ΠΑΟΚ-Λαμία 12/9-19:00,NovasportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 12/9-19:00,NovasportsHd
Σε κάθε ματς που παίζουμε με Μπισε και Αντρέ αριστερά και Ντουγκλας στο 10 και δεν χάνουμε, εγώ είμαι ικανοποιημένος.
Με οποιονδήποτε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε έδρα.
Υ.Γ. Ευτυχώς αν και κάποιοι το πάλεψαν πολύ το καλοκαίρι, δεν έγινε το "έγκλημα" της φυγής του καλύτερου παίκτη μας.
Υ.Γ. 2 Μπορεί μεσοεπιθετικα να μην βλεπόμαστε αλλά τουλάχιστον δεν πληρώνουμε προμήθεια σε μάνατζερ. Το 2ο προφανώς είναι πιο σημαντικό από το πρώτο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υ.Γ. Ευτυχώς αν και κάποιοι το πάλεψαν πολύ το καλοκαίρι, δεν έγινε το "έγκλημα" της φυγής του καλύτερου παίκτη μας.
Υ.Γ. 2 Μπορεί μεσοεπιθετικα να μην βλεπόμαστε αλλά τουλάχιστον δεν πληρώνουμε προμήθεια σε μάνατζερ. Το 2ο προφανώς είναι πιο σημαντικό από το πρώτο.
- Dimitris_L4
Τι θα γίνει τώρα ρε μλκς με τν Μπίσεσβαρ... Ε αι σιχτιρ φτανει
Κακιστη διαχειρισηJohnDag έγραψε:Σε κάθε ματς που παίζουμε με Μπισε και Αντρέ αριστερά και Ντουγκλας στο 10 και δεν χάνουμε, εγώ είμαι ικανοποιημένος.
Τα πλαγια μπακ μας ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο το υποθετικο δεκαρι αυτη τη στιγμη.
-
Τι λες βρε αδερφέ, ο ΠΑΟΚ παιζει με κατοχή 65%+ και με κόντρα διαιτησία όταν η κουλά μέχρι κ ο γαυρος στήθηκε για να το παρει;renegade έγραψε:Τι ακριβώς θέλεις να καταλάβει?joshua έγραψε:Saved by corner γιατι αλλιως μια τελικη στο τερμα σε ροη αγωνα...Ειλικρινα δεν βγαζω ακρη φετος...Δεν καταλαβαινω τι παιζουμε,δεν καταλαβαινω ποιος παιζει τι και που,δεν καταλαβαινω το ροτεισον,δεν καταλαβαινω τιποτα...Μακαρι να νικησουμε και να συνεχισουμε να νικαμε και ας μην καταλαβαινω εγω...
Πάλι καλά που έχει καταλάβει κάποια πράγματα ο Ρουμάνος.
Με αυτό το ρόστερ μόνο έτσι μπορεί να πάει μέχρι το τέλος διεκδικητής.
Κάτι αντίστοιχο σχεδόν μου είχε κάνει η Κούλα τη χρόνια που μας το έκλεψε.
Πίεση, μακριά από την περιοχή μας ο αντίπαλος και μέ λίγη τύχη κάπως θα έρθει το γκολ.
Αν καταφέρεις στο τέλος της χρονιάς να έχει 16-18 γκολ παθητικό θα είναι μέσα στην διεκδίκηση..
Θα μπαίνουν και στο τελευταία 30 λεπτά παίκτες με ένταση όπως ο ζιφκο και ο Μπράντον και θα αυξάνεται η πιθανότητα Γιά γκολ
Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι αποτέλεσμα του ότι η προετοιμασία φέτος ήταν διαφορετική και ταυτόχρονα είχαμε και νέα πρόσωπα.
Και να το πω από τώρα ο μόνος που θα σταθεί απέναντι μας φέτος είναι ο γαυρος α και ο γαυρος β
-
nikpap1926 έγραψε:Μια και το ποστ στο ΠΑΟΚ ΤΒ εδω και πολλες ωρες δεν εγκρινετε....
Ξεφτιλα να αδιαφορουν οι δημοσιοι υπαλληλοι για τα αρρωστακια σε ολες τι ακρες του κοσμου.
Καμια ενημερωση καμια μεριμνα καμια πρωτοβουλια για να βλεπουμε την ομαδα στο εξωτερικο.
Θα πρεπει να πληρωνουμε τα στρακια της νοβα και της κοσμοτε, με χαμηλωμενα μικροφωνα, και να ακουμε τις μαλακιες τους.
Με την δικη σας μεγαλη συμβολη μικραινει η ομαδα καθε μερα και περισσοτερο.
ΑΝΙΚΑΝΟΙ ....
......
- ΑποστόληςΑ
-
Τι κάνεις ρε Ολιβέιρα δώσε την μπάλα στον Ναρευ θα μας τρελάνεις...
Lol ρε συ Ντοουγκλας
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι σφυριζεις ρε κορακι; ανυπαρκτο επιθετικο στον Ολιβειρα που θα εβγαινε μονος απεναντι στον τερματα.