Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Pater

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Pater »

Απλά είναι τα πράγματα, γιατί το υπεραναλυετε;
Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη ο Σαββίδης είπε : Τώρα όπως τα κάνατε μια μεταγραφή έως μυριο αγορά και 350 συμβόλαιο.
Μποτο και Λουτσεσκου θέλαν τον Μαρτινς, που έβγαινε ακριβότερος. Έστησαν λοιπόν αγορά του Φερνάντες που ήξεραν ότι είναι κλεισμένος αλλού , για να πάθει νηλα ο Σαββίδης να τα πάρει στο κρανίο και να κάνει την υπέρβαση.

Υ.Γ Η παραπάνω άποψη δεν είναι προϊόν πληροφόρησης , αλλά απλό τρολαρισμα
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Πάντως μέσα σε αυτή την τρέλα και με δεδομένο ότι ο μπεος αυτή την στιγμή βγήκε εκτεθειμενος και ζημιωμενος , εγώ δεν βγάζω εντελώς από το τραπέζι ξαφνικά να δούμε κάνα φερναντες στον ΠΑΟΚ.

Η απορία μου είναι όμως ποδοσφαιρική .ομολογώ ότι δεν έχω απόλυτη εικόνα αλλά έχουν καμία σχέση σε χαρακτηριστικά φερναντες και μαρτινς; εμένα ο ένας μου φαίνεται αριστερό εξτρεμ ,ο άλλος δεξι ,κάνω λάθος ;
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο αποκλεισμός ήταν μεγάλη αποτυχία, χωρίς καμια δικαιολογία και αυτό δε γίνεται να μην έχει αντίκτυπο.
Δε γίνεται να πάρω ακριβό αμάξι στο γιο μου, να το στουκάρει επειδη ενώ οδηγούσε έστελνε και ντικ πικ στη γκόμενα και την άλλη μέρα να του πάρω άλλο και πιο ακριβό.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

GINOLA έγραψε:Πάντως μέσα σε αυτή την τρέλα και με δεδομένο ότι ο μπεος αυτή την στιγμή βγήκε εκτεθειμενος και ζημιωμενος , εγώ δεν βγάζω εντελώς από το τραπέζι ξαφνικά να δούμε κάνα φερναντες στον ΠΑΟΚ.

Η απορία μου είναι όμως ποδοσφαιρική .ομολογώ ότι δεν έχω απόλυτη εικόνα αλλά έχουν καμία σχέση σε χαρακτηριστικά φερναντες και μαρτινς; εμένα ο ένας μου φαίνεται αριστερό εξτρεμ ,ο άλλος δεξι ,κάνω λάθος ;
Άρα και οι δύο πακέτο?
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Αν βγει αυτο που λεει ο GINOLA εγω ειμαι ευχαριστημενος ο ενας ειναι αριστερο εξτρεμ και ο αλλος δεξι εξτρεμ καλοι Παιχτες που θα τους ηθελα κατα εμε 10αρι ας βαλει τον Quagliata-Κωνσταντελια να παιξουν η τον αφανα 1 ημιχρονο και αφου μπορει να παιξει και ο El-Kaddouri(τον βαζει ο Lucesku)+τον F.Soares επισης!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αν γινει αυτο ομως καιγονται οι Κουαλιατα Κωνσταντελιας ειδικα χωρις Ευρωπη, που φυσιολογικα αυτο που πρεπει να γινει ειναι Μπισε Ομαρ να δωσουν τις θεσεις τους στα 2 αυτα παιδια και με Φερναντεζ Ζιφκο Ναρει και Μαρτινς να παιξουν 6 για 3 θεσεις
kos

Δημοσίευση από kos »

GINOLA έγραψε:Πάντως μέσα σε αυτή την τρέλα και με δεδομένο ότι ο μπεος αυτή την στιγμή βγήκε εκτεθειμενος και ζημιωμενος , εγώ δεν βγάζω εντελώς από το τραπέζι ξαφνικά να δούμε κάνα φερναντες στον ΠΑΟΚ.

Τον έχεις ξεσκίσει αυτόν τον ποδοσφαιρανθρωπο που θεωρείς εγγύηση.
Οκ μετα την προσωπική επιλογή κάργα ήθελε να φέρει τρίτο δεξί εξτρέμ.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Mitsospaoki4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Με τριάδα πίσω από το φορ τους Φάμπιο Χάμες και Ζίβκοβιτς ή Νάρει είμαστε καλά ?? Θέλουμε φορ??
Με τέτοια μεσοεπιθετικη γραμμή και τον Κλάους να έχεις , 20 γκολ θα βάλει

Ας μην κάνουμε όνειρα όμως
Ο καλος ο Κλαους και με την τωρινη μεσοεπιθετικη γραμμή θα σκοραρε... Ποσα να παιρνει αραγε; Αν χρειαζομαστε επειγοντως εξτρα φορ, δεν θα ηταν ασχημη επιλογη. Χαμηλο κοστος, δοκιμασμενη επιλογη, εμπειρια και πανω απ' ολα νιωθει απο Π.Α.Ο.Κ. Σε οτι κατασταση και να ειναι θα μπορουσε να προσφερει εστω και σαν αλλαγη. Συν οτι θα καλυπτε το κενο που αφησε ο Πελκας στα αποδυτηρια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως από ότι λέγεται υπάρχει έντονος προβληματισμός για Ολιβέιρα πλέον. Τέτοιος που μέχρι την Πέμπτη δεν αποκλείεται να προστεθεί και φορ
paok 4

Δημοσίευση από paok 4 »

Ο Στέφανος κατ'εμε παιδιά είναι πλέον πρώην παίκτης.Ούτε σαν αλλαγή θα μπορούσε να σταθεί.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ λέω να πάρουμε εξτρεμ τον Παντελή κωνσταντινιδη για αριστερά
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

lkosmid έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Με τριάδα πίσω από το φορ τους Φάμπιο Χάμες και Ζίβκοβιτς ή Νάρει είμαστε καλά ?? Θέλουμε φορ??
Με τέτοια μεσοεπιθετικη γραμμή και τον Κλάους να έχεις , 20 γκολ θα βάλει

Ας μην κάνουμε όνειρα όμως
Ο καλος ο Κλαους και με την τωρινη μεσοεπιθετικη γραμμή θα σκοραρε... Ποσα να παιρνει αραγε; Αν χρειαζομαστε επειγοντως εξτρα φορ, δεν θα ηταν ασχημη επιλογη. Χαμηλο κοστος, δοκιμασμενη επιλογη, εμπειρια και πανω απ' ολα νιωθει απο Π.Α.Ο.Κ. Σε οτι κατασταση και να ειναι θα μπορουσε να προσφερει εστω και σαν αλλαγη. Συν οτι θα καλυπτε το κενο που αφησε ο Πελκας στα αποδυτηρια.
Έτσι όπως είδα τον Κλάους πέρσι, ούτε για την Καρδίτσα δεν κάνει
icue

Δημοσίευση από icue »

Οι επιθετικοι νομιζω ειναι οτι πιο ευκαιρο υπαρχει για να παρεις δανεικο. Οι περισσοτερες ομαδες παιζουν με εναν και παντα περισσευουν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ τώρα θέλω P. Fernandes. Δεν θέλω Favio.
Προτιμώ Τσιλούλη
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πάμε να ζήσουμε μέρες 17 :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”