Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από aivas19 »

GINOLA έγραψε:Εντάξει όλα οκ,αλλά αριστερά με μπισεσβαρ δεν παίζουμε αναγκαστικά αλλά με επιλογη του προπονητή.

Οκ,για κάποιους έχει δικιο αλλά είναι συζητήσιμο αν μπορούν οι άλλες επιλογές να του πάρουν την θέση. Για μένα μπορούν και οι 3.
Αριστερα παιζουμε με επιλογη του προπονητη που ζητησε αριστερο εξτρεμ η δεκαρι εδω και 1 μηνα; Ρε GINOLA τι εγινε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:Εντάξει όλα οκ,αλλά αριστερά με μπισεσβαρ δεν παίζουμε αναγκαστικά αλλά με επιλογη του προπονητή.

Οκ,για κάποιους έχει δικιο αλλά είναι συζητήσιμο αν μπορούν οι άλλες επιλογές να του πάρουν την θέση. Για μένα μπορούν και οι 3.
Συγνώμη αλλά ο μπισεσβαρ δεν είναι ο βασικός σου Αρ εξτρέμ.
Το γιατί ξεκίνησε εχθές το εξήγησε ο προπομπός.
βασικό Αρ. Εξτρέμ όσο δεν έρχεται παίκτης για εκεί λογίζεται αυτός που έπαιξε στους δύο πιο δύσκολους αγώνες... δηλαδή ο ζιφκο. Ο οποίος δεν έπαιξε στην πρώτη αγωνιστική λόγω τιμωρίας και έτσι αναγκαστικά ξεκίνησε ο μπισεσβαρ αφού ο κουαλιατα στο προηγούμενο παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός ήταν τραγικός.

Υγ ο μόνος που έχει ένα μικρό δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος είναι ο ντελιας
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Είναι κουραστικό να γράφω τα ίδια να ερμηνεύονται αλλιώς και μετά επειδή ο χ ψ διαφωνεί(και καλά κάνει) κου το ξαναλεει.

Τελευταία φορά,γίνομαι γραφικός και δεν θέλω.

Αριστερά με επιλογή παιζει ο μπισε από το υπάρχον ροστερ.

Από το υπάρχον ροστερ λοιπόν κουαλιατα Ρικάρντο ντελιας ζιβκοβιτς θα μπορούσαν να παίξουν αριστερα και χθες ο προπονητής επέλεξε τον μπισε.

Δικαιωθηκε? Τι να πω ,γνώμες ειναι αυτές,εγώ λέω ότι ο μπισεσβαρ ήταν πολύ κακός χθες (για μια ακόμα φορά) αλλά να δούμε αν θα βγει από το rotation. Βασικά μέχρι στιγμής σε όσα ματς έπαιξε ίσως να ήταν κακός έως ανύπαρκτος αλλά εκεί η δεύτερη τριτη δεκατη ευκαιρία είναι στο πρόγραμμα, οι αλλοι β ομάδα

Επίσης έχω το δικαίωμα να έχω την γνώμη ότι από τα υπάρχουσα αριστερά εξτρεμ ο κουαλιατα τον μπισε δεν τον βλέπει καν,είναι 2 επίπεδα πάνω.ο ντελιας καλώς ή κακώς έχει φυσικά προσόντα 15χρονου ,όταν φτιάξουν και αυτος δεν τους βλέπει. Ο Ρικάρντο είναι επίσης περίπτωση με τρομερό ενδιαφέρον, προφανώς με λίγες εμπειρίες. Το ότι από τους 3 προτιμάει τον μπισε (μην ξεκινησω για τον αουγκουστο που πάλι έχω δικαίωμα να θεωρώ τα παιχνίδια του απλά φοβικα και ακίνδυνα) το θεωρώ λάθος.

Ε τι διαολο,έχω το δικαίωμα να το πω, φόρουμ δεν είναι εδώ μέσα?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δικαιωμα εχεις απλα μην το εμφανιζεις ως αποκλειστικη επιλογη του προπονητη ενω δεν εχουμε δει ποτε τον Ρικαρντο και ο Κουαλιατα οσο επαιξε ηταν αορατος. Οκ θα πρεπει να ειναι τρελος να τους βλεπει να πετανε στις προπονησεις και να τους στελνει στη Β ομαδα...
renegade

Επίσης μπορούν να παίξουν αριστερά και μπραντονιτς με τον χατζηστραβο.
Το θέμα είναι ποιος μπορεί να κάνει αυτά που ζητάει ο προπονητής.
Από κει και πέρα ένας ποδοσφαιριστής κρίνεται αποκλειστικά από τον προπονητή του αν ήταν καλός ή όχι.
Χαρακτηριστικη η δήλωση του Βανδή κάποτε ότι όποτε ο κόσμος τον εκραζε ότι δεν έπαιξε ο Σάντος του έδινε συγχαρητήρια για την απόδοση του
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

GINOLA έγραψε:Είναι κουραστικό να γράφω τα ίδια να ερμηνεύονται αλλιώς και μετά επειδή ο χ ψ διαφωνεί(και καλά κάνει) κου το ξαναλεει.

