Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Απλά είναι τα πράγματα, γιατί το υπεραναλυετε;
Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη ο Σαββίδης είπε : Τώρα όπως τα κάνατε μια μεταγραφή έως μυριο αγορά και 350 συμβόλαιο.
Μποτο και Λουτσεσκου θέλαν τον Μαρτινς, που έβγαινε ακριβότερος. Έστησαν λοιπόν αγορά του Φερνάντες που ήξεραν ότι είναι κλεισμένος αλλού , για να πάθει νηλα ο Σαββίδης να τα πάρει στο κρανίο και να κάνει την υπέρβαση.
Υ.Γ Η παραπάνω άποψη δεν είναι προϊόν πληροφόρησης , αλλά απλό τρολαρισμα
Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη ο Σαββίδης είπε : Τώρα όπως τα κάνατε μια μεταγραφή έως μυριο αγορά και 350 συμβόλαιο.
Μποτο και Λουτσεσκου θέλαν τον Μαρτινς, που έβγαινε ακριβότερος. Έστησαν λοιπόν αγορά του Φερνάντες που ήξεραν ότι είναι κλεισμένος αλλού , για να πάθει νηλα ο Σαββίδης να τα πάρει στο κρανίο και να κάνει την υπέρβαση.
Υ.Γ Η παραπάνω άποψη δεν είναι προϊόν πληροφόρησης , αλλά απλό τρολαρισμα
Πάντως μέσα σε αυτή την τρέλα και με δεδομένο ότι ο μπεος αυτή την στιγμή βγήκε εκτεθειμενος και ζημιωμενος , εγώ δεν βγάζω εντελώς από το τραπέζι ξαφνικά να δούμε κάνα φερναντες στον ΠΑΟΚ.
Η απορία μου είναι όμως ποδοσφαιρική .ομολογώ ότι δεν έχω απόλυτη εικόνα αλλά έχουν καμία σχέση σε χαρακτηριστικά φερναντες και μαρτινς; εμένα ο ένας μου φαίνεται αριστερό εξτρεμ ,ο άλλος δεξι ,κάνω λάθος ;
Η απορία μου είναι όμως ποδοσφαιρική .ομολογώ ότι δεν έχω απόλυτη εικόνα αλλά έχουν καμία σχέση σε χαρακτηριστικά φερναντες και μαρτινς; εμένα ο ένας μου φαίνεται αριστερό εξτρεμ ,ο άλλος δεξι ,κάνω λάθος ;
- anekfrastos
Ο αποκλεισμός ήταν μεγάλη αποτυχία, χωρίς καμια δικαιολογία και αυτό δε γίνεται να μην έχει αντίκτυπο.
Δε γίνεται να πάρω ακριβό αμάξι στο γιο μου, να το στουκάρει επειδη ενώ οδηγούσε έστελνε και ντικ πικ στη γκόμενα και την άλλη μέρα να του πάρω άλλο και πιο ακριβό.
Δε γίνεται να πάρω ακριβό αμάξι στο γιο μου, να το στουκάρει επειδη ενώ οδηγούσε έστελνε και ντικ πικ στη γκόμενα και την άλλη μέρα να του πάρω άλλο και πιο ακριβό.
Άρα και οι δύο πακέτο?GINOLA έγραψε:Πάντως μέσα σε αυτή την τρέλα και με δεδομένο ότι ο μπεος αυτή την στιγμή βγήκε εκτεθειμενος και ζημιωμενος , εγώ δεν βγάζω εντελώς από το τραπέζι ξαφνικά να δούμε κάνα φερναντες στον ΠΑΟΚ.
Αν βγει αυτο που λεει ο GINOLA εγω ειμαι ευχαριστημενος ο ενας ειναι αριστερο εξτρεμ και ο αλλος δεξι εξτρεμ καλοι Παιχτες που θα τους ηθελα κατα εμε 10αρι ας βαλει τον Quagliata-Κωνσταντελια να παιξουν η τον αφανα 1 ημιχρονο και αφου μπορει να παιξει και ο El-Kaddouri(τον βαζει ο Lucesku)+τον F.Soares επισης!
