Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Taseos »

Για πες ονόματα φίλε.ποιος κάνει μεταγραφές σήμερα στον ολυμπιακο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Asimos έγραψε:
papwolf έγραψε:Σοβιετικός συγκεντρωτισμός ονομάζεται και τρόπος λειτουργίας του οργανισμού. Όλα περνούν από τα χέρια του ένα, του αρχηγού που ελέγχει, εγκρίνει ή απορρίπτει τα πάντα. Ένας από τους βασικούς λόγους κατάρρευσης του σοβιετικού μοντέλου, κανένας επιμερισμός αρμοδιοτήτων, καμιά ευελιξία, ανύπαρκτη εμπιστοσύνη. Πενταετή ή δεκαετή πλάνα που αποτύγχαναν ή συνήθως δεν ολοκληρώνονταν ποτέ και τα οποία διαδέχονταν αλλά με την ίδια κατάληξη.
Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά....?
Ναι, είναι ο τρόπος λειτουργίας του σημερινού ΠΑΟΚ.
Και πως να γίνει αλλιώς όταν ο ηγέτης και ιδιοκτήτης της ομάδας μεγάλωσε και γαλουχήθηκε σε ένα τέτοιο περιβάλλον και μάλιστα στο παρελθόν υπήρξε γρανάζι του.
Οπότε μην σας φαίνεται περίεργο αν για μια μεταγραφή χάνεται τόσος χρόνος αφού πρέπει να περάσει από 40 κύματα ώσπου να φτάσει στον Ιβάν ο οποίος κι έχει τον τελικό λόγο.
Παρεμπιπτόντως ο Χάμες Ροντρίγκες έρχεται Ελλάδα, όχι για μας βέβαια, που δεν μπορούμε να φέρουμε ούτε κάποιον Φερνάντες από το Βόλο, ο οποίος μάλλον πλησιάζει στο χαρτί.

Δυο απορίες.

Πως με αυτό το μοντέλο έγινε billioner κι όχι άστεγος, γιατί η λέξη κατάρρευση δεν μπορεί να παραπέμπει αλλου
και πως έφτασε να έχει 40 παίχτες roster αφού καθυστερεί μονίμως τις μεταγραφές;

Αν βάλουμε κάτω το time line του καλοκαιριού, με όλα τα δεδομένα που έχουμε πλέον μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Και για να μη πλατιάζω ανούσια κατέληξα σε ένα απλό συμπέρασμα. Για κάποιο λόγο δεν θέλει να ρίξει πολλά λεφτά. Και έχει σημασία το πολλά. Γιατί λεφτά, ρίχνει. Αν εμάς μας έπιασε κατάθλιψη γιατί έχουμε το τρίτο μπάτζετ βάση τρανσφερμαρκτ και στην ΑΕΚ πανηγυρίζουν γιατί κάνανε all in και είναι οριακά πάνω από εμάς με το παραγόμενο αποτέλεσμα των μπατζετ να μην δικαιολογεί καμία από τις δυο αντιδράσεις, ε δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει συζήτηση.

και στην τελική Ιδιοκτήτης είναι ότι θέλει κάνει. Οταν κρίνει πως πρέπει σηκώνει χειρόφρενο, όταν κρίνει πατάει γκάζι. Αν εμάς δεν μας αρέσει ή τον διώχνουμε με τον τρόπο μας και μετά κάνουμε συναυλίες να κρατήσουμε Τσαούση και αντιπροσωπείες οπαδών θα κυνηγάνε τον Τσιγγάρα στο αεροδρόμιο μην υπογράψει σε κανά Βάζελο. Ή απλώς, περιμένουμε να δούμε που το πάει.

Κάτι αλλο δεν βλεπω.
Δηλαδή τώρα σοβαρά θέλεις να μιλήσουμε πώς έγιναν μπιλιονερ στην μετασοβιετική Ρωσία όσοι έγιναν?
Από Σταρτ Απ' επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

gergeo4 έγραψε:αισιοδοξα μηνύματα για φαμπιο πληροφορούμαι ;)
Γεια σου ρε Γιώργη μαχητή!!!
:opaokara:
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Ενώ έχω προτάξει επανειλημμένα επιχειρήματα για το πόσο αισιόδοξος και θετικός είμαι με το φετινό πρότζεκτ, θα μοιραστώ μία σκέψη μου μόνο, που είναι πιο πολύ ποδοσφαιρική καψούρα και δεν συνάδει απαραίτητα με ορθολογικά αγωνιστικά και διοικητικά επιχειρήματα... Μετά και το σκηνικό με λιθοβολισμό Κονσεϊσάο..ο Μεγάλος Σέρτζιο ξενερώνει με τους δράκους του Οπόρτο και κατηφορίζει Σαλόνικα. Δεν ξέρω πως, δεν ξέρω με ποιον τρόπο, δεν ξέρω με ποια γκέλα και ποιο γκελ. Σέβομαι-εκτιμώ-αγαπώ τον ποδοσφαιράνθρωπο Λουτσέσκου και τον θεωρώ αναμφισβήτητα τον σπουδαιότερο κόουτς στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας και λογικά είναι απλά μία προβολή του ποδοσφαιρικού μου ασυνειδήτου αλλά....