Από το υπάρχον ροστερ λοιπόν κουαλιατα Ρικάρντο ντελιας ζιβκοβιτς θα μπορούσαν να παίξουν αριστερα και χθες ο προπονητής επέλεξε τον μπισε.

Δικαιωθηκε? Τι να πω ,γνώμες ειναι αυτές,εγώ λέω ότι ο μπισεσβαρ ήταν πολύ κακός χθες (για μια ακόμα φορά) αλλά να δούμε αν θα βγει από το rotation. Βασικά μέχρι στιγμής σε όσα ματς έπαιξε ίσως να ήταν κακός έως ανύπαρκτος αλλά εκεί η δεύτερη τριτη δεκατη ευκαιρία είναι στο πρόγραμμα, οι αλλοι β ομάδα

Επίσης έχω το δικαίωμα να έχω την γνώμη ότι από τα υπάρχουσα αριστερά εξτρεμ ο κουαλιατα τον μπισε δεν τον βλέπει καν,είναι 2 επίπεδα πάνω.ο ντελιας καλώς ή κακώς έχει φυσικά προσόντα 15χρονου ,όταν φτιάξουν και αυτος δεν τους βλέπει. Ο Ρικάρντο είναι επίσης περίπτωση με τρομερό ενδιαφέρον, προφανώς με λίγες εμπειρίες. Το ότι από τους 3 προτιμάει τον μπισε (μην ξεκινησω για τον αουγκουστο που πάλι έχω δικαίωμα να θεωρώ τα παιχνίδια του απλά φοβικα και ακίνδυνα) το θεωρώ λάθος.

Ερωτηση σου εκανα γιατι σε θεωρω πολυ σοβαρο μελος και σε σεβομαι και με παραξενεψε αυτο που ειπες, ουτε υπονοησα τιποτα ουτε ειπα να μην γραψεις ή οτι εχεις αδικο ή οτιδηποτε σκεφτηκες. Σορυ αν παρερμηνευσα οτι ειπες ή αν παρερμηνευθηκε οτι ειπα
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Βρε εδω προτιμουσε τον κανιας απο τον Σερτζιο Ολιβειρα .
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δηλαδή ρε συ Ρένε ο Μπίσεσβαρ είναι για συγχαρίκια ας πούμε ή έκανε αυτά που του ζήτησε ο προπονητής του; Γιατί η εικόνα του για ακόμη μια φορά ήταν επιπέδου φουτμπολ λιγκ.

Αν η εικόνα του ΠΑΟΚ, ακόμα και με το υπάρχον ρόστερ, θεωρούμε πως είναι η πρέπουσα οκ.

Γνώμες είναι αυτές, η δικιά μου οπτική πάντως είναι τελείως διαφορετική.

Και σαφώς ο προπονητής είναι ο τελικός υπεύθυνος και στα καλά και στα άσχημα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω τουλαχιστον αυτο που λεω ειναι οτι αυτη τη στιγμη δεν ειναι ευκολο να ''διαλεξει'' καποιος πλευρα. Εγω πχ δεν γουσταρα με τη καμια την ανανεωση Μπισεσβαρ και θεωρω αναιτιο το κολημα του Ραζβαν μαζι του.Απο εκει και περα ομως με τη πρωτη εικονα Κουαλιατα και το βιογραφικο σε πρωτη φαση Ρικαρντο, δεν μπορω να ειμαι και σιγουρος οτι τους αδικει.Ειναι γενικα περιεργη η φαση γιατι ναι μεν ξερουμε τα στραβα του Ραζβαν αλλα και οι μεταγραφες του Μποτο στο πρωτο ακουσμα τους δεν ενθουσιασαν κανεναν.Eγω Δευτερα,Τεταρτη,Παρασκευη κραζω τον Μποτο,Τριτη,Πεμπτη,Σαββατο τον Λουτσεσκου.Την Κυριακη αντι για αργια,κραζω και τους δυο...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

aivas19 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Είναι κουραστικό να γράφω τα ίδια να ερμηνεύονται αλλιώς και μετά επειδή ο χ ψ διαφωνεί(και καλά κάνει) κου το ξαναλεει.

Ερωτηση σου εκανα γιατι σε θεωρω πολυ σοβαρο μελος και σε σεβομαι και με παραξενεψε αυτο που ειπες, ουτε υπονοησα τιποτα ουτε ειπα να μην γραψεις ή οτι εχεις αδικο ή οτιδηποτε σκεφτηκες. Σορυ αν παρερμηνευσα οτι ειπες ή αν παρερμηνευθηκε οτι ειπα

No problem, απλά που και που νομίζω γενικά αν κάποιος εδώ γραψει ότι διαφωνεί σε κάτι με έναν επαγγελματία γίνεται λίγο ανατολικό ζήτημα.

Πχ , εγώ θεωρώ ότι ο qualiata αδικείται,ο rene από επάνω τον θεωρεί ηθοποιό,όλα δεκτά, απλά σε αυτή την φάση δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί κάποιος να είναι απόλυτος για παίκτες που δεν έχει δει και να θεωρούμε πχ μονοδρομο τον μπισε που φέτος,σορρυ κιολας,μπορεί ο rene να το ανέφερε για να με πικαρει αλλά ο χατζηστραβός θα προσφερε παραπάνω.

Το γεγονός είναι ότι ακόμα και μην είναι σίγουρος για τους παίκτες ο προπονητής, ε οι προπονήσεις(και η παρουσία των βασικών στους αγώνες)δεν δικαιολογούν τοσο μαγκωμαρα να μην μπει άλλος αριστερά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τρί 13 Σεπ 2022, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δλδ εσυ τζος δεν εισαι απο αυτους που λενε οτι φταιει και ο ιβαν, γκοτζαρεβα κτλ κτλ; :mrgreen:
renegade

Sera4 έγραψε:Δηλαδή ρε συ Ρένε ο Μπίσεσβαρ είναι για συγχαρίκια ας πούμε ή έκανε αυτά που του ζήτησε ο προπονητής του; Γιατί η εικόνα του για ακόμη μια φορά ήταν επιπέδου φουτμπολ λιγκ.

Αν η εικόνα του ΠΑΟΚ, ακόμα και με το υπάρχον ρόστερ, θεωρούμε πως είναι η πρέπουσα οκ.

Γνώμες είναι αυτές, η δικιά μου οπτική πάντως είναι τελείως διαφορετική.

Και σαφώς ο προπονητής είναι ο τελικός υπεύθυνος και στα καλά και στα άσχημα.
Βρε αν ρωτάς εμένα δεν θα τον έβαζα ούτε στα προπονητικά δίπλα... αλλά δεν είμαι εγώ ο προπονητής.
Απλά δεν μπορώ να δεχτώ την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο λουτσέσκου για όλες του τις επιλογές.
Όχι γιατί δεν παίρνει συνεχόμενα 90λεπτα ο Σοάρες
Όχι γιατί δεν παίζει ο Ρικάρντο και ο κουαλιατα
Όχι γιατί ο λουτσέσκου εμπιστεύεται τους παππούδες μπίσεσβαρ και βιερίνια
Όχι το ένα όχι το άλλο...και ο Ρουμάνος πάει με πίτσες και βάφει πολύχρωμα αβγά.
Γουστάρει μπίσεσβαρ...καλά κάνει και τον γουστάρει,κάτι θα βλέπει αυτός και το 15μελες Τιμ του που δεν βλέπω εγώ..
Και στο κάτω κάτω αν είναι να αποτύχει, να αποτύχει από τις επιλογές του και όχι από επιλογές που του επιβάλλουν αλλοι.

Υγ δεν θεωρώ κανέναν κουαλιατα ηθοποιό.
Αυτα άλλοι,εγώ ποτέ δεν θα αναφερθούμε σε έναν αθλητή έτσι.
Απλά θεωρώ ότι χρειάζεται αρκετό χρόνο προσαρμογής.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να μπορεί ένα παιδί να έρχεται από την Ουρουγουάη και να παίρνει φανέλα βασικού κατευθείαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 13 Σεπ 2022, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Φίλε η αντιμετώπιση ολων ειναι το γήπεδο όπου όλη η ομάδα αποθεώνεται.

Τα υπόλοιπα είναι φόρουμ,τα λέμε να περνάει η ώρα.οκ , υπάρχουν και κάποιες τοξικές απόψεις αλλά φαντάζομαι ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει ποιος είναι τοξικος και ποιος κάνει καλοπροοαιρετη κουβέντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τρί 13 Σεπ 2022, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Φίλε διόρθωσε το είμαι τοξικός σε είναι τοξικός.

Συγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γέρος την Τρί 13 Σεπ 2022, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”