Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Δεν νομίζω να πάει για δανεισμό αφού η ομάδα του δεν τον θέλει. Εκτός αν βάλουν ρήτρα, αλλά ρισκάρουν να τους μείνει ο παίκτης. Και σιγά μη δεχτεί ο ΠΑΟΚ υποχρεωτική ρήτρα.
Λογικά ελεύθερος θα έρθει. Οι Αραβες γλιτώνουν το συμβόλαιο, αλλά που δυστυχώς με κάποιο τρόπο θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς σε κάποιο ποσοστό. Το θέμα ειναι να συμφωνήσει ο παίκτης με ένα λογικό συμβόλαιο.
Λογικά ελεύθερος θα έρθει. Οι Αραβες γλιτώνουν το συμβόλαιο, αλλά που δυστυχώς με κάποιο τρόπο θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς σε κάποιο ποσοστό. Το θέμα ειναι να συμφωνήσει ο παίκτης με ένα λογικό συμβόλαιο.
- ΑποστόληςΑ
Πλουραλισμός στην ενημέρωση:Mitsospaoki4 έγραψε:Για δανεισμό πάμε λέει ο Τσαλγατιδης(όπου έβγαλε και το θέμα) γιατί οι Άραβες θέλουν να ανοίξουν θέση ξένου
Αν ισχύει αυτό , τότε έχουμε ελπίδες
1. Σοβαρά εμπόδια
2. Πρέπει να πει το ΟΚ ο Ιβάν
3. Έρχεται ελεύθερος
4. Έρχεται δανεικός
Απ όλα έχει ο μπαξές!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Διαλέχτε και πάρτεΑποστόληςΑ έγραψε:Πλουραλισμός στην ενημέρωση:Mitsospaoki4 έγραψε:Για δανεισμό πάμε λέει ο Τσαλγατιδης(όπου έβγαλε και το θέμα) γιατί οι Άραβες θέλουν να ανοίξουν θέση ξένου
Αν ισχύει αυτό , τότε έχουμε ελπίδες
1. Σοβαρά εμπόδια
2. Πρέπει να πει το ΟΚ ο Ιβάν
3. Έρχεται ελεύθερος
4. Έρχεται δανεικός
Απ όλα έχει ο μπαξές!
- ΑποστόληςΑ
Στο δέκα έχεις πάρει παίκτη με αγορά.το αν έκανες λάθος μεταγραφή δεν είναι θέμα της ιδιοκτησίαςgeorge188 έγραψε:Το συμπέρασμα είναι οτι ουτε οι δημοσιογράφοι έχουν κάποια ενημέρωση. Ότι τους δίνει η ΠΑΕ βγάζουν προς τα έξω και οταν δεν τους δινει κατι η ΠΑΕ τότε κάνουν υποθέσεις.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για μη ενίσχυση στο 10 απο τη στιγμη που ο προπονητής το ζητάει εδώ και ένα μήνα
Είναι αυτών που τον στοχευσαν και τον εφεραν
αν διαβασες τις χθεσινες δεν εχεις λογοDimitrisS έγραψε:Θα μας απολύσουν από το γραφείο ρε σεις. Τι έγινε;
Να διακινδυνεψω απόλυση για να διαβάσω τόσες σελίδες; Αξίζει;
Η απάντηση που έλαβα από τη δική μου άκρη (φουλ αξιόπιστη για μένα) στην ερώτηση αν ισχύει το ποστ της Μέτρο πως ο Μπότο τα έχει βρει με τον παίκτη και περιμένουμε τον Ιβάν, είναι αυτή:
"Ισχύει, ο Μπότο έχει συμφωνήσει μαζί του στα πάντα και περιμένουμε το ok του Ιβάν".
Και ρωτάω ο αφελής: "Μα καλά πως συμφώνησε μαζί του ενώ δεν έχει δώσει το οκ ο Ιβάν; Από μόνος του;
Και μου απαντάει: "Ναι έτσι γίνεται. Το ίδιο έγινε και με Σοτέλδο".
Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πως σκατά γίνεται να πηγαίνει ένας ΤΔ να συμφωνεί με έναν παίκτη και ο ιδιοκτήτης να μην έχει δώσει το ok από πριν, δεν θα το καταλάβω ποτέ. Μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ μπορεί να συμβαίνει αυτό.
"Ισχύει, ο Μπότο έχει συμφωνήσει μαζί του στα πάντα και περιμένουμε το ok του Ιβάν".
