Εγώ πάντως που κάθησα και τον είδα σε αρκετά βίντεο σουλούπι και μεντάλιτι Μπίσε μου φάνηκε.obanebane έγραψε:Και εγώ δεν έχω την καλύτερη άποψη για παίχτες που πηγαίνουν στην Αραβία,αλλά ο παίχτης είναι καλός.
Τώρα για την κατάσταση του και τα κίνητρα του,δε μπορώ να ξέρω.
Σίγουρα πάντως αν είναι καλά σωματικά,κάνει διαφορά,έχει ποιότητα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Metagrafakias
Eπειδη ΠΑΟΚ εισαι και εχεις τασεις αυτοκτονιας βαζεις τους γνωστους επικοινωνιολογους σου να πουνε στον κοσμο οτι τετοια εποχη δεν βρισκεις καλο παικτη,η Ελλαδα δεν ειναι ελκυστικος προορισμος και δεν θα παρουμε παικτη για να παρουμε...Το πιο πιθανο πλεον!!Αφου φτασαμε 15 Σεπτεμβριου να παταμε f5 μπας και ερθει κανεις,να κοιταμε τις λιστες με τους ελευθερους, μια απο τα ιδια και φετος,ολα τριγυρω αλλαζουνε αλλα στον ΠΑΟΚ καθε περσι και καλυτερα!!!
- anekfrastos
Στον ο.α.ρ.ι.σ. θα πάει ο Ροντρίγκεζ.Demir έγραψε:Στον Ολυμπιακό ο Χάμες
Λογικο, εμεις ειμαστε σε διακοπες. Ειναι τρομερα εκνευριστικη η απαθειαDemir έγραψε:Στον Ολυμπιακό ο Χάμες
Σήμερα μπορει να βγει κανενα ονομα αυριο ίσως έρθει εστω 1.
Για Ελευθερο χωρις προετοιμασια κ ανενεργό παίχτη δεν νομιζω καν!
Εγω παντος ειμαι ακομα με θετικη-αποψη πως σημερα θα ερθει ο P.Fernandes γιατι ο Μπεος δεν ειναι κανενας μλκ@ς να τον κοροιδευει o manager του Παιχτη εστειλε τον Tom van Weert στην Κουλα πηρε παιχτη απο Αγγλια τον Knockaert αντικαταστατη του P.Fernandes απο την Fulham δεξι εξτρεμ.
Επισης με τον Ιβαν εχει καλες σχεσεις+θελει τον Κούτσια δανεικο διακαώς στην ομάδα του.
+να χασει εντελως τα 500χιλ που δινουμε εμεις και να τον χασει ελευθερο τον ΙΑΝ να μη παρει φραγκο γιατι μ@λ@κιζεται ο manager του Παιχτη αρα ας περιμενουμε εως καποιο % εξελιξεις σημερα-αυριο πρωι!
Τωρα για Παιχτη που αναφερθηκε τον James Rodriguez που παιρνει 5χαρτια συμβολαιο για να ερθει ούτε 1% εδω κοιταμαι για συμβολαια των 500χιλ το πολυ αρα αν ερθει 2ος παιχτης λεω 'αν' θα ειναι δανεικος η ελευθερος. (αποψημου ολα αυτα)

Εγω παντος ειμαι ακομα με θετικη-αποψη πως σημερα θα ερθει ο P.Fernandes γιατι ο Μπεος δεν ειναι κανενας μλκ@ς να τον κοροιδευει o manager του Παιχτη εστειλε τον Tom van Weert στην Κουλα πηρε παιχτη απο Αγγλια τον Knockaert αντικαταστατη του P.Fernandes απο την Fulham δεξι εξτρεμ.

Επισης με τον Ιβαν εχει καλες σχεσεις+θελει τον Κούτσια δανεικο διακαώς στην ομάδα του.
+να χασει εντελως τα 500χιλ που δινουμε εμεις και να τον χασει ελευθερο τον ΙΑΝ να μη παρει φραγκο γιατι μ@λ@κιζεται ο manager του Παιχτη αρα ας περιμενουμε εως καποιο % εξελιξεις σημερα-αυριο πρωι!

