεις το ok, να σε δαγκώσουν πάνε".
Όταν θα ζήταγε Παλίνια ο Αμπέλ και οι μάνατζερ(;) θα πρότειναν Εσίτι (δηλαδή σαν να λέμε η μέρα με τη νύχτα) θα προλάβαινε και θα έλεγε στον Ιβάναρο: "έλα αφεντικό, κοίτα να δεις, αυτός που πάνε να σου φέρουν, δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που θέλει ο προπονητής, μπορούμε όμως να τον πάρουμε για ασφάλεια στη ΠΑΕ αν ψάχνεις μπράβους".
Γιατί ο κάθε Ρέμπε, Μέμπε, Μπράνκο, και τα @@ μου κουνιούνται, έκαναν ΜΠΊΖΝΕΣ στη πλάτη του Ιβάν φιλαράκι.
Ακόμα και ο μεγαλοΤΔ, Φρανκ Άρνεσεν, όταν πήγαινε να περάσει τη μεταγραφή κάποιου Τέρυ Άντονις, πιο πιθανό είναι να έφευγε με μαυρισμένο μάτι, παρά να έρχονταν στον ΠΑΟΚ ένας ακόμα ηθοποιός.
Το γιατί συμπεριφέρθηκαν έτσι οι εκάστοτε ΤΔ και γιατί συμφώνησαν οι εκάστοτε προπονητές, ΔΕΝ μπορώ να τα γνωρίζω. Τα σενάρια είναι πολλά.. Όπως και τα ευρώ..
Που μου φέρανε, ΓΑΜΏ τα πάντα ΓΑΜΏ, το παιδάκι από τη Νορβηγία και είχαν το θράσος να λένε στον Ιβάν πως σε λιγότερο από ένα χρόνο θα γίνει ο νέος Γιαννούλης.. Που ο Τσαούσης μπροστά του είναι Ρομπέρτο Κάρλος.
Και αυτός το πίστευε!!! Αυτό είναι το χειρότερο..
Ο μόνος για μένα που δάγκωσε λιγότερο απ' όλους εκεί μέσα, είναι ο Μίχελ. Και δεν είμαι 100% σίγουρος, έτσι το λέω.
Επίσης μεγάλη πληγή να σε κοροιδεύει ο Ζαμπά και να παίρνει 700χιλ. Τουλάχιστον ο Μούργκ είναι εδώ και να πώ την αλήθεια δεν ήταν και τόσο χάλια σε σχέση με άλλους που είναι στο ρόστερ.
Τέλος πάντων αυτοί οι δύο μαζί είναι ένα συμβόλαιο άνω του εκατομυρίου... Και όμως είναι ακόμα εδώ.
Τέλος πάντων αυτοί οι δύο μαζί είναι ένα συμβόλαιο άνω του εκατομυρίου... Και όμως είναι ακόμα εδώ.
Ευτυχώς φίλε γλιτώσαμε. Θα δούμε τί θα κάνει στην κούλα.pakos έγραψε:Τα βρήκε ο Πάουλο Φερνάντες με την ΑΕΚ - Μένει η συμφωνία της Ένωσης με τον Βόλο.
Mόλις το ανέβασε το sdna
Γιωργο πες μας καμία, λεπτομέρεια, παραπάνω τι γίνεται που βρισκόμαστε?? Έχει πέσει τρελή ησυχία οι α4δ βγάζουν στενεύουν τα περιθώρια κ; Ι το να, πιστέψουμε. Δώσε κάτι παραπάνωgergeo4 έγραψε:αισιοδοξα μηνύματα για φαμπιο πληροφορούμαι