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από τα υγρά όνειρα του Παοκτσή!

Ανακοινώνεται Σέρτζιο Κονσεϊσάο προπονητής με βοηθό Παυλάρα, τεχνικό διευθυντή Μπότο και Επίτιμο Σύμβουλο της ΠΑΕ Φερνάντο Σάντος. Δώσε και στον Βιερίνια μία θέση Γενικού Αρχηγού από του χρόνου...πωωωωωω μόνο σε εμένα ένα τέτοιο σενάριο ξυπνάει τόση καψούρα;

Και φέρτε μετά και για φορ το γιο του Σάλμον, δεν θα ξαναδιαμαρτυρηθώ ποτέ!

Υ.Γ. Σόρρυ Λούτσε, είσαι Μεγάλος, μη Μασάς, συνέχισε να γλεντάς το ΠΟΚ όπως πολύ καλά ξέρεις...
Nik1926

Δημοσίευση από Nik1926 »

Αντε ρε γιωργαρα πες μας κάτι καλό έχουμε χαζέψει όλοι. Πάει καλά δηλαδή?? Κλείνει?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μη λες τέτοια τώρα που βγήκανε τα φτυάρια :D
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έχουμε τη πλάκα μας πάντως..

"Ο Ιβάν στράβωσε γιατί δεν παίζει ο Κουαλιάτα και δεν δίνει το ok να πάρουμε άλλο παίκτη."
Άρα ο Μπότο συμφώνησε από μόνος του με τον Βόλο και επίσης από μόνος του διαπραγματεύεται με τον Μάρτινς.

"Ο Ιβάν κάνει διαχείριση γιατί χτίζει γήπεδο"
Άρα ο Ιβάν έδωσε 1.8 στον Λουτσέσκου και άλλα 500 για την αγορά του Μπότο, για να κάνει διαχείριση.

"Ο Μπότο έχει ένα πλάνο και θέλει να φέρνει μόνο "πρότζεκτ" με μεταπωλητική αξία γι' αυτό δεν έρχονται έμπειροι".
Άρα ο Νάσμπεργκ, ο Κάργας, ο Ράφα Σοάρες, ο Νάραϊ και ο Μπράντον θεωρούνται πρότζεκτ.

"Ο Λουτσέσκου έχει θέμα με τους μικρούς (ηλικιακά) παίκτες, θέλει μόνο έμπειρους".
Την ίδια στιγμή βασικοί στην ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντάντας.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

FreeWatcher έγραψε:
Α ρε Γιωργαρε
Στο τέλος εσύ θα πληρώσεις την νύφη !

Ειλικρινά σιχάθηκα τα μεταγράφηκα του ΠΑΟΚ !
Θα αλλάξω ομάδα στην μεταγραφολογία !
Θα γίνω Μπαρτσα η Νότιγχαμ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

renegade έγραψε: Δηλαδή τώρα σοβαρά θέλεις να μιλήσουμε πώς έγιναν μπιλιονερ στην μετασοβιετική Ρωσία όσοι έγιναν?
Καλέ μου Renegate, η περιπέτεια των ξαφνικών πλουτισμών στη μετασοβιετική εποχή ξεκίνησε το 1991. Κατανοητό και μη αμφισβητήσιμο από κανέναν μας. Και δεν είναι αυτό το ζητούμενο στη παρούσα συζήτηση.

Η διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη είναι, στις οποίες ο Ιβαν δεν έδειξε να υστερεί ποτέ, πλην του ΠΑΟΚ. Αν εφάρμοσε το ίδιο μοντέλο στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του πως είναι δυνατόν εκείνες να είναι κερδοφόρες, παραγωγικές κλπ κλπ κλπ και με το ίδιο μοντέλο στον ΠΑΟΚ να τρώμε τα σπλάχνα μας.

Δεν είναι λογικό να μας λείπουν περίπου 2 τόνοι από δεδομένα ώστε να κρίνουμε σωστά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Τετ 14 Σεπ 2022, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

PaokPatraG4 έγραψε:
Taseos έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Τώρα εσείς πιστεύετε ότι ο Ιβάν θα ρίξει χρήμα για μεταγραφές;;;;Είπαμε ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ....Έσοδα-Εξοδα....Τι να σου κάνει κ ο Μποτο όταν αυτός που είναι χρηματοδότης της ομάδας δεν θέλει να βάλει αλλά φράγκα;;;;Να πάει να φέρει τον Φάμπιο Μαρτίνς με λεφτά από την τσέπη του;;;;Το μαγαζί έχει μπει στον αυτόματο πιλότο....
Πωλήσεις δεν έγιναν για να μπει κάνα φράγκο στο ταμείο οπότε....Τα λέμε όταν θα γίνει καμιά πώληση μπας κ κάνουμε καμιά μεταγραφή..... ΑΥΤΆΡΚΕΙΑ ΒΛΈΠΕΙΣ!!!!
Πω πω καταστροφή.φιλος άμα δεις επιχείρηση σε αυτόματο πιλότο φύγε τρέχοντας.επειδη όμως δεν έχεις δει,γαματο.
Εάν εσύ βλέπεις ότι όλα πάνε καλά με τον μεγαλομέτοχο εξαφανισμένο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πες ότι πάνε όλα καλά.....Κ σιγά την καταστροφή....Ξέρω τι να περιμένω πλέον....Άσε εμένα να έχω την άποψη μου εκτός κ εάν απαγορευεται κ αυτό εδώ μέσα.....
Το γήπεδο λογικά λάσπη στα μάτια του "εξαφανισμένου ' Ιβάν
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

