Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από arisk »

Το πουλέν μου, ο Adel Taarabt τελικά πήγε πουθενά ή περιμένει τον πρίγκιπα του παραμυθιού με το λευκό άλογο…!?

Υ.Γ.1 Από πολλές πλευρές μου προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ πάει για κάτι ακόμα, πλην του Φερνάντες, που ενδέχεται να είναι και κάτι δυνατό, αν καταστεί εφικτό, κοινώς αν μας κάτσει…

Υ.Γ.2 Όοοοοοοσο περίεργο και αν σας φανεί, τουλάχιστον 3-4 φορές τα τελευταία χρόνια, έχω ακούσει μεταγραφές ή εξελίξεις για τα θέματα του ΠΑΟΚ, πρώτα απ’ολους, από την πιο απίθανη πηγή… Είναι τόσο γελοίο, που ντρέπεσαι και να το γράψεις, αλλά είναι γεγονός και δεν συνέβη μόνο μια φορά, οποτε δεν μπορεί να είναι τυχαίο… Από τον γραφικό, τον Νικολακόπουλο! :ugeek:

Υ.Γ.3 Πριν 9-10 μήνες, το Δεκέμβριο, έγραφα ότι ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά δεν χρησιμοποεί την τεχνολογία όσον αφορά την εκγύμναση των παικτών, gps, μετρήσεις, κτλπ, είναι παροπλισμένα, χρησιμοποιούνται αλλά δεν αξιοποιούνται…
Αρκετοί πέσανε να με φάνε, τύπου «όχι έχω δει εγώ, τα φοράνε τα φανελάκια»… Λες και δεν απομακρύνθηκε ο επι χρόνια εργοφυσιολόγος της ομάδας, ο Ζιωγας… Λες και δεν αντικαταστάθηκε από τον κανέναν… Λες και δεν ξέρει όλη η πιάτσα ότι ο Λουτσεσκου δεν είναι φαν των μετρήσεων…
Οποιος λοιπόν από εσάς ακούει τις εκπομπές των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, σίγουρα θα έχει ακούσει να το σχολιάζουν, (κατόπιν εορτής, μήνες μετά, αλλά κάλιο αργά παρα ποτέ)… Τις προάλλες την (Τρίτη ή Τετάρτη) στο paok24 έλεγαν όλοι ακριβως αυτό, ότι ο Λουτσεσκου τους έχει πει και ο ίδιος ότι δεν πιστεύει στα νούμερα, τα εργομετρικά κτλπ…
Σορυ για το off topic, απλά το ανέφερα… :lol:

Γεια σας αδέρφια! :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Σάβ 10 Σεπ 2022, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Logistis έγραψε:Ο τοσκιτσης είπε ότι δεν θα πάρουν άλλον φορ
Απαραδεκτο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι ιδιοι βεβαια λενε οτι προσπαθουμε για την αποκτηση και αλλου μεσοεπιθετικου εκτος απο τον Φερναντες. Αυτο το λες και παρανοια. Να βρεθουμε ξαφνικα με 8 μεσοεπιθετικους και δυο ,μην πω 1.5 επιθετικο...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Δύο φορ έχεις, πόσους ακόμη θα θέλατε;
Ο βαζελος έχει δύο με τον Ιωαννίδη σαν δεύτερο
Ο γαύρος δύο
Η Κουλα μόλις πήρε δεύτερο, το σκουλήκι έναν...

Εμείς τρεις τέσσερις για να λέμε ότι εχουμε
adman

Δημοσίευση από adman »

Όλες οι ομάδες 2 επιθετικούς έχουν. Το θέμα σε εμάς είναι η ποιότητά τους. Όχι ότι ειναι 2
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

joshua έγραψε:Μεγάλο το ρισκο να μην αποκτηθεί φορ.
Να ρωτησω κατι. Με ουσιαστικα ενα παιχνιδι την εβδομαδα μεχρι το μουντιαλ, ποιος θα επρεπε να μενει εκτος 18αδας για να μπαινει μεσα ο 3ος φορ? Ο μπραντον ή ο ολιβειρα?
Εκτος κ αν εχεις 3 φορ μεσα στην 20αδα που αν την δειτε προσεκτικα, δεν χωρανε εφοσον παιζουμε με εναν παντα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξαναλεω το περιεργο δεν ειναι να εχεις δυο φορ αρκει αυτα να ειναι σταθερες. Οταν επίσης μιλαμε για αποκτηση τριτου επιθετικου προφανως μιλαμε για αποκτηση καποιου νεαρου ταλαντουχου,οχι καποιας ακριβης κινηση.

