Π.Α.Ο.K. - Valerenga 6/8 21:45 Nova1
Re: ΠΑΟK-Valerenga 6/8, 21:45 Νόβα1
Επίθεση στους οπαδούς της Βαλερένγκα
Επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, δέχτηκε μερίδα των φίλων της Βαλερένγκα που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό του Europa League με τον ΠΑΟΚ. Το σκηνικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Συντριβανίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν νεαροί επιτέθηκαν σε ταξί που μετέφερε οπαδούς των Νορβηγών. Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν γρήγορα στη περιοχή και αποσόβησαν τα χειρότερα, ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές ατόμων.
gazzetta.gr
Επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, δέχτηκε μερίδα των φίλων της Βαλερένγκα που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό του Europa League με τον ΠΑΟΚ. Το σκηνικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Συντριβανίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν νεαροί επιτέθηκαν σε ταξί που μετέφερε οπαδούς των Νορβηγών. Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν γρήγορα στη περιοχή και αποσόβησαν τα χειρότερα, ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές ατόμων.
gazzetta.gr
Άσε μας ρε φίλε....έβλεπες άλλο παιχνίδι???Σήμερα αν αποκλειόμασταν να δω τι θα λέγατε όλοι για τον παίκτη καταστροφέα του ΠΑΟΚ..Δεν θα τον αποκαλύψω αλλά όλοι τον ξέρετε....Καληνύχτα σας...!!

για σένα περνώ χάπια k "λεχοτανιλ"...
αναπάντεχη πτώση απόδοσης στο b ημίχρονο k ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ χαμένες ευκαιρίες...
MVP ο συγκλονιστικός σήμερα cirillo (δen έχασε ούτε μια μονομαχία) k ο pablo που η πρώτη λάθος πασα του ήταν στο 80 νομίζω...
Κατά τα αλλα πολύ αγχωμένος ο λιάκος,καλοί κούτσια lino k sorlen..
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

αναπάντεχη πτώση απόδοσης στο b ημίχρονο k ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ χαμένες ευκαιρίες...
MVP ο συγκλονιστικός σήμερα cirillo (δen έχασε ούτε μια μονομαχία) k ο pablo που η πρώτη λάθος πασα του ήταν στο 80 νομίζω...
Κατά τα αλλα πολύ αγχωμένος ο λιάκος,καλοί κούτσια lino k sorlen..
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Τίποτα δε χρειάζεται μια χαρά είμαστε...κάποιοι να αδειάζουν την 11άδα χρειάζεται...

- alexpaok4
ΜΑ ΔΕ ΝΟΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΘΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟ
Ενα θα πω. Πάλι καλα που έπαιξε ο Τσιρίλο.
Τραγική εμφάνιση σήμερα και δε θέλω να ακουσω "Ξέρω εγω ναουμ δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα ξερω εγω" ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ ΠΑΙΖΑΜΕ!
Ας είναι καλά αυτος που σκεφτηκε την κανόνα των εκτός έδρας γκόλ.
Ελπίζω να τα κανονίσει ο Σάντος στις προπονήσεις γιατί αμα παίζαμε σήμερα με σοβαρή ομάδα.. ουτε που θέλω να το σκεφτώ!
Ενα θα πω. Πάλι καλα που έπαιξε ο Τσιρίλο.
Τραγική εμφάνιση σήμερα και δε θέλω να ακουσω "Ξέρω εγω ναουμ δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα ξερω εγω" ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ ΠΑΙΖΑΜΕ!
Ας είναι καλά αυτος που σκεφτηκε την κανόνα των εκτός έδρας γκόλ.
Ελπίζω να τα κανονίσει ο Σάντος στις προπονήσεις γιατί αμα παίζαμε σήμερα με σοβαρή ομάδα.. ουτε που θέλω να το σκεφτώ!
gergeo4 έγραψε:η ομαδα χρειαζεται μεσοεπιθετικο και δεξι μπακ επειγοντως!
τιποτα δεν χρειάζεται......αλλαγή μυαλού προπονητή χρειαζεται.
Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας??? αντε με τις φιρες μεσα...4 παίχτες σήμερα δεν έπρεπε να παιζουν καν..πλακα κανουμε?
κόλλημα με τον κονσεισαο...3 φορες μονο τον αφήνουν μπροστά και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί...που ειναι πιο αργοί και απο τον ιδιο.
Μα τι λες Φαλέγκο..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ αρχηγός να μένει πάγκο???Ε..όχι ρε φίλε...να παίζει βασικός μέχρι τα 40 του!!!!Aφού είναι η ψυχή μας και ο αγαπημένος παίκτης του Σάντος...

Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ε
Αν έμπαιναν 2 από τις 10 ευκαιρίες , ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ!!!
δεν μπήκαν όμως...... με το αν....
εχετε καταλάβει με τι παλτα παίζαμε???
αν οχι δειτε παλι το ματς.
αν βρεθεί ομαδα που θα μας τρέξει 10 λεπτα μας πατισε.
εχετε καταλάβει με τι παλτα παίζαμε???
αν οχι δειτε παλι το ματς.
αν βρεθεί ομαδα που θα μας τρέξει 10 λεπτα μας πατισε.
πρεπει επιτελους ο σερτζιο και ο ιβιτς να μεινουν στον παγκο..δεν αντεχω αλλο τοσο αργο παιχνιδι..μπορει στα εκτος να ταιριαζει το παιχνιδι για να παιζουν αλλα στα εντος οχι..ας βαλει πλαγια τον κουτσια(αρκετα καλος σημερα οσο επαιξε..)και ας παρει κανα μεγαλο ονομα μεσοεπιθετικο να δουμε λιγο μπαλα..επισης θελουμε βοηθεια στα δεξια της αμυνας με κανα γρηγορο παιχτη που να ανεβαινει και μπροστα(οπως ο λινο..)..
Για όλα υπάρχουν δικαιολογίες τελικά...ε???pilotos έγραψε:Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ε