5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
άφαντος στο δεύτερο με αρκετά τρανταχτά λάθη.
Στο πρώτο καλος αν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.
ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΤΆΕΙ ΠΕΡΙΟΧΉ.
Στο πρώτο καλος αν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.
ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΤΆΕΙ ΠΕΡΙΟΧΉ.
φαλεγκο αλλο ματς μου φαινεται εβλεπες...3 τετ-α-τετ εβγαλε στο δευτερο ημιχρονο...
eleos1 έγραψε:φαλεγκο αλλο ματς μου φαινεται εβλεπες...3 τετ-α-τετ εβγαλε στο δευτερο ημιχρονο...
δεν ειπα οτι ηταν κακός.έκανε πολλά λάθη και δεν ηταν ο γκαρσια που "δαγκώνει" όντος δημιουργικά ηταν καλύτερος.
photi για κονσεισαο δεν θελω να πω ασε..........

τα ρίχνω σε αυτόν για να μην κράξω σαντος και με κυνηγάνε ολα τα ΠΑΟΚΙΑ
όχι βρε....ο Σάντος φταίει που δεν τον βγάζει αλλά στηρίζει την επιλογή του γιατί ο ΤΕΟ και ο ΖΗΣΗΣ ήθελαν να τον στείλουν...

Έκανε μετά το 75'...αλλά ήταν μια χαρά...eleos1 έγραψε:Ρε σεις παιδια σε ολο τον αγωνα ειδατε να κανει λαθος ο Παμπλο??

Παιδια δεν ηταν καλος στο 2ο.Μην ειμαστε τοσο κολλημενοι.Παιχταρας δεν λεω αλλα εκανε και λαθος πασες και κανα2 τσαφ και εχασε κανα δυο φορες αντιπαλους λογο ταχυτητας!!Ο ανθρωπος ειναι μεγαλη παιχτουρα απο τις λιγες αλλα οταν δεν παιζει πολυ καλα μην λεμε το αντιθετο.Στο 1ο ημιχρονο ηταν αρχοντας αλλα μετα μου φανηκε να χανετε ανα διαστηματα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
ξέρεις να διαβάζεις η μπα????
ποιος ειδες να λεει οτι τον πείραξε ο γκαρσια για να καταλάβω τωρα...
Thx, Admin Team
ξέρεις να διαβάζεις η μπα????
ποιος ειδες να λεει οτι τον πείραξε ο γκαρσια για να καταλάβω τωρα...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Συμφωνω και ανεβαινε και ψηλα , σημερα ηταν πολυ αρχηγικος, εδειξε την κλαση του ειδικα στο τελευταιο λεπτο που κραταει τη μπαλα ενω κπ τα χαν κανει λιγο πανω τους.....
Μπορώ στον φετινό ΠΑΟΚ να βρω αντικαταστάτη για όλους, ίσως και για τον Μούσλι..
Αλλά ο φετινός ΠΑΟΚ όταν θα λείπει ο Πάμπλο, που το απεύχομαι, δεν έχει όμοιο αντικαταστάτη!!! Απλά τα πράγματα!

Αλλά ο φετινός ΠΑΟΚ όταν θα λείπει ο Πάμπλο, που το απεύχομαι, δεν έχει όμοιο αντικαταστάτη!!! Απλά τα πράγματα!