Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από cambiaso »

Μην ασχολουμαστε με τον καθε Κουτσια που μαλλον του εχουν φουσκωσει τα μυαλα κ νομιζει οτι ειναι ποιο μεγαλος απο τον ΠΑΟΚ ,ας κοιταξει λιγο τι καριερα του Σιαμπανη και του Τζανδαρη.Αν αξιζεις βλεπε Κουλιερακη θα παιξεις.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

sourmenetes έγραψε:
MikeStr4 έγραψε:Χωρίς να επικροτώ την συμπεριφορά και τα χρήματα που ζητάει η οικογένεια Κουτσια, εδώ ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει δώσει συμβόλαιο 500 χιλιάρικα στον ηθοποιό teylor δηλαδή αυτός στα 27 του τι είχε πετύχει στην καριέρα του για να πάρει 500 χιλιάρικα ;;;
Προφανώς αυτά βλέπει ο κάθε Κουτσιας και θέλει 250 χιλιάρικα στα 18 του.
Ο ηθοποιός τευλορ έπαιζε ματσάκι λ τσου λου προχθές..

Όσο ωραία τα πετάς έτσι θα παίρνεις απαντήσεις.

Επίσης ποια 500;;

Σιγά μην έπαιρνε και 1 μυριο...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πα να το σηκώσει κιόλας, εγώ αυτό που είδα παικτικα είναι ηθοποιός.
Σίγουρα κάτω από 400 δεν είναι το συμβόλαιο του.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Επιβεβαιωνω.

Εχω δει Τειλορ σε βραζιλιανικη σαπουνοπερα.

Edit: Kαι ηταν και καλος.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Miles έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
renegade έγραψε:Γιατί μαλώνετε?
Πρόκειται για δύο πάρα πολύ καλούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός που εν μέσω αυτής της ανανέωσης έχει αυτές τις σταθερές στο ρόστερ του με αποτέλεσμα να έχει το καλύτερο κέντρο του πρωταθλήματος
:lol: Όχι δεν μαλώνω Ρενε απλά δεν μπορώ να ακούω αοριστιες και ανυποστατα πράγματα ότι ο αγκουστο αξίζει όσα αξίζει ο κουρτιτς σε συμβόλαιο. Για την ακρίβεια πέρσι έγραψε χειρότερα νούμερα από τον ομολογουμένως κακό Σβαμπ. Όπως και πρόπερσι φυσικά γι αυτό στο σύνολο ο Σβαμπ έχει 103 ματς με 14 γκολ και 15 ασίστ με τον ΠΑΟΚ σε 2 χρονια και όχι σε 3 που ο αγκουστο έχει τους μισους ακριβώς αριθμούς.
Και ο Μαουρίσιο είχε μικρότερα ακόμα νούμερα, αν δεν κάνω λάθος. Η μισή αλήθεια είναι τα γκολ/ασίστ για τα κεντρικά χαφ.
Εννοείται. Όμως εγώ άρχισα την κουβέντα με βάση αυτό που γράφτηκε ότι ο αγκουστο προσφέρει στον ΠΑΟΚ όσα ο κουρτιτς. Και ρώτησα σύμφωνα με ποια κριτήρια μπορούν αυτοί οι παίκτες να συγκριθούν; Γιατί σε λεπτά γκολ ασίστ δεν συγκρίνονται. Οπότε να δούμε σε ποιον τομέα προσφέρει ο αγκουστο όσα ο κουρτιτς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

adman έγραψε:Οπότε κλείνουμε με θεαματικό τρόπο, αποκτώντας τον Πάολο Φερνάντεζ.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

buffalobill4 έγραψε:
Miles έγραψε:[
Και ο Μαουρίσιο είχε μικρότερα ακόμα νούμερα, αν δεν κάνω λάθος. Η μισή αλήθεια είναι τα γκολ/ασίστ για τα κεντρικά χαφ.
Εννοείται. Όμως εγώ άρχισα την κουβέντα με βάση αυτό που γράφτηκε ότι ο αγκουστο προσφέρει στον ΠΑΟΚ όσα ο κουρτιτς. Και ρώτησα σύμφωνα με ποια κριτήρια μπορούν αυτοί οι παίκτες να συγκριθούν; Γιατί σε λεπτά γκολ ασίστ δεν συγκρίνονται. Οπότε να δούμε σε ποιον τομέα προσφέρει ο αγκουστο όσα ο κουρτιτς
Θυμάσαι τον ΠΑΟΚ με Κουρτιτς-Σβαμπ; Ε ξαναθυμόσουν τον με Αουγκουστο αντί για Σβαμπ. Τα στατιστικά δεν σταματούν στις ασίστ και στα γκολ. Ο Αουγκουστο εκτος από κυκλοφορία μπάλας, προσφέρει τρεξίματα και άμυνα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Αουγκούστο προσφέρει κάποια τρεξίματα

Η άμυνα του είναι για τα σκυλιά. Μία στις δύο φορές τραβηγμα φανέλας ή ατσαλο τάκλιν

Και το κυριότερο: ΘΟΛΩΜΕΝΟΣ μόνιμα. Μόνιμα ρε πουστη μου πως το λένε. Είναι ικανός να βάλει γκολ και να μοιάζει έτοιμος να δαγκώσει συμπαίκτη, χωρίς ποτέ κανείς, ακόμα και αντίπαλος, να του έχει κάνει κάτι.