- black_star_ninja
Εγω δε τον θελω τον Χαμες. Γενικα τα τελευταια χρονια ειναι σε πτωση. Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να σου κανει ταναπου τα αποδυτηρια και να εχεις θεματα ισορροπιας με τις αμοιβες (επειδη θα πληρωνεται και δε θα παιζει μπαλα) παρα να ξυπνησει και να παιξει..
Αντε μια και σημερα,ολοι θετικη ενεργεια να γινει το θαυμα...(αν δεν ερθει κανεις θα σας παρει ο διαολος) 

Καμια και σημερα. Οτι γινει πρεπει να γινει σημερα.
Αυριο ειναι τα τυπικα. Εξετασεις υπογραφες παρουσιασεις κλπ
Το μονο που δεν θα αντεξω ειναι να βγει καμια διαροη οτι πλεον θα κοιταξουμε την αγορα των ελευθερων και να πρεπει να ζησουμε αυτο το πραγμα αλλες 16 μερες.
Εχουμε την απολυση στο τσεπακι...
Αυριο ειναι τα τυπικα. Εξετασεις υπογραφες παρουσιασεις κλπ
Το μονο που δεν θα αντεξω ειναι να βγει καμια διαροη οτι πλεον θα κοιταξουμε την αγορα των ελευθερων και να πρεπει να ζησουμε αυτο το πραγμα αλλες 16 μερες.
Εχουμε την απολυση στο τσεπακι...

- black_star_ninja
Ενταξει αν βγει τετοια διαρροη ολοι ξερουμε τι σημαινει ρε συ... δε θα ερθει κανενας..
- sourmenetes
- Moderator
Τον βλέπω τσιμέντο τον μάνατζερ του φερναντες!Darkm4n έγραψε:Σήμερα μπορει να βγει κανενα ονομα αυριο ίσως έρθει εστω 1.
![]()
![]()
Τωρα για Παιχτη που αναφερθηκε τον James Rodriguez που παιρνει 5χαρτια συμβολαιο για να ερθει ούτε 1% εδω κοιταμαι για συμβολαια των 500χιλ το πολυ αρα αν ερθει 2ος παιχτης λεω 'αν' θα ειναι δανεικος η ελευθερος. (αποψημου ολα αυτα)
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- NikLiverpool
Προσωπική άποψη.
Τζάμπα χαλιεστε. Μια στις χίλιες να γίνει κάτι σήμερα.
Πάμε όπως είμαστε και θα τους πηδηξουμε όλους.
Τζάμπα χαλιεστε. Μια στις χίλιες να γίνει κάτι σήμερα.
Πάμε όπως είμαστε και θα τους πηδηξουμε όλους.
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να πάει στον γαύρο! Δεν τον γούσταρα ποτέ τον παίκτη. Άσε που πλέον είναι πρώην ποδοσφαιριστής.Dimg4 έγραψε:Λογικο, εμεις ειμαστε σε διακοπες. Ειναι τρομερα εκνευριστικη η απαθειαDemir έγραψε:Στον Ολυμπιακό ο Χάμες
- ΑποστόληςΑ
Επιπλέον ο James θα είναι και πανάκριβος. Ο ορισμός του αντίθετου του vfm.
Μην περιμενετε για Φερναντες. Πολυ φοβαμαι οτι η δουλεια ηταν στημενη. Τον βλεπω να καταληγει στο χαρτι.
Επειδη ομως κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι στο στησιμο δεν συμετειχε και ο δημαρχος και μονο στην πιθανοτητα.....νιωστε λιγο εκει στην ΠΑΕ και μην σας ψησει για δανεισμο του Κουτσια. Οπουδηποτε αλλου αλλα οχι εκει.
Επειδη ομως κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι στο στησιμο δεν συμετειχε και ο δημαρχος και μονο στην πιθανοτητα.....νιωστε λιγο εκει στην ΠΑΕ και μην σας ψησει για δανεισμο του Κουτσια. Οπουδηποτε αλλου αλλα οχι εκει.
Κυκλοφορει παντως βιντεακι απο προχθεσινο αγωνα (του Χαμες) που μεχρι και οι κελεμπιες βγηκαν απο τα ρουχα τους και ειχε λαικα δικαστηρια εναντιον του φωναζοντας του πηγαινε σε κανενα νοσοκομειο, λογω των συχνων τραυματισμων.
Οποτε μακρυα θα ελεγα.
Εχουμε καει απο τετοιους παικτες. Εδω ολοκληρος Καγκαβα ηρθε που παικτικα ο Χαμες ειναι μια τριχα απο τα τετοια του (του καλου Καγκαβα) και δεν εστριβε.
Μαρτινς και παλι Μαρτινς.
Οποτε μακρυα θα ελεγα.
Εχουμε καει απο τετοιους παικτες. Εδω ολοκληρος Καγκαβα ηρθε που παικτικα ο Χαμες ειναι μια τριχα απο τα τετοια του (του καλου Καγκαβα) και δεν εστριβε.
Μαρτινς και παλι Μαρτινς.