Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από laska4 »

''Προχωράει για άλλον παίκτη μετά το “ναυάγιο”''

paok24
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

κρίσιμο 48ωρο?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Άγιε Μπότο μου, κάνε το θαύμα σου και φέρε μου τον Τσικίνιο στην Τούμπα με μια καλή οψιόν :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ο Μουστακιας λεει οτι τα πηρε ο Μπεος με τον manager του P.Fernandes sfina(Μουστακιας Πληροφοριες)
“Τρελάθηκε” ο Μπέος με τον μάνατζερ του Φερνάντες: “Τι κάνετε ρε σεις; Χαλάτε τη δουλειά;” Εφαρμόζει δικό του “πλάνο”!

Ζήτησε περισσότερα από αυτά που περίμενε ο δήμαρχος, αλλά και ο ΠΑΟΚ και έτσι γύρισε το μυαλό του Σαββίδη και “έκοψε” τη μεταγραφή, προκαλώντας την αντίδραση του Μπέου προς τον μάνατζερ του Φερνάντες: “Τι κάνετε ρε σεις; Χαλάτε τη μεταγραφή; Όλα ήταν συμφωνημένα, γιατί το κάνεις αυτό;” είπε στον Αλμπέρτο Γκοντίνες, που ήταν κάθετος: “δεν θα πάει στον ΠΑΟΚ, θα μείνει στο Βόλο…”!

Ο δήμαρχος Βόλου θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει με τον… δικό του τρόπο τον μάνατζερ του Πάολο Φερνάντες, αλλά και να μιλήσει με τον παίκτη, για να κλείσει η μεταγραφή με αλλαγή πλεύσης, αν και ο ΠΑΟΚ πλέον έχει τελειώσει τη συζήτηση για τον Φερνάντες, εξαιτίας της στάσης του μάνατζέρ του!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Χαχαχαχαχα τίτλος από εσπρέσο. Μουστάκια δεν εχουμε 1995
icue

Δημοσίευση από icue »

Το οτι ο Γιωργος εχει ουσιαστικα επιστρεψει στην ομαδα, εμενα μου δινει μια παραπανω σταλα αισιοδοξιας οτι θα γινει κατι καλο στο τελος.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ισχύει, ο Γιώργης είναι παρών στα τελευταία παιχνίδια και κατεβαίνει στα αποδυτήρια. Θετικό νέο.

Φάμπιο Μάρτινς ή Τσικίνιο βλέπω κι εγώ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπως ανέφεραν και άλλα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειμαι πολυ περιεργος να δω τις τελικες αποφασεις...Τουλαχιστον ενας παικτης θα αποκτηθει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.Θα ειναι επιτελικος η αριστερο εξτρεμ? Απο εκει και περα με ψυχραιμια θα πρεπει να παρθει αποφαση και για φορ.Ο Λουτσεσκου οπως δηλωσε και χτες δεν υπολογιζει αυτη τη στιγμη τον Κουτσια.Θα περιμενουμε μεχρι Γεναρη να δουμε τι θα δειξουν οι δυο η θα παμε σε κινηση? Δεν δινω παντως πολλες πιθανοτητες αυτη τη στιγμη για αποκτηση φορ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ξαναγραφω για να δωσω μια ελπιδα αλλα και για να ζησουμε τα τελευταια 24ωρα οπως ακριβως αξιζει στις μεταγραφες...
Σοβαρος συνοπαδος που δεν ειναι τρολ σε σχολια στο πορτοκαλι site εγραψε πριν 2-3 μερες..."υπομονη μεχρι την Τεταρτη που θα παμε αεροδρομιο"
Αγιε μου Γιωργη (Σαββιδη)....κανε μας την χαρη :D
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

icue έγραψε:Το οτι ο Γιωργος εχει ουσιαστικα επιστρεψει στην ομαδα, εμενα μου δινει μια παραπανω σταλα αισιοδοξιας οτι θα γινει κατι καλο στο τελος.
Εμενα αυτο μου δινει αισιοδοξια γενικως. Ασχετα με τα μεταγραφικα.
Οπως εχω πει πολλακις προτιμω ενα @@@ωμενο Γιωργη που θα κανει και λαθη και θα μαθαινει μεσα απο αυτα παρα εναν ξενερωμενο απομακρο Γιωργη

Στο τελος εγω ακομα δεν αποκλειω να γινει η κωλοτουμπα για Φερναντες. Ειδικα αν αυτο ηταν οντως ζαρια του μανατζερ ο δημαρχος δεν θα το αφησει ετσι. Ευκολο ειναι να αποδεχτεις οτι σε 2 μερες απο τωρα κανουν φτερα 500.000;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 13 Σεπ 2022, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

thodoris31 έγραψε:καντε ρε πουστη μου 3 κινησεις
και ας πανε στραφι
..................
Nα είναι όμως από το πάνω ράφι

του boogyman
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

2 παίκτες βασικούς στη χθεσινές θέσεις των Μπίσε και Ντούγκλας και ας μείνουμε και με αυτά τα φορ.
Και το χειμώνα ακραία μπακ.
Πολλά ζητάω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι ζητας πολλα...Προηγουνται πολλοι του Νταγκλας,ο οποιος δεν ειναι καν σε θεση αποχωρησης.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αυτο με τον Κουλιερακη παντως ειναι αξιοσημειωτο. Ενα παιδι που δεν ειχαμε ακουσει ποτε το ονομα του (εκτος απο οσους παρακολουθουν τις μικρες ομαδες), μπαινει στην 11αδα με το καλημερα και κανει ματσαρες. Κατι παρομοιο ειχε συμβει και με τον Τζολη. Εσκασε απο το πουθενα και μαγεψε. Απο την αλλη, Κωσταντελιας και Κουτσιας για τους οποιους εχει 3 χρονια που ακουμε ποσο παιχταραδες ειναι και φως δεν βλεπουμε.
Αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα σωματοτυπου. Ο Τζολης ηταν ταυρι, το ιδιο και ο Κουλιερακης. Ο Ντελιας φτερο στον ανεμο. Ομως και ο Νταντας μοιαζει με γυμνασιοπαιδο αλλα παιζει μπαλαρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”