Και ρωτάω ο αφελής: "Μα καλά πως συμφώνησε μαζί του ενώ δεν έχει δώσει το οκ ο Ιβάν; Από μόνος του;
Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πως σκατά γίνεται να πηγαίνει ένας ΤΔ να συμφωνεί με έναν παίκτη και ο ιδιοκτήτης να μην έχει δώσει το ok από πριν, δεν θα το καταλάβω ποτέ. Μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Αυτός που αγοράστηκε για 10 δεν αγωνίστηκε ακόμα στο πρωτάθλημα. Ο Ντέλιας απο τις ακαδημίες μας επίσης δεν έχει αγωνιστεί. Αυτός που κάνει το 10 (Αουγκούστο) ενώ είναι 8άρι, παίζει να είναι ο χειρότερος παίκτης μας στα 4 πρώτα μάτς, ενώ η αλλαγή του (Φιλίπε) που νομίζω και αυτός είναι 8άρι δεν έχει δείξει κάτι.Taseos έγραψε:Στο δέκα έχεις πάρει παίκτη με αγορά.το αν έκανες λάθος μεταγραφή δεν είναι θέμα της ιδιοκτησίαςgeorge188 έγραψε:Το συμπέρασμα είναι οτι ουτε οι δημοσιογράφοι έχουν κάποια ενημέρωση. Ότι τους δίνει η ΠΑΕ βγάζουν προς τα έξω και οταν δεν τους δινει κατι η ΠΑΕ τότε κάνουν υποθέσεις.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για μη ενίσχυση στο 10 απο τη στιγμη που ο προπονητής το ζητάει εδώ και ένα μήνα
Είναι αυτών που τον στοχευσαν και τον εφεραν
- pagotatzis
Αν δεν έρθει ενίσχυση πρέπει να παραιτηθεί ο Ρουμάνος !
Και καλά θα κάνει !
Το ίσιο θα έπρεπε να κάνει μέρα τον αποκλεισμό στην Ευρώπη !
Διότι είχε πει στην επιστροφή του ότι αν αποτύχει θα φύγει μόνος του !
Και καλά θα κάνει !
Τι δεν καταλαβαίνεις; (Σορυ για τον ενικό). Ο ίδιος ο Ιβαν είπε πρόσφατα ότι ο Μπότο εισηγείται, ο Λούτσε εγκρίνει και ο Ιβαν δίνει το τελικό οκ. Προφανώς όταν ο φάκελλος φτάνει στον Ιβαν έχει γίνει ηδη η βασική προεργασία και έχει εξασφαλιστεί προφορικά το οκ του παίκτη. Αλλιώς τι νόημα έχει να περιμένουν το τελικό οκ του Ιβαν αν ο παίκτης δεν θέλει να έρθει;Blackgr4 έγραψε:Η απάντηση που έλαβα από τη δική μου άκρη (φουλ αξιόπιστη για μένα) στην ερώτηση αν ισχύει το ποστ της Μέτρο πως ο Μπότο τα έχει βρει με τον παίκτη και περιμένουμε τον Ιβάν, είναι αυτή:
Νομίζω ο ίδιος ο Μπότο είπε σε συνέντευξη οτι ο τρόπος που λειτουργεί είναι (μεσες ακρες)Blackgr4 έγραψε:Η απάντηση που έλαβα από τη δική μου άκρη (φουλ αξιόπιστη για μένα) στην ερώτηση αν ισχύει το ποστ της Μέτρο πως ο Μπότο τα έχει βρει με τον παίκτη και περιμένουμε τον Ιβάν, είναι αυτή:
1. Ο προπονητής του ζητάει χαρακτηριστικά παίκτη
2. Ο Μπότο κανει σκαουτιν και του δίνει μια λίστα με τον (πες) Μαρτινς πρώτο.
3. Ο προπονητής συμφωνεί
4. Ο Μπότο πάει και συμφωνεί με Μάρτινς (αλλά οχι τα φούλ οικονομικά δεδομένα κλπ)
5. Η διοίκηση (Ιβάν) κανει τις οικονομικές συμφωνίες.
Έχουμε περάσει το 4.
Υπάρχει πολύ ψηλή ρήτρα. Δεν μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Απαιτείται και η αποδοχή παραίτησης απο τον Ιβαν.pagotatzis έγραψε:Αν δεν έρθει ενίσχυση πρέπει να παραιτηθεί ο Ρουμάνος !
Και καλά θα κάνει !