Υ.Γ Το τριτο φορ το θεωρείτε υπερβολή αλλα ζητατε 8ο μεσοεπιθετικο...
Nik1926

Δημοσίευση από Nik1926 »

Η φόρτσα σήμερα ξέρουμε ακριβώς τι έγραφε? Ένα, παιδί σε σχόλια για ανανέωση κουτσια σε ένα, σαιτ λέει ότι έγραφε η φόρτσα για φαμπιο μαρτινς ότι δεν υπολογίζεται και ότι ίσως κάνουμε κινηση
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

rainmaker έγραψε:Ορίστε εκεί με καταντησατε.

Να λέω εγώ τα κενά και να λέει ο Τζόσουα ας κάνουμε υπομονή

Θεέ μου τι μου συμβαίνει;
χαχαχαχαχ rain το ξέρω ότι είσαι από τους αισιόδοξους αλλά αν δώσουμε τροφή στην απαισιοδοξία θα φυσάμε και το γιαούρτι! Νομίζω ότι η επιμονή του Λούτσε για 10 και εξτρεμ προέκυψε επειδή φοβήθηκε μετά τον αποκλεισμό το πως θα νικήσει την εσωστρέφεια! Το αρχικό του πλάνο που θα πήγαινε με Ντέλια-Κουαλιάτα-Ρικάρντο δεν του εξασφάλιζε την ισορροπία που ήθελε μετά τον αποκλεισμό. Αν περνούσε Κονφερενς θα πήγαινε για 1 μεταγραφή πιο δυνατή ώστε να κάνει γενικό upgrade στο roster, μιας και δεν πέρασε έκατσε του Φερναντες που είναι πιο έτοιμος απο τους άλλους 3 σε αυτό το χρονικό διάστημα και είναι συνάμα εξελίξιμος. Αν περνούσαμε δεν θα παίρναμε Φερνάντες, θα στήριζε τους τρεις και θα τους περίμενε να πάρουν μπρος. Πάλι οι ίδιοι που έπαιξαν θα έπαιζαν τα 4 πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Το μόνο θολό σημείο είναι του φορ. Αν δεν έρθει κάτι κλεισμένο, νομίζω ίσως έχουν σκέψεις να βάλουν τον Γκορτζεάνι στον ρόλο που προόριζαν τον Κούτσια και ίσως πάρουν κάποιον μικρό για τον Πάμπλο.

Υ.Γ. Τα λεφτά που θα δώσεις συνολικά στον Φερνάντες ίσως μπορούσε να τα δώσει στον Τααραμπτ. Αλλά μπορεί αυτός να μη ψήνεται να έρθει Ελλάδα ή να μην έχει καλές πληροφορίες για αυτόν μιας και τον πήγε ο ίδιος στην Benfica όσο αυτός ήταν Head Scout.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τετραετές είναι καλό, θα προτιμούσα πενταετές. Ας βάλει μυαλό και να παίξει σύμφωνα με το ταλέντο του
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Επειδή διαβάζω -περιέργως- ότι οι ανταγωνιστές μας έχουν δυο το πολύ σεντερ φορ…
Ο Ολυμπιακός έχει ΕλΑραμπι, ΟυιΤζο Χουάνγκ, Αμπουμπακαρ Καμαρά.
Η ΑΕΚ έχει Αραούχο, Φαν Φεερτ, Λιβάι Γκαρσια (είναι γνωστό ότι και ως τέτοιο τον υπολογίζει και τον χρησιμοποεί ο Αλμειδα στο 3-5-2).
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καν 3 χαφ, έχει μια βασική ενδεκάδα και μετά το χάος, αυτό είναι μέτρο σύγκρισης;

