Jose Boto
Re: Jose Boto
Για μένα ήδη είναι ισότιμος διεκδικητής.
Για Τααραμπτ συμφωνώ αλλά δε ξέρω αν μαζεύονται πολλοί εκει
Για Τααραμπτ συμφωνώ αλλά δε ξέρω αν μαζεύονται πολλοί εκει
-
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ελάφι σίγουρα!
Στα σοβαρά τώρα θελουμε όπως και δήποτε επιθετικό εκεί μπροστά! Ειδικά τώρα με τον δανεισμό του Κουτσια στον Βόλο
Στα σοβαρά τώρα θελουμε όπως και δήποτε επιθετικό εκεί μπροστά! Ειδικά τώρα με τον δανεισμό του Κουτσια στον Βόλο
-
Όλες οι γνώμες σεβαστές έχουμε μάθει να λέμε.Για εμένα δεν είναι όμως.Οταν αυτές θα γίνονται με γνώμονα το καλό τής ομάδας μόνο τότε συμφωνούμε.Καθόμαστε και γράφουμε απο πια οπτική γωνία;Του οπαδού.Μπορουμε να τα βλέπουμε όλα σωστά για να έχουμε και πιο καλή κρίση; Πιστεύω πως οχι.Ο ιδιοκτήτης έχει φέρει τδ με σπάσιμο συμβολαίου.Πληρωσε την ομάδα του , πλήρωσε κι αυτόν.Εχει ένα βιογραφικό βαρύ μπορώ να πω και χαίρομαι για αυτό.Οταν ήρθε πέρυσι ο προπονητής έπαθε ένα σοκ με αυτό που βρήκε σε σχέση με αυτό που άφησε.Και όντως κάναμε μια πορεία που νομίζω δεν το περίμενα.Να φτάσω και να χάσω τελικό ξέρουμε πως.Να φτάσω ευρώπη άνοιξη να αποκλειστω όπως αποκλείστηκα(με βαρ θα είχα περάσει)και φέτος η ιδιοκτησία πήρε απόφαση για αλλαγή μοντέλου Το ξέρω πως ο αποκλεισμός μας έχει τσαλακώσει.Αλλα τελειώνει η σεζόν εδώ; Δεν είμαστε σε κατάσταση όπως μέσα στην Φενέρ και να λέμε αν δεν προκριθούμε την κάτσαμε.Καθε αλλαγή μέσα σε μία επιχείρηση δεν πετυχαίνει πάντα ή δεν γίνεται γρήγορα.Ας δώσουμε χρόνο στο κλαμπ να δουλέψει Χτίζετε κάτι καινούργιο ας έχουμε υπομονή διάθεση και πάνω απ' όλα σωστή ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Αυτός είναι ο Σαββίδης και να είστε σίγουροι ότι ακόμη μαθαίνει.Μετα απ'το στραπατσο της Ευρώπης η ομάδα γίνεται καλύτερη.Οσον αφορά τον προπονητή και τον τδ θα διαφωνήσουν θα συμφωνήσουν θα αγκαλιάσει ο ένας τον άλλον στο τέλος του αγώνα.Ετσι είναι οι σχέσεις παιδιά.Αυτο αφορά και όλους όσους είναι στο κλαμπ που λέγεται ΠΑΟΚ Την γνώμη μου για την ομάδα πάντα την λέω στο τέλος κάθε σεζόν.
- Shivaspace
Έχουμε δει αρκετά θετικά στοιχεία από τις μεταγραφές που έχουν γίνει. Η ομάδα παίζει μπάλα πολύ καλύτερη απότι περιμέναμε. Αν συγκρίνουμε τι κάνουμε εμείς στο χορτάρι με τους άλλους διεκδικητές δεν βλέπω μεγάλη διαφορά.
Ως πρώτη εντύπωση φυσικά.
Από την άλλη πλευρά βλέπουμε και τις ελλείψεις μας στο χορτάρι αλλά και πάλι αν συγκριθούμε με τους άλλους διεκδικητές δεν είμαστε χειρότεροι. Και ο Παναθηναϊκός δεν είναι τόσο καλός όσο προσπαθούν να μας πείσουν οι δημοσιογράφοι.
Να γκρινιάξουμε που δεν ήρθαν καλό δεκάρι και φορ ή και αριστερό εξτρέμ; Βεβαίως. Αλλά να μην χάνεται το μέτρο, ούτε προχειροδουλειά έγινε, ούτε χάλια ομάδα έχουμε, ούτε στόκος είναι ο Μπότο και ο Λουτσέσκου είναι κανονικός προπονητής.
Γιατί μερικοί την έχετε μονίμως στημένη σε όλους και όλα όσα έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ; Τί μιζέρια είναι αυτή;
Ακόμη κι αν δεν έρθει άλλος παίκτης, εγώ έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα τα πάει αυτό το ρόστερ και τι διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν τον Γενάρη. Η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά μέσα στο γήπεδο και χρειάζεται στήριξη και όχι στήσιμο στον τοίχο με την παραμικρή αποτυχία.
Ως πρώτη εντύπωση φυσικά.
Από την άλλη πλευρά βλέπουμε και τις ελλείψεις μας στο χορτάρι αλλά και πάλι αν συγκριθούμε με τους άλλους διεκδικητές δεν είμαστε χειρότεροι. Και ο Παναθηναϊκός δεν είναι τόσο καλός όσο προσπαθούν να μας πείσουν οι δημοσιογράφοι.
Να γκρινιάξουμε που δεν ήρθαν καλό δεκάρι και φορ ή και αριστερό εξτρέμ; Βεβαίως. Αλλά να μην χάνεται το μέτρο, ούτε προχειροδουλειά έγινε, ούτε χάλια ομάδα έχουμε, ούτε στόκος είναι ο Μπότο και ο Λουτσέσκου είναι κανονικός προπονητής.
