προκριματικός καλοκαιριάτικα...Το οτι έχει ακόμη εισητήρια,δεν σημαίνει πως δεν θα είμαστε 25,000PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Έχει ακόμα εισιτήρια??? Αν είναι δυνατόν. Στην 1 και στην 3.
Φίλε μου είναι πολύ δυσκολο κάποιος να θέλει να πάει από την 4 στην 7.paokara87 έγραψε:στην 3 υπαρχουν ακομα. υπαρχει κανεις που θελει να ανταλλαξει το εισιτηριο του απο την 4 με το δικο μου στην 7?
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το θέμα, κατά την άποψή μου, είναι πρωτίστως πολιτικό. Η Ε.Ε. προσπαθεί όλους να μας κάνει να μην αντιδρούμε, να συμπεριφερόμαστε σαν πρόβατα δηλαδή (όχι με την έννοια της αγαθότητας που έχει ένα πρόβατο, αλλά με την έννοια του "σκύβω το κεφάλι και πηγαίνω όπου με πάνε").gate4mitsos έγραψε:Καλα και την uefa τι την ενοχλουν οι πυρσοι αμα δεν τους πεταμε στον αγωνιστικο χωρο??Ο πλατινι θελει να μας κανει ολους σαν τους αγγλους αλλα ΠΑΟΚ against modern football...
Στο πλαίσιο αυτό έγκειται και η αυστηρή τήρηση της πειθαρχίας. Άλλωστε αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις στην Ε.Ε. (και παγκόσμια) προκειμένου να κάμψουν την όποια αντίδραση των πολιτών, αντιπαραθέτουν την οικονομική ευμάρεια ως καρότο.
Από τη στιγμή δηλαδή κυρία Ελλάδα που είσαι μέλος μας και παίρνεις τα ωραία μας ευρώ, σαν επιδοτήσεις, θα κάνεις αυτό που σου λέμε. Και θα προσαρμόσεις την Εθνική σου νομοθεσία στην Κοινοτική, σ' αυτό που ονομάζουνε acquis communautaire (=Ευρωπαϊκό κεκτημένο).
Σε λίγο θα μας αναγκάσουν να πάρουμε και τις ταυτότητες με το τσιπάκι, ώστε να μπορουν να μας παρακολουθούν (αν θέλουν) 24 ώρες το 24ωρο.
Η μεγαλύτερη, παγκόσμια, ηλεκτρονική δικτατορία που έχει ποτέ επιβληθεί, είναι προ των πυλών.
ΥΓ : Συγγνώμη αδελφοί συντονιστές που βγήκα εκτός θέματος (για πολλοστή φορά, είναι αλήθεια).