Ανέκαθεν οι ομάδες είχαν τρεις σεντερ φορ, είτε τρεις κανονικούς, είτε δυο κανονικούς και έναν νεαρό, είτε δυο κανονικούς και έναν που παίζει και σε άλλη θέση, πχ πλαγια…
Για τον απλούστατο λόγο, ότι αν φάει μια κόκκινη, 4 κίτρινες, αν συμβεί ένας τραυματισμός, οτιδήποτε, μετά θα μπει η Γκοντσαρεβα να παίξει;
ΠΑΡΟΛΑ αυτά, δεν πειράζει, ας πάμε και με 2 φορ, μας λείπουν και αλλά πράγματα, για να γκρινιάζουμε για το 3ο φορ (δεν έχουμε καν ένα σοβαρό κανονικό δεκαρι, καν ένα κανονικό αριστερό εξτρέμ)…
Αλλά ok, ας μη δικαιολογούμε τον κακό σχεδιασμό μας, λέγοντας «και οι άλλοι σκατα είναι»…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Σάβ 10 Σεπ 2022, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εδω παντως εγω θελω τον Μποτο. Να βρει και να φερει εναν αγνωστο ταλαντουχο επιθετικο που να μπορει να ανεβοκατεβαινει σε Α και Β ομαδα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Γι αυτό ο Ζαμπά είναι πολυεργαλείο και υδραυλικός. Παίζει άνετα και φορ.
Πρέπει να γυρίσει, να προετοιμαστεί και να παίξει μετά το μουντιάλ. Η καλυτερη μεταγραφή θα είναι.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

arisk έγραψε:Επειδή διαβάζω -περιέργως- ότι οι ανταγωνιστές μας έχουν δυο το πολύ σεντερ φορ…
Ο Ολυμπιακός έχει ΕλΑραμπι, ΟυιΤζο Χουάνγκ, Αμπουμπακαρ Καμαρά.
Η ΑΕΚ έχει Αραούχο, Φαν Φεερτ, Λιβάι Γκαρσια (είναι γνωστό ότι και ως τέτοιο τον υπολογίζει και τον χρησιμοποεί ο Αλμειδα στο 3-5-2).
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καν 3 χαφ, έχει μια βασική ενδεκάδα και μετά το χάος, αυτό είναι μέτρο σύγκρισης;

Ανέκαθεν οι ομάδες είχαν τρεις σεντερ φορ, είτε τρεις κανονικούς, είτε δυο κανονικούς και έναν νεαρό, είτε δυο κανονικούς και έναν που παίζει και σε άλλη θέση, πχ πλαγια…
Για τον απλούστατο λόγο, ότι αν φάει μια κόκκινη, 4 κίτρινες, αν συμβεί ένας τραυματισμός, οτιδήποτε, μετά θα μπει η Γκοντσαρεβα να παίξει;
ΠΑΡΟΛΑ αυτά, δεν πειράζει, ας πάμε και με 2 φορ, μας λείπουν και αλλά πράγματα, για να γκρινιάζουμε για το 3ο φορ (δεν έχουμε καν ένα σοβαρό κανονικό δεκαρι, καν ένα κανονικό αριστερό εξτρέμ)…
Αλλά ok, ας μη δικαιολογούμε τον κακό σχεδιασμό μας, λέγοντας «και οι άλλοι σκατα είναι»…
Η αεκ παίζει σύστημα με 2 επιθετικούς, σίγουρα δε θα χει μόνο 2. Ο γαυρος έχει 45 παικτες στο ροστερ , δε μου κάνει καμμια εντυπωση
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Luigi Vampa έγραψε:
arisk έγραψε:Επειδή διαβάζω -περιέργως- ότι οι ανταγωνιστές μας έχουν δυο το πολύ σεντερ φορ…
Η αεκ παίζει σύστημα με 2 επιθετικούς, σίγουρα δε θα χει μόνο 2. Ο γαυρος έχει 45 παικτες στο ροστερ , δε μου κάνει καμμια εντυπωση
Ok, μόλις ο Τόμας συμπληρώσει κάρτες (ξέρεις πόσες παίρνει κάθε σεζόν; Ρίξε μια ματιά στα στατιστικά του…), και ο Ολιβέιρα ψοφήσει στο 60’ (άραγε από ποτε έχει να παίξει παραπάνω λεπτά;), θα βάλουμε μέσα τον Καργα σεντερ φορ για να σκοράρει, που είναι ψηλός… :mrgreen:
Δεν βάζω μέσα το ενδεχόμενο τραυματισμού ή ντεφορμαρισματος, χαλάλι…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”