Γιατί μερικοί την έχετε μονίμως στημένη σε όλους και όλα όσα έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ; Τί μιζέρια είναι αυτή;
Ακόμη κι αν δεν έρθει άλλος παίκτης, εγώ έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα τα πάει αυτό το ρόστερ και τι διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν τον Γενάρη. Η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά μέσα στο γήπεδο και χρειάζεται στήριξη και όχι στήσιμο στον τοίχο με την παραμικρή αποτυχία.
- iremidynami 4+
- Shivaspace
-
Αυτός φταίει;;; οποιον έχει βάλει μέσα ο λουτσε απο τον μποτο ειναι απο τους καλύτερους και όσους δεν έχει βάλει δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους οπως Ρικάρντο κουαλιατα σοαρες² ( βλέπε τσολακ πέρσι και φετος). Παιζεις μεσα με παλαίμαχος αυτός φταίει δλδ;;; η ομάδα δεν έχει στον μπαγκο αριστερό εξτρεμ και ο λούτσε τον έχει στείλει στην β ομάδα. Επίσης έχει ποσα 10αρια και ολα τα βαζει αριστερά πάλι ο μποτο φταίει ; και στην τελική κουμάντο στα λεφτά δεν θα τον κάνω ουτε το δάχτυλο θα του κουνήσω του ειμαι ευγνώμων για πολλά πράγματα αλλα δυστυχώς ο Ιβάν έσφιξε.renegade έγραψε:Και γαμω τις ομάδες έφτιαξες ρε αρχισκαουτερ... τέτοιο ρόστερ χρόνια είχα να δω
Αποψη μου βέβαια. Συζήτηση κάνουμε δεχτή καθε αντιπαράθεση
- PAOK_Antarctica
Το ρόστερ μας είναι κάθε πέρσυ και καλύτερα από το 2019.renegade έγραψε:Και γαμω τις ομάδες έφτιαξες ρε αρχισκαουτερ... τέτοιο ρόστερ χρόνια είχα να δω
Δεν παλεύεται η κατάσταση
- Sick Bastard
Ναι και αυτός φταίει. Το πλάγια μπακ που δεν παίζουν δικά του είναι και δεν παίζουν γιατί είναι ο έξτρα παίχτης του αντιπάλου. Η ομάδα δεν έχει αριστερό εξτρέμ, φταίει κι αυτός.Blacksheep έγραψε:Αυτός φταίει;;; οποιον έχει βάλει μέσα ο λουτσε απο τον μποτο ειναι απο τους καλύτερους και όσους δεν έχει βάλει δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους οπως Ρικάρντο κουαλιατα σοαρες² ( βλέπε τσολακ πέρσι και φετος). Παιζεις μεσα με παλαίμαχος αυτός φταίει δλδ;;; η ομάδα δεν έχει στον μπαγκο αριστερό εξτρεμ και ο λούτσε τον έχει στείλει στην β ομάδα. Επίσης έχει ποσα 10αρια και ολα τα βαζει αριστερά πάλι ο μποτο φταίει ; και στην τελική κουμάντο στα λεφτά δεν θα τον κάνω ουτε το δάχτυλο θα του κουνήσω του ειμαι ευγνώμων για πολλά πράγματα αλλα δυστυχώς ο Ιβάν έσφιξε.renegade έγραψε:Και γαμω τις ομάδες έφτιαξες ρε αρχισκαουτερ... τέτοιο ρόστερ χρόνια είχα να δω
Αποψη μου βέβαια. Συζήτηση κάνουμε δεχτή καθε αντιπαράθεση
Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός.
Ο σύλλογος λειτουργεί σαν ξεχαρβαλωμένος, αντιδρά σπασμωδικά στα πάντα, πάει ανυποψιάστος παντού, σέρνει θέματα που έπρεπε να είχε τελειώσει πριν χρόνια και συνδιαλέγεται με καταδικασμένους τραμπούκους που βρίζουν την ομάδα για να φέρει στην ομάδα ένα ντεμέκ σωτήρα 10αρι.
Με 10 πόντος σε 4 ματς, να μη μιλάμε καθόλου, όλα καλά πάνε. Όλα καλά.
-
- Επικοινωνία:
Κάνε ένα ψαχτήρι στα απόνερα της Shakhtar και των μεγάλων της Πορτογαλίας, βρες 3 παίκτες δανεικούς και φέρτους! Άντε να σε χαρώ πασάκα μου.Προλαβαίνεις ακόμα να σώσεις την κατάσταση
Έχεις αφήσει την ομάδα χωρίς δεκάρι για δεύτερη μεταγραφική περίοδο
Χωρίς δεύτερο επιθετικό που αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα εικόνα του Ολιβέιρα θα ήταν στην ουσία πρώτος
Τα ακραία μπακ που έφερες είναι τόσο αστεία που ο Τσαούσης κ ο Λευτέρης ο Λύρατζης έχουν πάρει φανέλα βασικού σπίτι τους
Λαμπάδα που πετάχτηκε ο Κουλιεράκης αλλιώς θα είχαμε γέλια κ στο κέντρο της άμυνας
Χωρίς δεύτερο επιθετικό που αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα εικόνα του Ολιβέιρα θα ήταν στην ουσία πρώτος
Τα ακραία μπακ που έφερες είναι τόσο αστεία που ο Τσαούσης κ ο Λευτέρης ο Λύρατζης έχουν πάρει φανέλα βασικού σπίτι τους
Λαμπάδα που πετάχτηκε ο Κουλιεράκης αλλιώς θα είχαμε γέλια κ στο κέντρο της άμυνας