Αν γινει αυτο ομως καιγονται οι Κουαλιατα Κωνσταντελιας ειδικα χωρις Ευρωπη, που φυσιολογικα αυτο που πρεπει να γινει ειναι Μπισε Ομαρ να δωσουν τις θεσεις τους στα 2 αυτα παιδια και με Φερναντεζ Ζιφκο Ναρει και Μαρτινς να παιξουν 6 για 3 θεσεις
Τον έχεις ξεσκίσει αυτόν τον ποδοσφαιρανθρωπο που θεωρείς εγγύηση.GINOLA έγραψε:Πάντως μέσα σε αυτή την τρέλα και με δεδομένο ότι ο μπεος αυτή την στιγμή βγήκε εκτεθειμενος και ζημιωμενος , εγώ δεν βγάζω εντελώς από το τραπέζι ξαφνικά να δούμε κάνα φερναντες στον ΠΑΟΚ.
Οκ μετα την προσωπική επιλογή κάργα ήθελε να φέρει τρίτο δεξί εξτρέμ.
Ο καλος ο Κλαους και με την τωρινη μεσοεπιθετικη γραμμή θα σκοραρε... Ποσα να παιρνει αραγε; Αν χρειαζομαστε επειγοντως εξτρα φορ, δεν θα ηταν ασχημη επιλογη. Χαμηλο κοστος, δοκιμασμενη επιλογη, εμπειρια και πανω απ' ολα νιωθει απο Π.Α.Ο.Κ. Σε οτι κατασταση και να ειναι θα μπορουσε να προσφερει εστω και σαν αλλαγη. Συν οτι θα καλυπτε το κενο που αφησε ο Πελκας στα αποδυτηρια.Mitsospaoki4 έγραψε:Με τέτοια μεσοεπιθετικη γραμμή και τον Κλάους να έχεις , 20 γκολ θα βάλειmakispaspartou έγραψε:Με τριάδα πίσω από το φορ τους Φάμπιο Χάμες και Ζίβκοβιτς ή Νάρει είμαστε καλά ?? Θέλουμε φορ??
Ας μην κάνουμε όνειρα όμως
Πάντως από ότι λέγεται υπάρχει έντονος προβληματισμός για Ολιβέιρα πλέον. Τέτοιος που μέχρι την Πέμπτη δεν αποκλείεται να προστεθεί και φορ
Ο Στέφανος κατ'εμε παιδιά είναι πλέον πρώην παίκτης.Ούτε σαν αλλαγή θα μπορούσε να σταθεί.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έτσι όπως είδα τον Κλάους πέρσι, ούτε για την Καρδίτσα δεν κάνειlkosmid έγραψε:Ο καλος ο Κλαους και με την τωρινη μεσοεπιθετικη γραμμή θα σκοραρε... Ποσα να παιρνει αραγε; Αν χρειαζομαστε επειγοντως εξτρα φορ, δεν θα ηταν ασχημη επιλογη. Χαμηλο κοστος, δοκιμασμενη επιλογη, εμπειρια και πανω απ' ολα νιωθει απο Π.Α.Ο.Κ. Σε οτι κατασταση και να ειναι θα μπορουσε να προσφερει εστω και σαν αλλαγη. Συν οτι θα καλυπτε το κενο που αφησε ο Πελκας στα αποδυτηρια.Mitsospaoki4 έγραψε:Με τέτοια μεσοεπιθετικη γραμμή και τον Κλάους να έχεις , 20 γκολ θα βάλειmakispaspartou έγραψε:Με τριάδα πίσω από το φορ τους Φάμπιο Χάμες και Ζίβκοβιτς ή Νάρει είμαστε καλά ?? Θέλουμε φορ??
Ας μην κάνουμε όνειρα όμως
Οι επιθετικοι νομιζω ειναι οτι πιο ευκαιρο υπαρχει για να παρεις δανεικο. Οι περισσοτερες ομαδες παιζουν με εναν και παντα περισσευουν.
- ΑποστόληςΑ