καλυτερο απ το να σου ανακοινωνουν υποβιβασμο για πολυιδιοκτησιαDamoN έγραψε:Μόνο μην τον ανακοινώσουμε στο ημίχρονο φοβάμαι…joshua έγραψε:Δωσαμε λεει τελεσιγραφο μεχρι το βραδυ να απαντησει ο Φερνταντες αλλιως αποσυρουμε το ενδιαφερον. Απο την μια με κανει λιγο απαισιοδοξο ως προς την εξελιξη της μεταγραφης,απο την αλλη για να δινουμε τελεσιγραφο ισως εχουμε και εναλλακτικη λυση που κοιταμε και θελουμε να τελειωνουμε για να προχωρησουμε σε αλλη περιπτωση.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- black_star_ninja
Το εγραψε και το sdna ,το ειπε και ο Τζορμπατζογλου στον sport-fm,αρα ειναι διαρροη ΠΑΕ.nunies4 έγραψε:Που το διαβασες αυτο για το τελεσιγραφο;
Αν ειναι τερτιπια του μανατζερ λογικα θα τελειωσει σε λιγα λεπτα καθως θα τον πιεσει ο παικτης.
Αν δεν το κανει τοτε ισως το θεμα Βιγιαρεαλ η χαρτινης ειναι υπαρκτο
Το να μην αποκτηθει ο Φερναντες θα το δεχτω,το να μην αποκτηθει κανενας,με Μποτο ΤΔ και με διαθεσιμα αν το αναγαγουμε σε συμβολαιο πανω απο 700.000 το χρονο,δεν θα το δεχτω και θα ειναι αλλη μια ηττα και επικοινωνιακη καιι πρακτικη.
-
Το ρόστερ και η ενίσχυση είναι σε άμεση εξάρτηση με το μπατζετ..ΟΛΕΣ οι ομάδες παγκοσμίως υπολογιζουν σαν έσοδο και κομματι του μπατζετ τα διαρκείας !ΟΛΕΣ όμως!αλλιως ας είχαμε και ελεύθερη είσοδο …δεν λέω πως για να κάνουμε τώρα τη μια μεταγραφή που θελουμε έπρεπε να κάνουνε κι αλλά διαρκείας αλλά προφανώς εξαρτάται το μπατζετ και από τα διαρκείας..Blackgr4 έγραψε:Αν η ενίσχυση, το ρόστερ και το μπάτζετ βασίζονται στα διαρκείας; Δίκιο θα έχει. Τι να λέμε.renegade έγραψε: Και αν η ιδιοκτήσια γυρίσει και σου πει...με δέκα χιλιόμετρα διάρκειας έχεις πολύ μεγάλο ρόστερ και μπάτζετ αναλογικά.
Τι θα πείς?
Αυτό γινόταν ρε μάγκες γιατί είχες cf που έκανε την μια ευκαιρία γκολ.Kabamaru11 έγραψε:kos έγραψε:Εγώ αν είχα μια κίνηση θα έκανα Πέλκα τον Μπράντον Τόμας και θα έπαιρνα ένα βασικό φορ.
Αυτο λεω και στον καρδαση μου εδω και καιρο,οτι ειναι ιδανικος για τον ρολο του Πελκα,και σε αρκετα σημεια θα προσφερει και πιο πολλα.
Όταν έφυγε ο άλλος πήγε ο αφάνας από κει πίσω να κάνει λίγο παιχνιδι από τον άξονα .
Τώρα θες 10 να παστελωνει και λίγο . Γνώμη μου
Η διαροη της ΠΑΕ κατα την αποψη μου δεν ειναι καλο σημαδι.
Μαλλον παμε για επικοινωνιακη ηττα οχι απο Βιγιαρεαλ αλλα απο αλλη ελληνικη ομαδα και το πηραν γραμμη οι δικοι μας και πρεπει να μαζευτει οτι εμεις σταματησαμε την μεταγραφη.
Μαλλον παμε για επικοινωνιακη ηττα οχι απο Βιγιαρεαλ αλλα απο αλλη ελληνικη ομαδα και το πηραν γραμμη οι δικοι μας και πρεπει να μαζευτει οτι εμεις σταματησαμε την μεταγραφη.
- paokovios1974
Που και να μην ειχε κλεισει οριστικα η υποθεση.
Μας δουλευουν ολοι αυτο καταλαβαινω εγω.
Ερθει δεν ερθει ο Φερναντεζ και ο καθε Φερναντεζ.
Αει σιχτηρ ολοι τους πια
Μας δουλευουν ολοι αυτο καταλαβαινω εγω.
Ερθει δεν ερθει ο Φερναντεζ και ο καθε Φερναντεζ.