Αλλά άντε πες τα φαινόμενα απατουν ή/και το άμα είναι θυμωμένος δεν σημαίνει κάτι.

Μαλιστα, δεκτόν.

Η ποιότητα του για να παίρνει 1+ μύριο ποια είναι ρε παιδια; Σε ποιον τομέα διακρίνεται; Ποιο είναι το δυνατό του σημείο;

Άμυνα άντε να πούμε μέτρια
Ταχύτητα ε όχι εξωπραγματικη, ας πούμε μετριοκαλη
Τακτικά βαρόμετρο ΔΕΝ είναι, οργανωτής ΔΕΝ είναι ούτε στα όνειρα του, συνεπής ίσως ναι ίσως όχι, δηλαδή "κάνει αυτά που δε βλέπουμε" (........).
Τεχνική γιοκ
Πάσες ΧΑΛΙΑ, ειδικά για βραζιλιάνο χαφ
Σουτ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ πολύ δυνατό, στην πράξη έχουμε να τον δούμε να απειλεί σοβαρά, δύο χρόνια.

Ε τι σκατα; Τι σκατα;;;

Πραγματικά μιλάω πολύ ειλικρινά:

Ο ΜΠΑΙΑΝΟ που είχαμε τη χρονιά των σαρδελων μου ήταν απείρως πιο συμπαθής στο χορτάρι απ' ότι ο Ντουγκλας.

Από εκεί και πέρα ξεκολλήστε με τον μπεο, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ Ο ΠΑΟΚ, ΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΙΣΩΣ ΠΆΡΕΙ.

Δεν είναι ευθύνη του Φερνάντες άμα ο μπεος είναι αντιπαθής κλπ κλπ

Όσο για τους αρδ, αφού λένε τη μια μέρα άσπρο την άλλη μαυρο και κρεμεστε πάλι απ' τα λόγια τους, καλά να πάθετε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως αν ο παίκτης είναι κλεισμένος εγώ δεν θα ήθελα να αγωνιστεί αύριο με τον γαύρο.
Καμία εμπιστοσύνη στο σωματείο της π@@στιας
adman

Δημοσίευση από adman »

Αναφορικά με τον Ντάγκλας, αυτό που ειπα είναι ότι αφού παίρνουν χειρότεροι παίκτες από αυτόν 1,2 γιατί να μην πάρει αυτός που είναι 25, μπορεί να εξελιχθεί και μπορεί να τα φέρει πίσω. Ούτε ότι είναι παικταράς λέω, ούτε ότι πρέπει να παίρνει τόσα. Απλά, ο παίκτης αυτή τη στιγμή είναι για βασικός στον ΠΑΟΚ και βλέποντας πώς έχει αντικαταστήσει η ομάδα άλλους "μέτριους ή κακούς" παίκτες, όπως ο Σβιντέρσκι πχ, δεν εμπιστεύομαι ότι θα αντικατασταθεί επάξια. Το αντίθετο, το πιο πιθανό είναι να κατλήξουμε με χειρότερο. Επίσης, το τονίζω, είναι 25 ετών. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μέχρι τα 25 ηταν κάθε χρόνο δανεικός σε Μπέιρα Μαρ, Πεναφιέλ, Πάσος Φερέιρα, Μαλίν κλπ, και είχε αξία 2.5 μύρια. Στα 29 είχε 19 μύρια αξία και έπαιζε Ρόμα. Είναι μικρός ακόμα για την θέση ο Αουγκούστο. Γι' αυτό τον συγκρίνω πχ με τον Κούρτιτς που παίρνει τα ίδια λεφτά στα τελειώματά του, χωρίς να υπάρχει περίπτωση να προσφέρει κάτι στον ΠΑΟΚ μελλοντικά, ούτε σε χρήματα ούτε παικτικά.

Απο κει και πέρα, προφανώς πάντα θέλουμε καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Και γω μαζί σας είμαι. Θα φέρουμε όμως καλύτερο απ τον Αουγκούστο; Δεν το πιστεύω.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο αγκουστο θα ανανεωθεί με 800-900 και τα Χριστούγεννα θα φύγει με 2,5 -3 .. αν δεν ανανεώσει θα φύγει με 500.000
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο κουτσιας δεν έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον κουλιερακη ? Ή δεν τα θυμάμαι καλά ?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο Ντουγκλας μέτριος, ο Ζιφκο κακός, ο Νέλσον παλεμαχος, ο Κουρτιτς αργός κοκ

Φαντάζομαι οι απαιτήσεις από την ομάδα είναι 5-6η θέση, έτσι; Γιατί με τόσα σαπακια, δεν μπορώ να διανοηθω κάποιος να έχει απαιτήσεις για τις πρώτες 2-3 θέσεις

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ μόνο τον Αουγκούστο δεν πάω, όλοι οι άλλοι οκ μου φαινονται
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ξέρετε...όλους εσάς τα στατιστικά του Αουγκούστο σας διαψεύδουν πανηγυρικά,ακόμα και στην εποχή που έπαιζε με το ζόρι όταν ήθελε να φύγει
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ούτε εγώ τον πάω τον Αουγκούστο ως χαρακτήρα και συμπεριφορά αλλά ποδοσφαιρικά θέλω να μείνει. Τι μας έχεις κάνει ρε ΠΑΟΚ ?!?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”