Υ.Γ.1 Από πολλές πλευρές μου προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ πάει για κάτι ακόμα, πλην του Φερνάντες, που ενδέχεται να είναι και κάτι δυνατό, αν καταστεί εφικτό, κοινώς αν μας κάτσει…
Υ.Γ.2 Όοοοοοοσο περίεργο και αν σας φανεί, τουλάχιστον 3-4 φορές τα τελευταία χρόνια, έχω ακούσει μεταγραφές ή εξελίξεις για τα θέματα του ΠΑΟΚ, πρώτα απ’ολους, από την πιο απίθανη πηγή… Είναι τόσο γελοίο, που ντρέπεσαι και να το γράψεις, αλλά είναι γεγονός και δεν συνέβη μόνο μια φορά, οποτε δεν μπορεί να είναι τυχαίο… Από τον γραφικό, τον Νικολακόπουλο! :ugeek:
Υ.Γ.3 Πριν 9-10 μήνες, το Δεκέμβριο, έγραφα ότι ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά δεν χρησιμοποεί την τεχνολογία όσον αφορά την εκγύμναση των παικτών, gps, μετρήσεις, κτλπ, είναι παροπλισμένα, χρησιμοποιούνται αλλά δεν αξιοποιούνται…
Αρκετοί πέσανε να με φάνε, τύπου «όχι έχω δει εγώ, τα φοράνε τα φανελάκια»… Λες και δεν απομακρύνθηκε ο επι χρόνια εργοφυσιολόγος της ομάδας, ο Ζιωγας… Λες και δεν αντικαταστάθηκε από τον κανέναν… Λες και δεν ξέρει όλη η πιάτσα ότι ο Λουτσεσκου δεν είναι φαν των μετρήσεων…
Οποιος λοιπόν από εσάς ακούει τις εκπομπές των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, σίγουρα θα έχει ακούσει να το σχολιάζουν, (κατόπιν εορτής, μήνες μετά, αλλά κάλιο αργά παρα ποτέ)… Τις προάλλες την (Τρίτη ή Τετάρτη) στο paok24 έλεγαν όλοι ακριβως αυτό, ότι ο Λουτσεσκου τους έχει πει και ο ίδιος ότι δεν πιστεύει στα νούμερα, τα εργομετρικά κτλπ…
Σορυ για το off topic, απλά το ανέφερα…

Γεια σας αδέρφια!