Αει σιχτηρ ολοι τους πια
- ΑποστόληςΑ
Ευκαιρία να πάρουμε ένα καλό αριστερό εξτρέμ που να σκοράρει (εξτρεμοφορ)
Κάποιον που θα πέσουν τα αεροδρόμια όταν έρθει (CR7 ΠΧ)
Κάποιον που θα πέσουν τα αεροδρόμια όταν έρθει (CR7 ΠΧ)
Εγω δεν πιστευω οτι η κουλα ενδιαφερεται,μουφες του ατζεντη ειναι.Δεν θα κοντραριστουν Μελισσανιδης και Σαββιδης σε μεταγραφικο επιπεδο.
Σενάριο βγαλμένο από όνειρο:
Να βγει ο ΠΑΟΚ να τελειώσει την υπόθεση Φερνάντες επίσημα και στα καπάκια να ανακοινώσει παικταρά για το δέκα ή για αριστερά.
Και τονίζω το αριστερά γιατί ο προπονητής το ανέφερε και κανείς δεν του έδωσε τόσο σημασία. Όλοι κοιτάμε μόνο το δέκα.
Για του λόγου το αληθές οι παρακάτω περιπτώσεις νομίζω πως είναι αξιόλογες και ορισμένες τούμπανα που μπορούν να αγωνιστούν και στις δυο θέσεις:
https://www.transfermarkt.com/chris-wil ... ler/314341
Chris Willock, 24 χρονών, το συμβόλαιο του τελειώνει σε 1 χρόνο, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Αγγλίας, από το 17/18 μέχρι και το 20/21 τα δικαιώματα του τα είχε.... η Μπενφίκα και έπαιζε για τη Μπενφίκα Β.
-----------------------------------------------
https://www.transfermarkt.com/lewis-mor ... ler/311351
Lewis Morgan, 25 χρονών, το συμβόλαιο του τελειώνει σε 1 χρόνο, διεθνής με τη Σκωτία.
https://www.transfermarkt.com/fabio-mar ... ler/223029
Fábio Martins, 29 χρονών, το συμβόλαιο του τελειώνει σε 1 χρόνο, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Πορτογαλίας.
Καλά νούμερα, παραγωγικές ηλικίες, παραστάσεις, τα πάντα όλα έχουν και οι τρεις.
Και το κυριότερο τα συμβόλαια τους λήγουν σε 1 χρόνο, άρα υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης.
Να βγει ο ΠΑΟΚ να τελειώσει την υπόθεση Φερνάντες επίσημα και στα καπάκια να ανακοινώσει παικταρά για το δέκα ή για αριστερά.
Και τονίζω το αριστερά γιατί ο προπονητής το ανέφερε και κανείς δεν του έδωσε τόσο σημασία. Όλοι κοιτάμε μόνο το δέκα.
Για του λόγου το αληθές οι παρακάτω περιπτώσεις νομίζω πως είναι αξιόλογες και ορισμένες τούμπανα που μπορούν να αγωνιστούν και στις δυο θέσεις:
https://www.transfermarkt.com/chris-wil ... ler/314341
Chris Willock, 24 χρονών, το συμβόλαιο του τελειώνει σε 1 χρόνο, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Αγγλίας, από το 17/18 μέχρι και το 20/21 τα δικαιώματα του τα είχε.... η Μπενφίκα και έπαιζε για τη Μπενφίκα Β.
https://www.transfermarkt.com/lewis-mor ... ler/311351
Lewis Morgan, 25 χρονών, το συμβόλαιο του τελειώνει σε 1 χρόνο, διεθνής με τη Σκωτία.
https://www.transfermarkt.com/fabio-mar ... ler/223029
Fábio Martins, 29 χρονών, το συμβόλαιο του τελειώνει σε 1 χρόνο, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Πορτογαλίας.
Καλά νούμερα, παραγωγικές ηλικίες, παραστάσεις, τα πάντα όλα έχουν και οι τρεις.
Και το κυριότερο τα συμβόλαια τους λήγουν σε 1 χρόνο, άρα υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης.
- paokovios1974
Καλα αν μας τον παρει αλλη ομαδα ειδικα απο χαβουζα το φορουμ θα γνωρισει στιγμες που δεν εχει ξαναδει.nunies4 έγραψε:Η διαροη της ΠΑΕ κατα την αποψη μου δεν ειναι καλο σημαδι.
Θα κλειδωσουν ολα τα θεματα
Αν ο ατζεντης εχει κατι πιο συμφερον για τον παικτη του ο ΠΑΟΚ τι θα μπορουσε να κανει; Ο ΠΑΟΚ με τον Βολο τα βρηκε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βγήκε από όλους , οπότε βρωμάει διαρροή από ΠΑΕ
Μάλλον έχουν έτοιμη εναλλακτική και περιμένουν
Μάλλον έχουν έτοιμη εναλλακτική και περιμένουν