pagotatzis έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
Α ρε Γιωργαρε
Στο τέλος εσύ θα πληρώσεις την νύφη !

Ειλικρινά σιχάθηκα τα μεταγράφηκα του ΠΑΟΚ !
Θα αλλάξω ομάδα στην μεταγραφολογία !
Θα γίνω Μπαρτσα η Νότιγχαμ
:D :D
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μακάρι τι να πω
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

15_50 έγραψε:
papwolf έγραψε:Σοβιετικός συγκεντρωτισμός ονομάζεται και τρόπος λειτουργίας του οργανισμού. Όλα περνούν από τα χέρια του ένα, του αρχηγού που ελέγχει, εγκρίνει ή απορρίπτει τα πάντα. Ένας από τους βασικούς λόγους κατάρρευσης του σοβιετικού μοντέλου, κανένας επιμερισμός αρμοδιοτήτων, καμιά ευελιξία, ανύπαρκτη εμπιστοσύνη. Πενταετή ή δεκαετή πλάνα που αποτύγχαναν ή συνήθως δεν ολοκληρώνονταν ποτέ και τα οποία διαδέχονταν αλλά με την ίδια κατάληξη.
Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά....?
Ναι, είναι ο τρόπος λειτουργίας του σημερινού ΠΑΟΚ.
Και πως να γίνει αλλιώς όταν ο ηγέτης και ιδιοκτήτης της ομάδας μεγάλωσε και γαλουχήθηκε σε ένα τέτοιο περιβάλλον και μάλιστα στο παρελθόν υπήρξε γρανάζι του.
Οπότε μην σας φαίνεται περίεργο αν για μια μεταγραφή χάνεται τόσος χρόνος αφού πρέπει να περάσει από 40 κύματα ώσπου να φτάσει στον Ιβάν ο οποίος κι έχει τον τελικό λόγο.
Παρεμπιπτόντως ο Χάμες Ροντρίγκες έρχεται Ελλάδα, όχι για μας βέβαια, που δεν μπορούμε να φέρουμε ούτε κάποιον Φερνάντες από το Βόλο, ο οποίος μάλλον πλησιάζει στο χαρτί.
Αυτά που γράφεις για τον πρόεδρο (και τα συνυπογράφω) τα ίδια ακριβώς πιστεύεις ότι ισχύουν και με τον προπονητή ή όχι;
Αν και μεγάλωσαν στο ίδιο πάνω κάτω περιβάλλον κι έχουν παρόμοιες καταβολές, ο Ιβάν ως προϊστάμενος ρέπει στον συγκεντρωτισμό κι ο Ράσβαν ως υφιστάμενος δείχνει άτολμος κι ευθυνόφοβος. Δεν αποκλείεται αν οι ρόλοι των δύο ήταν οι αντίθετοι να ήταν ο Λουτσέσκου αυτός που θα επιδιώκε τον συγκεντρωτισμό. Όλα είναι θέμα ρόλων κι όχι προσώπων.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Asimos έγραψε:
renegade έγραψε: Δηλαδή τώρα σοβαρά θέλεις να μιλήσουμε πώς έγιναν μπιλιονερ στην μετασοβιετική Ρωσία όσοι έγιναν?
Καλέ μου Renegate, η περιπέτεια των ξαφνικών πλουτισμών στη μετασοβιετική εποχή ξεκίνησε το 1991. Κατανοητό και μη αμφισβητήσιμο από κανέναν μας. Και δεν είναι αυτό το ζητούμενο στη παρούσα συζήτηση.

Η διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη είναι, στις οποίες ο Ιβαν δεν έδειξε να υστερεί ποτέ, πλην του ΠΑΟΚ. Αν εφάρμοσε το ίδιο μοντέλο στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του πως είναι δυνατόν εκείνες να είναι κερδοφόρες, παραγωγικές κλπ κλπ κλπ και με το ίδιο μοντέλο στΠΑΟΚ να τρώμε τα σπλάχνα μας.

Δεν είναι λογικό να μας λείπουν περίπου 2 τόνοι από δεδομένα ώστε να κρίνουμε σωστά;
Υπάρχει μια πολύ ωραία ταινία που εξηγεί επακριβώς γιατί αποτυγχάνει ο Ιβάν με τον ΠΑΟΚ.
Ford vs Ferrari
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

μην ακουτε για δανεισμό δε βλεπω να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.ως ελεύθερος θα έρθει :!:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”