Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Σε αλλά νέα έχουν στείλει τον μοναδικό εν ενέργεια φορ της ομάδας στην έκθεση να υπογράψει αυτόγραφα, να κολλήσει κανένα κοβιντ να μείνουμε κ από φορ καμία 15 μέρες…
-
Dimitrisou
Μα δεν ειπε καπου πως τον υπολογιζει αφησε απλα να εννοειθει οτι αν χρειαστει εχουμε και τον φορ του ΠΑΟΚ β..BlackFriday έγραψε:Ναι σαφώς! Αλλά γιατί δεν φώναξε και Γκορντεζιανι πχ, αφού τώρα τον υπολογίζει?Dimitrisou έγραψε:Καλα μην τρελαθουμε κιολας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι που πληρωνεται ενα καρο φραγκα,ειδικα για την ηλικια του,απο τον ΠΑΟΚ.Αν ο προπονητης τον θελει ακομη και για να βγαινουν τα νουμερα στα διπλα εννοειτε θα τον φωναξει και αυτος θα παει ...BlackFriday έγραψε:Τότε να μην τον φώναζε και από τις διακοπές του να έρθει άρον άρον να παίξει με Λέφσκι.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί ο γκρορτετζιανι και να μην παίξει κανένα ματς δε θα έχει θέμα.BlackFriday έγραψε:Ναι σαφώς! Αλλά γιατί δεν φώναξε και Γκορντεζιανι πχ, αφού τώρα τον υπολογίζει?Dimitrisou έγραψε:Καλα μην τρελαθουμε κιολας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι που πληρωνεται ενα καρο φραγκα,ειδικα για την ηλικια του,απο τον ΠΑΟΚ.Αν ο προπονητης τον θελει ακομη και για να βγαινουν τα νουμερα στα διπλα εννοειτε θα τον φωναξει και αυτος θα παει ...BlackFriday έγραψε:Τότε να μην τον φώναζε και από τις διακοπές του να έρθει άρον άρον να παίξει με Λέφσκι.
Ενώ ο κουτσιας τώρα πρέπει να πάρει ματς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ λέω ότι δεν θα πάρουμε κανέναν τελικά. Εδώ και 2 μήνες το έχω ποντάρει, να κάνω κας άουτ ή δεν χρειάζεται;
Επειδή έχω χάσει επεισόδια από που προκύπτει η αισιοδοξία ότι θα πάρουμε παίκτη?
Αυτό ας το απαντήσουν οι αισιόδοξοι. Εγώ δεν λέω ότι θα πάρουμε. Το αντίθετο λέω.shogoon έγραψε:Επειδή έχω χάσει επεισόδια από που προκύπτει η αισιοδοξία ότι θα πάρουμε παίκτη?adman έγραψε:Εγώ λέω ότι δεν θα πάρουμε κανέναν τελικά. Εδώ και 2 μήνες το έχω ποντάρει, να κάνω κας άουτ ή δεν χρειάζεται;
-
kosths BXL
Ναι γιαυτό έσβησα την παράθεση δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο εσύ είσαι ξεκαθαρος
Αυτό που βγήκε προς τα έξω ότι ο Φερνάντεζ και καλά προτιμά την προοπτική της Ένωσης, τι ανέκδοτο είναια αυτό πάλι? Δλδ ποιός θέλει να πάει να μπλέκει με αυτούς εκεί κάτω, κάθε χρόνο και χειρότερα είναι. Κάποιος να προτιμούσε μια ομάδα όπως ο γαύρος που παίζει Ευρώπη (ασχέτως αν κι αυτοί μπουρδέλο είναι για άλλους λόγους), να πεις οκ, αλλά η κούλα ως επιλογή, δεν έχει λογική.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- anekfrastos
Η σήμερα η ποτέ πιστεύω.
Αύριο δεν περιμένω πολλά.
Η μέχρι τα μεσάνυχτα...η θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι
Αύριο δεν περιμένω πολλά.
Η μέχρι τα μεσάνυχτα...η θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι