Να πάτε 18:00 - 19:00 που είναι ανοιχτή η πρώτη επίσημη προπόνηση!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν πάτε από το Παλατάκι για το διαρκείας σας, ρίξτε μια ματιά.
P.A.O.K. B.C. Store
- john4serres
Re: P.A.O.K. B.C. Store
Έσκασαν οι νέες φανέλες της Ευρώπης στη ΔΕΘ.
Με 2 ρίγες στο πλάι αν βλέπω καλά, αναμένονται και του ελληνικού πρωταθλήματος...

Με 2 ρίγες στο πλάι αν βλέπω καλά, αναμένονται και του ελληνικού πρωταθλήματος...

- Μπαρκαρούτσος
-
- pirate_salonica
Βάζω στοίχημα πως θα αλλάξει η γραμματοσειρά με αυτήν που είχαμε και πέρσι, μέχρι τους αγώνες... γιατί και πέρσι τα ίδια είχαμε!
Ελπίζω επίσης του πρωταθλήματος να μην είναι οι "γρουσούζικες" ριγέ, που όποτε τις είχαμε πηγαίναμε άκλαφτοι...
Ελπίζω επίσης του πρωταθλήματος να μην είναι οι "γρουσούζικες" ριγέ, που όποτε τις είχαμε πηγαίναμε άκλαφτοι...
- Μπαρκαρούτσος
Συνήθως είναι κάτι λιγότερο από 50€.. Βέβαια, δεν είχα πάρει τις περσινές.BlackFriday έγραψε:Ξέρουμε τιμή?
Με φετινό διαρκείας, υπάρχει και έκπτωση σε όλα τα είδη της μπουτίκ.
Μη βάζειςpirate_salonica έγραψε:Βάζω στοίχημα πως θα αλλάξει η γραμματοσειρά με αυτήν που είχαμε και πέρσι, μέχρι τους αγώνες... γιατί και πέρσι τα ίδια είχαμε!

Ριγέ όταν φορέσαμε είχαμε μέτριες χρονιές; Είχαμε και καλές κάπου στα 2013,2014 νομίζω.
Εμένα οι ευρωπαϊκές συνήθως μου αρέσουν περισσότερο με αυτό το PAOK αλά NBA μακάρι να το βάζαμε και στην Ελλάδα, νομίζω επιτρέπεται κάποιες ομάδες το έχουν.
- pirate_salonica
Ξέρει κανείς αν μπορώ να στείλω σχέδια στην ΚΑΕ; Τώρα το προσέχω, ρε μ@λάκες κόπι-πάστε κάνατε; Κι απ' όλους που μπορούσατε, από τους αχώνευτους;

- pirate_salonica
Συγγνώμη για το διπλό ποστ, δεν μπορώ να σβήσω το απάνω.
Να υποθέσω πως αυτή που φαίνεται εδώ δίπλα στον Μπέβερλι Χιλς είναι του πρωταθλήματος; Δεν ενθουσιάστηκα...

Να υποθέσω πως αυτή που φαίνεται εδώ δίπλα στον Μπέβερλι Χιλς είναι του πρωταθλήματος; Δεν ενθουσιάστηκα...

Nαι θα είναι ρίγες που ξεθωριάζουν, ούτε εμένα με τρέλανε.
Ρίγες που ξεκινούν απ' το στήθος και κάτω, ψιλοχάλια, καλύτερα τις μονόχρωμες.
Όσο για τα σχέδια που δημιουργείς δεν χάνεις τίποτα να τα στείλεις ίσως στο παλικάρι στη μπουτίκ ή στη ΚΑΕ ποτέ δεν ξέρεις, μήπως πάρουν καμιά ιδέα.
Ρίγες που ξεκινούν απ' το στήθος και κάτω, ψιλοχάλια, καλύτερα τις μονόχρωμες.
Όσο για τα σχέδια που δημιουργείς δεν χάνεις τίποτα να τα στείλεις ίσως στο παλικάρι στη μπουτίκ ή στη ΚΑΕ ποτέ δεν ξέρεις, μήπως πάρουν καμιά ιδέα.
- pirate_salonica
Κακή επιλογή οι ελληνικές για τα δικά μου γούστα με τις ρίγες έτσι... οι ευρωπαϊκές καλύτερες.
Τα άλλα ρούχα της μπουτίκ ωραία και αναμένονται κι άλλα.
Στήριξη 1000%

Τα άλλα ρούχα της μπουτίκ ωραία και αναμένονται κι άλλα.
Στήριξη 1000%

- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος